Csöpplány: Igen, mi is örököltük a kiságyat, Réka a 3. gyerkőc benne. Bútortisztítóval átdörzsöltem és kész. Én vettem bele új matracot, bármilyen ágyba lehet vágatni matracot, szivacsot és kókuszt is.
Hát igen, ez a fix kerekek hátránya. Nekem fixálhatőek a bolygós kerekek, de még az életben nem fixáltam le őket. Nálunk a járdák nem ippen kifogástalanok.
Csingi: Drukk! +++++++
Ann: Újszülőttnél 90 fok táján kell mosni a textil pelust. Amit a feje alá teszel és mindenhová, ahol a baba van. MOndjuk, én ezt nem tudtam és csak 60 fokon mostam...
Charlott: Kisfiúhoz gratula! +++++
Az nem jelent semmit, hogy most egy héttel fiatalabb, Réka a 24. hétig egy hét minuszban volt, aztán ráhúzott és végig 2 héttel előrébb járt. Úgy is született, 38 hétre, 3,5 kilóval. Változó, hogyan és milyen ütemben fejlődnek a babák. Aki most előre van, szülhet simán rendes időben, vagy később.
Milyen sokan tudjátok már a baba nemét!
Én a közelében sem vagyok.
Fáj valakinek a medencéje, szeméremcsontja? Nekem most kezdődött, Rékával is fájt, a 30. hét táján, már alig tudtam menni.
No, búcsúzom, karácsony előtt még azért benézek, sütök főzök takarítok most már non stop.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.19 12:48-kor.