Új privát üzeneted érkezett!

Angyal, bocsi, hogy Én is írtam oda, de úgy éreztem kell :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bocsi Lányok, hogy keveset vagyok mostanában, de azt mondják, hogy a pozitív gondolat nagyon fontos ebben az időben.Így próbálom távol tartani magamat az internettől, mert mindig utána akarok keresni dolgoknak, és ez nem túl szerencsés, mindig találok valami rosszat! :oops:
Úgyhogy a férjem azt mondta, hogy csak kicsit netezhetek! :roll: Én meg szót fogadok, így azt hiszi ő az úr a háznál!Pedig nem ám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm szépen a drukkjaitokat, és azt, hogy támogattok.Nagyon aranyosak vagytok!

Betty,
milyen uhu lesz most?
Fagyibabákért mikor mentek?Már ebben a ciklusban?

Suzy,
sok-sok pozitív energiám száll feléd!
És hidd el, következő ciklusban sikerülni fog!És akkor jobban fog majd kapaszkodni a babátok!

Angyal,
Te tényleg egy angyal vagy!
Köszönöm a drukkokat!
És énis gratulálok a 14évhez!A férjemmel mi még "csak" a 7.évünket ünnepeltük idén! :D

Kamilla,
nem tesztelsz?
Nagyon ügyi vagy, hogy így bírod!Valami előjeled van?
Nagyon drukkolok, hogy jó híreket kapj!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
én is elterveztem hogy a kövinél én sem fogok gépezni... :roll:
Következő ciklusban indul a fagyis, január 20.-a körül lesz a beülti, úgy számoltam, de pontosan majd kövi menszinél tudom, hogy hányadika lesz.
Szombaton azért kell mennem UH-ra, mert azt mondta a doki, hogy megnéz, mi újság odabenn, nehogy közben maradjon ciszta vagy valami...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
drukk az uhuhoz!
És tudod, csak pozitívan! :D :D :D :D :D
Azt mondják, agyban dől el a dolog, tudod! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi a drukkot, bár tudom, hogy nem lesz semmi gond az UH-n, mert eddig sosem volt semmi..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Meli, nagyon jól teszed, amit a szíved diktál :!: :wink:
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A pozi energiákat köszönöm nagyon :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

angyli ez tetszik, valóban alapból egy vigkedélyü csaj vagyok :D

Jól tetted, hogy irtál arra fórumra nagyon tetszett a hozzászólásod :!:

Melinda :!:
Köszi a gratulációt, a hét év is nagyon szép idő :!:
Drukkolok nagyon Érted++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Én is tervbe vettem, hogy nem fogok gépezni a következőnél de szerintem ugysem fogom megállni, hogy ne nézzek fel mi történik a szupi kis fórumonkon :!:
Vendég

Akkor mi lesz így velünk :?:
hogy fogom Én megtudni, hogy kivel mi van :?: :shock:
csak röviden sms-ben :?:

Angyal, akkor jó, már azt hittem, hogy baj volt, hogy írtam :shock: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Amúgy már nekem is mondta a férjem, hogy ne netezzek állandóan, egy kicsit lazítsak és ne gondoljak rögtön a legrosszabbra :arrow: itt most a keddre gondoltam :!: Én már egyből arra gondoltam, hogy méhen kívülim van meg ilyenek, de hát olyan sok rossz dolgot olvas az ember és az mind-mind hat Ránk :!: :roll:
Úgyhogy akkor jöttök, jövünk, amikor a szívünk úgy diktálja szerintem :!: :wink:

puszikálok Mindenkit :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azért jövök ám, csak próbálok vidám maradni, és kizárni a külvilágot! :D

Bocsika, de énis írtam a másik topicba! :oops: Nem bírtam megállni! :oops: :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó volt a hozzászólásod a másik topicban :wink:
Vendég

Meli, olvastam, mennyire igaz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

De lányok löttem teszet tegnap is már pozitiv volt de mára már erősebb csik lett,de tudjátok csak a vérvétel a biztos.Annyi mindent olvastam,hallottam hogy én csak akkor bizonyosodom meg ha szérum HCG néznek.Mindenesetre jó jelnek veszem!
Puszi,drukkolok mindenkinek,holnap irok mi volt!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla,
jajj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ott vannak a babák, ne aggódj!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kamilla
gratula, legalább neked sikerült :!: :D
Örülök neked, nem lesz semmi gond, várunk a v.v. eredménnyel holnap :!:

Melinda
tényleg jót sóltál a másikban, tetszett :!:

betty615

sóltál=szóltál :lol:

betty615

Kamilla :!:

Gratulálok a babához :!:
Vendég

Lányok!

