Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt...
Na hát ennyire jöttök lányaim????

Üdv köztünk: Henne és Pikiné...Én vagyok az anyuka :D :D :D
Nem is tudom talán Csilla írta egyszer??? :D :D :D
Nagyon örülök, hogy csatlakoztatok, itt borzasztóan jól fogjátok magatok érezzni garantálni merem, mert itt mi teljessen egy kis családot alkotunk :D Igaz csajok???Kivánom, hogy mielöbb bebabásodjatok!!!!Nyugodtan csatlakozzatok a táblihoz is....Kriszti megírta mi kell, hogy bekerüljetek :D :D :D

Csilla: Úgyan így vagyok most én is ahogy te, más ez a ciklus....P.é, elött állok, de szerintem most később lesz...Mert egyenlőre nem érzzek nagyon szurkálást bezzeg múlt hónapban....

Durcipók: Hol vagy??Csak nem baj van????

HKitty: Anyud?????

Tyuntyi: Rövid annyi, hogy azt vallották a Rendőrségen, hogy itt hagytak egy pénztárát és mobilt, amit mi megtaláltunk és nem adtuk vissza.... :shock: És, hogy indítsanak nyomozást...Meg szívják, mert hamis tanuzásért, vallomásért megbüntetik őket....Min.30000.-....De még nem zárult le....
A főnököm nő fiatal szőke, bobázónak is lehetne mondani, és gondolom akkartak belöle egy kis pénzt kihuzzni...De nem jött össze....

Kriszti: Hogy sikerült a tegnapi krumpli???Apája???Fáradt volt????

Nálunk: Hétfőn a horoszkópom azt írta megkeres egy régi ismerős...Újra felveszi velem a kapcsolatot.... ne legyek ellenséges és ne azon törjem az agyam, hogy-hogy-miért pont most, hanem, hogy ismét jóban legyünk, ha Én is úgy láttom a dolgokat, ha nem akkor meg szépen utasítsam vissza Ezt írta....
Na hát mi történt tegnap...11kor csörög a mobilom...Anita... Nem tudtam, nem emlékeztem....Régi kolleganőm...nagyon jóban voltunnk, csak szült babát és elkötözött, így valahogy elsodort egymás mellöl az élet....Nagyon örültem neki...Találkoztunk is Nagyot dumáltunk Lakásról volt szó ők is belevágtak az építkezésbe...Szóval volt közös téma... Mikor már lassan indultam volna el...Rákérdezet nálunk baba?Rajta vagyunk mondom, ők is igen??kisteso???igen??? Na hát...Persze ott ragadtam 2 órát még....
Hogy Én már kerülöm ezt a témát, és erre még is a sors valahogy közbe szól És babáról van szó?!??!?!Nem értem....
Szóval ez volt, jó volt azért dumálni a babáról, de már a párommal semm beszélünk erröl, hogy ne görcsöljek rajta, nem hozzuk szóba meg keztem is a lakással most egy kicsit elfoglalva lenni...Erre tessék!!! No mind1...Neki egy hete késik...Nagyon kivi vagyok, hogy bebabásodott-e most
Ennyike...
Ma behoztam apánal az 1 ajcsiát(tegnap vettem neki: sapi, sál, kesztyűt), itt fogom az üzletben eldugni és becsomagolni, mert otthon kutakodik....És ráadásul sejteni semm sejti, mert ma metroval jöttem szerencsére, fáradt volt és aludt
No jó megyek már sokat írtam....
Esik a hóóóóóóóóóóó
csip-csip18

Sziasztok!

A helyzet változatlan nálunk. Vagis a férjem tök ideg a munkája miatt, feszült napok óta, így a fejemben tervezett kis légyottunk is elmaradt! :evil: Ebben a hónapban biztos nem lesz babánk, mármint megfogant. Kizárt dolgonak tartom, egyébként vhogy tuti biztosra is érzem a dolgot.

Csip.csip:
Mi a horoszkópod? Már csak azért kérdezem, mert engem is felhívott valaki tegnap, akire nem számítottam. Egy régi kapcsolat, végül így is lehet mondani! :wink: Én kos vagyok, a férjem skorpió. S ha már a horoszkópnál tartok, akkor el kell hogy áruljak vmit. Tudom baromság, de ez van. Szóval, én egy kicsit hiszek a horoszkópban, nem olvasom ezer éve, de a fő dolgokban hiszek. A helyzet az, hogy megfigyeltem, hogy a szűz horoszkóp alatt születettekkel hosszú távon nem tudok se együtt dolgozni, se együtt létezni. Úgy általánosságban mondom, nem akarok megbántani senkit, aki köztetek "szűz", de ez van. vhogy teljesen másképp látjuk a világot, s nem tudom megérteni őket. Nos, s ezért is mondom mindig, hogy most nme lehetek terhes, s nem is kapálózok érte ebben a hónapban, mert ha most lennék terhes, akkor a gyerköcöm szűz horoszkópú lenne, ha megszületne és időre jönne. Értitek? Hülye vagyok nem? Tudom! :? :? :?
A másik, meg egyszer egy ismerősöm, aki akkortájt tanult horoszkó készítő iskolába, vmi asztrológiai tanfolyamon, megnézte a bolygó állásokat, mikor születtem, s azt mondta, hogy fiam lesz, aki valószínűleg skorpió jegyben fog születni, s vmi oknál fogva vmiben különleges lesz. Akkor megrémültem, mondtam is, hogy remélem meg elsz mindene, s nem a fókuszban fogok vel szerepelni, mint különleges orvosi eset! Megnyugtatott, hogy jó értelemben. El is felejtettem a dolgot, most jutott csak eszembe, hogy nem esek teherbe. Elméletileg jövő hónap lenne a nyerő, vagy ha ne adj Isten korábban jönne a baba, akkor február. Szóval, nagyon drukkolok magunknak a jövő hónapban, valahogy biztosnak is veszem a dolgot. Remélem, hogy a jövő évre gondolt, s nem a következő évekre! :P
Nos, ez az én hülyeségem, lehet hibbantnak nézni! De ebből is látszik, hogy a pszichológia működik!
Most megyek, mert mennem kell dolgozni! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Sziasztok Csajok!

