Új privát üzeneted érkezett!

lili: nekem is ettol kisebb az étvàgyam, hogy utàna keményedek egy kicsit vagy olyan mintha menstruàcios gorcs lenne néha, nagyon enyhén, de azért mégsem kellemes, meg aztàn nem tudom h ez jo-e vagy sem... de bajom eddig nem lett
Vendég

Lili: Óriási gratula a vizsgákhoz! És az UH-hoz is. MOM érték nálam is hasonló és szintén fiú :) Úgy látszik nálunk fordított lesz a statisztika :)
Nálam lazák a kötőszövetek és lejjebb van a méhem. Ezért mondta a doki, hogy csak egy héten egyszer. De egy csomó dolgot nem értek. A méhlepény helyzetét a méhen belül nézik? Mert az mindig jól fent volt pl. És a hasam is fent nő inkább és elég magasan van! Fájdalmat sose éreztem, se keményedést! Szinte jobban élvezem, mint terhesség előtt és erre meg nem szabad :(

KépKépKép
bogme

fura
és kozben engem a Te sztorid kicsit megijeszt mert nekem alapjàraton lazàk a kotoszoveteim és a szalagok, de a méhemet még nem vizsgàltok meg miota terhes vagyok, csak a legelején ... :roll: lehet h megnézetem a francuz dokival jovo héten...
Vendég

Sziasztok!

Nekem sem nátha, csak rettenetes orrdugulás, főleg éjszaka!

Bogme!
Nálunk azért tiltotta le a szexet, mert túl közel van a méhszájhoz a lepény! Arra törekszünk (sok pihenéssel függőlegesben), hogy felfelé induljon (ami úgy néz ki elindult :lol: ). Azt mondta a nemi életet egy darabig teljesen mellőzzük! A behatolás se jó neki, és az orgazmus sem, mert az méhösszehúzódással jár, ami nem feljebb viszi állítólag! :? Sok a meghitt összebújás, de az meg még jobban beindít! :wink:

Kép
klaccc

Sziasztok!

Ma kaptam meg az AFP leletemet!!! A következőek állnak rajta:

AFP: 35,60 ng/ml
MOM érték: 1,02
korrigált AFP mom: 1,07

Valaki érti, hogy mi, miket jelent?
:-)

KépKép
charlott

Ann: Előre ne izgulj ezen. Nekem alapvetően nem lazák. Sokat sportoltam, de a méhet tartó szalagjaim azok. Valószínűleg a sok emlegetés, cipelés miatt, amit egész életemben műveltem.

Klacc: Akkor ez lesz még jobb is :)

Charlott: korrigált AFP-d szuper! Az 1-hez közeli a legjobb érték :) A többit nem tudom, de ez a lényeg!

KépKépKép
bogme

Bogne: köszi! :wink:

Klacc: nálunk úgy szintén - no sex, és ilyenkor kívánja az ember a legjobban, persze! :roll:
És köszi a fiú nevek sorolását, nálunk az a szempont, minél hosszabb legyen, mert a vezetéknevünk egy szótagú.

KépKép
charlott

bogme: igyekszem nem izgulni ezen, koszi :) remélem neked is tisztàbb lesz ez az egész.
Vendég

Charlott!

Maximillián? Elég hosszú! Gyerekkoromban mindig azt terveztem, ha fiam lesz így fogják hívni, de mára már nem tetszik annyira! :)

Akkor a no sex-ben többen együtt érzünk úgy látom!

Kép
klaccc

nálam is van ez az orrdugulás vagy inkább orrfolyás és minden reggel.sokszor prüszköléssel is jár.ha pl. hozzáérek valami hidehez akkor azonnal prüszkölök és folyik az orrom.csengivel is így volt.

ann és aki még használ orrsprayt!viszont a szokványos orrspray-ket nem lehet két hétig vagy tovább használni, mert ártalmasak a nyálkahártyára!ezt a tájékoztatójában írják is mindig!!!!
ha mindenképp szükségét érzed akkor inkább a tengervizes spray-ket ajánlom az szelíd és hatásos!!

fanettáról sincsen hír!!!!a múltkor már érdeklődtem felőle, de senki sem válaszolt, gondolom nem tudtok róla.de linocsban reménykedtem, mert ők tartják a kapcsolatot... :( :(
NEKEM HIÁNYZIK A HUMORA!!
Vendég

cs-andi: én csak tengervizeset hasznàlok vagy magam csinàlok sosat, ha épp nincs itthon . minden ami kibirhato azt gyogyszer nélkul megoldom, ami nem akar a tudomre menni vagy nem veszélyezteti a babàt azt kibirom nélkuluk. migrénre sem veszek be semmit, inkàbb turom :wink:
Vendég

Cs.andi: Legutóbb is csak Linocstól kaptunk infót Fanettáról, hogy jól van. De már ő is eltűnt :( És még sokan mások. Reméljük minden oké és csak elhavazódás van a háttérben! :) Aki tud jelentkezzen!

