Na itten vok.....
Megkukkoltam, hogy milyen masik topikrol beszeltek, hat most mar tudom.....Basszus, hogy a hülyek mindenhova oda talalnak
...Az ilyen tenyleg minek ir egy lombikos topikba, ezt nem ertem???En komolyan sajnalom az ilyen lelkületü embereket, nem sok minden öröm erheti, ha ez a legjobb szorakozasa....Na mindegy, de jol megmondtatok neki
Angyal- Mizu, milyen lett a serod???Odaert a baratnöd??
...nagyon örülök, hogy jol telt az evfordulos ünneples...En meg sosem hallottam ilyen gyertya-ceremoniarol
Meli- Nagyon szupi hirek, hogy igy beindultak a tüszöid, juhejj
Nagyon örülök neked, remelem most mar megnyitod a sort a "vegre babasok" között, vagyis közöttünk
...Holnapi drukkjaimat küldöm tüszörepesztönek+++++++++
Betty- Ne is mond, tudom, hogy bolond vagyok.....Mostanabn nagyon beindultam valoban vasarlas ügyileg, de olyan akciok vannak, hogy nincs szivem ott hagyni...pl farmerszoknya 3 euro, pulcsi 9 euro es mindegyik full jol nez ki...Hat nyaron olyan learazasok vannak, frankon 1 euroert vagnak utanad mindent
Betty nem tudod mi van Bridget-tel?????Olyan regen volt , aggodom erte...Nem szokott ennyi ideig eltünni
Suzy- Ezzel en is igy vagyok, annyira szeretek jönni, valahogy mindig igyekszem ugy csinalni, hogy besuvasszam a babanetezest
Hianyoztok frankon, ha nem tudok jönni....De a parom is tök cuki, mert mindig meselek neki, hogy kivel mi van es mindig kerdezi, hogy mik törtennek
...Jo erzes egy jo kis közösseghez tartozni
...Megjött mar piri??Hogy allsz a nagytakaritassal?Vagy az holnap lesz?
Kamilla- 2 pozi teszt az mar nem semmi
Halk gratula, de szerintem tuti ott van a babo vagy babok a pocidban
...Ezt en sem ertem, hogy miert nem mondjak meg az eredmenyt, miert huzzak meg az ember idegeit
CukiGabi- 1 het, varunk vissza nagyon
Ranita- Hol vagy??Regen voltal....
Csajok kepzeljetek tegnap beszeltem a Kaalis doki bacsimmal es megkerdeztem, hogy megcsinalja-e az inszemet a HSG-vel egy honapban, de sajnos nem volt a valasza.....Aztan megkerdeztem, hogy akkor szedhetnem-e mar a Clostit a HSG-s honapban, mert akkor nagyobb eselyem lenne esetleg egy spontan babara....Azt sem javasolja.....Kicsit letörtem tegnap, de mara mar eszhez tertem, ha mar eddig vartam, akkor ez az egy-ket honap nem szamit.....Csak annyira türelmetlen vagyok
...na mindegy akkor ugy nez ki, hogy januar HSG, februar inszem
Na most mennem kell, ajandekot csomagolni a kolleganömnek, kepzeljetek annyira cuki, vett nekem es a paromnak is ajandekot, en meg nem adtam neki semmit, mert nem szamitottam ra.....Tegnap elött volt utoljara dolgozni , mert szabin lesz egeszen karacsony utanig....Szerencsere ma behozza a kisfiat es megmutogatja neki, hogy hol is dolgozunk, igy lesz alkalmam akkor neki adni valamit
Mindenkinek nagyon szep napot!
Szeretettel:
Ancsa