Csak sietve jövök!Januárba meg velem lesz tele a topik :lol: :lol: Jelenleg már a napokat is keverem,tegnap már azt hittem péntek van :lol:

Kamilla!
Gratu!!!!!

Mindenkit puszilok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Már csak egy hét :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
januárban leállás van nálatok :?:
Legalább tudsz jönni jóó sokat :!: :wink:

betty615

Szép estét Mindenkinek!

Vendégségben vagyunk, de most sül a kenyér lángos és gondoltam benézek hozzátok!

Kamilla, ez nagyon jó hír, továbbra is drukk és a v.v-en is minden rendben lesz majd meglátod :!: :wink:
Holnap lesz a v.v :?:

Gabi, nagy a hajtás nálatok, de januárban indul a pihenés és a babaprojekt :!: :wink: További jó sütkérezést :!:

Nagyon, de nagyon görcsöl a hasam, de még semmi piri, csak egy kicsi barnázás továbbra is :!:
Holnap szabin vagyok, nagytakarítok hátha akkor jön meg, mert mozgásra beindul a dolog :!:
Díszítem a lakást, ma sokat vásároltam, amit nem szoktam, ez most egy kicsi pótcselekvés volt, de nagyon kellett a lelkemnek :wink:

További kellemes estét, szép álmokat Mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
jól tetted a vásárlást, az nagyon jót tesz a léleknek :!: :wink:
Én is ezt szoktam csinálni :lol:
Reméljük akkor hogy holnap megjön, és már nem kell tovább szenvedned, és újult erővel tudsz tovább lépni :!:

betty615

Betty, remélem így lesz és nem kell tovább szenvednem :!: :roll:
Régebben is ez volt, hogy meg akart csak jönni, de csak egy pár napig szarakodott, annyira utálom :!:

Ma már még jobb egy fokkal, de ha hazamegyek akkor még sírdogálok, de annyira örülök, hogy tudok egyáltalán :!: :roll:

Olyan gyorsan el fog telni a december, és nemsokára sorban produkáljuk a pozi teszteket :!: :wink:

Pusszantás, mentem enni... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, észrevetted, hogy csak a mi betűink a kicsik, a többieké meg normál méretű :?: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
Nincs leállás januárban,csak munka nem lesz ennyi. :lol:
Aztán februárban meg már itthon leszek!Remélem sokáig.

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

JÓ ÉJT!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
jaja, már beszóltam a szerkesztői topicban, azt mondták ügyön vannak, megemlítettem a smileykat is, hogy kevés van, hátha raknak be pótlást :P
A lényeg, hogy a színes betűk picik, nemtom miért :roll:

betty615

Gabi
jó éjt :!: :wink:

betty615

Lányok levették a vért de senki nem adhat az eredményről információt,csak a prof. hétfőn a köv. vérvétel után.Ugyhogy semmivel sem tudtam meg többet.Mondták ne is telefonáljak.
Azért én ezt nem igy gondoltam azt hittem azért azt megtudhatod aznap hogy egyáltalán indult e el valami folyamat. :evil:

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla
én is azt hittem, hogy megtudod ma :shock:
Hova jársz :?:
Tesztet nem csináltál reggel :?:

betty615

Sziasztok!

Kamilla,
egyszerűen hihetetlen, bhogy nem mondanak semmit!Pedig az eredményt jogod van megtuddni minél előbb!Én ezt nem értem!

Gabi,
akkor már nem kell sokat várni, és végre több szabadidőd lesz!
Aztán meg majd jön is a baba!

Úgy utálom ezt az új babanetet!
Direkt így csinálták meg, hogy látszódjanak a reklámok! :evil:

Velem semmi különös.
Kicsit mintha érezném a hasamat, de nem vészes!Mondjuk a sima pé-t nem is szoktam megérezni!
De hiszem, hogy nődögélnek a tüszőcskék, mert így kell lennie, és kész! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

De csináltam és mindkettő pozitiv az 10 es érzékenységűvel is meg a 25.es is.
Felháboritó hogy nem tudhatom az eredményt
Sote ra járok Budapesten.