KépKépKép
bogme

jo volt a megérzésem, kislany lesz! az apja NAGYON boldog, én is orulok, nekem mindegy, csak egészséges legyen. Az év eleji sztori utan mindig fenntartassal indulok a dokihoz.

AFP negativ, méhszaj zarva. Viszont leszurt a doki, hogy nem oltattam be magam. A kovetkezore UH-ra viszem a gyerekeket és apat is!

Orrdugulas nekem is van par napja, meg kiszaradt szaj is, éjjelente is iszom legalabb 3 dl-t (vizet! :) ) orrsprayt nem hasznalok, nekem soha nem segitett. Este jol kiszelloztetem a szobat, mostanaban iszok egy jo éjszakat gyogy teat és sokkal jobban alszom. csak a férjem ne horkolna annyira...

Sex én ugy hallottam, akinek minden ok, annk kifejezetten ajanlott. A mehosszehuzodas orgazmus utan természetes. én egy kicsit fekve maradok még. Nekem is sokkal jobb mint altalaban, a progeszteron magas szinteje miatt kivanjuk annyira. nemsokara mar leleményesnek is kell lenni, ahogy no a poci...
A vége felé tulhordasnal pedig allitolag ez a legjobb szulés beindito!

A téli szunetben gndolkodunk majd a neveken. Passz..
s.orsi

Ja és én azt is hallottam, hogy azokbol lesz inkabb kislany, aki nem a ciklus kozepén fogant pontosan. Nalunk ez igy volt.
s.orsi

na, no a lànyok arànya :D :D :D :D :D

én meg elkészitettem egy klassz kis chili con carne-t, nem is fàjdult meg a pocakom de gyanitom h még nem emésztem a dolgot, lelassult az emésztésem rendesen... :(
Vendég

Sziasztok!

Nemrég írtam egy hosszú hozzászólást a tegnap óra elhangzott témákról, hát elszállt az egész. Nálam irtó lassú a net most.
Takarítás közben vagyok, így most sajnos újra már nem fogalmazom meg a gondolataimat.

Tényleg sokan eltűntek. Én soha nem tudom megnyitni azt a táblát, amit Cs-andi feltesz, így én fejből már nem is emlékszem, hogy kik a tagjaink. Sokan vagyunk, így elfelejtem, csak azokra tudok emlékezni, akik viszonylag gyakrabban jönnek.
Vendég

Orsi!
Milyen ez a gyógytea? Mi a neve? Én is szívesen kipróbálnám!
Bár egy nagyon finom gyógyteánk! A nagymamám szárítja a hozzávalókat, így teljesen natúr, egy kis házi mézzel és citrommal isteni!
De nagyon szeretm a különböző teákat kipróbálni, és amitől még jól is lehet aludni...

Kép
klaccc

Sziasztok!

Alvásra nagyon jó a Sedatif PC homeopátiás szer. Nekem bejött.

Orrcseppnek pedig tényleg jó a tengervíz (Sterimar vagy Fluimar) és a kamillás gőzölés. Szárítja a nyálkahártyát....vagy a Salvus víz, de ahhoz inhalator készülék kell.

Jó hallani a finom kajcsikról, amiket írtok. Én a gyomrom és a bélgyulladásom miatt le vagyok tiltva sokmindenről. Remélem azért ez el fog múlni, mert sokszor aggaszt és akkor lelkileg mélypontra kerülök. Nagyon meg tudok ijedni... :(

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sziasztok, hazaértünk végre.
Röpcsisek, volt már úgy veletek, hogy tök szarul voltatok a repüléstől? :? :?
Eddig csak a fülem volt ki teljesen, most viszont (tegnap) a hasam is nagyon rakoncátlankodott, görcsölt, puffadt, minden bajom volt. Éjszaka többször arra keltem, hogy görcsöl a hasam, nagyon gáz volt. Most is alig élek, próbálok ülni meg feküdni... :cry: :cry:
Arra gondoltam, ha az üdítősüveget is teljesen összeszívja a légnyomás változás, mit csinálhat ez belül?? Mindenki "ajánlja" a repülést, vagyis inkább nem tiltja, de el sem tudom képzelni, a 7. hónapban hogy fogom ezt kibírni. :cry:
Csak átfutottam a hozzászólásokat, láttam volt fogorvosos, én múlt héten voltam, kaptam szurit is simán meg pecsétet is a kiskönyvbe.

hibernia

hibernia!

honnan hova repülsz? én 10 éve voltam Amerikában, de 2 éve a gyerekekkel mentünk, akkor kicsit rosszul lettem. Pocakosan el sem tudom képzelni, de utaztam már (igaz csak) 4 hónapos kismamával, akinek semmi baja nem volt...

