Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Hajni: köszi a cd-t! Az első szám lett a kedvencem! :P
Ha apa bevállalja Lilit, akkor mehetünk!!!! Majd a megfelelő pillanatban hozom fel neki! :oops: :P

Benkő: először engem is idegesített, h apa miért nézi ezt a vacakot. :evil: Ilyenkor vasaltam, vagy írogattam nektek. Aztán észrevettem, hogy apa fetreng a nevetéstől. Na akkor csatlakoztam én is! És rájöttem, hogy tényleg vicces. Tiszta Szalacsik vagy hogy hívják azt a manust!! :lol: Az Edit szerintem egy színjátszós, megjátszós lüke! Tuti nem százas, mond valamit aztán 2 perc múlva az ellenkezőjét állítja! Na mindegy mi nagyon jókat derültünk rajta! :lol: :lol:

Olvasni én is szeretek, erről jut eszembe a suttogó 2t be kéne szereznem! Én is csak este tudok olvasni, csak akkor az a baj, hogy nagyon hamar elfárad a szemem. Amíg világos volt délután jobb volt a helyzet, mert amíg Lili aludt én olvastam mellette. Ugyanis a délutáni alvásánál nem tudok kiosonni, mert ahogy felkelek mellőle pattan is ki a szeme, hasra fordul és nézi hova megyek. Ilyen radart még nem láttam. :shock:

Holnap jön apukám Lilire vigyázni! Olyan jó lesz. Reggel jön, ami nálam 9-10 órát jelent. Lemennek sétálni én megyek addig tescoba, aztán amíg fent játszanak, addig én kitakarítom a konyhát lemosom a hűtő tetejétől kezdve a beljsején át mindent amit csak tudok! Polcokat kipakolom….stb. de jó lesz! Aztán jöhet a wc, fürdő, háló. Nagyon bele kell húznom, hogy 3ig minden beleférjen. Akkor jön az alvás. De jóóóó lesz! Csak minden férje bele. A nagyszobát, már tegnap kitakarítottam. Aztán jöhet a sütkérezés, mármint a süti sütés….. és íme itt apa szülinapja és a karácsony!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!
Itt vagyok!Nincs gond!Holnap jövök.

Kép
tierno

Jó reggelt!

Bubuka már templomban, én már azóta hazaértem, ajcsikat becsomagoltam, kalács felszeletelve, Apa most meri a 6 liter kakaót a termoszokba! :D
6:45-re megyek vissza a suliba.
Jöttem haza felé, szólt a zene a kocsiban én meg úúúgy meghatódtam, hogy megadatott nekem, hogy ennyi kisgyerekért tehetek valamit!
Tudom, hogy apróság, de remélem örülni fognak neki, -8 fok van kint! :shock:
Ott ülnek ezek a picik a hideg templomban, álmosan, dideregve, utána még vissza kell gyalogolniuk a suliba!
Nekem ezekután tutira jólesne egy forró kakaó! :wink:

Lini! deeeeee jóóó Neked! Én egyszer megcsináltam a nagytakarítás, szerinted látszik valami????? :?
Ja és bele kel húznom, mosásban vasalásba, pakolásba mert vasárnap utazunk!
Annyira elszaladt ez a hét, most meg kapkodhatok! :cry:

Na mentem, 8 után jövök!
Vendég

Jó reggelt!

Brigi helyes, tessék jönni, mert agyon aggódjuk magunkat! :wink:

Orsi! Nem apróság, nem csodálom, hogy meghatódtál! Biztosan nagyon jól fog esni nekik a fincsi meleg kakaó és kalács! Hol is kell érte sorban állni? Mennék én is! :wink:
Erről most eszembe jutott a sok csillogó szemű óvodásom, mindenért nagyon kis hálásak ezek az apró emberkék. :)
Köszi kérdésed, párom kicsit lenyomta az antibigyó, meg olyan kis punnyadt, de szerencsére nincs őrült rosszul, nem lázas, igyekszem ápolni, amennyire tudom. :)
Hol szánkóztatok?

Szilvi! Kérünk egy kis életjelet! Hogy vagy(tok)?

Lini! Hú, nem semmi nap lesz, ha csak felével végzel is, büszke lehetsz majd magadra. :)

Lányok! Lehet, hogy ma megpróbálunk leballagni a dm-be szép komótosan, 4 hete nem voltam ilyen nagy úton. Remélem, nem csinálok, hülyeséget vele. :roll: Persze ha jól leszek délelőtt...

Kriszti! Hogy sikerült a tegnapi túra?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok

Mától nem dolgozom :wink: hát furcsa lesz.
na de még annyi intéznivaló van. lassan robogok is el ajándékokért.....

Orsi
hűha, nagyon rendes vagy:) nálunk múlt héten volt ez a hajnali mise. kölkecem csak egy szikkadt zsemlét volt hajlandó vinni magával reggelire, még megvajazni se engedte :roll: :roll: nemhogy forró kakakó termoszból, meg kalács....de kaptak ők is meleg teát. most hanyaganya vagyok :?: :lol:

Dolli
csak óvatosan:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti!
[quote]
írta:
Dolli
csak óvatosan:)
...lassan robogok is el ajándékokért.....

Bagoly mondja! :lol:
Vigyázok, nem 10 perc alatt fogjuk megtenni a 10 perces utat, hanem legalább 20, de azért bepróbálkozom asszem. :)

Kép
Kép
tekiroll

Tyű, 30! :D

Kép
Kép
tekiroll

Na anyósom mégse megy karácsonykor sógórnőmékhez! :?
Persze nem baj, hozzánk jöhet nyugodtan, csak tudom eből megint sértődés lesz! :(
Annyira rossz, hogy mindig variál!

Mondtam neki, hogy sok szertettel várjuk, de én szentestére semmi extrát nem akarok főzni, csak egy aszaltszilvás pulyka lesz azt hamar meg tudom csinálni! :)

Nem vittem Fruzsikát oviba mert szegénykémnek folyik az orra! Inkább pórszívózom neki, és töltöm belé a meleg teát!
Nehogy most legyen beteg!!!!!

Na megyek mert elkezdtem a szekrényeket pakolni és most mindent kipakoltam középre! Egy tonna papírt kell lefűznöm! Mindig halogatom és csak bedugom valamelyik fiókba, hogy ne legyen elől! :oops: Mára lett annyi, hogy semmi nem fér már az egyik fiókba sem! :lol:
Úúúúúúgy utálom ez ilyen dolgokat, egész nap elcarakodik vele az ember és semmi látszata nincs! :?