KépKép KépKép
kamilla*

Hát akkor meg tudod végülis az eredményt, :lol: de azért gáz, hogy nem mondanak semmit :!:
Én mindenesetre gratulálok :!: :wink:

betty615

Sziasztok Csajok!!

Megyek , visszaolvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Na itten vok.....

Megkukkoltam, hogy milyen masik topikrol beszeltek, hat most mar tudom.....Basszus, hogy a hülyek mindenhova oda talalnak :shock: ...Az ilyen tenyleg minek ir egy lombikos topikba, ezt nem ertem???En komolyan sajnalom az ilyen lelkületü embereket, nem sok minden öröm erheti, ha ez a legjobb szorakozasa....Na mindegy, de jol megmondtatok neki :D

Angyal- Mizu, milyen lett a serod???Odaert a baratnöd?? :D ...nagyon örülök, hogy jol telt az evfordulos ünneples...En meg sosem hallottam ilyen gyertya-ceremoniarol :wink:

Meli- Nagyon szupi hirek, hogy igy beindultak a tüszöid, juhejj Kép
Nagyon örülök neked, remelem most mar megnyitod a sort a "vegre babasok" között, vagyis közöttünk :lol: ...Holnapi drukkjaimat küldöm tüszörepesztönek+++++++++

Betty- Ne is mond, tudom, hogy bolond vagyok.....Mostanabn nagyon beindultam valoban vasarlas ügyileg, de olyan akciok vannak, hogy nincs szivem ott hagyni...pl farmerszoknya 3 euro, pulcsi 9 euro es mindegyik full jol nez ki...Hat nyaron olyan learazasok vannak, frankon 1 euroert vagnak utanad mindent :D
Betty nem tudod mi van Bridget-tel?????Olyan regen volt , aggodom erte...Nem szokott ennyi ideig eltünni :roll:

Suzy- Ezzel en is igy vagyok, annyira szeretek jönni, valahogy mindig igyekszem ugy csinalni, hogy besuvasszam a babanetezest :lol: Hianyoztok frankon, ha nem tudok jönni....De a parom is tök cuki, mert mindig meselek neki, hogy kivel mi van es mindig kerdezi, hogy mik törtennek :lol: ...Jo erzes egy jo kis közösseghez tartozni :wink: ...Megjött mar piri??Hogy allsz a nagytakaritassal?Vagy az holnap lesz?

Kamilla- 2 pozi teszt az mar nem semmi :D Halk gratula, de szerintem tuti ott van a babo vagy babok a pocidban :lol: ...Ezt en sem ertem, hogy miert nem mondjak meg az eredmenyt, miert huzzak meg az ember idegeit :shock:

CukiGabi- 1 het, varunk vissza nagyon :!: 8)

Ranita- Hol vagy??Regen voltal.... :roll:

Csajok kepzeljetek tegnap beszeltem a Kaalis doki bacsimmal es megkerdeztem, hogy megcsinalja-e az inszemet a HSG-vel egy honapban, de sajnos nem volt a valasza.....Aztan megkerdeztem, hogy akkor szedhetnem-e mar a Clostit a HSG-s honapban, mert akkor nagyobb eselyem lenne esetleg egy spontan babara....Azt sem javasolja.....Kicsit letörtem tegnap, de mara mar eszhez tertem, ha mar eddig vartam, akkor ez az egy-ket honap nem szamit.....Csak annyira türelmetlen vagyok :wink: ...na mindegy akkor ugy nez ki, hogy januar HSG, februar inszem :lol:

Na most mennem kell, ajandekot csomagolni a kolleganömnek, kepzeljetek annyira cuki, vett nekem es a paromnak is ajandekot, en meg nem adtam neki semmit, mert nem szamitottam ra.....Tegnap elött volt utoljara dolgozni , mert szabin lesz egeszen karacsony utanig....Szerencsere ma behozza a kisfiat es megmutogatja neki, hogy hol is dolgozunk, igy lesz alkalmam akkor neki adni valamit :oops:

