csingiling: üdv itt és gratula a babához!
Kismamaruha a HM-ben is van, vagy nem tudom merre laksz, de a XII. kerületben a Lövőház utcában van 2-3 kismamabolt is egymás hegyén-hátán. És a XI. ker. Bartók Béla úton is van egy Mammystic nevű bolt, az interneten fent van a pontos címe. Remélem sikerül találni néhány kényelmes darabot
kicsyke: nagyon szépek a képek, édes a babád. Én is nagyon várom már a hétfőt, akkor megyek uh-ra. Utoljára 12 hetesen láttam
szöszmöszke: jobbulást! Homeoban, annyira nem vagyok szagértő, de nekem nagyon bejött az Ehinacea, bár azt megelőzésre ajánlják, mégis ha éreztem, hogy jön a takony vagy a torokfájás, bevettem és másnapra megszüntek a tünetek. Nem tudom másnak is hat-e így, nekem bevált.
charlott: gratula a fiúhoz
nekem csak kedvenc lányneveim vannak, sajnos a fiúk közül nem igazán találok olyat ami bejönne
jaimee: nekem mostanába nagyon fáj a keresztcsontom, főleg ha sokáig ülök, és utána alig bírok felállni meg elindulni
iner: örülök a jó eredményeknek! Jó hogy már nem kell izgulnotok és nyugodtan ünnepelhettek
mazsolita: én a régi kinyúlt pizsamáimat használom amik normál esetben már leesnének rólam, meg hálóinget. Én biztos nem fogok kismama pizsamát venni arra a néhány hónapra. Itthon pedig két melegítőm van amibe most beleférek, azokat váltogatom.
ann: nagyon jó utat és boldog karácsonyt!
szőrtelenítés: én a végén már tükörrel borotválkoztam alul, egész jól belejöttem, kicsit fordítva kell gondolkodni hozzá
De én elég jól elértem magam még a 9. hónapban se okozott gondot a körömvágás meg egyebek.
akire nem reagáltam bocs, de nem emlékszem mindenre.