Szerintem ne izgulj előre. Ha nem hosszú az út, akkor csak nem lesz semmi baj...

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

ann, bocsi akkor nem te írtad a nasivintmeg miegymást...annak a valakinek szántam... :oops:
tábla:majd próbálok egy másik módszert is csajok,addig is türelem 8)
Vendég

Mazsolita: Pestről jöttünk haza Dublinba, az út "csak" 3 óra volt, de állítólag ez egyéni érzékenység kérdése is. :cry:
Először 12 hetesen voltam otthon terhesen, akkor is gáz volt, de ennyire nem szenvedtem, mint most a 17. héten. Február elején megyek megint Pestre, aztán remélem rá tudom bírni a dokit, hogy márciusban ne kelljen megint mennem, bár az is problematikus, mert azért gondolom nem véletlenül találták ki a havi konzultációt. :?

hibernia

amugy a gyogyszeres orrcseppeket tényleg ne hasznàljàtok. jobb az elovigyàzatossàg.

a sedativ PCt én hasznàltam terhesség elott, de én most a homeopatias cuccokkal is ovatoskodom, nem hiszem h abbol is csak ugy lehetne bevenni mindenfélét, és mivel szedek 2 màsik homeos cuccot, az màr sok lenne nekem.

hibernia: én amugy is rosszul birom ujabbana repulést, de terhesen nem ulnék gépre. puffadàs, bélgorcs, migrén az utobbi 1-2 évben, pedig én szerettem repuilni . nekem a dokim amugy pot ugy mondta h "nem ajànljuk", ha lehet ne, csak ha muszàj.
Vendég

Az a baj, hogy kénytelen vagyok repülni, mert kocsival két nap az út kb. Gondolom a doki is ezért nem ágált a repülés ellen...
Lehet legközelebb beveszek vmi bogyót vagy nem eszem semmit (bár most sem zabáltam)... :?

hibernia

Klaccc: 4 fajta gyogynovénybol készult tea, de nem ismerem a magyar forditasat nekik: van benne kamilla, szerintem harsfa meg még 2. minden markanak van jo éjszakat teakeveréke. ezt ugy hivjak tiséa, de nem hiszem hogy van Mo-on. ahhoz képest, hogy gyogytea, nagyon finom.

Hibernia:anno 5 honaposan repultem, gond nélkul. en ugy tudom a biztonsagi kapuk nem tul jok a babanak. de gondolom egy-két ut belefér.
Nem lehet inkabb, hogy valami fertozést kaptal el, ha még éjjel is rosszul voltal?

Fogorvos
remélem kibirja a fogam a szulésig. Nyaron javasolta a fogorvosom, hogy huzzuk ki az egyik bolcsesség fogamat, de masnap pont repulnom kellett, egy hétre ra meg 3 hetes nyaralasra mentunk. Nem mertem kihuzatni, tett ra "idegsipkat", azota nem faj, de fogselymezek korulotte rendszeresen. Ha ez bedurran, abbol szajsebész és mutét lesz. remélem kibirja.
akkor még nem terveztuk a babat...
én rogton terhes lettem, amikor eldontottuk, hogy ujra probalkozom
s.orsi

Én meg úgy tudom, hogy a biztonsági kapuk abszolút semmi veszélyt nem jelentenek, ugyanis nem olyan mint az UH vagy a röntgen. Egyszer utána olvastam és mindenhol ezt írták.

KépKép
picilulu

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat de sajnos későn jöttek!Én nem akartam az elején menni fogorvoshoz,de elkezdett most fájni a fogam és gondoltam akkor mégis megcsináltatom.Egyébként adnak érzéstelenítőt,azt mondta semmit sem befolyásol.Fájt,de túléltem :D Már csak egy lukas fogam van és még a fogkőleszedés,de ezek már csak januárba.

Ajakszáradás:nekem mindig kiszárad a szám,bármit kenek rá,viszont párom vett egy nagyon jó kenőcsöt,ami használ.(neutrogena-s)

Sok ivás:vannak olyan napok amikor amit iszok az 3 percig se maradnak bent,rohanok pisilni.De ez csak néha fordul elő.

Én a hasamat babaolajjal kenem,bár még csak most kezdett el nőni,és a mellemen is használom,főleg a mellbimbó környékén mert ott a legszárazabb :?

Szex:nekem nincs ilyen problémám,nem is tiltanak tőle.Bár mostanában én annyira nem kívánom mint eddig.De vannak olyan pillanatok amikor ott helyben ledönteném a lábáról :lol: (és természetesen olyan helyen ahol tuti nem lehet,aztán mire hazaérünk elmúlik) :D

s.orsi:Gratula a kislányhoz! :) Alakul a kislányos tábor is :D

KépKép
Kép
csöpplány

Gratula mindenkinek a jó eredményekhez és a kislányokhoz, kisfiúkhoz.

