Visszafelé haladok inkább...
Köszönöm a jobbulás-hozzászólásokat, beváltak, a hasam tök oké végre, csak a babó rugdos óránként (megfordult, most bal oldalt van a feje és jobb oldalt érzem a csikizést
). Viszont délután úúúúúgy elszédültem, hogy negyed órát ültem egy padon egy bevásárlókp-ban. Amint felálltam, csillagokat láttam, egy lépést sem tudtam menni, nagyon gáz volt... Se hányinger, sem más,
csak szédülés, de durván. Nektek volt ilyen már? Mitől lehet? Ja és nálatok mennyi a glükóz-szint? Nekem csillagos még mindig, ref.érték alatt van, a doki annyit mondott csak, egyek sokat, de basszus, eszem én, de semmi hatása nincs. Arra gondolok, ezért szédülhetek pl.
Borizás: Én sosem szoktam frissen borotválva menni dokihoz valami miatt, de azért a dzsungelt sem tartom nyerőnek, úgyhogy ált. úgy időzítem, hogy borostás legyek. Lehet, ez csak az én mániám.
Én még elérem magam bárhol, bár a lábkörömvágás már most necces, mert nyom a hasam nagyon, de ha eljutok oda, hogy nem tudok borizni, én szerintem hagyom az egészet. (Bár elég rugalmas vagyok, szerintem valahogy mindenképp odatornászom magam vagy max. megkérem a férjem, csináljon vmit.
)
Kapcsolódva
szex: Nekem nem tiltották meg, de alig-alig van vmi nálunk is.
Az első 12 hétben, míg nem vizsgált meg doki kézzel és azt sem tudtam, nyitott / zárt-e a méhszáj, nem mertem semmit csinálni (ráadásul ott volt az émelygés is), a 12. hét óta, mióta kiderült, hogy okés minden valahogy meg nem kívánom úgy, mint régebben. Simán elvagyok hetekig sajnos, nagyon kevés napon érzem úgy, hogy na, most jól esne...
Van, akinek nő a libidója terhesség alatt, hát én nem vagyok ilyen szerencsés.
mucus: Szerintem az uh nem tuti, egy-két hét eltérés simán belefér a mérésekbe... Nekem először 5 nappal, aztán 3 nappal mérték nagyobbnak a babát, most meg 16+6-nál azt mondta a doki, hogy ez a méret már 18 hetes-szerű, pedig semmit sem szedek... Szerintem nem szentírás egy-egy uh...
Biztonsági kapuk: Én mióta tudok a babáról, mindig szólok, hogy nem mennék át a reptéri kapun és kézzel vizsgálnak át. Eddig még senki sem nézett hülyének, miért nem akarok kapuzni.