Dolli csak ÓVATOSAN!!!!!!!!!!!!!

Lini remélem megy a nagy takarítás! :wink:
Vendég

Orsi!
Tudod mi lesz nálunk szenteste a kaja előre láthatólag??
Töltött káposzta és halászlé(ha hoz anyum).Nálunk semmi extra nem lesz..Miért is lenne??Minden nap főzők mosok takarítok,nevelem a kölköket.Na nehogy már azon a szentnapon szétessek a megfelelni akarás miatt :lol:
Amúgy én nem is értem??Miért nem lehet lazán kezelni a karácsonyt??Mindenki süt főz nagy takarít.Mire az ajándékozás ideje eljön addigra olyanok leszünk mint a mosott rongy.Miért jó ez??
Orsi!
SZerinted az anyósod azt várja,hogy erődön felül teljesíts?Szerintem ha önmagadat adod az sokkal őszintébb :wink:

mimi12

Sziasztok!

Orsi!
Akor kezet foghatunk!
Én is kipakoltam a szekrényt, de én a ruhásszekrényt. Dorina úgy megnyúlt, hogy időszerű átválogatni a ruhácskáit. A nadrágok bokalengetőek a pulóverek pedig csuklójáig érnek.

Csajok!
nekem ma sincs jobb kedvem!!! Apa vidéken, 4 kor keltünk csináltam neki szendvicseket és gondoltam nem fekszem vissza és kaitakaritottam a konyhaszekrényt, a feléig eljutottam.
Aztán felket Dorina és nekiálltunk a ruháknak!

Ma megyek fél2re kopasztásra olyan rég voltam, hogy a kozmetikusnak el kellett magyarázzam melyik Andi vagyok:))))

Szép napot mindenkinek sziasztok
Vendég

Szasztok!

Megyjártuk tolnát-baranyát Pupival.... voltunk postán csekkelni :evil: könyvesbolt, spar, rossmann... szegényke úgy elfáradt, hogy hazajöttünk kettőt harapott a kiflijébe s elaludt. De lassan keltenem kell, mert megyünk Bubóért, előbb elhozzuk, mert kérték az ovonénik, hogy ha lehet és meg tudjuk oldani, vigyük el, hogy ők is karácsonyozhassanak..... :wink:

De sokmindenkinek volt sz@r napja... :cry: nekem is azok vannak, bár a mai egész jól alakult eddig :lol: remélem azóta Nektek is jobb a kedvetek!!!!!!!

Andi, sikerült a takko körút? Vásároltál valamit?

Orsi, mesélte Andi mi történt.... elhiszem, hogy kivert a víz.... :( de még jó, hogy Bubu ilyen okos és visszament, és hogy ilyen jó barátnőd van!!! :wink:

Mangora, hogy telt a kiruccanás?

Dolli, párod hogy van? Orvosnál volt? Jobbulást Neki!

Lini, boldog házasságit!!! Mindketten elfelejtettétek?! :D

Mimi, obbulást Nektek!!!! Gyere sűrűbben!!!!

Most ennyi voltam, még később visszaolvasok, csak kelteni kell Pupikát... :cry: Pusszantás
sylph

Szijasztok!

Na most mááár olyan nagy kupi és kosz van nálunk, hogy ihaj! :lol:
De nem érdekel, mert tök jó érzés, hogy egy csomó mindent kidobáltam, kiselejteztem, papírokat rendeztem.Szerintem ezért nem volt kedvem takarítani, mert tudtam, hogy előbb egy nagy pakolás vár rám!

Nekem tök jó kedvem van ma, igaz álmos vagyok, de jólesik ez a kis rendcsinálás!(már nagyon nyomasztott a káosz ami észrevétlenül, szép lassan eluralkodott a komódokban, szekrényekben! :oops: )
Mosok ezerrel, hogy holnap vasalni tudjak! :wink:

Bubukát hazahoztuk, hazafelé a MC Drive felé kanyarodtunk, így főznöm se kellett!
Apik ma nagyon későn ér haza! Kedden láttam rajta, hogy gondterhelt, ilyenkor fel szoktam ajánlani neki, hogy egyik nap maradjon be addig amíg csak tud és érje magát utol a feladatokkal! Csak este tud rendesen melózni mikor nem csörögnek a telefonjai ezerrel. Úgy volt, hogy szerda este marad bent, de a hó miatt hazarángattam, mert az összes szánkó, bob, hótaposó csizma a padláson volt! :? Egyedül meg nem tudok felmenni a padlásra! :(
Annyira sietett haza, hogy negyed 8-ra haza is ért! :lol:
No mindegy, ma tutira enyém a pálya, de ha tudom előre, hogy nem jön akkor nem is várom! Ilyenkor mindig korábban vacsoráznak, fürdenek, kerülnek ágyba......érdekes! :roll:
Beígértem neki egy szánkózást, Dolli kérdésére válaszolva, csak itt voltunk a környéken huzogattuk őket, de ma át akarok menni este battára!

Andika nem jöttök át??????Mi 18h felé megyünk csak, úgy akarom, hogy végezzek a dolgaimmal itthon, bekészítem a virslit, mikor hazajövünk, gyorsan bedobom őket a kádba, addig megfő a virsli, utána mehetnek aludni! :wink:

Zsand ne legyen rossz kedved!!!!!! Mi a baj? Hogy vagy? Poci már látszik???? :D
Dorinának már mondtátok?

Dolli hogy sikerült a Dm-es túrátok?

Mimi! Jobbulást Nektek!!!!
Ja ja, mi is pont ezt beszéltük Andival, hogy ha magunkban vagyunk szenteste, akkor nem is készülnék szívem szerint, csak úgy élvezném az egész napot, az aszaltszilvás pulyka a világ legegyszerűbb kajája, pont ezért csinálom azt 24-én, mert nem főzőcskézni akarok, hanem ünnepelni, a gyerkőkkel játszani!
Csak anyósom mindig olyan nagy felhajtást csinál, ezért szóltam neki előre, hogy idén nem lesz terülj-terülj asztalkám, nem az evés és a vacsi lesz a központi téma! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Olyan lassan megy ez a nap. :? Reggel óta nyűgössek vagyunk mind a ketten. Nekem fáj a fülem, a fejem és ráz a hideg. Lili meg érzi, hogy nem vagyok jól és csak a kezemben van el. Már meséltem, játszottunk, énekeltem de nem tudom letenni mert üvölt. Én meg szívem szerint átaludnám a napot. Ráadául hiába állítottam 25 fokra a termosztátot olyan hideg van kint, hogy nem tud a cirkó csak 21 fokot csinálni. Lilit is be kellett öltöztetnem mert tök hideg a keze.
Alig várom, hogy Apa hazaérjen. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Hajni!Nehogy beteg legyél!!!!!!Jöttök holnap?Hányra rendeljem oda az embert?