Üdv Henne és Pinkiné! Sok sikert nektek!!!
Pinkiné nagyon édes a kisfiad, valahogy én inkább fiúpárti vagyok! :P

Kriszti: igen, a pé-n túl vagyok, most nincsenek már tüneteim! Én is szeretem a forralt bort, olyan jók ezek a kis bulik! :lol:

Tyuntyi: én is kos vagyok, kos aszcendenssel! Értem ezt a dolgot a szűz jegyűekkel, de szerintem inkább koncentrálj arra, hogy minnél előbb sikerüljön és rendben legyen minden! Nincsenek véletlenek, az biztos, akkor jön, amikor kell! :wink: Kár h Apa stresszes..., nyugtasd meg :lol: :lol: :lol:

Durcipok: régen nem jártál erre, pedig most Te jössz a sorban, már csak 1 heted van a nemvárt-ig!!! :roll:

Csipcsip: igen, Te vagy az Anyánk és látod egyre csak gyarapszunk!! pedig neked most kell pé-dnek lennie elméletileg! Majd írj h mizu veled?? :?: :?: :?:

Andi: Anyukád hogy van? Gyógyszer?

Kép
csicsiy

ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :lol: :D :P :P

Kép
csicsiy

Nem mondjátok???Én is Kos vagyok :lol: :lol: :lol:
Március vagy Április vagytok Kriszti, Csilla????
Én Március 22-épp, hogy Kos :D :D :D

Kriszti: Akkor bizti van bennünk közös :D...Mert Én a Skorpióval vagyok úgy, hogy baromira nem tok meglenni vele :? Sajna :?
De ez most komoly, de tényleg!!!! Amúgy Én hiszek nagyrészt a Horoszkópnak!!!Általában bevállt....
Írta, hogy ez az év a Kosoknak nagyon sikeres lesz...Hát nekem igen, lakást sikerült vennünk...Mondjuk írta még azt is, nem tom, hogy olvastátok-e , de a Novemberi hónp az gyerek álldás a Kosoknál, vagy maguk a Kosok örvedhetnek egy gyerekkel vagy közeli család tag....Na nálam ez még nem jött :? De remélem nemsokára igaza lesz.... :D :D :D
Amúgy Én pont ezzel is ugyan úgy vagyok, hogy jaj csak ne Skorpió születtű gyerekem legyen :oops: :oops: ...Most lehet, hogy ez csúnya dolog...De csajok elképzelni nem tudjátok, mennyire nem tok kijönni velük.... :cry:
Én totálissan megértelek Kriszti!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Kriszti helyet Tyuntyi bocsi :oops:
csip-csip18

Én: április 14-én születtem!
Nálam a novemberi gyerektéma bejött, Húgomnak novemberben derült ki a baba!!!
A jegyek alaptulajdonságai stimmelnek, ezekben hiszek, de a napi, heti horoszkópokban egyáltalán nem!
A nővérem és a húgom is skorpió, de mindketten nagyon mások!! De nagyon jól kijövök velük! :P :P :P :P hála Istennek!!!
Én Kos, párom Mérleg!
Anyukám Kos, Apukám Mérleg! JÓ mi??? :roll:

Kép
csicsiy

:D :D :D

Nálunk a Párom-Apukám:Nyilas...Tesom-Anyós:Skorpió :? :evil: Anyu-Vízöntő... :wink:
csip-csip18

Sziasztok!
De jó, akkor ti is szeretitek a horoszkópot, én el szoktam minden nap olvasni az nlv-n mi írnak. èn vizöntö vagyok január 22, a párom szüz, szeptember 11 :cry: Anyu is szüz, sok hasonlóságot fel is vélek fedezni köztük...rendmánia :lol: Ami meg a legdurvább, hogy anyósommal egy napon születtünk, pesrze jó pár év eltéréssel :lol:
Apukám halak, tesóm meg nincs sajna....
Ja, amúgy skorpió az asszcendensen :P
Lehet beleteszem a táblázatba ki milyen horoszkópú, vagy ne?Hülyeség?
Tegnap volt itt a kisbabás barátné! Fogtam a drág gyönyörüséget a kezemben, azt hittem elolvadok...èn inkább lánypárti vagyok, de igazából annyira mindegy lenne, csak jönne már :shock: Párom is babázott vele, mondta is este, hogy úgy "eljátszott a gondolattal", amikor nézte, hogy milyen lenne, ha az övé volna!Meg egy csomó dolgot kérdezett a csajszitól, hogy nekik mennyi idö alatt jött össze, császárral, vagy simán szült? Totál néztem is ki a fejemböl értelmesen, hogy miket nem kérdez???

