Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megérkeztek az új foglalkoztatók! Hamarosan fotózom őket.

Zita!
Az egyik tele van olyan feladatokkal amit Márk úgy szeret! :wink:

Gyors gyógyulást mindenkinek!

Enikő!
Tiszta Chichago...

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Exi, nem is volt kérdés, hogy a kötőhártyagy. fertőző és azért kell igazolás, engem az háborított fel, hogy más gyerek mehetett úgy bölcsibe, ráadásul Lalinak valószínűleg nem is az volt...

Lali már bölcsizik, semmi baja, tényleg nem kötőhártyagy. lehetett, nem pirosodott be az egész szeme, hanem tényleg mintha belekaptak volna, csak egy részen. :? De szépen meggyógyult.

Anett, ti hogy vagytok? Javul Málna fülecskéje? Hogy bírja a munkahelyed, hogy táppénzen vagy (és még leszel is biztos sokat)?

Csajok! Ha van felesleges kinőtt ruhátok, nem használt, de jó állapotú játék otthon, amitől megválnátok, a Hökkentő című egyetemi újság gyűjtést szervezett a gyermekklinikának. Az adományokat a szerkesztőségben lehet leadni (Hattyas sor 10.)

Enikő, hogy van a csipet csapat??? Céges bulira végül eljutottam, igaz, 4 óra késéssel, és gyorsan be is kellett hoznom a lemaradást... 8) Jól sikerült, nagyon jól éreztem magam, és a fiúkkal sem volt semmi probléma otthon, apa most először egyedül vacsiztatott, fürdetett és fektetett. 8) Üzenet átadva apának... :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi: de jó, hogy eljutottál végül, meg hogy nem kötőhgy. volt Lalinál! 8)

Enikő, öltöztetés: én is a rétegek híve vagyok, szerintem is sokkal jobb 2-3 vékony réteg, mint egy nagyon vastag. A téli csizmát én is a hétvégén vettem elő. A sálakkal másként vagyok, nálunk a nyakravaló kendők, meg a sálak már az ősz elején előkerülnek, nekem meg az a fixaideám, hogy a megfázáshoz nyitott kapu, ha kihűlnek a nyálkahártyák a torok környékén. Persze, lehet, hogy csak azért van, mert én nagyon nyakfázós vagyok. :lol:

Én mintha gyógyulnék, tegnapig nagyon köhögtem (más bajom nem volt), de mára jobb. Homeopata dokinéni mindenféle gyógyszertől "eltiltott", viszont ajánlott egy gyógyteát, iszom tegnap óta, tényleg segített (vagy legalábbis úgy tűnik).

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Ti milyen homeopata dokinénihez jártok? :wink:

Zituska!
Nem tudod hol rendel a Bella?
Milyen volt a hétvégi buli? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita,

bocs, hogy én válaszolok: ha a fül-orr-gégész Bella Zsoltra gondolsz, akkor én tavasszal voltam nála a Petőfi S. sgt-on, akkor még ott volt a Medicenterben. Most a Szent Gellért honlapján találtam meg (lehet, hogy átpártolt): 552212 (Kálvária sgt. 14. nem messze a Dugonics téri körforg-tól).

Mónika

vesm

Zita :)

A Bella Zsolt nyitott egy saját egészség centrumot a Bárka utcában. Asszem Bárka u 1. a pontos cím, Noé egészségközpont a neve. Én úgy tudom, hogy már csak ott rendel.
Találtam egy linket a pontos adatokkal:

http://209.85.135.132/search?q=cache:yC ... 3%B6zpont+

Kép
Kép
zituska28

A buli jó volt, bár végül tesómék sem jöttek, így apával mentünk ketten. Ilcsi csatlakozott rövid időre.
Aztán Apával kettesben maradtunk, megittunk egy csomó bort :oops: :), biliárdoztunk, és hallgattuk a tök jó zenét. (táncolni nem szoktunk, egyikünk se tud :lol: )

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Peti holnaptól megint mehet óvodába...végül is azzal együtt hat napot kell kibírnia, utána itthon lesz velünk.