Dolli!Hogy ment a séta?Nem purcantál ki?Emlékszem ilyenkor már én is csak döcögtem,meg fulladtam.Jaj,mindjárt meglesz a babó!Milyen gyorsan elrepült ez az idő!

Orsi!Ez durva lehetett átélni! :( De Neked nagyon talpraesett fiad van!Nem semmi!Kb 3 éves lehettem,mikor leléptem a kulcsmásolóhoz cukorkáért,mikor még Budán laktunk.Anyámék őrűlt módon kerestek a házban,a kocsmában,mindenhol,mikor vigyorogva jövök szembe.És tök természetesen közlöm,hogy csak cukorért mentem. :)

Lini/Mia!Ezen én is jót röhögtem,hogy most meg Edit keresi a férjét.
Az meg amit belinkeltél Mia...!Fetrengtem! :lol:
Erről jut eszembe,miért nem jön össze a "pinainassal"?

Tegnap mi is szánkóztunk,itt az udvaron.Dorcinak tökre tetszett.Meg ahogy ropogott a hó!Azt én is imádom!Párom tegnap meg hazajött meló után,mert nem volt fűtés,szegény teljesen átfagyott. :(

Kép
tierno

sziasztok!

Most volt erom idemaszni a gep ele... hogy meddig, nemtom! :mrgreen:

Dolli: En is ki szoktam neha akadni apara, engem az szokott letarolni teljesen lelkileg, fizikailag. Nalunk most volt egy "harc" hogy mikor es hogyan menjunk karacsonyozni anyoshoz. Engem erzekenyen erintett hogy ok mar szepen eldontottek hogy en megyek 16.-an. Elpattant a hur az agyamban mert utalom ha helyettem dontenek... Ennek hangot is adtam, de valahogy ugy jott ki hogy en vagyok a zord noszemely aki nem erti meg hogy anyos is babazni akar. De konyorgom, 23.-ig dolgozik!!! En meg rohadok egyutt egy idegen hazban (csak nem az otthonom, a cuccaimmal, stb) egyedul egesz nap??? Legszivesebben csak Karacsonyra mennek le, de azert tekintettel vagyok anyosomra. (meg hat segiteni is akarok neki a takaritasban, keszulodesben, stb.)
Mas ugy sem segit neki. :( Sogornom mar evek ota atment passzivba.
Na nem durrogok! Ha kerhetnek valamit Karacsonyra, azt kernem hogy itthon tolthessem kettesben az emberemmel. De ez mar evek ota nem volt igy,meg nem is lesz sajnos. (Vajon mit gondolnak arrol hogy az en anyam esetleg szeretne velem tolteni az unnepeket???? (Hat erre senki nem gondol a diszes tarsasagbol.) :(

Elnezest, ez most kibuggyant belolem. :(
Eldugulok!

sünciboglya

Na, jobban vagyok agyilag :D

Orsi:
Hehe, akkor ezentul a masszazshoz hozzatartozik majd a hajtapi is. (Kenytelen leszek akkor hajat mosni mielott hozzad megyek, eleg csoves voltam most is...) :D

Noemi:
Megkaptam en is a korlevelet, este elolvasom! :)

NEM HISZEM EL, A GYEREK ISMET NYUGOSKODIK!!!! UGYANABBAN AZ IDOBENT MINT TEGNAP. (Mondjuk a kakaido itt van rendesen mar, tegnap nem volt termes...)

Mennem kell :(

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!
Az nem járható út, hogy Anyud is veletek menjen????

Orsi!
Ez a karácsonyi hajrá akaszt ki! A nagytakaírtás a minden kész legyen, meg minden jó legyen..............
Én ilyenkor a szekrény hátulját tetejét belsejét mindent kitörlök, lepakolok gondolom mindenki ismeri!
Ugye a napi dolgok tolódnak ha takarítok nem tudok főzni és ezek a dolgok frusztrálnak engem!!!
Persze amikor végre kész a ház az mindenér kárpótol:)))

Dorina tudja már hogy lesz kistesó, azt kérdezte, hogy miért nincs lyan nagy pocakom, mondtam neki majd lesz az is!!!
Már az oviban s tudják, mert a KisHírvivő elmondta:))))

Hajni!
Lázad is van? Jobbulást Neked!!!

Hogy áll a csajos programunk??????

Pusssssssz mindenkinek
Vendég

sziasztok

olvasgattalak titeket egész nap, de csak most tudok jönni írni (a visszaolvasásra már nem is emlékszem :) )

Mia, Marci is rászokott mostanában h csak kétnaponta kakil... Kérdeztem a védőnőt, de azt mondta tápszeres babáknál ez normális. Hasfájásra ő a grippe watert ajánlotta, amit ti is írtatok, majd kipróbáljuk azt is. -Az a bajom, h nagyon sokat erőlködik és így a sérve egyre jobban jön ki...:(

Tegnapi nap jól sikerült, de nagyon elfáradtam... Sikerült mindent összepakolni de a pelenkázó táskán kívül még egy hasonló nagy tatyót is cipeltünk magunkkal :)
reggeli 7 órás evés után indultunk olyan fél 9 körül és csa keste fél 8ra, fürdésre értünk haza!
a dokinál minden rendben volt, voltunk hasi koponya és csípő ultrahangon. ez utóbira megyünk még szombaton is az sztkba, de itt is megnézték :)
ja, és sikerült majdnem minden ajándékot megvenni karácsonyra :)

na megyek, mert megjött api, megyek oltatni és visszük az autót szervízbe is még!

Orsi, hogy sikerült a reggel? gyerkők örültek?

Mangora

Kép
mangora

Szétmegy a fejem :(

Szilvi,
Vettem egy trikót és hozzá való bugyit feketében :D Nagyon állat a piros szerzeményem!!!!!

Dolli,
Hogy sikerült a túrád? Ja köszi a pontokat, Orsitól nyúltam le mert kellett pelus. Persze az én kártyámat még mindig nem küldték :?