Tényleg ti csajok, hogyan szülnétek szívesen...leszámítva, ha valami miatt ígyis-uygis csázsározni kell?
èn szívem szerint sima, természetes utón. Ha jól emlékszem valamelyikötök fél a szüléstöl egy picit...Tyuntyi azt hiszem te voltál, de ha nem bocsika :P :roll:

Jó hogy gyarapodtuk, örülök neki, van is köztünk akinek van már babája, így van már tapasztalata is, és lehet töle kérdezni? Igaz Pinkiné
Vendég

sziasztok,

chrissyke, megírom az adataimat, ha bele tudsz rakni a táblázatba, megköszönöm.:)

Név Heni
Korod 26
Mióta próbálkoztok 2009 szeptember
Hány naposak a ciklusaid 28
Nem várt menstruáció napja
Vitaminok, egyebek, amiket nap mint nap szedsz a babaprojekt érdekében folsav+supradyn
legutóbbi ciklusod elsö napja okt.5

én egyébként mérleg vagyok, a férjem pedig kos.:)
anyukám mérleg, apukám pedig szűz.:)

puszi
henne

henne:
Valmit te nem jól írtál szerintem...nem lehetséges???Mert
legutóbbi ciklusod elsö napja okt.5, és azt irtad még, hogy 28 naposak a ciklusaid...Akko azóta még e ygszer meg kelle volna jönnie...Hanem 2 szer....Nem????
Vagy dec 5 akartál írni????
A nem mellé meg nem is irtál :D :D :D

Aranyosan töltötted ki magadat :D :D :D
Remélem nem harizol, hogy szóltam :wink:
csip-csip18

Na akkor Én is kijavítom a hibáimat :D :D :D

Nem várt mellé dátumot nem írtál...Akkor azóta mégegyszer meg kellett volna jönnie....
No így már jóóóóóóóó :D :D :D
csip-csip18

Kriszti:

Jól emlékszel, én félek a szüléstől, méghozzá nagyon. Igy lehetőség szerint én császárral szeretnék szülni. Nem tud már engem meggyőzni senki, nincs az Isten, hogy simán szüljek. Lesz olyan vastag boriték remélem, amitől az orvos elvégzi a mütétet. Különben meghalok, bizony Isten.

Csip-csip.
A novemberi gyerektéma nálunk is bejött, igaz pár napot csúszott, mert unokahugom ugye december 2-án érkezett.

Csicsiy:
Üdv a kosok táborában. Én március 31-én születtem. Apukám szintén kos, anyukám oroszlán. Tesóm mérleg, az asszonykája nyilas. igy vagyunk mi a családban. Remélem a férjem mára már kicsit lenyugodott, bár amiket a telefonba mondott, nem úgy néz ki, hogy megnyugszanak a kedélyek. Sajnos ő nem az a tipus, akit meg tudok egy kis esti babusgatással nyugtatni. Ha feszült, akkor az mindenre rányomja a bélyegét. Na mindegy, majd meglátjuk, hogy mi lesz. 8)

Újra dolgozom, már igazán jó volt bejönni bizony Isten. Szeretek itt dolgozni,nincsenek feszkók a munkatársak között, komolyan mondom szinte olyanok vagyunk mint egy nagy család.
Egyébként attól függetlenül, hogy csatlakozott hozzánk Henne és Pinkiné is, még mindig mi vezetjük a férjemmel a sort a próbálkozásos hónapok számát tekintve. :cry: Ebben nem szivesen vagyok első, de szerintem senki sem.

Durcipók:
Mizu veled? Neked lassan közeleg a nem várt. Hogy vagy? Valami tünet?

tyuntyi

tyuntyi: Nem elkenődni!!!!

Jaj igen Én nem is válaszoltam....
Szülés.......Hmmmmmmm.......
Sokszor gondolkodtam Én is a szülésen...És baromira félek...a fájdalomtól...Meg, hogy feladom és nem tudnék közre működni velük, végig csinálni nem tudnám....Ti kosok nem vagytok így ezzel Csilla????Tyuntyi: Baromira fosok Én is(ahogy Te), de mégis ott motoszkál benne az, hogy mekkora még is az a fájdalom, meg, hogy milyen amikor jönnek a fájások...Te nem???Mert sokszor baromira türelmetlen vagyok:? Viszont mikor a fülemmel műtötek, akkor szigorúan ki volt még kötve a fejem is...És még is tök lazán átvészeltem a 3 napot :roll: Pedig anyám attól félt a legjobban, hogy meg fogok bolondulni aztán mégsemm...
Kiváncsi vagyok....
Én amúgy már félig meddig ott voltam az egyik barátnőm szülésénél, de annyira fostam, hogy nem mertem nézzni, de ott voltam fogtam a kezét egész végig mikor vajudot és megszült :D :D De nem tagadom rendessen bőgöt :roll: Jah és ez a 2-dik volt :roll: Szóval rendessen fájhat :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

èn gondolom szívesen szülnék természetes úton, de épp tegnap a párom révén szóba került ez a téma, és azt mondta a csajszi aki itt volt,meg sógornöm is, hogy gyorsabb a felépülés csaszárral :roll:
Hát nyilatkozni meg nem tok, de bárcsak már ott tartanánk!
2010 A MI ÈVÜNK LESZ CSAJOK!!

Tényleg Pinkiné, mesélj, hogy is volt nálad az elsö baba? Meddig próbálkoztatok mire összejött? Hogyan szültél?

Henne természetes, hogy beleírom az adataidat a táblázatba, csak tényleg lehet csak a dátumot írtad el :lol:
Hát én nem tom mi van a vizöntökkel? Ha ebben a hónapban összejönne, akkor pont apjuk szülinapja,meg anyué körül születne a bébi (szüz) :lol:

Alig várom ár a karácsonyt, valahogy olyan boldog vagyok most! Próbálom kiélvezni ezt az ünnepek elötti hangulatot, próbálok én sem a "projektre" gondolni:
Csip-csip,nálunk is most úgymond "szünetel" a téma, aztán majd meg látjuk mit hoz a Jézuska idén :P :lol:
Vendég

Sajna itt kint Németben nem esik a hó, de k...hideg van :lol:
Jó lenne, ha karácsonykor esne azért!
Pont dec. 26-31-ig van apeteérésem környéke, plusz dec. 27-én leszünk 2 évesek apjukkal, illletve dec. 26-án fél éve leszünk házasok!Jupiiiiiiiiiiii :lol: :wink:
Vendég

sziasztok!