Száj kiszáradás: én már évek óta a sima kék dobozos niveát kenem vékonyan a számra és nagyon bevált. Amúgy én is szanaszét száradok, főleg most, hogy megy a fűtés, a lakás száraz levegője is sokat kivesz az emberből

Repülés: én 7 hónaposan repültem és nem volt semmi bajom. Csak egy igazolás kellett a dokitól, hogy teljesen egészséges vagyok és minden rendben a terhességgel is. E nélkül akkora pocakkal már nem engedtek volna fel a gépre. De az bitzos nagyon az egyéntől függ, hogy mennyire bírja. A nagy gépeken nekem eddig csak 1x fájt a fülem, de egyszer ültem egy kis 4 személyes gépen, hát ott olyan rosszul lettem, hogy le kellett szállni miattam (persze azt nem terhesen csináltam)

hné: már régen akartam írni a tapló dokira, hogy mikor ilyeneket hallok, mindig úgy elcsodálkozom, hogy egy ilyen rosszindulatú ember miért választ magának olyan szakmát ahol álandóan emberekkel kell foglalkoznia, biztos nem hivatástudatból. Az ilyen esetek mindig olyan rossz érzést keltenek bennem :(
Vendég

ceysee
gratula a lányhoz :)

cs-andi
szerencsére nem ,remélem elmult már a kiütésed vagy a doki mondott valami okosat neked ma .

ruhák
én valoszinü veszek 56 és 62 is egyböl igy ha kinövi rögtön lesz ujabb amit ráadhatok . :)

kicsiky
én is csak egyszer etem idáig most nem kivánom elenben a házikörözöttet imádom ma is vetem magamnak és persze férjemnek olyatt .

babakocsi
pénztárcafüggö és pénztáros függö de bizti nem most lesz de azért nézegetem és természetesen nekem is van kivánságom de nem vagyok márka függö .
csics

Sziasztok!
Én is voltam egy pár hete fogorvosnál, mert volt egy lyukas fogam, és nagyon vérzik az ínyem! De a doki azt mondta, hogy terhesség alatt nem ajánlatos sem a tömés, sem az injekció. Ezért egy próbatömést kaptam rá, és mondta, hogy talán ez kibírja szülésig! Eddig nincs is vele baj!(kopp-kopp)
Nem tudom, mi a jó! Erről is megoszlanak a vélemények!

Kép
klaccc

Sellon,Cs-Andi,Ann!
Köszönöm,hogy írtatok.Kérdésre válaszolva nem mondott egy doki se olyat,hogy baj lenne csak,hogy el kell menni genetikára az alacsony érték miatt.Ez a szokás.
A lelkem mélyén úgy érzem nincs gond de mégis parázok.hogy miért?Nem tudom.Talán azért mert félek,hogy elvetetik picurt. :( :roll: mert ugye hallani ilyen rém híreket...
Az is idegesít,hogy a mostani uh-on ugyan minden rendben volt de szerintem pici a picur mert nem ennyinek kéne lenni.Eddig minden uh-on jó volt az adat.bár megnéztem a Domi ilyennkori adatát és Ő kisebb volt mint most picur.Persze azt is tudom,hogy össze-vissza volt a menszeszem és azt se tudom mikor fogant.De lehetséges lenne 1-másfél hét eltérés??? :shock: No sok minden kavarog a fejembe .... :roll: Jaj csajok,ugyan már egyszer átéltem ezt az egészet,most mégis fura,hogy ennyi aggódás van 9 hónapon keresztül. :)
Hoztam képet a hercegemről,tegnap készült az oviban. :wink:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

bögme
nem izgulok mert egéséges csak anyukámnak szeretük volna konkrét dolgot mondani .

csöpplány
akor ezen véletlenül átsiklotam bocsi :oops: de gratula én már csak jővöévben kapom meg az eredényt mert jan7 megyek a dokihoz ujbol ,de a baba jol van a uh szerint .

norci
sajna nem biztos hogy lány lesz eböl kiindulva mert az első fiam is csak késön mutata meg hogy fiu adig nem lehetet tudni hogy milyen nemü de én nagyon tudnék örülni egy kislánynak :) neked viszont gratula a kislányhoz és szép neve lesz :) .

babamozi
mi sem vagyunk hive a babamozinak ,drága és nincs szükségünk dvdre képet meg idáig még mindig kaptam az istvánban az uh az nekünk böven elég :) meg leletet is kaptam sőt most még szívhangot is hallotuk :) sőt apa is bent lehet .
csics

sellon
én se tudok mindenkit fejbe tartani,ráadásul itt néha anyit irnak hogy nem győzök olvasni ,és válaszolni . :D

hibernia
jobbulást pihizél .

mucus
nyugi ,minden rendbe lesz ,és nagyon jol néz ki a fiad a képen .
csics

Sziasztok!