Kép[
Kép[
kostyika

Mia!
Naci..ráér,nem lesz szükségem rá mostanság....
Sőt,nem tudom Zsandi milyen méretű??Ha hasonló akkor mehet neki kölcsönbe...

Csajok!
Vagyis Mia ,Kriszta...
a Regi sem kakál.Én kerek 1hétig,vagyis 7 napig vártam pár hete a csodára,de nem jött magától.Én adtam neki glicerin kúpot.A védőnő 5 napot mondott a dokinéni 3napot,ismerős dokija akár 2hetet is.Na akkor legyünk okosak.Szerintem 5napig simán lehet várni,nem lesz semmi bajuk kaka nélkül.Viszont látni nektek kell,hogy csikarja e a hasát?Ha úgy látjátok,hogy megviseli a nem kakilás akkor lázmérő kúp beöntés vagy valami praktika.De 1hétig tök normális ha nem kakilnak.
No és úgy látom tök mindegy,hogy mit eszik a beste kölök :lol:

mimi12

Jajjjjj..
Nézitek a híradót?
Tök édes sztori..Taxiban született baba :lol:

mimi12

Hajni!!!!!!!!!!Már lerágtam az összes körmöm!Mi van veled?Tudtok jönni holnap?

Mimi!Szegény taxis bizti be volt sz@rva. :)Emailt elolvastam.Majd reagálok rá este.

Andi!Lehet front lesz!Nekem is fáj a fejem már 3. napja.

Olyan feszült vagyok a Karácsony miatt... :?

Kép
tierno

Brigi: még nem tudom. :? Meglátom reggel, hogy leszek és hívlak jó?
Egyébként tiszta hüle vagyok. Reggel óta fáj a fejem és csak este 6-kor jutott eszembe, hogy már vehetek be gyógyszert mert Lili már nem szopizik. Csak hát a 15 hónap beidegződés. :oops:
De most már a torkom is fáj. :?
A Kari miatt meg ne idegeskedj! Igaza van Miminek az a lényeg, hogy jól érezd magad!!!! NE stresszelj!!!! Segítsek valamit?

Mimi: megkapom karira a könyv első két részét. A harmadikat majd elkérhetem?

Egyébként ma eldöntöttem, hogy beiratkozom könyvtárba. 1400 Ft az éves díj és megnéztem egész jól frissítik a készleteket. Mondjuk az Alkonyat mind az 5 példánya ki van kölcsönözve. :x

Hajni
KépKép
piriczkihajni

zsand:
Fogalmazhatnam ugy a dolgokat hogy anyam nem nagy rajongoja parom csaladjanak. Csinaltak par furcsa dolgot ami miatt erteheto a dolog. (anyut szo szerint semmib sem veszik - velem egyutt.) Csak engem nem zavar, anyut igen.

Kriszti:
Igen, a tobbi cucc ami hasfajasra van, gorcsoket produkal es rengeteg pukit, ami mind-mind fajdalmas. Ezert jo a Gripe Water. :)
Nekunk ritkan fordult csak elo hogy egy nap kimaradt kakaval....nah a kovetkezo napon kijott a 2 napi mennyeseg... gondolom el tudod kepzelni mi lehetett ott! A gyereket csak kimosni lehetett a szarbol. Most mar mindig ugy csinalom, a mosdoban takaritom le es elvezi mert vigyorog.:)

En ezen a csipo es koponya UH-n filozom! Patrik babanak egyik sem volt. Csak az ortoped orvos megnezte oszt' jovan. :( Asszem visszaterek erre a gyerekorvosnal, szombat reggel megyunk hozza.
Vegul is te beoltattad magad H1N1 ellen?

Karacsonyi ajesz: En nem vettem semmit (csoro csoves vagyok) de apa megkerdezte hogy mit szeretnek. Orsi tanacsara egy wellness napot kertem. :)

Orsi: de jo lenne egyutt menni a wellness napra veled!!! :D Szerintem kiakasztanank a szemelyzetet. :D

Noemi:
Ez jo otlet. zsAndi ugy is szokott hozzam jonni, akkor felprobaljuk ra mindkettot. :)

Kakalas: ja, nalunk csikar, de ahogy nezem, egyre kevesebbet. Ma eppen fel 8-kor jott ra mint tegnap. De apa nagyon ugyesen kimasszirozta neki. Apanak eros, nagy mancsai csodara kepesek. Most hason fekszik, alszik, horkol.... :D
Hat igen, en azt hittem hogy csak a tapos babaknak vannak ilyen gondjai de ahogy mondod, tenyleg tok mindegy mit eszik a gyerek, lehet kakaproblemas minden esetben. :(

karacsony es stressz:
Na kivancsi vagyok kihuzom-e a karacsonyt ujabb pszhichozis nelkul. Jaj de nem varom :(

sünciboglya

Hajnika jobbulást Neked! Szegényke, mit kaptál el????
Lázad is van?

Mi voltunk Andikáékkal Battán szánkózni! :D
Tök jó volt, -8 fok, de olyan jólesett a friss levegő! :D
6-kor indultunk negyed 8-ra értünk haza.
Bedobtam a csimókat a kádba, megcsináltam a vacsit, kiszedtem őket, de Bogika annyira álmos volt, hogy nem akart enni, csak egy kakajót kért és 3/4 8 óta szunyál! Nagyok még kicsit tv-t néznek, de lassan mennek ők is aludni! Bubuval még verset kellett tanulni, mert egyik hiányzó kisfiúnak a szerepét átadták neki.
Holnap 16h-kor lesz az előadás! :D

Kriszti, köszi jól sikerült a reggeli, nagyon kis hálásak voltak a gyerkők!Egyik kisfiú azt mondja: "Lesz itt mindjárt dínom-dánom!"
:lol:

Bubu mondta, mikor mentem érte, hogy mindenki azt monta, hogy jószívű tündér az anyukája!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na megyek még teregetek egy utcsót..... :?
Apika kb 10-kor indul bentről.Szegényke!

Ja és az autónk:
elszakadt az ékszíj, abból egy darab belement a szelepvezérlésbe és hengerfej kakukk...

Szeviz meg csak jövőre, idén már zárva, aki nyitva az már nem válal! :cry:
Zsuzsikámmal megyünk Alsópáhokra is, mert egy szottyos régi suzukit adtam most ideiglenes autónak! :?
Vendég

Orsi,
Én is nagyon élveztem a szánkózást :D Lehet hogy jobban mint a gyerekek :D Holnap sajnos nem tudunk menni mert megyek a céges karácsonyi vacsira. Elfelejtettem Fruzsi ajándékát odaadni :oops: Felugrasz holnap érte?

