Új privát üzeneted érkezett!

Én az eredeti dátumom alapján haladok, mert nekem is mondtak már mindenféléket, általában egyre idősebbnek mondanak, a legutóbb május 5-re írt ki a gép. Szerintem ennek nincs jelentősége.
Vendég

jaimee:olvastam és pont azért jutott nekem is eszembe hogy nálunk is elmérték már kétszer:D
azt olvastam hogy a babák kb 18-20. hétig ugyanugy fejlődnek és utána veszik át a saját fejlődési skálájukat.Ezért fura hogy ilyen korán is néha akkora eltérések vannak a hasonló korú magzatoknál.

KépKép
Kép
csöpplány

Csingiling szia! Szenjakab vagy Mogyoród?

M

Kép
Kép
mazsolita_

Mazsi, szted? :wink:
szentjakab része mogyoródnak :)
de végül is írhattam volna sztjakabot, de az túl direkt.

ahogy olvasom az UH-val kapcs.-s hozzászólásokat, felmerült bennem, hogy én jóhelyre járok-e UH-ra :D
mert nekem semmi + inf.-t nem mondanak.....
ált. eddig ami elhangzott: "méretek megfelelőek"..... és "rendben minden"
bár nekem még az AFP eredményért is mennem kell a jövőhéten

Kép
csingiling1

Nálunk is ugyanez az uh,minden rendben,méretek a következők...ennyi:D
Afp nekem hálistennek 9 nap alatt meglett...lehet hogy az ünnepek miatt siettek vele ennyire?:D

KépKép
Kép
csöpplány

sellon: (vàlasz az offos égetésre)de az égetés nem széndioxidot bocsàt ki amibol aztàn lesz sok sok meleghàzhatàst elosegito gàz és globàlis felmelegedés? OFFaz égetés sem a legjobb megoldàs, de ennek még utàna kell jàrni. meg csak ugy égetni az nem ok, kelkene h azzal mondjuk futsenek satobbi, satobbi. amig viszont az nincs vagy nem jobb, addig én bizony megprobàlok amivel csak lehet megkimélni a természetet. én kevés dolgot teszek azért csak mert kényelmesebb nekem vagy mert finomabb az illata, elso az h mit tesz az élo kornyezettel, levegovel és ami fennmarad a rostàn abbol vàlogatok, amennyiben van vàlasztàsi lehetoség. de persze mindenkinek màs a fontos. persze lehet mindent kifogàsolni, de ami elhagyhato elhagyom, ami nem szukséges azt nem cserélem le kétévente, ami nem muszàj nem veszem meg, amit lehet ujrahasznositom, és azért nem csapom be azzal magamat h tehetnék ennél tobbet is, de màr egy vàrosi emberhez képest , és a pénztàrcàmhoz képest nem is vagyok rossz. OFF
amugy a textilpelenka olcsobb hosszutàvon mint az eldobhato, egy baràtnom azt hasznàl, amàsik eldobhatot, osszehasonlitottàk.

csingiling: lehet h nem kaptam el, de miért is volt neked amniod? mitha irtad volna. làttak valamit a 12. héten vagy ilyesmi? persze csak ha szeretnéd megosztani.

na mostmàr érdekel h mit mondanak a baba koràrol a jovo héten a francok, làtom sokaknak vàltoztatgatjàk a dàtumokat

jaimee: nem tudom, de a 90 fokos mosàs az a tulfertotlenitésnek egy olyan foka amit én mindenben tulzàsnak tartok ami nem a korhàz pl. nem a fokon mulik minden, de ez is egy hosszu beszélgetés lenne. én mindenesetre kizàrtnak tartom h 90 fokon mossak mmindent a babànak honapokon àt. a cumit sem fogom mindig lefertotleniteni ha kiesik a szàjàbol és a levegot sem tisztitom majd korulotte. de ez csak az én véleményem. az okàt nem tudom de ujabban àllitjàk h a 30 fokos mosàs ugyanolyan jo mint a 90 fokos, sot, kissé tovàbb szoktak tartani a ruhàk... de ez csak amit én làtok hallok és gondolok, természetesen.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.19 16:00-kor.
Vendég

csingiling: Welcome :)

AFP-m UH 29-én megyek.

Ja és jó a kuty :) emlékeztet...

