Új privát üzeneted érkezett!

csajok én most hogy bejött a tél olyan éhes vagyok, már reggel arra kelek,hogy korog a gyomrom.. és addig hányingerem van, amíg nem eszek valamit de persze nem eszem halálra magam.. :lol: lehet ezé mondják,hogy ne télen fogyizzunk?
Vendég

Boni mami,

nekem is így kezdődött a terhességem Ketteskével, ahogy felkeltem rögtön ennem kellett, de én hetekig azt hittem, hogy cukorbeteg vagyok :oops:
Hanyadik ciklusnapon vagy?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MOncsi drága vagy... de itt biztos nincs ketteske.. apa sokat dolgozik, ugyan voltunk együtt, de utána még jó pár napig volt fehérjeszerű cucc.. így biztos később volt Pé. egyébként pontosan nem tudom, ,mert 19.én volt barna, aztán másnap semmi, 21.én megkaptam h1n1 oltást, és aznap este rendesen meg is jött.. tehát vagy26 vagy 24 így vagy a 15.vagy a 17. napon volt akció.szóval amikor szerintem később volt Pé nem tudtunk ügyködni.. 5 napig meg tuti nincsenek ott fiúk.
:lol:
na jó bonyi boni voltam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni!
Tényleg bonyesz voltál. Inkább tesztelj egyet.

Én amúgy mindig éhes vagyok :lol:

Moncsim!
Írtam privit. De nem látom a kimenőimet, eltüntette a rendszer?
20150601134430

dehogy tesztelek , felesleges :lol: :lol:
Vendég

Boni,
nekünk az angyalkababa 8 napos kisfickókból fogant, már élniük sem szabadott volna, nemhogy termékenyíteni... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hát igen, sajna ha 72 órán túl van akkor már nagyobb esély van arra,hogy idő előtt befejeződik a terhesség...

:cry:
Vendég

Monic: Az én mézeskalácsom kemény, és csak anyunál puhul meg, mert ott jó párás a levegő a házban. 24-én feldíszíti a fát, aztán 2-3 nap után, mire elfogynak a karácsonyra sütött sütik, lehet enni a fáról a mézeskalácsot, addigra épp megpuhul. :) Szóval ezt a receptet nem nagyon ajánlom, dísznek, háznak jó, de enni inkább Boni mami egyből puha receptjét ajánlom. :roll:

Boni: Én is mostanában nagyon kajás vagyok.. Terhesség szóba se jöhet, szóval én is csak a télre tudom fogni.. Épp most csúszik lefelé egy tábla Milka csoki, felfelé meg +2 kiló. :roll: Azért Neked drukkolok! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Boniko, én azért drukkolok, hogy baba legyen:)

Vius és Ditus, sajnálom, hogy most picit kevesebb a tejetek. Szóval, ez ilyen dolog, hogy sosem lehet nyugodt az ember, hogy elég teje van. :(

Juj, jövő héten Karácsony! Hát, én végül is senkinek nem vettem semmit, mert inkább minden fillért a babára költöttem. De meg is mondtam a rokonoknak, hogy idén ez lesz. Amúgy az idei jutalom is nagyon szűrös volt, a szokásos 130-200 e Ft helyett 9900 Ft-ot kaptam. Egy napig hisztiztem emiatt. Nem igaz már, hogy ennyire keményen meg kell szorítani tényleg a közigazgatásban dolgozók jutalmát:(((((((
Vendég

sziasztok

bocsi most sem lesz időm reagálni az írottakra.
csak gyorsan mert megyünk pancsizni.

VIKI
van fotóalbumunk itt van a vonalzóimnál, igaz nem nagyon van alkalmam fotózgatni Milót mert egyedül vagyunk itthon örülök hogy luk van a fenekemen. Ahhoz képest hogy nagyon jó baba ma mégis 2 órakor jutottam el oda hogy egyáltalán reggelihez jutottam.