Huh, én ma nagyon elfáradtam. A 2 gyerkőc itthon van, és már nem bírtak magukkal. Én meg már nem vagyok olyan fürge. Ezek egész nap kiabáltak, futkorásztak, nem is figyeltek rám. (6,5 és 5 évesek) Szóval nagyon kivagyok. Apuci pedig reggel 7-kor elmegy itthonról, most sincs még idehaza....

Mi lesz hárommal:?????

Valaki hasonló problémával? Már 2 gyerekesek, ti hogy bírjátok?

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

mucus - nagyon aranyos a Fiad, az eredmények miatt meg ne aggódj- biztos minden rendben lesz a genetikán
szex- nekünk sem szabad a méhlepény miatt, de a Manóért mindent.. még a nászéjszakánk is light-os volt, de majd egyszer bepótoljuk
:roll:
van valaki akinek már striás a mellén a bőr? nekem sajnos elkezdett repedezni, hiába kenem kakaóvajas masszázskrémmel és olajjal naponta kétszer... ugye ez nem visszafordítható? :cry: a Férjem lassan hazajön és a szép melleim helyett itt találja a repedezett tejcsárdáimat :shock:

Kép
mokimama?

Sziasztok!

Ma én is megkaptam az Afp eredményt.Korrigált mom 44.47,Afp 1.23.Nem tudom mennyire jó ez.

Lenne egy kérdés kicsit intim de talán ti is találkoztok majd ezzel. :oops:

Szóval én borotválom magam ott lent.Az a helyzet hogy mivel megyünk holnap pancsizni egy kicsit rendbe tettem a dolgokat de én már most nem férek oda a hasamtól.Az orvoshoz is ugy szoktam járni.De nem lesz nagyon égő úgy oda menni majd mikor már nem tudom megcsinálni?Ti mit fogtok csinálni?

Remélem aki megsütötte a buktát sikerült neki. :)
gtimi83
Győr

Jó estét

Szia Timi: hát amennyire én értek az Afp-hez szerintem jó az erdményed nekem olyan 1 körül volt arra azt mondták jó:)

Hát intim fazonírozásra már én is gondoltam, én szerintem krémmel fogom megoldani. azzal nem tudom elvágni magam és kezem csak el fog érni odáig és vaktában is sikerülhet :D

Húúú nálatok is ilyen hideg van? itt most -12 fok körül mozog cudar idó van kint.

Akik utaznak azok vigyázzanak magukra és áldott békés karácsonyt kívánok nekik.

Kép
kicsyke77

mucus: szerintem lehet eltérés ennyi simàn. és akkor màris borulhat az afp eredmény is ami ugye amugy sem egy szentiràs sosem, azt mondjàk

én teljesen értem a félelmeidet és ilyenkor azt kell mondani, h nem lesz semmi baj, és nem is lesz remélem. bennem is felmerulnek ilyesmik, na én ezért nem olvasok torténeteket... nekem pl az egy kicsit frusztràlo h nem volt meg a tegnapi vizslatàs, igy belém azota nem nézett doki amiota megàllapitottàk a terhességet, és bàrmennyire is utàlom, megnyugtatott volna. de arra gondolok h no a pocak, az jo jel :)

Timi: én is elotte szoktam rendetrakni, de asszem nem ez a legfontosabb, a doki nem noként néz, hanem orvos, a belso részeket vizslatja, nem a szorzetet. amugy erre egy baràtnom sztorija jut eszembe aki megkérdezte a férjét h ragaszkodik e ahhoz h odalenn borotvàlja magàt, és ha igen nagy baj lenne-e hanem a divatos tok pucér dolgot vàlasztanà, mert a zneki nem jon be. a férj erre azt mondta h mivel tole sem vàrja el senki h a heréit borotvàlja, és ne is vàrja el senki mert nem tenné, ezért o nem vàr el semmit. ez csak eszembejutott, hogy mi nekunk vannak itt elvàràsaink, a pasiknak meg plàne a dokiknak nem hiszem h ez a fo gondjuk, ha meg ez, az régen rossz. de azért én is takaritok elotte, bàr moderàlta csak :wink:
az intimitàs meg olyan h hàt ez is kérdés, jo féle méghozzà, nekem is eszembejut néha h a doki le sem szarja meg kit érdekel a véleménye, nézze meg a méhszàjamat, az meg nem kivul van, de magamért megteszem. ha màs nem egy kozmetikus megoldja 5 perc alatt ;)

moki: nekem stiràs enyhén 15 éves korom ota, szoval fel sem tunik. viszont lehet h azota hiàba nott ezért nem stiràsodik tovàbb? :lol: viccet félretéve, ez tipus kérdése azt hiszem, max hidratàlni érdemes alaposan h ne repedezen ki nagyon. viszont van egy bnom akinek màs okokbol lettek irtozatos stirài és o kapott rà valami klassz, ne molcso de nagyon hatàsos dolgot, majd megkérdezem, neki a voros hurkàs stiràk màr vékony fehérkés csikok màra.
Vendég