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

sztem az AFP-m már elvileg megvan, csak nem mentem el érte,
mert a genetikai eredménnyel együtt akartuk megvárni.

mostmár féllábbal is kibírom a hétfőt és a szerdát :)
hétfőn: amnio eredménye
szerdán: afp+18hetes UH
karácsonyra remélem a csupa jó hírt a családdal is meg tudjuk osztani :wink:

ann9:
nem nem írtam meg :)
első sorban a korom.....másod sorban nem indult minden a legtökéletesebben... (ha jók lesznek az eredmények szívesen elmesélem majd....de addig várnék még egy picit)
de a 12UH-n minden OK volt

nem tudom ki hogy van vele, de rám már nem jönnek fel a "rendes" ruháim.....
van 5letetek, hogy merre induljak el ruci beszerzésre? (most kivételesen magamnak vásárolnék) :)
nem szeretnék nagy ruhatárat, de így munkába azért 1gatyó, 2 szoknya és némi felső azért kéne.....
ha vki-nek van jó kis helye Bp-n azt megköszönöm ha megosztja velem

Kép
csingiling1

Ruha? hát jó kérdés... nekem sok megmaradt a régiekből. Igaz nem mai divat, de hát az a 7 év nem is nagy idő :wink:

Brendon nagyon drága, de néha ki lehet fogni leárazást.

http://www.brendon.hu/Products/List/felsőruházat_255/all

itt vannak.

A kenguru goldban is vannak szép ruhák.... sajna nem jártam ruhavadászaton, így annyira nem vagyok tájékozott... :(

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

csingiling: szurkolok, és majd visszaolvasok

én betévedtem a c&a-ba minap, én 2 gatya 1 szoknya "csomagot" akartam, ugy gondolom annyival kibirom a terhességet, a ruhàim horhatok ilyenkor is mert nem derékben vàgottak, szoval màr csak harisnya kell majd meg a cicifix. bugyibol meg szintén c&aban volt pamut 4db nem rossz àrban. én igy a két gatyàra kiadtam nem egészen egy huszast, talàn 18at,de nem muanyagok, és télen is elég melegek, egy kord meg egy farmer, a kord sokkal olcsobb. nekem megéri, nem akarom h szétmenjen hamar és volt màr rossz élményem az ennél olcsobakkal, szoval erre a ketto dologra inkàbb ràszàntam a pénzt. én is vàrtam addig amig muszàj volt màr venni, plàne az ut miatt.
felsoket meg karigànokat én nem kismama részlegen veszem, inkàbb a szabàsokat nézem é most ilyen szempontbol jo a felhozatal mindenfelé, olyan a szabàs ami simàn jo pocakkal is, szerintem. enném tobb valoban kismamàs cuccot én csak cicifixet meg még egy szoknyàt fogok venni, kész. talàn a harisznyàkat de lehet h simàn veszek nagyobb méretet és aztàn anyukàmnak adom majd, o kezd gombolyodni :)
Vendég

Mazsi, nem divatozni szeretnék....vagyis nagyon szeretnék, de ez most nem az az időszak :D
szóval az én "régi" 7 éves cuccaim-at anno a jó szívem elajándékozta ide-oda......
és most itt vagyok, ülök a mh-n a gép előtt a farmer gatyóm egy gumival van összefogva, mert nem megy már össze a hasamon, a zipp-zár-t fel sem húzom, ezért a párom egyik ingét vettem fel.....
annyira nem gáz, egy szombati mh-re most jó.....de azért így nem járhatok :D
köszike, sztem akkor lenézeka brendonba az itt van a közelben.....bár sztem az árak elég húzósak ott......
azért megnézem

azt nem tudtam, h a kenguruban vannak kismama rucik.....
tényleg sok az a 7év! :cry:

Kép
csingiling1

Ann: 90 fokon érdemes az első 3 hónapban mosni...és vasalni. Utána már nem annyira fontos. Ha teheted, az első időben mosd külön a ruhákat, de tényleg a 3. hónap után már nem lényeges. Én emlékszem a 2. gyermekemnél, aki január közepén születt, hogy amíg 6 hetes nem lett én mindennap vasaltam. Igaz tél volt, be voltunk zárva....

