Jó reggelt!
Asszem, gyakorol a szervezetem az éjszakázásra!
Mondjuk ez nem ennyire vidám, mikor napközben rám tör a hullafáradtság, pláne, hogy ma du nem alhatok, mert megyünk dokibácsimhoz. De most még ezt sem bánom, egyre inkább felfogom, hogy hamarosan 4-en leszünk, és olyan jóóóóóóóóóó!
Andi! Ne hari, hogy most így alakult ez a dm-es dolog.
De ha így haladok, akkor januárban mehetünk shoppingolni, még a jogsit is megszerzem és visszamegyek fittipaldi kismamiba.
Na jó, nem, de most olyan energikusnak érzem magam. Mintegy 3 órás alvás után!
Akkor Ti is jövőmenősek vagytok rendesen Karácsonykor, de én is úgy érzem, hogy gyerekeseké az elsőbbség, ők határozzák meg, hogy hogyan szeretnének ünnepelni.
De rendi anyósod!
Jövő héten én is hívhatnám őket, de még nem merek ugrálni nagyon.
Ha anyum fel tud jönni hétvégén, akkor vele elmegyünk a Tescoig, távolabb őt nem tudom navigálni sajna, de már az is valami lesz. Csak lehet, hogy túl sokmindent akarok besűríteni szűk másfél napba, mérlegelnem kell, nehogy ne bírja a szarka farka!
Akartam kérdezni, hogy láthatunk-e fotót táncoslábú kicsi lányodról!
Orsi! Gondolom, mit érezhettél, amikor elmondta Bubuka az osztálytársak kommentárját!
De mi mindig is tudtuk, hogy angyali anyuka vagy!
Érdekelne ez az aszaltszilvás pulyka... hogy csinálod?
De jó lehetett a szánkózás!
Tegnap beszólt egy nénike az úton, hogy hogyhogynem szánkóztatom azt a gyereket!
Nem sok kellett, hogy ne szóljak vissza, hogy szegény gyerek imád sétálni, én 7 hónapos terhes vagyok, és a letakarítitt betonos részen nem csúszik a szánkó!
Egyébként nincs is szánkónk még, talán jövőre. De mivel Gézu alig ül föl bármi idegenre, mire ráültetem, addigra jön a tavasz!
Hajni! Jobbulást, remélem, nem robbansz le!
Most én is küzdök picit a torkommal, de már elkezdtem homeogenezni, hogy ne másszak bele.
Mia! De jó ötlet ez a Wellness nap!
Fejfájósok!
Nekem a havat jelezte a fejem, most már jól vagyok. Koppkoppkopp!
Zsandi! Te sem vagy semmi, mennyi mindent akarsz még megcsinálni! Vigyázz Magadra! Dorina!
Hiába, le sem tagadhatja, hogy igazi nő! Kis hírhozó!
Kriszti! Nagyon kis ügyesek voltatok akkor a nagy túrán!
Brigi!
http://www.youtube.com/watch?v=Cro3Zo3Dlx8
Dolli