Visszafelé haladok inkább... 8)

Köszönöm a jobbulás-hozzászólásokat, beváltak, a hasam tök oké végre, csak a babó rugdos óránként (megfordult, most bal oldalt van a feje és jobb oldalt érzem a csikizést :lol:). Viszont délután úúúúúgy elszédültem, hogy negyed órát ültem egy padon egy bevásárlókp-ban. Amint felálltam, csillagokat láttam, egy lépést sem tudtam menni, nagyon gáz volt... Se hányinger, sem más, csak szédülés, de durván. Nektek volt ilyen már? Mitől lehet? Ja és nálatok mennyi a glükóz-szint? Nekem csillagos még mindig, ref.érték alatt van, a doki annyit mondott csak, egyek sokat, de basszus, eszem én, de semmi hatása nincs. Arra gondolok, ezért szédülhetek pl. :roll:

Borizás: Én sosem szoktam frissen borotválva menni dokihoz valami miatt, de azért a dzsungelt sem tartom nyerőnek, úgyhogy ált. úgy időzítem, hogy borostás legyek. Lehet, ez csak az én mániám. :lol: Én még elérem magam bárhol, bár a lábkörömvágás már most necces, mert nyom a hasam nagyon, de ha eljutok oda, hogy nem tudok borizni, én szerintem hagyom az egészet. (Bár elég rugalmas vagyok, szerintem valahogy mindenképp odatornászom magam vagy max. megkérem a férjem, csináljon vmit. :roll:)

Kapcsolódva szex: Nekem nem tiltották meg, de alig-alig van vmi nálunk is. :( Az első 12 hétben, míg nem vizsgált meg doki kézzel és azt sem tudtam, nyitott / zárt-e a méhszáj, nem mertem semmit csinálni (ráadásul ott volt az émelygés is), a 12. hét óta, mióta kiderült, hogy okés minden valahogy meg nem kívánom úgy, mint régebben. Simán elvagyok hetekig sajnos, nagyon kevés napon érzem úgy, hogy na, most jól esne... :roll: Van, akinek nő a libidója terhesség alatt, hát én nem vagyok ilyen szerencsés. :oops:

mucus: Szerintem az uh nem tuti, egy-két hét eltérés simán belefér a mérésekbe... Nekem először 5 nappal, aztán 3 nappal mérték nagyobbnak a babát, most meg 16+6-nál azt mondta a doki, hogy ez a méret már 18 hetes-szerű, pedig semmit sem szedek... Szerintem nem szentírás egy-egy uh...

Biztonsági kapuk: Én mióta tudok a babáról, mindig szólok, hogy nem mennék át a reptéri kapun és kézzel vizsgálnak át. Eddig még senki sem nézett hülyének, miért nem akarok kapuzni.

hibernia

ez a kapu dolog olyan h sok orszàgban eleve nem viszik àt rajtuk a terhes noket, plàne ahol mondjuk napi szinten kell menniuk. de egy-egy repulés talàn belefér, ott még az urbol jovo sugàrzàs is hat àllitolag, azért nem is egészséges még a repulés, azt mondjàk, màr a nagyon sok repulés. de erre most fel nem hozok valami tudomànyos forràst, este 10kor, de tuti h nem valami bulvàr izében hallottam ilyesmit. meg egy baràtném volt valami tanulmànyi dolgon a Gàzai Ovezetben és hasonlo térségekben ahol minenkit àtvillantanak hasonlo kapukkal, és ott ment nagyon a harc h a terheseket ne.

de ebben kb annyira nincs megegyezés mint màsban. a szuri a fogdokinàl ugyanez, vagy a repulés. a lidokain nem tudom, jo e, az én dokim nem azt hasznàl, nekem pl migrénem is lenne tole és begyorsul a szivem, ami pl lehet h nem àrt a babànak, de biztosan nem kellemes neki sem, ha nekem sem. én ezen az alapon minden kezeléssel vàrok ami nem surgàs, szerencsére én annyira terveztem a babàt, hogy elotte fél évet a fogorvosnàl csucsultem kéthetente, hogy rendbelegyen, csak a frànya huzàsok maradtak el, de mivel nem fàjnak, és egyelore nem veszélyesek a tobbi fogra, ki fogom birni. plàne h alsok, és ott nekem hàromszoros szuri kell vagy érzek mindent :(
Vendég

szortelenités: a krémet, lézert, egyéb kémiai és hasonlatos dolgokat nem tanàcsoljàk (nem tiltjàk, mint a repulést sem de ha nem muszàj nem kell, azt mondjàk), inkàbb borotva, gyanta vagy epillàlo gép. tudtommal.