Röviden és tömören annyi volt a hétvégén hogy kb. 6 perce volt itt a "nagy" és már üvöltöttünk egymással a párommal miatta. Ha nem a gyerek idegesít akkor ő. UGyanis vettem egy adaptert a légzésfigyelőhöz amihez voltak mindenféle pótfejek. Azt kereste hogy hová pakoltam én meg mondtam hgoy nem is láttam mióta hazajöttünk a kórházból de hogy azonnal keressem meg mert a gyerek PSP-jéhez kell. Egyszerre teregettem és melegítettem az ebédet meg még közben mostam és sterilizáltam a cumisüvegeket de én keresgessem a gyereknek a szarját. Mondtam hogy most rohadtul van rá időm, de csak hisztizett hogy hová lehet eltenni mindig mindent és utána nem emlékezni rá. Még ők mondják mikor még a papucsukat sem találják soha! Na amikor már harmadszorra cseszegetett vele akkor elkezdtem üvölteni mint a fába szorult féreg hogy 6 perce van itt a kiba...ott kölköd és már megy a hiszti meg a vita és hogy elegem van mindkettőtökből, nem hiszem el hogy most is csinálni kell a fesztivált amikor itt alszik a kicsi a nappaliban........ utána közöltük egymással hogy mennyire gyűlöljük a másikat majd bevonultam a szobába a kicsivel és ott forrtam tovább. Persze utána már belátta hogy hülye volt, de én nem felejtek el semmit azt sem amit terhesség alatt csinált.
Megmondtam neki kerek perec hogy ha nem talál valami megoldást erre a láthatás dologra akkor egyszer arra fog eszmélni hogy hült helyünket találja és ezt most halálosan komolyan mondom.
Most megint kenyérre lehetne kenni de persze ez csak addig lesz így megint amíg megint hétvége nem lesz.

Az ebédnél is egyébként csak jót akartam mert töltöttpaprika volt és ahhoz általában főtt krumplit szoktam csinálni, ha nem akkor kennyérrel esszük. Most főztem hozzá krumplit erre a gyerek még + kenyeret is kért hozzá. Én megkérdeztem hogy minek a kenyér ha van hozzá krumpli akkor is párom egyből beszólt hogy nem mindegy az nekem csak kötekszem állandóan. Másnap is máj krumplival ahhoz is kenyér..... persze mindkétszer otthagyta a felét, ki eszi már meg azt az összetrutymákolt maradékot? Kiszed egy valaggal aztán megtelíti a gyomrát a zsemle és ottmarad a kaja fele. De én kötekedni akarok! Csak elegem van már ebből a kajálás mizériából is.

dita75

Dita...én már lehet ülnék :roll:
Vendég

Ditus, hát a párod semmin sem változtatott eddig, olyan, mint eddig volt. Nehéz lehet itt reformokat véghez vinni:(
Vendég

Dita,
ez sosem fog változni...
Légy kemény, és ha most kedveskedik a párod akkor is tartsd magad, mert ha megbocsátassz akkor tényleg hétvégén minden kezdődik elölről.
Én ebből a szempontból kezembe vettem az irányítást, nem kérem a párom, hogy intézkedjen, hanem fogom a telefont és megtelefonálom, hogy mikor ne jöjjön. A párommal pedig tényként közlöm, hogy mit intéztem, és ő eddig még soha nem mert vitába szállni velem.
Ilyen van akkor ha Danci beteg vagy ha a férjem lánya beteg, akár ha meg van fázva én akkor is telefonálok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok!!!

Bocsi csak annyi időm van hogy gyorsan rakok fel pár képet
Monic az angol viz lehet hogy használ de nem kiabálom el.
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Regglt!

Vius az utolsó kép nem semmi :lol: :lol: :lol: nagyon gyönyörű Darinka ..a neve meg olyan szépen cseng..még leírni is olyan jó :oops:

Suska Czinkicsek hova tüntetek? :cry:
Vendég

Vius, de jók a képek! Olyan finom, puha meleg ruhácskái, takarói vannak a babódnak, jó érzés lehet neki ezekben lenni:)
Jaj, szerintem is nagyon jó az utsó kép:)))))))))))))))))))

Ma tényleg leesett az első hó nálunk, amelyik nem is olvad el. Gázos az ügy, mert kocsikáznom kéne ma is a postára legalább. Holnap meg terhesgondozás. Hogy jutok el Pestre? Csak a vonatig kéne lecsúszkálni. Majd max. elindulok a 10 perces útra 40 perccel korábban...
Vendég