Hajni,
Jó döntés :D Sőt még Lilit is beírathatod, a gyerekkönyvtár ingyenes. Mi elég gyakran megyünk, Veronika bemegy a gyerekbe, lefárasztja a könyvtáros nénit majd amikor én végeztem a felnőttben akkor felszedem :D Egyébként tényleg jó sok könyv van, újságok és még net is van.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó estét!

Köszi csajok, hazaértem/tünk rendben. :) Nem mondom, hogy nem volt fárasztó, meg visszafelé félúttól görcsöltem is, de nagyon jólesett, főleg a lelkemnek. Napfény, hó, Gézu is nagyon élvezte! :D
Vettem hajfestéket, hátha belevágok, legyen itthon...
Délután szundiztam egy órácskát, meg olvastam, feküdtem, aztán sütöttem egy kuglófot! :)

Mimi! A köremilre csak egy hajtépős smiley lenne a reakcióm... Nagyon durva. :(
Remélem, már mindenki jobban van nálatok is, és a Karinak egészségesen vágtok neki. :)

Mia! Hú, de ismerős szitu... Én ragaszkodom hozzá, hogy 24-én este 6-kor itthon van gyertyagyújtás, ebbe párom családja beletörődött. Így a program:
24- délben ebéd anyóséknál, vacsi és gyertyagyújtás hármas/négyesben :) itthon.
25-én ebéd párom keresztszüleinél (akik egyébként anyóséknál is jelen vannak előző nap)- de őket szeretem. :)
26-án megyünk Kecsóra anyuhoz, 28-29-én jövünk haza, két ünnep közt kijön apum valamikor
Hát kb ennyi. De én is sokszor morgok, hogy és mi van, ha én szüleim is ragaszkodnának karácsony estéhez? Mondjuk az csak nálunk lenne megvalósítható... Mert mellette húsvétot is párom családjával töltjük...
Még jó, hogy szüleim ennyire szolidárisak, nem morognak, nekik nem a karácsony este, az ajándék és a zaba a lényeg, hanem hogy együtt legyünk.
Mondjuk épp most mondtam páromnak, hogy jövőre a 25-ét szeretném apunál tölteni, ha a család morog, akkor még a 24-ét is képes leszek bojkottálni. :D De goni vagyok!
Ja, és nálunk sem jó az együtt karácsonyozás:
1. apum még nem is ismeri párom szüleit... Sok oka van, ez külön misét érdemel
2. anyum sem igazán van oda párom családjáért, amit meg is értek, amennyi bántást kaptam/kaptunk Kapok/kapunk tőlük
3. anyum nem hagyhatja egyedül a mamámat szentestére, őt meg már nem cigölheti messzi útra.
Hát kb ennyi, leírtam a mi sztorinkat is, bocs!
Kitartás a Karácsonyhoz! Anyósodat szereted, nem? Akkor meg minden szupi lesz, és ha valami vagy valaki nagyon gázul viselkedik, Te fordulj Patrik felé és minden gond elszáll! Nálam is így működött! :D

No majd még jövök valamikor...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Én nem kaptam körmailt! :cry:
Vendég

Most már igen :D

Kép[
Kép[
kostyika

Dolli,
Nálunk is 24-én itthon vagyunk négyesben, 25-én anyukámnál, 26-án anyóséknál. Időnként Robi öccse bekavar de nem érdekel. Nekünk ez így jó, ha neki nem akkor menjen akkor amikor akar. Úgy sem lehet hogy mindenkinek jó legyen. Mivel egyenlőre csak nálunk van gyerek ezért inkább hozzánk alkalmazkodnak. De anyósom rendes, hétfőn még feljön egy napra vigyázni a két gyerekre, még be kell vásárolnom a karácsonyi menühöz és vennem kell egy-két dolgot.

Orsi,
Elküldenéd nekem a táncon készített képeket? Előre is kösz.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt! :D

Asszem, gyakorol a szervezetem az éjszakázásra! :D Mondjuk ez nem ennyire vidám, mikor napközben rám tör a hullafáradtság, pláne, hogy ma du nem alhatok, mert megyünk dokibácsimhoz. De most még ezt sem bánom, egyre inkább felfogom, hogy hamarosan 4-en leszünk, és olyan jóóóóóóóóóó! :D

Andi! Ne hari, hogy most így alakult ez a dm-es dolog. :(
De ha így haladok, akkor januárban mehetünk shoppingolni, még a jogsit is megszerzem és visszamegyek fittipaldi kismamiba. :D Na jó, nem, de most olyan energikusnak érzem magam. Mintegy 3 órás alvás után! :roll: :D
Akkor Ti is jövőmenősek vagytok rendesen Karácsonykor, de én is úgy érzem, hogy gyerekeseké az elsőbbség, ők határozzák meg, hogy hogyan szeretnének ünnepelni. :D
De rendi anyósod! :D Jövő héten én is hívhatnám őket, de még nem merek ugrálni nagyon. :? Ha anyum fel tud jönni hétvégén, akkor vele elmegyünk a Tescoig, távolabb őt nem tudom navigálni sajna, de már az is valami lesz. Csak lehet, hogy túl sokmindent akarok besűríteni szűk másfél napba, mérlegelnem kell, nehogy ne bírja a szarka farka! :D :(
Akartam kérdezni, hogy láthatunk-e fotót táncoslábú kicsi lányodról! :D

Orsi! Gondolom, mit érezhettél, amikor elmondta Bubuka az osztálytársak kommentárját! :D De mi mindig is tudtuk, hogy angyali anyuka vagy! :D
Érdekelne ez az aszaltszilvás pulyka... hogy csinálod?
De jó lehetett a szánkózás! :) Tegnap beszólt egy nénike az úton, hogy hogyhogynem szánkóztatom azt a gyereket! :roll: Nem sok kellett, hogy ne szóljak vissza, hogy szegény gyerek imád sétálni, én 7 hónapos terhes vagyok, és a letakarítitt betonos részen nem csúszik a szánkó! :D
Egyébként nincs is szánkónk még, talán jövőre. De mivel Gézu alig ül föl bármi idegenre, mire ráültetem, addigra jön a tavasz! :)

Hajni! Jobbulást, remélem, nem robbansz le!
Most én is küzdök picit a torkommal, de már elkezdtem homeogenezni, hogy ne másszak bele.