egyébként én a baba neménél sokkal kivàncsibb vagyok a baba koràra, mert a 12. uhn napra pontosan annyi volt a megàllapitott kor mint a mensi alapjàn, amin a védono nagyot nézett, mert h az ritka, h 14. napon termékenyuljon valaki (meg legyen neki 28 napos ciklusa napra pontosan), szoval érdekel h most mit dob ki a doki meg a gép :) vicces lenne és kiderulne h nem én vagyok az ufo hanem tényleg a peteérést érzem én félidoben, nem odaképzelem... (màr persze nem most)
Vendég

hibernia- a vérnyomásod rendben van? attól is lehet szédülni, ha nagyon leesik a vérnyomásod (pl mert nem iszol eleget)
borotválás- én is úgy tudom, hogy a krém nem javasolt, mert a kémiai anyagok felszívódhatnak ezért vagy marad a borotválás, epilálás vagy a dzsungel.....
ann- azt hittem csak nekem nem használnak az érzéstelenítők a fogorvosnál, de jó tudni, hogy ezzel nem vagyok egyedül

Kép
mokimama?

Csípős kaja: A sógornőm is folyton csípőset kívánt, pedig előtte soha, a doki azt mondta, vmi gyulladást érezhetett a szervezete és automatán így próbált gyógyulni... Érdekes.

Ruhák: Tök tájékozott itt mindenki, te jó ég, én meg azt sem tudom, milyen cuccok kellenek egy gyerekre... :lol: Nincs vmi lista? Hogy zokni, bugyi, ilyen kezes-lábas stb... Nincs kistesóm és a közeli családban sincs baba, akit sűrűn látnék, szóval gőzöm sincs tényleg, mik kellenek... (Amúgy itt szerencsénk van, fillérekért kapni gyerekruhákat szerintem (kis ruha, pulcsi, póló 3-8 € kb az olcsó helyeken) és durva, de szerintem a babakocsik is olcsóbbnak tűnnek nekem itt kinn, bár még nem vizsgáltam meg a témát alaposan...) De most úgy meghoztátok a kedvem, lehet holnap nézünk pár babaholmit. :roll:

BKV: Ehhez nem tudok szólni, én imádom a BKV-t, mert itt Dublinban teljes katasztrófa a közlekedés, szóval otthon bunkók bunkók az emberek a járműveken, de van hol bunkónak lenni, az is valami. :lol: Persze bosszantó az emberi hülyeség és taplóság, aláírom, de én ebben a témában spec. kemény vagyok, ha szarul érezném magam tömegközlekedés közben, szerintem simán megkérnék valakit, hogy adja át a helyét. (Mondjuk ez még bajos, mert nem tudom, a ti hasatok mekkora, de az enyém kabátban cseppet sem látszik még, szóval alapból esély sincs rá, hogy előzékenyek legyenek velem az emberek. :(

Karácsony: Olyan ügyesek vagytok, hogy már süttök-főztök-vásároltok. :) Én még semmit sem vettem, azt sem tudom, mi lesz a menü. :(

cs-andi: Jobbulást!!!! (vagyis most látom, már elmúlt, akkor örülök. :lol:)

A kiderült nemekhez és jó eredményekhez pedig gratula!!

hibernia

Mokimama: Legutóbb 110 / 70 vagy vmi ilyesmi volt a vérnyomásom, bár az ivás dologban lehet valami, mert sajna közel sem iszom eleget. :oops:

hibernia

Ja és kihagytam a méreteket:
16 + 6 uh:
BPD: 41 mm
AC: 124 mm
FL: 26 mm
Meg vmi még 51 mm, de nem látom, micsoda... Mi lehet? Talán 3 betű...

hibernia

hiberia: par napja en is rosszul lettem a buszon, egyszer csak legszomj, szorito mellkas, szerintem a nemivas lehetett meg a levegohiany, a buszon meleg, elotte kinn a minusz 8ban alltam 10 percet. kell a folyadek, akkor az ilyeneket is jobban lehet viselni

nekem sem latszik meg a pocim, nem is magamrol szolt a fama, engem az dobbentett meg es talaltam erdekesnek ahogy erveltek azon a blogon, hogy miert tojnak a betegek, kisgyerekesek es lathatoan terhesek fejere, miert nekik jar az ules, mas meg rohadjon meg akinek tenyleg jobb lenne ulni. mindenesetre tovabbra is erdekesnek talalom, az emberi termeszet egy fura szerkezet.
amugy en Parizs es Lyon ota tudom h lehet mashol is jo a tomegkozlekedes de ezzel ki is merult, mert aki szidja a BKVt az meg nem jart kulfoldon vagy nem nezett rendesen korul. en mindnehol a helyi kozlekedest hasznalom, kornyezettudatossagbol, es nem taxizom meg hasonlok, mint par baratom, es allitom, hogy meg talan talan Bécs eddig ok volt, de az emlitett ket varoson kivul a BKV ver mindenkit. mocskos és budos is tud lenni és bunkok, de legalabb tuti h 30 perc alatt ott vagyok a varos masik felen itt Budan, ami egyes varosokban ugy egy ora lenne vagy autozas. az éjszakai kozlekedes pedig veri a vilàg osszes masik varosat, ebben biztos vagyok. ez olyan mint a Tanuban a magyar narancs - kicsit kicsi, kicsit savanyu, de a mienk. és szeretjuk. (kàr h olyan sok ember van rajta)