Mindenkinek nagyon szep napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
sajna tényleg nem megy a HSG egyben az inszemmel sajna :roll:
És a clostis hónapot is "dobni" kell miatta...
Bridget jól van, szokott telón hívni, és egyik másik fórumba ír néhanapján...sajna időhiányban szenved, és nem tud jönni, de nincs vele semmi gond.
Készülődnek nagyon a karira :lol: és el van havazva :wink:

Puszmákulok mindenkit ááám :!: :wink:
Gondolom ti is le vagytok foglalva mostanság az év vége miatt, de hát ez ugye érthető is :wink:

betty615

Há-há, nagyon a betűim :lol:

Meli
neked pont karikor lesz a beülti :shock: :?:
Az tök frankó :!: Karácsonykor teherbe fogsz esni :lol:

betty615

Sziasztok :!:
Kellemes délutánt, szép estét kivánok :!:
Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian :!:

Tetszett a hozzászólásod a másik topicban :D
Mi jót csináltál ma :?:

Nagyon örülök a tüszőidnek, hogy szépen beindultak az év legszebb ünnepén Karácsonykor leszel kismama :lol:

Kamilla :!:

Fura a prof hozzáállása az eredménnyel kapcsolatban :!:
Gratulálok tuti, hogy kismama vagy, mert a teszt soha nem hazudik pozitiv irányba :D

Gabi :!:

Január kevés munka, február meg nulla munka, mert kismama leszel már :D :D

Ranita :!:
Ugye minden rendben van :?:

Bri :!:
Örülök, hogy nincs semmi baj csak kissé el vagy havazva, majd ha lesz időd gyere :!:

Sokszor a legjobb kisírni magunkat utána mindig könnnyebb egy fokkal :!:
Kitartás nemsoká ujból kismama leszel és gyönyörü kilenc hónapot fogsz átélni :!:
Jó takaritást, lakásdiszitést kivánok :!:

Gyancsi :!:
Jó lett a hajam, oldalt srégen benyirva, felül jól megritkitva, hátul a hossza meghagyva.
Jövő hónapban festünk, mert erősen elkezdtem fehéredni :!:
Nemhiába megőszülök mire célba érek :lol: :lol:

Anno a Házasságkötő teremben kaptuk a gyertyát ott volt meggyujtva először és a csávó aki tartotta a beszédet kihangsulyozta, hogy ezt a gyertyát minden évben ugyanaznap kell meggyujtanunk majd közösen elfujnunk :wink:
Azóta is betartjuk ezt a jó szokást már 14 éve :D :D

Jó vásárlást :!:

Én is nagyon szeretek feljönni Hozzátok igazi jó kis csapat kovácsolódott itt össze :!:

Puszilok Mindenkit megyek megkavarom a bableveskémet, mert azt főzök füstölt hussal ingajáratban vagyok konyha és net között :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kész a nagy munka, piri is ideért... :evil: most aztán begyógyszereztem magam, 3 görcsoldó, 2 fájdalomcsillapító, úgy nézek ki, mint aki be van lőve :roll: :shock:
A szemeim karikásak, kóvájgok, azt hiszem iszok egy páleszt :!: :? és lefekszem, mert holnap be kell mennem dolgozni :!:

Kamilla, hát ez nagyon jó, halk gratula, de nem értem, hogy miért nem tudhatod az eredményt :?: :roll:

Meli, tüszőnöveszktő drukkjaim mennek Neked++++++++++++++++

Ancsi, HSG meg lesz utána meg felgyorsulnak az események...drukkolok, hogy ne is keljen inszemre menni, Closti megteszi a hatását!
Szedtél már korábban Clostit :?:

Betty, holnap uh :?: reggel kell menned :?:
Pécsre :?:

Angyal, köszi úgy legyen :!: :wink:

Most nagy dilemmában vagyok a Clostival, de majd még alszok rá kettőt, hogy bekapkodjam-e vagy bízzam a csodára :?: :wink:

Ranita, Ancsuka :?: :?: :?:

További szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Az Én betűim is nagyon lettek végre már :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó sokat dolgozhattál ma, hogy piri is megérkezett :!:
remélem, hogy használni fognak a gyogyik és holnap már nem fogsz annyira görcsölni mire munkába indulsz :!:

Ugy kell lennie drága :D :D

Pihengessél :!:
Vendég

Nagyon örülök, hogy sikerült kijavitani a hibát és normál méretüek lettek a betüitek :D
Vendég