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

ann9, köszi a tippet! a c&a is van útközben, benézek ma mindenképpen

amúgy teljesen igaz.....1 éve még én is megállapítottam, hogy most tök jó kismamának lenni, mert minden felső szinte hordható számukra......mármint divat szerint is :)

csak most vhogy azt sem tudom hirtelen merre induljak :)

de ezek már jó tippek

köszi

Kép
csingiling1

A kenguru gold itt van:

http://www.kengurukid.hu/kidshop/index. ... 010_700011

Amúgy érdemes nyitott szemmel járni, mert előfordulhat, hogy kis boltokban is rá lehet lelni erre-arra....vagy használt gyerekruha boltban is érdemes rákérdezni...

M

Kép
Kép
mazsolita_

hát igen, én nyitom a szemem...a baj ott kezdődik, h nem jutok el sehova az otthon-ovi-mh-ovi-otthon között....
ja még a bevásárlós boltba.....de ott nem árulnak ilyen rucit....

nem baj, most le is lépek, mert vége a napnak, Réka nagymamázik ma, úgyhogy elmegyek erre a 2-3 helyre....
csak kapok vmit!

Kép
csingiling1

Sok sikert!

:)

Csak egy megjegyzés: itthoni kismamaruhám, olyan, mint egy bohócruha (csak zöld), két nagy zsebbel. Kicsit megviselt, de állandó viselet lesz májusig :)
Ti miben vagytok otthon?

Vett valaki kismama pizsamát? Vagy apuci rucijában alszotok?

M

Kép
Kép
mazsolita_

kismamapizsit én nem veszek, majd a gumival szorakozom meg a dechatlonos melegotogatyoval, ami jogàs, szoval vékont és behuzos meg visszahajthato csipore
aztàn hàloing meg hosszu polok, nekem mindig melegem van éjjel ugyis

itthon meg most h megvannak a kismamagatyok, elvagyok bennuk, jo kényelmesek, de amugy a melegitogatyoban suhanok a lakàsban. meg egyet vettunk még 2 éve ami màr akkor is kicsit nagyobb volt, az még talàn jo és nem gumis ràm, behuzos az is.

engem a harisnyàk zavarnak iszonyuan, szoval menéshez hosszu pulcsikat veszek, mert csak a cimbfixeket birom felhuzni, az nem nyom
Vendég

csingiling: üdv itt és gratula a babához!
Kismamaruha a HM-ben is van, vagy nem tudom merre laksz, de a XII. kerületben a Lövőház utcában van 2-3 kismamabolt is egymás hegyén-hátán. És a XI. ker. Bartók Béla úton is van egy Mammystic nevű bolt, az interneten fent van a pontos címe. Remélem sikerül találni néhány kényelmes darabot

kicsyke: nagyon szépek a képek, édes a babád. Én is nagyon várom már a hétfőt, akkor megyek uh-ra. Utoljára 12 hetesen láttam

szöszmöszke: jobbulást! Homeoban, annyira nem vagyok szagértő, de nekem nagyon bejött az Ehinacea, bár azt megelőzésre ajánlják, mégis ha éreztem, hogy jön a takony vagy a torokfájás, bevettem és másnapra megszüntek a tünetek. Nem tudom másnak is hat-e így, nekem bevált.

charlott: gratula a fiúhoz :) nekem csak kedvenc lányneveim vannak, sajnos a fiúk közül nem igazán találok olyat ami bejönne

jaimee: nekem mostanába nagyon fáj a keresztcsontom, főleg ha sokáig ülök, és utána alig bírok felállni meg elindulni :?

iner: örülök a jó eredményeknek! Jó hogy már nem kell izgulnotok és nyugodtan ünnepelhettek :)

mazsolita: én a régi kinyúlt pizsamáimat használom amik normál esetben már leesnének rólam, meg hálóinget. Én biztos nem fogok kismama pizsamát venni arra a néhány hónapra. Itthon pedig két melegítőm van amibe most beleférek, azokat váltogatom.

ann: nagyon jó utat és boldog karácsonyt!

szőrtelenítés: én a végén már tükörrel borotválkoztam alul, egész jól belejöttem, kicsit fordítva kell gondolkodni hozzá :wink: De én elég jól elértem magam még a 9. hónapban se okozott gondot a körömvágás meg egyebek.

akire nem reagáltam bocs, de nem emlékszem mindenre.
Vendég

A kismama harisnya nekem is jó kérdés. Vettem egyet 1,5 hónapja egy M-est. Hát nem is értem... derékban még jó, de a lábstára...olyan szoros, hogy a nem túl erős csuklómra ha felhúzom, ott is szorít...a lábamra alig tudom felvenni.