Zitaaa, köszi az SMS-t. :)

Enikő, javulást Zazának, ugye Peti is bronchitises volt, mostmár csak köhög, de mehet közösségbe. Zöreje szerencsére már nincs. De azért még szívom a nóziját, mert hallhatóan taknyos.

Szilcsi, na igen, a kötőhártya gyulladás pedig jobban főben járó bűn, mintha vki lázas lenne. De ez a gondozónők hibája, és a szülőé, mert előbbinek tudnia kéne, hogyha ez van, akkor az min. 3 nap, és addig be se engedném, amíg ez nem telik le, és nem hoz róla papírt, hogy minden OK, az utóbbi meg egyszerűen balfék (ide mást gondoltam), mert simán felülfertőződhet a gyereke szemén a gyulladás, aztán rohangálhat vele ide-oda.

Zituska, az jó, ha neked sincs igényed a közös táncira. Én úgy, de úgy lötyögnék néha Ferivel, de ő még arra sem képes...evvan.

Na megyek, vár Peti..."ki akarok jönni".

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

SOS-be keresek bőrgyógyászt, anyajegy vizsgálat céljából (Marcinak)!!!! Sürgős lenne, ha tudnátok dobni neveket, telszámokat, megköszönném..... :)

Zitaa: Ti nemrég voltatok Márkkal eltávolították az anyajegyit, megmondod hogy kinél voltatok és mennyibe került???? És hogyan zajlott a beavatkozás???

Csajok nem tudjátok mikortól számít egy anyajegy problémásnak??? Pl ha kidudorodik, bizsereg vagy iylenek??????

Holnaptól Zaza kivételével már mind sulizik/ovizik, szal nyugi lesz 8)

Jóéjt

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, a bnőm valamikor idén volt egy anyajegyével bőrgyógyásznál. Az anyajegye (csak azért, hogy a kérdésedre válaszoljak): egy, igen rossz helyen van; kettő, dudoros; három, szerintem csúnya. Na szóval, elment az orvoshoz, merthogy le akarta vetetni, de a doki azt mondta neki, hogy állítólag nagyon mélyen van a gyökere, így teljesen felesleges vele vesződni, mert visszanőne. :shock: Egyébként vettek belőle mintát, és megállapítást nyert, hogy nem rosszindulatú daganatról van szó, csakhát épp extra rossz helyre pottyant...evvan. :roll:
Azt nem tudom, hogy gyereknél mennyire foglalkoznak ezzel, de úgy általában azt szokták mondani, hogy akkor van gáz, ha a szélein látod, hogy nem simák, hanem úgy néz ki, mint egy "kupac". Tehát magában az, hogy dudoros, még nem jelent rosszat, sőt egyáltalán semmit nem jelent. :wink:

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő
szabálytalan a széle (csipkés)
kidudorodik
színe sötét vagy "két színű"(barna -fekete, barna két árnyalata)
2-3mmnél nagyobb
növekszik, változik

ezen esetben érdemes megnézetni! rosszat ezek sem jelentenek feltétlen, de ilyen esetben szokták "figyelni" az anyajegyeket.

toncsi80

Enikő :)

Dr. Morvay Márta Bőrgyógyász, kozmetológus. Szerintem a legjobb Szegeden..
A telószáma: 06 30 963 2672
Legutolsó infóm szerint a Gogol u 25-ben rendel, és a Bőrklinikán.

Amit Toncsi írt, azt tudom mondani én is.
Ha egy kicsit is bizonytalanok vagytok, menjetek el a vizsgálatra.

Kép
Kép
zituska28

Enikő!
Márknak virus szemölcsöt vett le a Dr Szecsei Ildikó.
A Medicenterbe meg a Szentháromságon rendel, árra már nem emlékszem, amúgy rendes volt.
A virágtartót mi a Karnisba vettük régebben, akkor butorlapból csinálták. Most is árulnak de rétegelt lemezből, fele olyan vastag, nagyon gyengének tünt.
Megnézzük a börtönboltba is, köszi. :wink:

Zituska!
Közben értekeztem Bibivel, Ő is a Bárka utcát mondta, köszi. :wink:

Exi!
Nincs mit!
Mi vettünk Márknak, kimostam, már abban is aludt! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Már meg sem tudom mondani mikor írtam Nektek utoljára. Jó régen!
Azóta nagyon-nagyon sok dolog történt velünk.