Hu, hát én 2006 januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, s 2007 októberben lettem terhes. 5 havi Closty kezelés után. De közben volt 8 hónap szünet, mert beteg lett az anyukám, s Őt ápoltam. A terhességem szuperül zajlott, bár végig veszélyeztetett voltam, mert előtte pár évvel volt 2 vetélésem. A 20. hétig hánytam, mint a lakodalmas kutya :D Fogytam is 6,5 kg-t. A 19. héten derült ki, hogy egy kicsi fiú lapul a pocakomban.
Peti 41. hétre született, sima szüléssel, gátvédelem mellett. 3700 gr és 58 cm volt. Este 8-kor vettek fel a szülőszobára, s 22:33-kor megszületett a babánk.
Tyuntyi, hidd el, nincs mitől félned. Annyira fantasztikus élmény a szülés, hogy én már másnap azt mondtam, hogy jöhet a következő. :wink: De persze ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Érdekes, mert én anno a császárral voltam úgy, hogy csak azt ne, abba belehalok. :)

Ja a táblázatba:
Név: Niki
Kor: 25 év
2009 november óta próbálkozunk
Ciklus napok száma: 30 nap
Utolsó mensi dátuma: dec. 7
Nem várt mensi napja: 2010. január 6.
Vitaminok: Napi 3 csésze Cickafark tea és napi 6mg Folsav

Horoszkóp: Én vízöntő vagyok, a férjem skorpió. Az én aszcendensem kos, a férjemé skorpió :) Szóval nem egyszerű nálunk egy veszekedés. :? Mint az olaszok, hangosak és vehemensek. :oops:

Jövő áprilisig próbálkozunk csak, mert júliusban megszűnik a gyedem, s utána a jogfolytonosságom is, így nem tudnék a 2. gyerekkel 1 évnél tovább itthon lenni. Akkor meg inkább felhagyunk a próbálkozással s visszamegyek 1 évre dolgozni. Peti meg bölcsibe megy.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok, jó reggelt!

igen, sikeresen elírtam, dec. 5 akart lenni az okt 5 helyett. :D
A nem várt menszire azért nem tudtam mit írni, mert mostanában eltolódik a pém, és később jön meg. szóval 30-36 nap között volt néhány utolsó ciklusom hossza..:)

egyébként én is félek a szüléstől. Én eléggé vékony vagyok, és sajnos szűk is, úgyhogy szerintem én is császárra fogok szavazni. A férjem orvos, valahogy majd csak el lehet intézni..:))
LÁnyok, megkérdezhetem, ki hol lakik helyileg?

puszi,
henne

Jó reggelt!
TÀBLÀZAT 2009.12.17

Beleírtalak benneteket is Henne és Pinkiné! Henne, nálad a köv. nemvárt idöpontját 30 napra írtam a táblázatba, mivel nálam is össze-vissza van, 33-34-35nap között, így én most az enyémet 33 napra számítottam.ùgy is vannak a csajok sorbarakva, ahogyan meg kellene jönni, illetve ahogyan nem KÈNE!! ìgy nyomonkövetketö kiért kell izgulni.

Durcipok, veled mizu? Gondolom sok a munka, év vége! NAgyon drukkolunk ám neked! :P

Pinkiné, én is vizöntö vagyok!!! Akkor neked is hamarosan szülinap! :lol: Én január 22, és te?

Mi helyileg a párommal és a párom családja is, kint élünk Hannover mellett egy aranyos kisvárosban. Interneten ismerkedtünk meg a párommal 2 éve, és utánna 3 hónap múlva már költöztem is ide hozzá! Idén júniusban meg is volt az esküvö is és elünk a legnagyobbb boldogságban, annak ellenér, hogy sokáig mind a ketten munkanélküliek voltunk, illetve én még mindig, párom talált melót, én is keresek folyamatosan, de nem egyszerü
:roll: Ami jó melóm volt "álommeló", azt sajnos idén májusban elveszítettem, mert a világválság miatt becsödölt a cég :? Szóval azóta itthon tengetem mindennapjaimat a házimunkával, fözéssel...stb. Ezért is döntöttünk úgy hogy mostmár akkor jöhetne a baba is, mert mindig valamire várni...sose lesz megfelelö pillanat az életben a gyerekvállaláshoz....plusz tegyük hozzá, hogy összehozni sem egyszerü... :shock: Itt kint is persze jobb ha van munkád, mert akkor több pénzt kapsz a gyerek után, de a jelen esetben is ugyanannyit kapnék kb,mintha lenne egy munkám, ami olyan átlagkeresetü...Szóval, ha bejön valami munka, akkor persze elvállalom, de nem a karrierem építése a cél a mostani helyzetemben.Egy fél évvel ezelött még nagyon úgy voltunk, hogy a gyerek még várhat 1-2 évet,mert olyan jó a munkám, jól is fizet, ki akarom élni magam benne....de most???
Vendég

A táblázat újból kicsit megformázva...
TÀBLÀZAT 2009.12.17
Vendég

Szép jó reggelt....
Csak gyors bekukk, mert megyek dolgozzni és valószínűleg nem jövök csak hétfőn
Most már muszály megcsináltattnom a laptopomat
Szóval vigyázzatok magatokra!!!!Kellemes hétvégét majd!!!!!!!
Puszi!!!!
csip-csip18

Kriszti: akkor nektek most hónap végén ill. évvégén van mit ünnepelni, gratulálok!

Csip-csip: kár h nem jössz hétvégéig!

Szülés: hát, szerintem ki lehet bírni! Persze, belegondolva könnyebb úgy kibírni ha császároznak és egyszercsak megmutatják a kisbabádat! Igazándiból ismerek egy-két olyan embert h azt gondolom, ha ők kibírták én is simán kibírom!
És hát ha belegondoltok nagyon sokan mondják h persze fáj, de elfelejtődik a fájdalom utána!