Twist vigyázz magadra! csak óvatosan! nálunk is hólepel borít mindent! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom..... én már abban sem reménykedem hogy valaha segíteni fog a baba körül. Akkora szája volt mert neki már van egy aztán még egy tápszert sem tud megcsinálni. Tegnap fél kézzel karomon a gyerekkel aki üvöltött mert már éhes volt csináltam a tápit és akkor megkérdezi hogy mi a baja a gyereknek, meg idegeskedik hogy miért sír. Pedig aztán alig lehet hallani a hangját nem tom mit szólna ha hasfájós lenne és egész nap üvöltene. Olyan jó baba.
Az egész napi munkája annyi hogy párszor beadja a szájába a cumit és behozza a fürdővizet. Slussz...... mert ő dolgozik és alig alszik.
tegnap már 8kor aludt és reggel 5 óra előtt szól a vekker. Én még éjfélkor meg egy órakor rakosgatom a cumit a gyerek szájába aztán nagy nehezen elalszunk és egyszer vagy kétszer kel még reggelig. Ugyanúgy vezetem a háztartást, főzök is és napi másfél órát sétálunk ugyanennyi elmegy a fejésre és sorolhatnám de nektek úgy sem kell hisz tudjátok a babával milyen sok tennivaló van. Na jó nem is koptatom a számat én ezt valahol előre tudtam úgyhogy csak magamat okolhatom hogy ennek ellenére vele maradtam.

Nálunk órák óta szakad a hó, és egyre hidegebb van. Pedig a séta jól esik mindkettőnknek, de - 20 fokba nem viszem ki nyilván.
Fene egye meg. A hó még csak-csak, de ez a hideg! :twisted:
Már 16 kilót leadtam. Szinte lapos a hasam, nem is tudom utoljára mikor volt ilyen.

VIUS
Nagyon aranyos Darinka!
Cuki husos pofi.... (vagy csak a képen látszik nektek is husisnak?) Miló ezerszer vékonyabb életben mint a képen. Olyan érdekes. Szinte az összes fotón olyan bucus feje van.... aki látta életben mondta hogy sokkal szebb, alig lehet rá ismerni egészen más mint a képeken.

TWIST
Nagyon vigyázz, tegnap is nagyon csúszott az út, tök féltem hogy megcsúszok és felborítom a babakocsit.

BONI
Remélem te is meglepetéssel szolgálsz nekünk mint Monic.
Én majdnem leestem a kórházi ágyról amikor elmesélte hogy mizu. Pár napig fel sem fogtam pedig annyi ilyenről lehet hallani hogy a második sokkal könnyebben jön. Remélem lesz egy copfos, szoknyás csajeszed is. Olyan jóóóóóóóóóóóó lenne! :)

DENI
Nagyon szupi a házikó! :)

SUSKA
CZINKI
ANCSI

Tessék jönni a fórumra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS KÉRÜNK SOK KÉPET!!!!!!!!!!!

dita75

SZiasztok,

DIta,

mintha a páromat hallanám, hog amikor Danika sír fennhangon megkérdezi,hogy miért üvölt ez a gyerek? :lol: Nyugi, ahogy Miló cseperedik egyre jobb barátok lesznek, mi már ott tartunk, hogy szövetkeznek, és csak anyu meg ne tudja :lol:

Kép}
monic80

Életem szerelme és a hó

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Boni mami,

nagyon jók a képek! Danikának ugyanilyen a télikabátja :wink: :lol:
Tegnap nem voltál bonyi Boni, amikor Danika kistestvre fogant én meg voltam győződve, hogy abban a ciklusban pém sem volt, kétszer voltunk együtt a 6. ls a 19. ciklusnap környékén és láss csodát, nő a pocakom.
Annyira örülnék neki, ha nálad is erről lenne szó :wink:

Vius,

nagyon jók a képek darinkáról, az utolsó képen nagyot nevettem, ha még a középső ujját emelte volna fel szerintem még a székről is leesem.
Remélem továbbra is hatásos lesz angol víz :wink:

Kép}
monic80

hova tűntetek? :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Arany Lacim még alszik :shock:

Boni, Vius!
Cukik a képek!