Mia! De jó ötlet ez a Wellness nap! :D

Fejfájósok! :( Nekem a havat jelezte a fejem, most már jól vagyok. Koppkoppkopp!

Zsandi! Te sem vagy semmi, mennyi mindent akarsz még megcsinálni! Vigyázz Magadra! Dorina! :lol:
Hiába, le sem tagadhatja, hogy igazi nő! Kis hírhozó! :lol:

Kriszti! Nagyon kis ügyesek voltatok akkor a nagy túrán! :D

Brigi!
http://www.youtube.com/watch?v=Cro3Zo3Dlx8

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hahó

Dolli
ez hó, hogy nem volt gond...majd írd meg mi volt a dokkernál.
én is bevásároltam egy jó részt az auchanban és a camponában.
na az auchanban elég vacakil lettem...
de még ma is megyek....este meg nekem is céges karácsonyi party.

Orsi
Battán hol szánkóztatok?engem is nyúznak a kölkök hogy mikor lehet szánkózni. nekem úgy hiányzik, hogy ezen a télen nem mehetek síelni, korizni :roll: :roll: egyedül ezt sajnálom.
Gergőéknél 24-én lesz műsor a templomban betlehemes. pásztor lesz a drágám. ma lesz a próba. Géza gyerekkori irhabubdája lesz rajta :lol: :lol:

karácsony:
mi 24-én itthon szoktunk lenni de csak szűk családi körben. 25-én meg indulás Sopronba. mind2 nagyszülő azon a részen lakik.
a kaját még nem tudom, de így csak 24-re kell.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Brigi:
Kép
Olyan jól esett, hogy ennyire vártál. :lol: Kár, hogy így alakult. :cry:
Annyira jó, hogy vagytok nekem. Veled és Linivel igazán közös hullámhosszon vagyunk. :lol:
Egyébként is magam alatt vagyok barátnő ügyileg.
MEséltem az egyetlen barátnőmről aki Lili születése óta tojik a fejemre. Szombaton volt a névnapja és most szombaton lesz a szülinapja. Hagyomány nálunk, hogy mindig kézzel csinált ajándékot adunk egymásnak. Hát gondoltam jelzem neki, hogy még mindig fontos nekem. Névnapjára párom vitt neki egy szív desszertet és csináltam neki egy dögös karkötőt. Fel is hívtam de olyan flegma volt a stílusa. Mindig éjfélkor küldünk egymásnak sms-t, hogy tuti mi legyünk az elsők. Most is küldtem de nem kapta meg. Közölte, hogy lecserélte a számát, hogy a volt pasija ne tudja elérni. Erre kérdezem, hogy én miért nem tudom az új számot? Erre csak hallgatott..... és nem adta meg. :x Tök szarul esett!!!
Szülinapjára meg 2! hónapja csinálok egy gobelint.
Kép
Esténként ha Lili elaludt kiültem a konyhába és addig csináltam mi be nem aludtam. De most annyira szarul esik, hogy nem érdemli meg! :cry: Lini adta az utolsó lökést. Ő azt mondta el sem kezdte volna csinálni. Mondjuk párom is mondta párszor, hogy tök fölöslegesen strapálom magam. Csak szar érzés, hogy igazuk van.
Ja a szivecskés desszert azóta is ott figyel párom asztalán. :shock:
Ennyit a barátságról! Csak szar, hogy ennyire melóm ment kárba.

Alig várom már a közös talit.
Ja igen:
A TALI:
dec.28. Hétfő, 21 óra.
Meggyőzöm Apát, hogy ha leteszem Lilit aludni nem lesz vele gondja. Remélem. :oops: Másnap megy dolgozni és kicsit morog. :?
Viszont Mimi, Anett még nem nyilatkozott.Brigi: remélem Anyud bevállalja Dorinát.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Judy!

Pont itt szánkózunk!

Ez a Tesco mellett van a lakótelep oldalában! Tök jóóó lejtő van!
Mi imádjuk! Andikával úúúgy száguldoztunk mitt állat! :lol:

http://maps.google.hu/maps?q=47.315683, ... 10031&z=17

Jaaaaaaaaaj de édes lesz Gergőőőőőőő!
Melyik templomba jártok? A Gellért utcaiba?
A 24.-i mise az kötelező, hogy éjfélkor legyen????

Háááát elhiszem, hogy szeretnél szánkózni, korizni! Én is imádom!
De majd jövőre! :wink:

Dolli! Örülök, hogy jól sikerült a DM-es utad! Jófej az öreglány a szánkózással!! :?

Andi elfelejtettem, hogy nem csináltam képet, csak videóztam!
De nem lett túl hosszú, mert nem láttam, melyik Veronika! :oops:
A sok kis katicabogár közül! :lol: A hülye karácsonyfa is betakart!
Holnap reggel hozzál egy adathotdozót és rátesszük!
Vendég

Sziasztok!

A kedvem egyenes arányban van a takarítás haladásával, tegnap és ma sokat haladtam így tök jó kedvem van:))))))))))))))))))))

Mi is voltunk szánkózni Dorinával szegény nagykutyát befogtuk és ő húzta a 3 gyereket! Meg se kottyant neki a gyerekek pedig nagyon élvezték!

Hajni!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a barátnőddel a helyzet, de nem hiszem, hogy személyed ellen irányul a viselkedése. Ő még nem élte át az anyasággá válás élményét, nem érzi amit Te éreztél mikor Lili született. Lehet ő is szeretne gyereket és valamelyest irugy is rád!!!

Én is jártam így a barátnőmmel. Ő idősebb nálam 3 évvel és sokszor sírt a vállamon, hogy ő neki nem lesz párja, egyedül marad, hogy nem lesz gyereke, mikor én terhes lettem örült, de láttam, hogy nem őszintén, aztán lett pasija és jobb lett a kapcsolatunk, mikor megszültem be sem jött hozzánk a kórházba, majd terhes lett és én nagyon örültem neki, aztán őszintén el is mondta, hogy sajnálja, hogy terhességem alatt nem nagyon találkoztunk és nem is úgy reagált ahogy egy barátnőnek illik.
Azóta ismét nagyon jóban vagyunk és mindent meg tudunk beszélni, persze kevesebbet találkozunk, de telefonon sokat beszélünk.
Remélem nálatok is rendeződik a dolog és újra egymásra találtok!!!