Én is keresem meleg, pamut kismamaharisnyát, de nem találtam. Ötlet?

m

Kép
Kép
mazsolita_

Én nem nagyon akartam erre a pár hónapra drága kismama nadrágot venni,ugyhogy benéztem a kínai piacra ezügyben is,farmer kismama nadrág 5ezer ft.vettem egyet,nagyon kényelmes,úgyhogy fogok venni még egyet.Párom nővérétől örököltem egy kord terhesnacit,utcára nem venném fel,de itthonra tökéletes.Pulóvert nem vettem kifejezetten terhespulóvert,hanem egy-két kötött pulcsit ami enged pociban igy később is hordhatom ha nem nyúlik ki nagyon. :lol: ugyanitt láttam nagyon szupi kismama szoptatós hálóinget iletve pizsit is,csak kicsit sokallom 4ezerért :? Lehet megfűzöm valamelyik rokont hogy vegyen egyet :D harisnyán nem is gondolkodtam,nem nagyon szeretem.,szoknyát se hordok :) Aludni nekem még kényelmes a sajátom,de lehet hogy áttérek hálóingre majd és maximum felveszem alá párom valamelyik boxerét(ugyis van egy szivecskés meg egy pöttyös amit kapott de sose hordja) :D
Nekem fogalmam sincs hogy hány fokon érdemes mosni a babarucikat.Hallottam aki használ kifejezetten baba mosóport meg öblitőt is.Anyu biopont használt a mi ruciainkra és nem volt vele bajunk,öblitőt meg nem is használt,akkor még keverőtárcsás mosógéppel mosott,viszont mindig vasalta a babarucikat.Hát lehet hogy ezt majd csak tapasztalat alapján fogom tudni kideríteni hogy mi a legjobb.

KépKép
Kép
csöpplány

Ann,

Tessék belecsinálni a bugyiba, utána bele is pisilni, még fél óráig magadon hagyni, majd langyos vízben kilötykölni egy kis áztatás után, hogy nesze környezet, kíméllek, aztán száradás után megnézni, hogy milyen és jó kedéllyel újra felvenni, és újra, és újra és újra. Jó gusztust hozzá!
Vendég

Kali: Köszi a tippet pizsi ügyben. Majd én is kotrok :) Igaz ez majd a kórházi időszakra lesz érdekes. Bár én az első gyerekemmel befeküdtem a 40. héten és csak a 41-dikre jött, oda kellett hálóing...utána pedig a hálóing jobb, mint a pizsi a has miatt...no a a lényeg, hogy jó mélyen ki legyen vágva elől, hogy lehessen benne szoptatni.

Kép
Kép
mazsolita_

Pizsama, harisnyanadrág

Hát, én vettem a tescoban egy kismama harisnyanadrágot, ami ugyanolyan, mint akármelyik, tehát semmi nem volt benne. Pizsamából meg nem vettem újat vagy nagyobbat, mert az eddigi laza pizsamáim is megteszik. A férjem ruháit nem tudom hordani, mert ő jóval testesebb és magasabb nálam, szóval fura lenne. :D
Majd nekem tavaszra kell egy-két elől gombolható hálóinget vagy pizsamát beszereznem a szoptatáshoz.
Vendég

ann, maszolita: nekem a harisnyaboltban mondták, hogy más kismamák azt csinálják, hogy olyan harisnyát vesznek aminek nincs lábfeje, vagy az a lépésbetét vagy hogy hívják nincs benne, és fordítva veszik fel, a két csíkos fenékrészt húzzák a pocakjukra. Én kipróbáltam az egyik pamutharisnyámmal és elég kényelmes, csak nekem gyakran kell igazítani, mert könnyen lecsúszik. Lehet, hogy 1-el nagyobb méret kéne belőle ehhez a módszerhez.

Amúgy az Arany János u.-i metró megállónál van egy zoknibolt, ott lehet kapni pamut, meg sima kismama harisnyát is.
Vendég

Találtam egy jó ki linket kismama ruha bolt ügyben:

http://noinet.hu/kismamaknak/81

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Kali! Ez tök jó ötlet!!! :D

Kipróbálom.

