Sziasztok!
Nem tudom..... én már abban sem reménykedem hogy valaha segíteni fog a baba körül. Akkora szája volt mert neki már van egy aztán még egy tápszert sem tud megcsinálni. Tegnap fél kézzel karomon a gyerekkel aki üvöltött mert már éhes volt csináltam a tápit és akkor megkérdezi hogy mi a baja a gyereknek, meg idegeskedik hogy miért sír. Pedig aztán alig lehet hallani a hangját nem tom mit szólna ha hasfájós lenne és egész nap üvöltene. Olyan jó baba.
Az egész napi munkája annyi hogy párszor beadja a szájába a cumit és behozza a fürdővizet. Slussz...... mert ő dolgozik és alig alszik.
tegnap már 8kor aludt és reggel 5 óra előtt szól a vekker. Én még éjfélkor meg egy órakor rakosgatom a cumit a gyerek szájába aztán nagy nehezen elalszunk és egyszer vagy kétszer kel még reggelig. Ugyanúgy vezetem a háztartást, főzök is és napi másfél órát sétálunk ugyanennyi elmegy a fejésre és sorolhatnám de nektek úgy sem kell hisz tudjátok a babával milyen sok tennivaló van. Na jó nem is koptatom a számat én ezt valahol előre tudtam úgyhogy csak magamat okolhatom hogy ennek ellenére vele maradtam.
Nálunk órák óta szakad a hó, és egyre hidegebb van. Pedig a séta jól esik mindkettőnknek, de - 20 fokba nem viszem ki nyilván.
Fene egye meg. A hó még csak-csak, de ez a hideg!
Már 16 kilót leadtam. Szinte lapos a hasam, nem is tudom utoljára mikor volt ilyen.
VIUS
Nagyon aranyos Darinka!
Cuki husos pofi.... (vagy csak a képen látszik nektek is husisnak?) Miló ezerszer vékonyabb életben mint a képen. Olyan érdekes. Szinte az összes fotón olyan bucus feje van.... aki látta életben mondta hogy sokkal szebb, alig lehet rá ismerni egészen más mint a képeken.
TWIST
Nagyon vigyázz, tegnap is nagyon csúszott az út, tök féltem hogy megcsúszok és felborítom a babakocsit.
BONI
Remélem te is meglepetéssel szolgálsz nekünk mint Monic.
Én majdnem leestem a kórházi ágyról amikor elmesélte hogy mizu. Pár napig fel sem fogtam pedig annyi ilyenről lehet hallani hogy a második sokkal könnyebben jön. Remélem lesz egy copfos, szoknyás csajeszed is. Olyan jóóóóóóóóóóóó lenne!
DENI
Nagyon szupi a házikó!
SUSKA
CZINKI
ANCSI
Tessék jönni a fórumra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS KÉRÜNK SOK KÉPET!!!!!!!!!!!