Dita!
Sztem is vedd fela telefont, és beszéld meg az ex-szel a látogatások gyakoriságát. A párod sztem már csak azért is ellenáll. Kajálásokon ne idegeld magad, tini, sokat eszik.
20150601134430

Sziasztok!

Zsigi nagyon édes a hóban! :-)

Csajcik!

Normális ha a fiam egész nap bekakil? Egy etetés alatt is képes 2x befosni. Alig hogy kiszedem a szarból már jön a másik még meg sem várja hogy ráadjam a pelust már vagy 4x lefosta a kezemet. :roll:
Hasmenése van vagy mi a frász? Szóljak a doktornőnek?
Tegnap meg azelőtt vagy 10x be volt kakilva. :o
Ma reggel 6-ig 4x szedtem ki alóla a kakit!

Egy hét múlva karácsony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Milóval már előre nagyon boldog karácsonyt kívánunk az összes topic anyukájának és babájának, és nem utolsó sorban a pocaklakóknak. :)

Kép

Kép

Linának az ígért kép:

Kép

dita75

Ditusom nagyon szépséges Miló!

mit ettél tegnap? a napi többszöri széklet alap esetben normális, de a 10... nem büdibb? tudod olyan éles szaga van.. milyen szinű? ha eltérőnek érzed és zöld (ez lehet ugye normáé esetben is) és nyálkás, akkor hivd fel védőnénit

közérzete?

egyénként is felhívhatod, nem fog hülyének nézni..
Vendég

nem lehet hogy megfázott a pocakja? attól is lehet több... be szoktad külön takarni a pocakot pelussal?
Vendég

ugyanolyan szagú és színű mint máskor sztem. :roll:
nem nyálkás max egy nagyon kicsit.
pelusozásnál mindig betakarom a pocakot már csak azért is mert lelocsolna mindent :)
már megtisztelte kétszer anyu által varrt zsebes tárolót meg a falat is. :roll:

dita75

Na most gyorsan átpelusoztam és megnéztem az ablaknál természetes fényben tényleg van benne kevés zöldes és enyhén nyálkás rész. :roll:

dita75

Ditus a zöld az is normális, az a jólakottságtól is lehet ha kicsit nyálkás, az is normális..

mivel nem büdösebb (azt éreznéd hidd el) akkor szerintem semmi gond.

" Az anyatejes csecsemő széklete lehet akár fröcskölő, habos is, előfordulhat benne nyálka is, színe is változhat sárgától, barnán át zöldig. "

de a több széklet lehet kicsi "felfázás".. csináld azt, hogy félbehajtott pelussal jól tekerd körbe pocakot. nem csak pelusozáskor, hanem egyébként is.. olyan kis érzékenyek.. Zsigának is volt ilyen.. én ilyenkor jól beduncoltam pocit és rendebejött. :lol:
Vendég

Miló Miki nagyon édes!!! Kis pocokpofi!

Kakit én is kaptam párszor, nem voltam elég gyors :lol:
20150601134430

Kép huncutságért nem megy a szomszédba :D

A tepertőkrémért tepert ennyire :lol: :oops: :lol:
20150601134430

VIki nagy zsivány ő is! :lol:
Vendég

Az bizony!

Zsigám mit csinál?
20150601134430

Moncsi!
Éjjelek javulnak?
20150601134430

Viki bűnözik, meg bábozik, van egy édes macibábja ami direkt icuripicuri... azt ráhúzza kezére és beszél neki meg puszilgatja :lol:

ja és mondanom se kell, hoyg egész nap mást se hallok hogy brummabrumma.. és megy a tvhez hogy indítsam el neki a Fülesmackót :lol:
Vendég

BONI
Kösz a tippet!

VIKI
Lacus becarás milyen okos. :)

Nincs meg vkinek a Szekeres Adrien Szeretlek c. száma?
Két hete vadászom ezt és a Rómeó és Julia musicalből számokat de nem sok sikerrel! :cry:

dita75

Ditus, nagyon cuki Miló beöltöztetve:))))))))) Imádom!:)
A kedvenc képem amúgy, amit minden nap megnézek és mosolygok, az a Hali:-) c. kép a blogodban.)) Annyira édi!!!