M

Kép
Kép
mazsolita_

Egy helyet találtam 2500 Ft:

http://bolthely.hu/kismamaruha/lista/4a ... a_harisnya

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

OFFsellon: ez kicsit radikàlis, elég agressziv hozzàszolàs, ràadàsul csak és kizàrolag indulatkeltésre alkalmas. nem mondtam h nem fogok hasznàlni eldobhatot, hanem h fogok hasznàlni moshatot is.
nem kell h tetszen az én véleményem, de ne haragudj, ezt azért kikérem magamnak. plàne h nem mondtam h aki ledobhato pelusozik az mekkora nagy szemétlàda vagy meggondolatlan vagy bunko - plàne h nem gondolom azt és megértem. valakinek a kényelem fontosabb, ez meg értheto. nekem értheto. nekem màs fontos, neked nem kell h az legyen a fontos ami nekem. azt sem mondtam h be fog vàlni, de még senki nem halt bele abba h megeroltette magàt és kiprobàlt valami nem a legkényelmesebbet de talàn nem is szarabbat a tutiszuperkényelmes modernitàsnàl. amugy anyàmat megkérdeztem, nem volt fàltos stb a pelusol, nekem még anyag volt, most is megmutatom ha akarod, van ami megmaradt, tiszta, egy folt nincs rajta. de te megteheted amit modntàl, kiprobàlhatod és majd elmondod az eredményt.
a baràtnom aki hasznàl felvàltva moshato pelust sem panaszkodik, neki bevàlt, neki hiszek, ha nem gond ;)

na, kellemes unnepeket, én lelécelek mert csak felmegy bennem a pumpa OFF
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.19 16:06-kor.
Vendég

harisnyàbol én ahol talàlok, csak ne neylon legyen, abban sztvakarom magam, az se baj ha nem kismama, csak legyen jo, meleg, nem csunya és nem muanyag foleg. igy is viszketek egész nap
Vendég

Ann,
akkor elmondanád, miért nem egy öko-témákról szóló fórumba írsz? Megállás nélkül a Babaneten hangoztatod a természetvédelmmel kapcsolatos eszméidet, és miközben hangot adsz annak, hogy téged mennyire érdekelnek az emberek véleményei és a sokszínű gondolkodás, mégis mindig mindenre van ellenvetésed. Tessék megkeresni a témába vágó fórumokat, és oda írogatni és a környezetszennyezéssel kapcsolatos folyamatos elégedetlenségnek hangot adni, ne pedig a Babanet 2010-es májusi topicjában megtenni ezt.
Vendég

Csak egy merész stílusváltás (igaz nem ide illő téma), csak hogy kizökkenjünk a morcos szavakból, modatokból...

Ki nyeri a mai csillag születiket? (ha néztek...)

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Mazsolita, passz... én nem néztem a műsort.

Amúgy szintén témaváltás: csodálatosan esik a hó! Olyan gyönyörű téli időjárás van. Karácsonyra tavaszt mondanak... :shock: +11 fokot.

A pici Martinom közben egész délelőtt mocorog. És már egyre erőteljesebben, nemcsak egy helyen érzem, hanem már az egész alhasamban mindenhol.
Vendég

OFF Sellon: én hozzàszoltam a mosàsrol meg textilpelenàrol szolo dolgohoz és elmondtam az érveimet, amik természetvédelemmel kapcsolatosak. mint mondtam, nem minden habos kakao, ugy gondoltam ez egy intelligens hely ahol lehet ilyesmirol is beszélni, ami szintén a babàkrol szol. de ha ez csak arrol kéne h szoljon h mekkora a pocak és mi az AFP, akkor kosz, de inkàbb nem. akkor rosszul gondoltam, hogy ez egy kommunikàcios hely, ahol mindent megoszthatnak egymàssal a kismamàk amik érintik/aggasztjàk/foglalkoztathatjàk oket. nekem érveim vannak az én dontésem mellett, ezek az érvek màsok tapasztalatai és az h vannak szàmomra fontos dolgok.

szoval szép tovàbbi babavàràst minenkinek.

ps: kozben ràjottem h teljesen felesleges magyaràzni, szocséplés, nem magam miatt, hanem mert az uzi nem jut àt.
szoval kiszedtem a tobbit. haszontalan probàlkozàs. bàr ha a pelenka és a prokontra nem idevalo téma akkor keresek egy pelenka forumot :wink: OFF
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.19 16:05-kor.
Vendég

Elmondtam a véleményemet: minden témának megvan a maga helye és fóruma. Ehhez többet nem is kívánok hozzáfűzni, mert magyarázkodás nélkül is érthető, amit leírtam.
Vendég

