Szép jó reggelt...
Na hát ennyire jöttök lányaim????
Üdv köztünk: Henne és Pikiné...Én vagyok az anyuka
Nem is tudom talán Csilla írta egyszer???
Nagyon örülök, hogy csatlakoztatok, itt borzasztóan jól fogjátok magatok érezzni garantálni merem, mert itt mi teljessen egy kis családot alkotunk
Igaz csajok???Kivánom, hogy mielöbb bebabásodjatok!!!!Nyugodtan csatlakozzatok a táblihoz is....Kriszti megírta mi kell, hogy bekerüljetek
Csilla: Úgyan így vagyok most én is ahogy te, más ez a ciklus....P.é, elött állok, de szerintem most később lesz...Mert egyenlőre nem érzzek nagyon szurkálást bezzeg múlt hónapban....
Durcipók: Hol vagy??Csak nem baj van????
HKitty: Anyud?????
Tyuntyi: Rövid annyi, hogy azt vallották a Rendőrségen, hogy itt hagytak egy pénztárát és mobilt, amit mi megtaláltunk és nem adtuk vissza....
És, hogy indítsanak nyomozást...Meg szívják, mert hamis tanuzásért, vallomásért megbüntetik őket....Min.30000.-....De még nem zárult le....
A főnököm nő fiatal szőke, bobázónak is lehetne mondani, és gondolom akkartak belöle egy kis pénzt kihuzzni...De nem jött össze....
Kriszti: Hogy sikerült a tegnapi krumpli???Apája???Fáradt volt????
Nálunk: Hétfőn a horoszkópom azt írta megkeres egy régi ismerős...Újra felveszi velem a kapcsolatot.... ne legyek ellenséges és ne azon törjem az agyam, hogy-hogy-miért pont most, hanem, hogy ismét jóban legyünk, ha Én is úgy láttom a dolgokat, ha nem akkor meg szépen utasítsam vissza Ezt írta....
Na hát mi történt tegnap...11kor csörög a mobilom...Anita... Nem tudtam, nem emlékeztem....Régi kolleganőm...nagyon jóban voltunnk, csak szült babát és elkötözött, így valahogy elsodort egymás mellöl az élet....Nagyon örültem neki...Találkoztunk is Nagyot dumáltunk Lakásról volt szó ők is belevágtak az építkezésbe...Szóval volt közös téma... Mikor már lassan indultam volna el...Rákérdezet nálunk baba?Rajta vagyunk mondom, ők is igen??kisteso???igen??? Na hát...Persze ott ragadtam 2 órát még....
Hogy Én már kerülöm ezt a témát, és erre még is a sors valahogy közbe szól És babáról van szó?!??!?!Nem értem....
Szóval ez volt, jó volt azért dumálni a babáról, de már a párommal semm beszélünk erröl, hogy ne görcsöljek rajta, nem hozzuk szóba meg keztem is a lakással most egy kicsit elfoglalva lenni...Erre tessék!!! No mind1...Neki egy hete késik...Nagyon kivi vagyok, hogy bebabásodott-e most
Ennyike...
Ma behoztam apánal az 1 ajcsiát(tegnap vettem neki: sapi, sál, kesztyűt), itt fogom az üzletben eldugni és becsomagolni, mert otthon kutakodik....És ráadásul sejteni semm sejti, mert ma metroval jöttem szerencsére, fáradt volt és aludt
No jó megyek már sokat írtam....
Esik a hóóóóóóóóóóó