Emlékszem még, amikor Czinke írta, hogy lefosta őt Nándi és ettől Czinki teljesen lemerevedett:))

Nézem az Áll az alkut és Kováts Áronnak majd' kiesik a szeme a cicit kirakó csajtól:))))
Vendég

Dita de megvannak
holnap feteszem a múltkori helyre
Vendég

Dita,
akkor nem lehetne valahogy keresztezni a te fiad az enyémmel kakiügyileg. Nálunk kedden és szerdán van kaki, kedden jön a keményebb, zöldebb része, szerdán a többi :lol: Most már olyan, hogy ki lehet borítani a pelusból és nyomot sem hagy rajta.

Ma reggeli akció: Levi kontra kékk krepp-papír.... (anya meg telefonál épp a toxikológiára) :lol:

Kép

Kép

Aztán este is kiakadtunk. Mentem Liliért az oviba, és vígan mesélte, hogy voltak az erdőben... Na ez azt jelenti, hogy a gyerekeket bepakolják az óvónénik kocsijába, se gyerekülés, se bekötés, és a szülők tudta és megkérdezése nélkül viszik őket az egyikük tanyájára, ahol van erdő, őzike...
Egyszer már volt ilyen, akkor is megmondtuk, hogy ez nem jó ötlet. Jó, a gyereknek persze tetszik, meg tanul az erdőről, ez rendben is van. De könyörgök, ilyen időben, csúszós úton a szülők megkérdezése nélkül vinni a hátsó ülésen négy gyereket szerintem nagyfokú felelőtlenség, és szerintem akár ki is meríti a kiskorú veszélyeztetését, bár ehhez azért annyira nem értek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

és akkor kezdjük a karácsonyi hangulatgyártást! Kép :lol: :lol:

Lina ez a kép besz...s :lol:
Vendég

[quote="dita75"]
írta:
dita75Nincs meg vkinek a Szekeres Adrien Szeretlek c. száma?
Két hete vadászom ezt és a Rómeó és Julia musicalből számokat de nem sok sikerrel! :cry:

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... magyar.rar

Adriennt még nem találtam...
Vendég

Csövi!

Twistről semmi hír?

Lina!
A te fiad is nagy mágus lesz!

Az ovónőket lenyomtátok?
20150601134430

Sziasztok

BONI
Szenzációs vagy, nem is tudod milyen hálás vagyok érte!
Millió cupp neked!

LINA
Aztapaszta! Nem semmi, remélem nem lesz tőle baja Levinek. Az ember csak egy mp-re néz félre, eszméletlen.

Tényleg elég hideg van most az erdei sétákhoz igazad van. Mi is megfáztunk kicsit tegnap úgyhogy ma nem mentünk sétálni. Miló néha furán veszi a levegőt és fel-fel köhög. Szerencsére csak enyhén és remélem nem hatalmasodik el rajta.
A popója a sok kakitól merő kiütés és lángvörös, úgy sajnálom. Ma egy kicsit úgy hagytam a pelenkázón hagy szellőzzön neki, jól befűtöttem hogy ne fázzon. Azalatt a pár perc alatt kétszer fosta össze magát és két pisi is jött. Már kínomban nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Popóját már a sudocremmel kenem de még nem igazán akar javulni, pedig ha észreveszem hogy betojt azonnal ki szoktam cserélni a pelusát.
Komolyan legszívesebben ideköltöztetném a dokit mindig van valami ami aggaszt vele kapcsolatban. a védőnőt felhívom mindenre azt mondja hogy természetes. sztem nem annyira....
:roll:

dita75

Sziasztok!
Itthon élvezem az életet:) Voltam ma autókázni, azt hittem, hogy minden tiszta havas és meglepődtem, amikor az utcánk végétől tökéletesen letakarított száraz utakat találtam. Ezek szerint csak a mellékutcákat hagyták sorsukra.
A kertünkben sok a hó és elég meredek a lejtése. Lefelé szánkóval szoktam menni:))) Fölfelé meg a párom húz.