Október 19. óta Zolcsi óvodába jár, ő az egyik legkisebb a vegyescsoportban, a lányok csak úgy körülrajongják, anyáskodnak felette. Az elszakadás (beszokás) elég nehéz. Még ma is sírt és mondja, hogy maradjak ott vele. Beszoktatás volt és nem úgy történt,mint anno a bölcsiben (egyszerűen ott kellett hagyni). Gondolom természetesnek veszi, hogy anyának maradni kell, és anya persze nem marad. Rendes óvonénik vannak. Nagyon kreatívak. Mesélnek, énekelnek, mondókáznak, rajzolnak, festenek.
Sajnos a pelusunk még meg van éjjelre, de nem nagyon erőltetem a levételét, bár nálunk általában csak azok a dolgok mennek, aminek muszáj mennie. De amíg Gergő fogai növőben vannak, és néhanapján óránként kell hozzá kelni valahogy nem akarózik Zolcsinál az éjszakai ágyneműcsere. Szóval lehet megkövezni, lusta vagyok, na.
A kisebbem a napokban múlt 8 hónapos. Van 6 foga, mászik és épp ma állt fel segítség nélkül (igaz kézzel-lábbal, foggal-körömmel) az ülőgarnitúra mellett. Volt már 3 éjszakánk, hogy átaludtuk.

Sok-sok téma volt itt az elmúlt időben: férjek, oltás, nyavalygás, gyerekbetegségek. Mindenkinek igaza van és senkinek sincs. Ez az én véleményem. Miért?
Oltattunk, mindenkit kivéve a legkisebbet. Őszintén szólva Zituska véleményében osztozom, inkább az oltás, mint a lélegeztetőgép. És én is nagyon sokat agyaltam rajta.
Nem segítenek a férjek: enyém itthon van, vannak olyan időszakok az életünkben, hogy csak éjjel látom, amikor alszik, meg az asztalnál, vagy még ott sem. Tálcára a kajája és megy a dolgozószobájába. Ő így tud segíteni leginkább, keresi a pénzt, hogy ne fázzunk, legyen mit ennünk és tető legyen a fejünk felett. Ő nem az a menős fajta. Én leginkább ezen szoktam rágódni. Itthon van és mégse látjuk. Az esti mese kevés kivétellel az övé, és a fürdésnél is besegít. Mikor téma volt itt a neten az apák téma, ő is azt mondta csináljak neki órarendet, meg mondjam mit csináljon. Persze nem tettem. Én sem értékelném, ha ő osztaná be az időmet, igaz nem is lehetne, mert még én sem tudok mindennel készlenni, ha valami közbejön. Én is ki szoktam akadni, de túl teszem rajta magamat mindig valahogy.
A gyerekek betegségei engem is padlóra küldenek. De nem azért, mert annyira betegek, hanem mert tehetetlennek érzem magamat. Segíteni szeretnék - persze az elégnél is többet - és nem tudok.

Zituska!
Még mindig folyamatosan megyek az etetőszékért, ne haragudj rám. Karácsony előtt mindenképp elszaladok valahogy érte. Holnap megyek Szegedre, meg Szombaton. Telefonálok ha a városban leszek és majd mondasz valamit (ahogy eddig is).

Azt hiszem ennyi.
Időm nem sok van képet feltenni, de itt találtok rólunk néhányat:
http://picasaweb.google.com/agocsfamily

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Üdv.

Zitaa, a Plázában egyébként tegnap nem is volt pizsi, néztem volna, de nem volt a lányos verzióból sem. Végül is van Petinek pizsije elég, Thomasos is, így akkora gáz nincs. :)

Cseppek, jól meglepődtem, amikor láttam, hogy a tiéd az utolsó hsz. Örülök, hogy minden rendben van Zolóval. A sírás miatt ne aggódj, elmúlik, és ha egyébként nem ágál a dolog ellen, akkor minden OK.
A kisebbednek problémamentes fognövesztés, és esés nélküli ügyeskedést. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi ez a pangás kéremszépen? :D

Köszi mindenkinek a bőrgyógyászos infókat! :)