Pinkiné: ezek szerint Petit túlhordtad? A gátvédelem gondolom azt jelenti h nem volt gátmetszésed, de akkor szépen tágultál nem?
Amúgy én nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy a gátmetszés szörnyű lehet, de azt mondták az nem olyan gáz! inkább ettől félnék mint magától a szüléstől!

Amúgy van 2 olyan ismerősöm, akik császárral szültek mert nem fordult meg a baba, és nagyon szépen gyógyultak utána!

Henne: a férjed milyen orvos? Én újpesten lakom!
Ti?

Kép
csicsiy

Sziasztok!

Először is üdvözlöm Henét és Pinkinét a topikban! Remélem, mielőbb bebabásodtok :D

Látom, szülés a téma. én természetes úton szeretnék (álmom az otthonszülés, de ebbe párom nem fog belemenni). én láttam a barátnőm császársebét, kösz inkább kihagynám, ha lehet :roll:

Horoszkóp: én nem hiszek benne :oops: Amúgy én rák, párom bika. Anyu bak, apu ikrek. Anyós szűz, após szintén bika. Bátyám oroszlán.

Anyu tegnap kórházban volt, kapott vért, mert kritikán aluli a vérképe. Sajnos egyre rosszabbul van, már felülni sem bír egyedül. Holnap megint megyek hozzá, meg bátyám is otthon van vele, mert egyedül nem bírnám emelgetni.

Nekem még nem jött meg, de múltkor is az utolsó szem gyógyszer bevétele után 4 nappal jött meg, eszerint holnap kéne.

Kellemes hétvégét mindenkinek! Élvezzétek ki a havat, úgysincs minden évben!
Vendég

Sziasztok!
Sokat gondolkodtam,hogy hova írjak...itt találtam egy nagyon szupi csapatot,ha nem baj akkor beszélgetnék veletek.Mondjuk én már régebb óta próbálkozok a férjemmel,de hát minden hónap új kihívás. :roll:
A horoszkóp témához,én nem nagyon értek hozzá,ha gondoljátok kielemezhetitek.én bika vagyok a férjem ikrek.
szülés:én majd szeretnék természetes úton gátvédelemmel szülni.Anyósomnak a mai napig fáj a gátja,férjemnél rosszul vágták és ez 30 éve volt...
ha befogadtok akkor majd elküldöm az adataimat!
Vendég

Szio Gabóó!
Dehogy baj, hogy jössz...Csak ismételni tudom Csip-csip-et, hogy itt szerintem tutira jó kis csapat jött össze :wink: :wink: :wink: Csip-csip volt az elindítója a fórumnak, de már akkor ha jól számolom 9-en vagyunk, SZUPER!!

Persze küldd el a atáblázatban látott adataidat is!Meg ha van kedved írj pár sor magadról,mit csinálsz...vagy bármit magadról ami eszedbe jut :D

Most csajok mennem kell, vár a bevándorlási hivatal. Ma kapom meg a végleges itt tartozkodási és állandó munkavállalási engedélyemet, végre!!!! :P :P
Vendég

Hkitty, jó hogy itt vagy!
Nagyon sajnálom anyudat, legyél is mellette!!Fel a fejjel, tudom egy ilyen helyzetben ez nem vigasz, de ha így látatlanból elfogadod, akkor mi melleted vagyunk!
Vendég

Chrissyke, akkor egy napon ünneplünk! :D :D :D

csicsiy, igen túlhordtam a kis krampuszt, nem akart kibújni. :D :D
Igen, szerencsére jól tágultam, mire beértünk bő 2 ujjnyi, 1 óra múlva bő 3, s rá 1,5 órára kb. 4 tolófájással megszületett Petim.

Mi Bp. mellett lakunk, egy kisvárosban.

Gabóó, üdv köztünk! Látom, tényleg jó rég óta próbálkoztok. Az első gyerkőccel nekünk is így volt. :?

hkitty22, megkérdezhetem mi baja anyukádnak? Publikus? :oops: Amiket írsz, nagyon hasonlít arra, ami az én anyum baja volt. :?

Ha szabad dobok egy képet, hogy mekkora voltam szülés előtt 2 héttel :lol:

a fejemet ne nézzétek, teljesen el volt már torzulva :)

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Gabó
üdv itt!

Chrissy
nekem mindenféle támogatás jól jön :wink: És köszönöm!
Grat a letelepedési engedélyhez!

Pinkiné
priviben leírom.
Szép pocak! Néha nekem olyan elképzelhetetlen, hogy lesz nekem is ekkora hasam :shock: Lehet azért, mert most elég gizda vagyok, és kilátszik minden csontom :?
Vendég

Köszi csajok!akkor az adataim:
Név:Gabi
életkor 23
próbálkozás első hónapja 2007 augusztus
ciklushossz:változó,de kb 32-34
nemvárt nap dec.19
vitaminok: jelenleg nem
legutóbbi ciklus 1 napja:nov.16
mai dátum:2009.12.17.

rólam pár szó:tudom-tudom,nagyon fiatal vagyok,de nagyon szeretnénk családot.párommal dolgozunk eggyütt a cégünkben,kocsikkal foglalkozunk.amúgy pék-cukrász vagyok,imádok főzni,süni és kisbabás dolgokkal foglalkozni.én nem vagyok babonás,ezért már beszereztünk pár dolgot...