Holnap megint megyek CTG-re, és remélem, hogy dokszimmal is tudok találkozni.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az egészségügyben is munkanapnak számít-e a holnapi nap?
Vendég

Lina, tényleg jó színe lett Levi szájának. Ilyenkor mi a teendő?

Ditus, nagyon sajnálom a fosást. Csak nem stimmel valami, ha ennyit fosik szegény babód! Dokszinál már voltatok, vagy kihívtad, vagy valami?
Vendég

Ditus!
Töröld át a popóját kis kamillás vattával. Ha megszárad jöhet a sudocr.

Twist!
Holnap munkanap lesz mindenhol.
20150601134430

Ditusom jól takard be továbbra is pocakot, éjjelre is! és ahogy VIki is mondta a kamillás vattás töri nagyon jó..én sima gyógyszertátival szoktam kenni... dr hívtad? vagy csak védőnénit?

köhögés lehet hogy száraz a levegő furcsa levegővétel? az meg lehet hogy tejci van a nóziban.. ilyenkor szoktak tüsszögni is...szóval az sem para.

apa ha hazajött előkeresi az Adriennt is, mert valahá elpakolta a gépen

:oops:

Twist tényleg szánkózol? apa húz? :lol:
Vendég

Köszi csajok remélem beválik a kamilla, a szemre nem vált be.
Csak a védőnőt hívtam ő is mondta hogy ha nem nyügös nem sír elégedettnek látszik akkor biztos nincs semmi baja de azt furcsálja hogy tápis mert az anyatejesekre jellemző ez a "viselkedés".
Lehet hogy holnap felhívom a dokinénit mert baromi csúnya a popija. A kórházban hámlott a keze meg a lába erre mondták hogy túlhordtam, most a háta olyan mint aki vedlik meg a karja. Nem győzöm kenni neki. Most már alig van a testáplóból amit felírtak neki úgyhogy ma kipróbáltam az olajat. Lehet hogy az jobban táplálja a kis bőrét majd elválik.

BONI
Jujj de szupi. Csinálok megint videot ahhoz kell a szám. :)

Párodnak is köszi! :)

dita75

Dita,
nekem nem az volt a gondom, hogy elmentek az erdőbe, hanem az, hogy a tudtom nélkül személyautóval úgy, hogy se gyerekülés, se bekötözés.

Boni,
ma a férjem szóvátette a dolgot, totál besértődtek. Aztán én visszaszaladtam, mert Lili otthagyta az ajándékát. Na épp a férjemet szapulták, és közölték velem, hogy beteges a férjem, és mi azzal a gond, hogy 5 percre elugrottak. És baromira nem értették meg, hogy ha valami gáz lesz, akkor símán lecsukják, hogy szülői engedély nélkül, amúgy a kresz előírásait be nem tartva viszi a gyerekeket. És hogy ő felnevelt 3 gyereket gyerekülés nélkül. Persze, akkor még trabantok meg ladák voltak, 60-70-nel közlekedtünk, nem volt autópálya...
Azért remélem, ezt Lili nem érzi majd meg. Ja mert annyit mondtak, hogy legközelebb majd a Lili nem jön, valaki itthonmarad vele. Szerintem nem ez a megoldás. De ha ezt megteszik a lányommal, akkor nem tudom mit csinálok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina b.m ez azért durva.. ja de nem is mentek akkoriban ilyen állat módon... veszélyeztesse a saját gyerekét! általában nem az marad ott az út szélén, aki vétkes... unokaöcséméket is viszik, de őket mindig autósüléssel, 4-5 autóval és előre bejelentik! autósülés nélkül sosem vitték őket! fel vagyok háborodva ám :roll:

Ditus! nyugodt kakimentes éjjelt! mennyit eszik Miló? nem lehet hogy sokat? és azért jön így ki belőle?

már agyalok hogy mitől lehet... :roll: bár hozzáteszem, hogy fiam akárhányszor beteg volt, sosem sírt, jó kedve volt..nem látszott rajta.. ő egy hányás után is nevet :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?