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Csillag születik:én a tabáni istvánnak szurkolok,sztem nagyon szép hangja van.André nekem azért nem teccik mert nem szeretem az operát meg az áriákat,de tényleg ebben a műfajban nagyon jó.a néptáncot sem szeretem.Mc Dc nagyon jó,szeretem hallgatni a szövegét,hihetetlen hogy vág az esze,de szerintem ő se fogja megnyerni,viszont tuti mindannyiukra felfigyel vki és tud majd továbbhaladni.
Itt is szépen esik a hó,szeretem bentről a meleg lakásból nézni :D Párom annyira nem rajong érte,mert a Ferihegyi repülőtéren dolgozik biztonsági őrként és hát járják néha végig a kerítés széleit,vannak olyan porták,áteresztő pontok,biztonsági őrhelyek amik kint vannak és hát hóesésben nem a legjobb helyek ezek.Ha már repülőtér,megkérdeztem páromat hogy mit tud a mágneskapu dologról.Azt mondta hogy akik alkalmazottak és ott dolgoznak azoknál csak ruházat átvizsgálást csinálnak,tehát megnézik a zsebeit,esetleg levetetik a kabátot hogy nincs e alatta valami gyanus.Azt viszont konkrétan nem tudja hogy az állapotos utasok esetében is ugyanugy fennáll ez a helyzet,de szerintem mindenképp érdemes rákérdezni.Viszont érdemes tudni hogy sugárzás nem csak a kapun való áthaladáskor éri az embert hanem akkor is ha elmegy mellette csak talán kisebb mértékben.

CSajok,ne veszekedjetek,szerintem sokan vagyunk itt akik nem értenek egyet a másikkal de hát nem vagyunk egyformák.DE annak nincs értelme hogy ilyesmi miatt bárki is itt hagyjon minket.
Egyébként a mosódióról én is hallottam hogy sokan használják és hogy milyen jó,de pontosan mire való és hogyan lehet használni,mert konkrétan nem ismerem.Hasonló mint a sima mosószappan?

KépKép
Kép
csöpplány

iner:de jó hogy bemásoltad ezt,nagyon szeretem ezt a számot,már kerestem is csak nem találtam,olyan jó ilyenkor amikor esik a hó ilyesmiket hallgatni nyugodtan békében :)

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány! remélem másnak is tetszik...

A t.mobil oldalán letölthető a szám mp3-ban...:D

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Ann: Kicsit ha figyelmesebben olvasnál....:wink: Én a textil pelenkákról írtam... :roll: Nyilván nem a babaruhákról. Textil pelenkáról. AMire a baba büfizik pl. És újszülőttről.

Csöpplány: Ezt a 18-20 hetet én is olvastam.
Én vettem spec. bébi mosóport és öblítőt eleinte, mert Apa bőre nagyon érzékeny...mi van, ha a babáé is...aztán most már csak arra figyelek, hogy "sensitive" legyen mindkettő, ha lehet.

Csingiling: ó, rám már hetek óta csak a kismama naci jön fel. Jó kis pocakom van már. Imádom. :)

Mazsolita: Remélem az István gyerek. :lol:

Kali: Azaz, nekem is ott fáj....egyelőre még nem nagyon...majd eztán jön még a fekete leves. :lol: De emlékszem, szülés után azonna elmúlt. :lol:

Na nem haladok.... :roll:
jaimee1

Csöpplány,
nem is olyan régen az origón volt egy jó kis összefoglaló az alternatív mosási lehetőségekről, és ott volt szó a mosódióról. Ezt állítólag úgy lehet kapni DM-ben, Rossmannban. Voltak a témában hozzászólások is, ott nem igazán dicsérték a mosódiót, állítólag nem mos olyan szépen, mint a mosópor. Én még soha nem használtam ilyet, így nem tudom.
Vendég

Ann: Én régi motoros vagyok a babaneten, általában arról beszélünk, ami a topik neve. Ha mégsem, akkor kitesszük az OFF szócskát, és akkor ugrik, aki akar. :wink:
jaimee1

Mit jelent:
"akkor kitesszük az OFF szócskát, és akkor ugrik, aki akar." ?