Pinkiné szép pocid volt!ahogy elnézem kb egy a testfelépíttésünk ekkora pocira számítok én is.most nagyon bízunk abban,hogy esetleg összejött a baba.egész ciklusomat végig figyeltem lh teszttel,ugyhogy most nem csúszhattunk le róla.

chrissyke gratula a letelepedésihez!!!

hkitty mi már ismerjük egymást a beszélgetősarokból,csak én már nem írok oda.anyukádat nagyon sajnálom!remélem azért jobban lesz!ölelés a lelkednek!!
Vendég

sziasztok,

csicsiy: mi belvárosban, 9.kerületben lakunk. Jövőre szeretnénk a 16. kerületbe elköltözni, ha sikerülne, mert én a 15.-16. kerület sarkán dolgozom, a férjem pedig a Kistarcsai kórházban. egyébként urológus.:)

chrissyke: köszi a táblázatot. és gratula a letelepedésihez.

Pinkiné: nagyon szép pocid volt!
olvastam, hogy cickát iszol, hogy tudsz 3 csészével egy nap meginni?:) én nagyon nem bírom az ízét, még 1 pohárral is alig megy le.

gabóó: üdv a csapatban:)
henne

hkitty, sajnálom anyukádot. jobbulást neki!
henne

Gabó: üdv közöttünk! tényleg elég régen próbálkoztok!
És Te már most szombatra várod? Vagyis nem várod?
Úgy érzed sikerült?? Van valami tüneted?

Andi: Anyukádnak kitartás!!! és persze neked, családodnak is!

Kriszti: örülök h megkapod a papírt!

Durcipokkal mi lehet? elég régen nem volt erre, hétfőn van a nemvárt napja!

Pinkiné: Apááááááám, ekkor pocakot!! nem semmi!

Kép
csicsiy

TÀBLÀZAT 2009.12.18
Ebben mostmár mindenki benne van :lol:

Jó reggelt Lányok,

Képzeljétek gyönyörü hóesésre ébredtem! Végre itt is esik már :P
Máris jobb a kedve az embernek!Valahogy nálam a tél hó nélkül nem is tél!

Pinkiné, tényleg egy napon születtünk!!! :D :D :D Juj de jó! Anyósomon kívül ugysem ismertem mást, akinek pint jan. 22-én van a szülinapja! Amúgy szép pocid volt ám! Megkérdezhetem, hogy menni kg jött fel neked a terhesség alatt?

Gabóó, felvittem a te adataidat is! Jó rég óta próbálkoztok, ahogy látom! Egyáltalán nem a kor számít, hanem az, hogy ki mikor érzi magát érettnek a családalapításhoz! :lol: Én például míg nem ismertem meg a jelenlegi férjemet, eszem ágában sem lett volna szülni 30 év alatt...Bár, ha ilyen nehezen akar összejönni....akkor lehet 30 leszek már.. :roll: :wink: :oops:

Durcipokkal nem tudom mi lehet, szerintem év végi hajtás a munkahelyen! Drukkolunk, habár Gabi került az elsö helyre most, a holnapi "nem várt"-tal! Mit érzel most? Te is csináltál lh-tesztet?èn is múlt hónapban, sokat is voltunk a párommal p.é környékén együtt, de mégsem sikerült :( Majd legközelebb. Remélem a Jézuska hozza majd és akkor szép szülinapi ajándék lenne egy zebracsíkos teszt! Hát még anyósnak :lol:

Köszi csajok a gratulációt! Most csak 1 évre kaptam meg a férjem után, de ha találok melót és 1 év után, akkor hosszabítják, asszem elöször 5 évre, aztán a végleges. Nade ez megvan, ezzel tudok símán munkát vállalni és nem kell az a cécó, ami elötte volt, hogy mint uniós polgár, külön munkaengedély kérelem,ha találsz melót, majd várni 2 hónapot mire megadják, addig meg a leendö munkaadód keres mást helyetted :?
Vendég

Jó reggelt!

chrissyke, összesen 6 kg-t híztam :) De azt tudni kell, hogy az első 19. hétben én minden reggel hánytam, s nem sok mindent tudta megenni, így elfogytam 6,5 kg-t. Aztán mikor elmúlt a hányás, s elkezdtem enni, megbuktam a terheléses cukor vizsgálaton (azt mondták azt eszek, amit akarok, hát faltam a háztartási kekszet, meg a kakaót :):):) ), így diétára fogtak. Így jött vissza a 36. hétre a leadott 6,5 kg-m. Utána pedig a szülésig még feljött vízzel, gyerekkel együtt 6 kg. De mire kijöttem a kórházból az le is ment :) Aztán a köv. 6 hétben még 10 kg ment le :) Úgyhogy hogy 10 kg-val vagyok kevesebb, mint mikor terhes lettem. De azért még így s lenne hova leadni 6-7 kg-t. :roll:

Ilyen vagyok most:

Kép

bár ez a kép majdnem 1 éves :)

na megyek, mindjárt indulnom kell. Gyerek marad itthon nagymamával, én meg megyek beszerzem a maradék ajándékokat, meg a hétvégi főzéshez valót. :D

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok csajok.

Nem győzlek visszaolvasni beneteket. most is ezerrel dolgozom, de délután vagy estefelé lesz időm ,egyedül leszek otthon, s akkor tuti irni fogok. Addig is, üdv Gabóó a csapatban.