és a ruha ugyben: én foleg a jozan eszemre hallgatok, nehany netes lista eléggé elszàllt, az olyanokbol lesz a sokszàzezres kelengye.
amugy én kiszàmoltam h a babakocsi, gyerekulés, ha neten veszem (persze elotte az ilyen orult helyeken mint Brendon, kiprobalom h melyik lesz a jo), akkor is minimum 50-60 ezer, mert gyerekulesbol en asszem raveszem magamat a dragabbra ami kivalo tesztelesu volt. es akkor nekunk marad kb a kisagy meg a fuggony butorban, es nehany ruhacska, de abbol nem szallok majd el, rahagyom a nagyszulokre, csak ne felejtsek el szolni a francia rokonsagnak h pamutot vegyenek vagy megy a kukàba!!! :roll:

én ma eléggé rohanos vagyok, végul holnap reggel indulunk, mert elusztunk, de ha nem jonnék, akkor mindenkinek Nagyon Kellemes Ünnepeket kivànok!!!!! egyetek jokat és finomakat, pihenjetek, élvezzétek a havat ha van :)

Kép
Vendég

Jó reggelt:)

Lányok lehet igazatok van a szörtelenítő krémmel kapcsolatban, még nem néztem utána csak olyan kézenfekvőnek tünt. utána olvasok majd!! Akkor marad a kozmetikus.
Lábamon a köröm vágás nekem is necces már így inkább havonta pediküröshöz megyek míg pocak van.

Ann: nekem pont 28 naposak a ciklusaim és manóka a számok alapján pont a 14. napon fogant és tartja is a dátumot.

Múlt heti genetikai eredménye: Kép

Kép

Kép

Szép napot mindenkinek :)

Kép
kicsyke77

na, akkor van remény :) cuki a babo :wink:
a krémet nézd meg, jobb ovatoskodnii szerintem :)
Vendég

Sziasztok!

Hát igazából én is gondoltam már a kozmetikusra de nem igen szeretem ha idegen emberek nyulkálnak ott.legfeljebb az orvos majd bozótvágóval jön a közelembe. :D

Tegnap láttunk tök jó babakocsit hordozóval 68000 volt.Lehet hogy nekünk az marad.A nevét ne kérdezzétek mert nem emlékszem.

Itt -16 fok van most.
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Szőtelenítés:Én is mindig teljesen leborotváltam,annak ellenére hogy hallottam hogy nem egészséges,mivel ugye az ottani szőr védelmet nyújt a bacik meg a fertőzések ellen.Úgyhogy mióta megtudtam hogy babát várok ,azóta egy haj- és szőrnyíróval csak ledurvázom odalent és kész.Én is nehezen férek néhol már oda,ilyenkor megkérem páromat hogy legyen oly kedves :lol:

Babakelengye:én is azt vettem észre hogy néhány helyen elég érdekesen gondolják hogy mi kell a babának,mert a "kötelező" résznél említik a cumisüvegmelegítőt, a beszerezhetőnél meg a pólya,meg a mózeskosár,pedig szerintem azok fontosabbak.

gratulálok az afp eredményekhez,az utazóknak pedig jó,biztonságos utat,és kellemes ünnepeket! :)

Visszatérve a babafelszerelésekhez
:pl,a kókuszmatrac,agyaltam rajta elég sokat,de aztán csak meggyőztek róla hogy a szivacs ugyanúgy megteszi.Tetszett hogy a kókuszmatrac légáteresztő meg hogy átfolynak rajta a dolgok,de szerintem ez megoldható egy szivacsnál is egy vízlepergető huzat segítségével,meg egy baba nem nyom olyan sokat hogy belesüppedne a szivacsba és baj lenne belőle.Régen mi is szivacson nőttünk fel.bajban voltam még a légzésfigyelővel(mivel az sem olcsó),de megmondtam a rokonságnak(aki megpróbált róla lebeszélni),hogy én fogok a baba mellett aludni és hogy ha én igy érzem hogy biztonságban alszom én is és ő is,akkor nem sajnálom érte a pénzt.Egyébként ezt néztem ki magamnak:http://angelcare.hu/ac301%20R.php
Természetesen elmegyek egy újraélesztő tanfolyamra is mellé,hogy tudjam mégis mit kell csinálni ha jelez a készülék és baj van.Ha jól tudom a Heim Pál Gyermekkórházban van ilyen kifejezetten baba újraélesztő tanfolyam.

KépKép
Kép
csöpplány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?