M

Kép
Kép
mazsolita_

Jaime,
képzeld, nekem meg olyan kis pici hasam van. Hogy merre bujkál az úrfi, azt nem tudom, de mindenesetre nagyon jól érzi magát a mozgásaiból ítélve. :D Nekem kb. olyan hasam van most, mint úgy általában a 16 hetes terheseknek. Van egy könyvem a várandósságról, ott négyhetente van a kismama lefényképezve meztelenül. Namost, a 20. hetében (ami nekem néhány nap), akkora a hasa, hogy az nem igaz... ez tényleg ennyire alkatfüggő? Mert ezek szerint igen.
Vendég

babapelenka: baba, nekem. és hasznàljuk-e, igen/nem. vélemény. de biztosan tévedek. az égetést (sem) én vetettem fel, csak leirtam a véleményemet rola.

és igen félreolvastam, bocsi, azt hittem mindenrol mondod a 90 fokot. elnézést :) de én tovàbbra is ugy tudom nem kell 90fokon, majd utànajàrok. tuti ki fogom probàlni azt meglàssuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.19 20:52-kor.
Vendég

Nekem sem túl nagy a pocim,viszont már nem kényelmesek az eddigi farmerjaim,főleg ülés közben,ezért is szereztem be kismamanacit már most(sokan mondták hogy :jajj még korai....).Egyébként ide lehet feltenni képet mondjuk a pocakról?nem nagyon tudom hogy lehet üzihez képet csatolni,szívesen látnám más kismamák hogy állnak pocakosodás terén.

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány, lehet, hogy azt mondják, hogy a kismama nadrágok még koraiak, de akkor miben járjunk, ha a régi nadrágok már nem jók? Csakis ezekben, és ezeknek a has részét vissza lehet hajtani. Szerintem nagyon kényelmes viselet.

Képet úgy tudsz ide feltenni, hogy alul rákattintasz a melléklet feltöltésére, kiválasztod a képet, majd feltöltöd. Csak vigyázni kell a méretre, mert nem enged túl nagyot tölteni.
Vendég

[quote="mazsolita_"]M írta:mazsolita_it jelent:
"akkor kitesszük az OFF szócskát, és akkor ugrik, aki akar." ?

M

az hogy ha nem babaàrol, terhességrol, afp eredményrol beszélsz hanem màsrol akkor kiirod h off
utolag megteszem ha kell az egész forumon, ha ettol bàrki jobban is érzi magàt, és ha tényleg off.

jaimee: offoltam az offosat, de megtehetem 2 honapra visszamenoleg, ha szeretnéd, ezen nem muljék ;) (10 forumozom de akkor irjatok màr egy listàt a megemlitheto témàkrol, ha lehet, hàrha nem csak nekem nem vilàgos kinek mi az idevàgo...)

off: megyek befejezni a pakolàst, és plàne off: chilit enni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.19 16:19-kor.
Vendég

Köszi a gratulációkat! :-)

Csöpplány: én már 8-9 hetesen kismama ruhákat hordtam, egyszerűen azért, mert eleve nagy volt a hasam és erre kezdett keményedni, nőni. Nem nagyobb cuccokat kezdtem el venni, hanem rögtön kismamáknak valót. Senki sem szólt ezért egy rossz szót. Kényelem az első! :-)

Hát, ami lehet, hogy korai az, hogy mi ma megvettük a kiságyat és a matracot hozzá. Régen kinéztük és az tetszik benne, hogy együtt van a pelánkázóval, alatta kis szekrény, ágyneműtartó és mikor már nagyobb lesz a gyerkőc rendes fekvőhelyé alakítható. :-)

KépKép
charlott

Köszi lányok:)

Iner: tök jó a zene köszi:) Viszont nem lelem a t-mobile oldalán segtenél merre találom?

Csajok ne legyetek ennyire indulatosak, ez már nem az első sajnos.

Szerintem a régiek is valami ilyesmiért nem jönnek:(

Ann: mondd el a véleményed nyugodtan de nem kell felvenni a kesztyűt és mindenre reagálni.
Sellon lélegezz mélyeket és számolj el 10-ig:) vágom én is:)

Kép
kicsyke77

Mazsolita: Hogy mi az OFF az fórumonként nagyon eltérő. Van, ahol ezt a tagok szigorúan veszik, máshol meg beszélgetnek, társalognak bármiről. Vita nélkül.....Mondjuk, én a BKV ügyet átugrottam OFF ide vagy oda... :oops: :oops:

Sellon: Persze, ez nagyon egyéni. Nekem amúgy is volt egy pici pocakom... Kerekedsz majd te is szépen, pár hét kérdése.
jaimee1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?