Puszi nektek

tyuntyi

Sziasztok!
hát várom is a holnapot,meg félek is tőle.Van egy két dolog amit nem igazán tudok beképzelni.mint a mindjárt megjön érzés és a mell feszülés.de nem igazán érzek ezen kívül semmit.lehet csak a félelem miatt,nem tudom.sok volt már a csalódásból,de most mégis nagyon reménykedek!
Pinkiné nagyon jó,hogy alig szedtél fel pár kilót és az hamar le is ment!
Vendég

Teljesen megértelek Gabóó...igaz én eddig csak 4szer csalódtam eddig, ugye a szeptemberi próbálkozás óta és minden hónapban mindig újabb és újabb tüneteim lettek a menstruáció elött...így mindig reménykedtem, hogy na akkor most sikerült, föleg a múlt hónap az lh tesztekkel, de valahogy akkorát most nem csalódtam, mint elötte. Most is kicsit "light"-osabbra vettem a dolgot, megpróbálok nem görcsölni rajta :lol:
A párom amúgyis kérdezte, hogy azért majd szóljak mikor a legmegfelelöbb!Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretkezünk addig, csak szeretné tudni :P (dec.26-dec.31-ig :lol:)
Csak gondolom ti is úgy vagytok vele, hogy olyan lassan telik az idö, amikor a nemvártra kell várni :shock: Nekem meg aztán föleg, hogy ilyen k...a hosszú a ciklusom :lol: :lol: :roll:
Vendég

Jó neked Pinkiné, hogy ilyen kevés többletsúllyal megúsztad.. :P
èn már elképzeltem magam terhesen párszor...leginkább egy bálnát tudok elképzelni :lol: Sajna nálam könnyen felszaladnak a kg-ok, aztán nagyon ragaszkodnak és csak "kemény" tornával tudom eltüntetni öket, nem kis idö alatt!No de ez legyen a legkevesebb..a babáért mindent!!!
Aztán majd tornázom, van itthon pár DVD-m :roll: Ha lesz hosszá egyáltalán eröm....
Megyek is, mert olyan éhes lettem, korog itt a gyomrom, de fogalmam sincs mi jót fözzek...??A párom is nemsoká jön haza..Valami tészta lesz szerintem...úgy ennék túros csúszát...csak erreflé nem ismerik a túrót :shock: :shock: :roll:
Vendég

Eldurram az agyam. Megírtam a szöveget és minden eltünt, mikor elküldtem. Hogy az a jó k... élet!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval előröl:
Gabóó:
Olvastam, hogy 2007 augusztusa óta próbálkoztok. Gondolom orvosnál jártatok. Mondott vmit vagy csak türelemre intett benneteket? Látom, hogy holnapra nem várod a mensit. Ha nm jön meg, akkor csinálsz tesztet? Remélem minél hamarabb fogod holnap velünk tudatni, hogy mi a helyzet! :D Drukkolok és szorítok érted nagyon!

Hkitty:
Örülök, hogy jöttél. Megjőtt már neked a mensi?

tyuntyi

Darabonként fogom a levelet újra elküldeni, hátha akkor nem veszik el.

Pinkiné:
Gratula a fiadhoz. Tényleg szép nagy pocakod volt! És csak hat kilót hízni? Ez igazán dicséretes. Bár a 19. hétig való hányást azért nme irigylem. Mennyivel hordtad túl Gergőt? Az unokahugom egy héttel később jött a kiírt időnél. Egyébként hol és kinél szültél? Oda mennél vissza most is, ha babás lennél? Meg voltál ,mindennel elégedve?

Kriszti:
Az engedélyhet gratulálok. Megérdemled! A táblázat szuper, annyira jó, hogy tudom követni nemcsak a sajátom, hanem mindenki ciklusát.
Az én életem jelenleg eseménytelen, méghozzá annyira, hogy folalmam sem volt, hogy már újra a 25. napon tartok.
Kriszti: Te mióta élsz kint Németo-ban? A férjed egész családja kint él? Ők mikor mentek ki?

tyuntyi

Csip.csip:
Jó hétvégét neked is! :D

Csicsiy:
Lassan közeledünk a ciklus végéhez. :lol: Te pontosan mikorra nem várod? Ugye csak két nappal vagy utánam?

Jön a hajrá lányok rendesen!!! Minél többen vagyunk, annál sűrűbben lehet izgulni!!! :wink:

Henne:
Kívánom, hogy a költözés sikerüljön. Egyébként te a kistarcsai kórházban szülnél? Már csak azért, hisz a férjed ott dolgozik, s ilyenkor a bánásmód is más! :wink:

tyuntyi

Sziasztok lányok,

Pinkiné: tényleg dícsértes, hogy csak ennyit híztál. Én is elképzeltem már magamat, milyen leszek, ha terhes leszek.

Azt mondják, akkor például, hogy olyankor azokat kívánod, amit például korábban nem szerettél. Nos, én nem vagyok nagy édesség kedvelő,eléggé tartok attól, hogy ha terhes leszek, csak úgy zabálom majd az édességet. De nem bánom, csak jönne már.:)

gabóó:drukolok Neked!

tyuntyi: most éppen pont orvosváltás alatt vagyok. Attól függ mikor jönne a pici. Ha még azelőtt, hogy kiköltöznénk, akkor lehet, itt a klinikán szülnék. közel van hozzánk, van egy-két ismerőse is a férjemnek. Ha még picit várat magára a kicsi, akkor pedig valószínűleg Kistarcsát választanám. Én inkább attól tartanék, hogy nehogy ügyeletes legyen azon a napon, amikor szülök.:) Így ha Kistarcsán lennék ez még akkor sem lenne probléma:))

a csalódás ismerős, októberben volt olyan ciklusom, amikor már 17.napján tartottam a luteálisomnak,(13 -14 szokott lenni), már reménykedtem, de sajnos megjött..
Hát, most a karácsony szellemében reménykedem, pont akkörül lesz talán pé-m:)

sajnos én holnap is dolgozom. Elég sok a munkám, de igyekszem jönni.:)
puszi
henne

Sziasztok!

Tyuntyi, nem tudom ki a Gergő, az én Fiam Peti :):):) :D

Egyébként 4 nappal hordtam túl. Hétfőre voltam kiírva, és pénteken született meg.
Budapesten, a II. Női Klinikán szültem Dr. Timmermann Gábornál. Ő mai napig a választott orvosom. Választott szülésznőm is volt. A következőt is az Ő segítségével szeretném szülni.
Az egész szülés olyan volt, ahogy és amilyennek én elképzeltem. Fantasztikus élmény volt. :lol: :D Hát, a csecsemős nővérekről nincs sok pozitív élményem, de azt már biztosan tudom, hogy a 2. gyerkőccel alapítványi szobába fogok menni, nem simába. Mivel a II. nőin a gyermekágyas osztályra nem mehetnek be a látogatók, s hát azt nem lehet, hogy a Peti ne jöhessen be a kórterembe. :?