Angyal, hát így is terveztem, hogy a munka is kész legyen és piri is jöjjön, ha már ennyire jönni akart a szemétje :!: :evil:
Pihizek :wink:

Én is örülök a betűimnek, hogy már nem vagyok olyan kicsi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon köszönöm lányok!
Most teszteltem az előbb és a reggeli teszthez képest megint erősödött a csik.Remélem igazatok lesz!
Nagyon izgulok!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla, annyira örülök :wink: drukkolok Neked/Nektek++++++++++szívből kívánom, hogy tovább erősödjön a tesztecske!!!!!!!!!!!!!!

Szép estét Lányok, megyek alukálni :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ne idegesitsd Magad a jövő év Mindannyiunk éve lesz, minden csajosnak meg fog születni a kisbabája és a Te szépséges kicsikéd is :!:
Higgyj benne, kitartás :D

Puszi Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjt Mindenkinek!

Kép
Vendég

Angyal
Ma nem sok mindent csináltam igazából...fájt a fejem egész nap, sztem a méhpempőtől, mert rá van írva, hogy az első napokban erős fejfájást okozhat...3 napja szedem...
Majd hétvégétől meg már el kezdek nagytakarítani, és készülni karira. :wink:

Szuzy
igen, holnap reggel megyünk Pécsre 8-ra, úgyhogy 6-kor indulás, 5-kor kelés. :roll:
A szerkesztőkhöz beírtam egy pár dolog miatt (köztük azt is megkérdeztem, hogy nem-e tudnának több szmájlit berakni), úgyhogy valószínű a betűk azért álltak vissza. :wink:

Kamilla
örülök neked, hogy erősödik, ez már nagyon jót jelent :!: :wink:

betty615

Jaj csajok szegyellem magam csak neha neha jonni :oops: Most is csa meg gyorsan megosztom velete ezt a szep kis riportot :oops:

Hoztam netek valami szivhez szolot :arrow: itt voltam Novemberben en is :roll:

Zsebkendoet elovenni :!: Kép

http://www.rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/78735

KépKép
bridget0801
Kulfold

3 nagyon bölcs gondolatot olvastam és ezt szeretném megosztani Veletek!
Ez most nálam nagyon aktuális gondolatok!

"Ne küzd túl erősen, mert a legjobb dolgok akkor történnek, amikor nem is várod őket!"

"Ami történik, annak mindig oka van!"

"Ne sírj, hogy vége lett, inkább adj hálát, hogy megtörtént!"

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes hétvégét kivánok Mindenkinek :!:

Remélem már nem fáj a fejed :!:
Jó takaritást és készülődést az ünnepekre!

Mennyire igaz minden szava :!:

Bri :!:
Örülök, hogy benéztél, igazán megható a videó, sikerült elsirnom magam.

Puszi

További kellemes délutánt, vásárlást, takaritást, készülődést kivánok lányok!
Vendég

Jók a bölcs gondolatok Szuzy :wink:

Bri
örülök, hogy jöttél, hiányzol áám innen :!:
Tecccik a videó, el is loptam a blogomba...ha nem bánod :oops:

Angyal
köszi az érdeklődést, máár nem fáj a fejem :wink:

Nna, és akkor jöjjenek a jó hírek :!: :wink:
Ma voltam uh.-n, és kérdezte a doki, hogy akkor mikor lesz folytatás :?: Mondom azt beszéltük, hogy januárban...azt mondja, miért nem ebben a ciklusban :?: :o Hát mondom, mert karácsony, meg minden...el kezdett számolgatni, hogy hogyan jönne ki, és azt mondta, a beülti pont két ünnep közé esik, úgyhogy jövő szerdán, 23.-án uh, és a méhnyálkahártyavastagságtól függően 28, vagy29.-én jöhetnek vissza a fagyibabák :o :!:
Mondom, ez komoly :?: :shock: Azt mondja, persze, ne pazaroljunk el egy hónapot azért mert karácsony, hiszen pont az ünnepek közé esik a dolog :!:
Hát madarat lehetett volna velem fogatni, majdnem leestem a vizsgálóágyról annyira örültem :!: :lol:
Úgyhogy csajszik, 2010-re mégiscsak teherbe esek....megint :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?