Megyek bepanírozom a húst, mert apa és lánya rántott húst ennének krumplipürével (MI MÁST)

sziasztok szép napot
Vendég

Hajnika!

Én sose mondanám, hogy el sem kezdtem volna csinálni!
Tudom, hogy most fáj Neked ahogy viselkedett, de hidd el, hogy lesztek Ti még jóban!
Adj időt Neki, beszéljétek meg a dolgokat! Igenis csináld meg azt a goblent és add neki oda!
Tudom mi az igazán önzetlen dolog? Ha Te tudsz valakivel kedves lenni úgy, hogy azt nem biztos, hogy rögtön viszonozza az illető!
Azokban a kis öltésekben benne van az összes szereteted, igenis add neki oda, hogy tudja mennyire szereted!
Hidd el célba fog érni! :wink:
Ha most nem adnád oda, azt jelentené, hogy Te is megmakacsolod Magad!Te nem ilyen vagy!!!!!!
A saját lelked nyugalmáért tedd, ne csak Érte! :wink:

Nem mondom, hogy én jól viselném, de én túléltem már pár ilyen dolgot!

Én úgy kezelem, hogy elváltak utjaink, de életem azon szakasza amit együtt éltünk meg csodálatos volt, szebbé tette a lekemet a barátság és sosem fogom kizárni az életemből! :wink: Mindig boldogan tekintek vissza azokra az időkre!
Tudomásol veszem, hogy már más utakon járunk, mert ez az élet rendje! Azért add oda azt a kis ajándékot, hogy kifejezd azt mennyit jelentett az Ő barátsága!

Fel a fejjel, és ne hibáztasd a barátnődet! Ő lehet hogy jobban szenvedett, mert azt érezte, hogy Neked sokkal fontosabb már a férjed és a kislányod!

Csajok jön a karácsony, nézzünk a szívünk mélyére, és vizsgáljuk meg a kapcsolatainkat!
Sosem késő egy őszinte megbocsájtás, egy kedves békítő szó!
Legyen az egy régi barát, vagy családtag akivel nem éppen rózsás a kapcsolatunk!
Engem nagyon nyomaszt ha valakivel nem vagyok jóban, addig nem is nyugszom, amíg nem rendeződik a dolog!
Vendég

Én viszont pipa vagyok!

Nem jött meg a köntös, mert a régi címünkre küldte! :cry: :cry: :cry:
A mailben megadtam az új vímet, de azt nem nézte, csak ami tesz-veszen van! :cry: :cry: :cry:
Évente egyszer hordanak a gyerkők köntöst, amikor wellnesselni megyünk!
Most vennem kell mégegyet, így lesz két ugyanolyan méret! :cry:
Picsááááááááááááááááába! :evil: (pradon! :oops: )
Ami dühítő, hogy ott toporogtam hétfőn a bankban Bogikámmal!
Csak azért mert ha utalok, akkor az csak kedden van a szláján, de azt akartam, hogy már hétfőn postázza!
Vendég

Bakker!

Felhívtam a postát, mondták hogy megnézik és visszahívnak!
nem telt el 5 perc és már hívtak vissza, hogy ott a csomi! :D
mehetek érte csak a régi lakásról egy adásvételit kell vinnem, azzal igazolva, hogy ott laktunk!
De jó mert rajta van a személy ig számom, meg a pontos cím! :D

Szupikirááááááááááááááááááááááály! :D

Mingyááá megyek is érte.
Vendég

Lányok!

Nem kel valakinek Tesco ezüst ékszer kuponfüzet? van egy csomó ami betelt, azt hittem majd karira veszek, de végül mindenki mást kap!
http://silvanobrizzi.tesco.hu/silvano_b ... stekszerek

Illetve van egy pár ilyen biztonsági ajtózáram ami nem kell!
Kidobni sajnálom, nem kell valakinek, akinek akkora babája van, hogy még csak most fog nyitogatni? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.18 11:46-kor.
Vendég

Orsi

Mégegyszer köszike az óra adatait és a TÓNER-t, most hozták ki házhoz !!!!!!!Ugyanis hétfőn megrendeltem először keddre, majd szerdára ígérték, átmentem ére a legnagyobb hóesésben oda-vissza út 1 óra, mire közölték, hogy bocsika mégse jött meg, de rendes volt a fickó, mert mondta, hogy áthozza amiért elfelejtettek rámcsörögni én meg átmentem abban az ítélet időben és nagyon rossz útban !!! :wink:
Még egy ajándék csokit is kapott mellé Tomika !!!! :lol:
Én meg itt gyönyörködöm most már az órában !!!! :lol:

Babaproject teljesen negatív lett végül is ??? :wink:

Tomika is lebetegedett, folyik az orra neki is, remélem azért hétfőre meggyógyul !!!!!! :x

Mimi

Gratula a picurikához !!!!!!!!!!! Nagyon szép kislány !!!
Nem tudom elékszel-e még rám, én kéreztem Merci szerelőt budaörsön !!!! :wink:

Tekiroll

Gratula a pocakosodáshoz, már csak pár hét és jön a kistesó Gézunak !!!! :wink:

Kép
kditke

Szija Kditke!

(Te Edit vagy????) :oops:

Jaaaaaaaaj sajnálom, hogy így jártál az órával! Én megrendeltem pénteken és hétfőn nyitásra ott is volt!
De azért a lényeg hogy megvan! :D Ügyes vagy!

Nincs baba, januárban meg felrakatom a Szilvi féle spirált! :wink:

Tomikának jobbulást! Ti terveztek Tesókát? Belegondoltál már, hogy áprilisban beirítjuk Őket az oviba? Gondolom megy oviba ősztől.
Nálatok jobb az ovi helyzet?

Örülök, hogy írtál!

Én csak úgy emlékszem Rád, hogy tettél fel egy képet ahol Tomika a teraszon fekszik egy nagy kutyával! :lol: Te voltál?????
Szerintem mikor én jöttem a babanetre, Te már nem írtál ide.
Viszont az tök muris, hogy olvasol Bennünket és mindenkit ismersz! :D :D :D
Engem ez úgy meghat, hogy lehet, hogy van olyan aki rendszeresen olvas minket, de nem ír!Ismer minket kívülről-belülről mi meg nem tudunk róla!
Olyan jó lenne, ha még jönnének újak is! Lehet hogy azt hiszik anniyra összeszokott csapat vagyunk, hogy nehéz lenne beilleszkedni!
Pedig nem, ez a társaság olyan szívesen befogad mindenkit!