Henne, tudom hogy sokan így mondják, de én egyáltalán nem voltam kívános. Semmi extra nem volt. Egyszer volt, hogy sütit ettem vacsorára, ennyi. Ja, meg az első hetekben csak a paprikás chipset meg a kólát tudtam elfogyasztani. Aztán jöttek a joghurtok, kekszek, de pl. a 20. hétig nem bírtam a húst megenni. Még a szagát sem bírtam. Aztán ahogy elmúlt a hányásos időszak, úgy jött vissza az étvágyam. Szerencsém volt, hogy pont tavasz volt mire visszajött az étvágyam, mert rengeteget grilleztünk, salátáztunk, így nem nagyon híztam :D

Kiváncsi vagyok, hogy a következő terhességgel hogy lesz :) Azért remélem, a hányás elkerül majd. :D

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Basszus! Pinkiné ne haragudj. Nem tudom,hogy honnan vettem, hogy a fiad Gergő. :oops: :oops: :oops: Bár lehet,hogy a tudatalattim játszik velem, mert ha egyszer babónk lesz és fiúcska, akkor Gergő lesz a neve. Lehet,hogy már teljesen becsavarodom. Ne haragudj kérlek!

tyuntyi

Nem olvastam teljesen vissza, majd holnap!

Tyuntyi: ha fiam lesz, én is a Gergő-n gondolkozom majd, ez az első számú kedvencem, meg talán a Milán, esetleg Viktor! Nem tudom!

Majd jövök!
JOCCAKÁT MINDENKINEK!!
Gabó megjött???

Kép
csicsiy

Jó reggelt Mindenkinek!

Szép hideg napra ébredtünk mi is itt, me arra, hogy a tetötéri ablakok megálló hó befelé olvad a alakásba :? :? ès az ösze ablakpárkányról csöpög a lamináltra a víz. Nagyon fasza a szigetelés :? :oops: Olyan mérges vagyok ,mert ez mind be fog penészedni, söt tegnap este a konyhában az egyik ferde sarok is vizes :twisted: Nem baj, szólunk a föbérlönek, hogy csináljon valamit, mert ez így nem ok. Az öreg elég smucig :lol: , ami a pénzt uilleti. Még a laminált is úgy lett lerakva öáltala, hogy néha amikor melegebb van kint, akkor felpúpososik...No egyszóval most jönnek ki a lakás hibái...
Tyuntyi jövö márciusban lesz 2 éve, hogy itt élek Németben, párom meg a szülei 16 éve már. Párom szeretné majd felvenni a német álampolgárságot, no nem azért mert olyan nagy németnek érzi magát,csak minden sokkal gördülékenyebb lenne, jobban menne...Ö amúgy a vajdasági és szeretném már a szerb útlevelét lecserélni inkább németre :wink:
Nálunk ha fiú lesz akkor Bence lesz, ha kislány akkor Csilla
Nagyon nem szeretnénk német hangzású nevet adni a gyerekeknek, a Bence régi álmom már...Ha két fiú lesz, akkor Bence, Levente...ha két lány, akkor Csilla az biztos,meg vagy Melina, vagy Lara
Hát nem tudom miért, de én kislány párti vagyok, de viszont fiús anyukakként tudom magam elképzelni...nem is tudom hogy van ez nálam :shock:

Valamelyikötök írta, hogy terhesség idején pont mást kíván az ember mint amúgy? èn most nagy édsségpárti vagyok, lehet akkor a sósat fogom enni? Igaz szerintetetk, hogy aki sósat eszik sokat, az kisfiút vár??Pinkiné??

Gabóó, majd gyere a fejleményekkel, reméljük nem jön meg neked!
Gondoltam, majd csinálok egy plusz sort a táblázatba, amikor elkezdünk bebabásodni.Remélem valaki elkezdi a sort!! :P Addig babonából nem teszem bele!

Puszi csajok és kellemes hétvégét! Lehet jövök még ma, de nagytakarítást szerveztem magamnak,meg azt a sok vizet az ablakokból..húú. :evil: Holnap délelött meg jön az én drága anyukám!!Annyira várom már!!
Vendég

Kimaradt a táblázat :lol:
TÀBLÀZAT 2009.12.19
Vendég

Sziasztok!

Chrissyke, hát rám ez sem volt igaz :lol: :lol: Bár, az elején a chips evést meg kóla ivászatot akár erre is ráfoghatjuk. :D :D :D
De én úgy átlagban az egész terhesség alatt nem voltam kívánós. Mondjuk én nagyon féltem attól, hogy csak úgy kapkodni fogom fel a kilókat, úgyhogy nagyon megválogattam mit eszem. Onnantól, hogy tudtam enni. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, ma vacsizni megyünk a barátainkkal. :lol: Lurkó marad itthon nagymamával, mi majd csak fürdetésre jövünk. Nagyon várom már. :lol: :D Valamibe csak beleférek majd. :lol:

Apa holnaptól itthon lesz, jan 4.-ig :lol: :lol:

Na megyek, bekeverem a mézeskalács tésztáját. 1-2 nap állás csak jót tesz neki. :lol:

Gabó!!!! Még mindig semmi nem várt téren??? :lol: :lol: Nagyon mennek a drukkok!

kicsi családunk:

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:59-kor.
Vendég

Hkitty:
Fogadd őszinte részvétemet! :cry: Nagyon sajnálom, ami történt!

tyuntyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?