Tudjátok min szoktam gondolkodni????
Olyan jó érzés, hogy mikor megyek Érden egy csomó helyen eszembe jutt, hogy mindenhol ott vagytok! :D
Valahogy sokkal otthonosabban érzem magam ebben a városban mióta Ti vagytok!
Én IMÁDOK Érden lakni! Tök véletlenül kerültünk ki ide! A barátaink vettek itt kecót és ők ajánlották, hogy épül mellettük is egy ház!
Akkoriban nagyon jó áron voltak itt lakások, most meg szinte nincs is különbség Bp. és Érd között!
Tök jó volt egymás mellett lakni, szinte heti szinten összejártunk videózni, beszélgetni! Csak átszaladtunk egymáshoz! Aztán jöttek a gyerkők és ez elmaradt! :cry:
Vendég

Csajok!

Szerintetek ihatok karácsonykor 1-2 tojáslikőrt ugyanis az a gyengém, de semmit nem tudok a terhességi alkoholizálásróll :shock:
Vendég

Zsand!

Ihatsz 1-2 tojáslikört, mert az a gyengéd!
De nem 1-2 üvegre gondolsz???? :lol:

Nehogy elvonási tüneteid legyenek! :shock: :wink: :lol:
Vendég

Már itt sem vagyok
Vendég

Há-háááááááááááááááá, vicceltem mert még itt vagyok!

Na tényleg el, Bogika rollerezik a kertben, igazán szezonja van! :wink:
Megyünk skacokért!
Már csak egy picike nap van a suliból holnap és idén nem megyünk mááááár! :lol:
Vendég

Orsi: annyira szépen tudsz írni, úgy szeretem olvasni!!! :lol: Én is így vagyok, megyek a központban és tök jó érzés, hogy itt lakik Andi, itt lakik Lini.... :lol:
Barátnőmre visszatérve: Az a helyzet, hogy neki már van egy kislánya tehát ez kilőve. Amikor terhes lettem megbeszéltük, hogy köztünk semmi nem változik. Van autója, beszéltük, hogy majd csomót jön babázni mert ő már nem akar még egyet de imádja a piciket. Aztán az elmúlt hat hónapban CSAK én hívtam de amikor már harmadszorra sem vette fel a telefont inkább már csak írtam neki. Arra is csak egyszer válaszolt, azóta semmi. Ráadásul párommal együtt dolgoznak de SOHA nem kérdez rólunk. Jani az elején még mesélt de mára már feladta.
Csak az a rossz, hogy olyanok voltunk mint a testvérek. Napi 8-9 órát voltunk " összezárva". Már egyszerre jött meg ( Orsi :lol: ), befejeztük egymás mondatait, ismertük egymás gondolatait. Olyan szinten, hogy sokszor már ijesztő volt. Ő volt az esküvői tanúm is, sőt volt róla szó, hogy ő lesz Lili keresztanyja.
Szóval nem értem mi történt. A névnapi ajándékot épp azért készítettem, hogy érezze én úgyan úgy szeretem, mint eddig. De annyira flegma volt ( velem a telefonban és párommal személyesen is), hogy tökre megbántott. Úgy érzem én már igazán mindent megtettem, nem akarom tovább kínozni magam. :cry: Pedig meg is kérdeztem tőle, hogy mi a gond velünk de csak terelte a témát. Mintha ő már lezárta volna élete ezen részét. Mondta is, hogy új lapot nyitott. Elhagyta a pasiját, elköltözött, van új pali a láthatáron, úgy tünik ebbe mi már nem férünk bele. :cry:

NA mindegy! Itt vagytok TI!!!!!! Brigi és Lini olyan sokat adott már eddig is, hogy csak megköszönni tudom! Linivel már beszéltük, hogy tavasszal majd elkezdünk játszóra járni, jönnek majd pancsolni, szóval TALÁLTAM ÚJ BARÁTOKAT!!!!!!! :lol:
Kép
Jaj nagyon érzelgős lettem. :oops: Látszik, hogy jönnek az ünnepek. :wink:

Na a realitások talaján maradva:

Apa most mondja, hogy holnap is dolgoznak. :roll: Pedig így, hogy szarul vagyok alig vártam ,hogy hétvége legyen. Le kellett menjek a boltba ( pulykamell, gesztenyepüré) féltem, hogy vasárnapra már mindent elkapkodnak. :roll: Hát nekem nem esett jól, de legalább Lili aludt egy tök nagyot. :lol:

Lányok! Nincs valakinek kölcsönbe az ünnepekre egy digitális fényképezője? A miénket javítani kellene de párom minden nap olyan sokáig dolgozott, hogy nem tudta szervízbe vinni. Basszus!!!! Pont az első kariról nem lesznek képek! :cry: :cry: :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na megjöttem a corából, vásároltam még pár dolgot.
de elég car már a kondim :roll: :roll: most meg mindjárt indulhatok a céges karácsonyra.

Orsi
ezt a betlehemest az osztállyal adják elő. itt lesz közel hozzánk a tusculánumi templomban 24-én 2-kor.
Tök jó, hogy így szeretsz itt lakni.
én a várost nem annyira....mi 2001-ben jöttünk el Sopronból és még mindig fáj a szívem érte.
az utcánk mondjuk jó, szomszédokkal jóban vagyunk.
wellnes jó lesz biztos. mi múlt 7végén voltunk, de én kihagytam...

Hajni
sajna a mi gépünk is bedöglött :roll: :roll: szerintem én kérek egy újat karácsonyra. még egy pocakos fotó se készült rólam :oops:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hajni!
Sajna gépben nem tudok segíteni!

A barátnőddel az nem lehetne járható út, hogy kihívod a két ünnep között és konkrétan rákérdezel........, megpróbáljátok átbeszélni, tiszta vizet önteni a pohárba.
Hátha egy jó csajos délután segítene, ha nem a Te lelked is könnyebb lenne, hogy Te mindent elkövettél.
Elhiszem, hogy ez gyötör Téged!!!!
Megyek bedugom az aprótalpút az ágyba:)))
Vendég

Megjött a köntös! :lol:

ÁLOMSZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Ilyenkor úgy sajnálom az eladót, hogy ilyen olcsón tudta eladni! :cry:
Vendég

Nekem a telefonom car!

Azt írja ki hogy Helyezzen be SIM-kártyát!
Ki-be kell kapcsolni és kb. tizedszerre sikerül bekapcsolni és pár órát vagy percet műxik amilyen kedve van!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?