Tegnap voltunk Baktónál a töltésen szánkózni, meg csúszkázni, hááááát szuper volt :D Zaza olyan ügyes volt egyedül siklott le a csúszkával! Olyan kis kerek műanyag, benne popsi forma és elöl egy foggantyúja van! Tudjátok :) Meg vittünk szánkát, bobot, meg egy kormányozható 3 kicsi "sílécen" álló, járgányt, szal minden gyereknek jutott valami 8) Jóóól kifáradtak, nem kellett este altatni 8) Engem sem :lol:

Ki kellene menni a Dóm térre, ma de 10-től lesz valami mese előadás vagy miszösz, de olyan hideg van, nem szeretném ha összefagynánk, ha mozognánk az más lenne, de az egyhelyben állás nem javalott -10 fokban :roll:

Cseppek örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok :D Zolka pelekája miatt meg ne aggódj, a fiúgyerekek amúgy is később érnek az ágytisztaságra, sztem ez még bőven belefér, és tökre megértelek, nekem sem mindegy hogy hányszor kelek éjjel :oops: 8) Úgyhogy nyugi :) Nagyon szépek a fiúk :) Csak úgy ragyognak!!!!!!!!! 8)

Megyek mert Lazán (ahogy egyik bölcsis csoporttársa hívja) bontja a lakást...

ceniko
Szeged

Enikő!
Írtam sms-t,láttad?
Szóval 31.-én lesz a 200Ft-os akció.Egyébként 30%-os kedvezmény lesz.Zárva pedig csak 25-26.-án meg 1-2.-án lesznek.

Bea!
Privit láttad?
Nem mentünk turizni.Jöhetsz bármikor.Itthon vagyok.

E.

szilde
Szeged

Akit még érdekel,az Olajbányász térnél lévő Angol bálásról van szó.

szilde
Szeged

Enikő, nekem is ez az álmom, hogy szánkózzunk Lalival, de az én fiam olyan kis kényelmes gyerek. 8) :lol: Tegnap nagy lendülettel nekiállt havat fogdosni az utcán, aztán meg elkezdett sírni, hogy vizes lett a keze... :lol: Mert a kesztyűt leszedi magáról... :roll:
Akkor ezek szerint aprajafalva meggyógyult?

Exi, boldogságos szülinapot kívánok! :D

Én dolgozom, imádom (még mindig), komolyan néha elgondolkozom, hogy normális vagyok-e, hogy ennyire szeretek bejárni dolgozni... :oops:
Lali is jól van, készülünk nagyon a jövő hétre, hétfőn hazaviszik anyukámék magukkal, és szerdáig otthon lesz velük. Kicsit félek, hogy fogja viselni, meg mondogatom neki folyamatosan, hogy megy haza a mamáékhoz, erre ő közli, hogy anya is jön... De nekem 3 vizsgám lesz a jövő héten és dolgozom is... Na majd látjuk, ha nagy gáz lesz, hazajönnek és anyuval lesz itthon. Bár reménykedem, hogy bírni fogja, mert nagyon szeret náluk lenni.
Tényleg, kinek mikor volt az első hosszabb elválás a gyerkőctől?

Kép
szilcsi

Szilcsi! :lol:
Normális vagy.:)
és írtó nagy mázlid van,hogy ilyen a munkád,a munkahelyed!!!
Az lenne az ideális,ha mindenki azt csinálhatná,amit szeret,azért kapna sok-sok pénzt..:)
Sokan szerintem nyűglődnek,mert nem szeretik amit csinálni kell,vagy rossz a munkahelyi légkör,vagy éhbérért dolgozik..,vagy mindez együtt,meghát vkinek nincs is munkája.
Szóval szerencsés vagy, én mondom..
:wink:

Edit

szilde
Szeged

És tulajdonképpen mi ez az álommunka?Mesélsz róla?
Kíváncsi lettem. :wink:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Edit: Hjajjj...a harisnya nem az igazi...én pl. már nem vettem volna meg ekkorát az üzletben, mert mondjuk most még belebirom passzírozni, de csak akkor jó rá ha én adom rá, ő nem tudja annyira felhúzni hogy jó legyen....pedig tud öltözködni! Szal necces. De idén télen azért talán jó lesz :) Csak tudod.... :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Sajnálom,ennyire szűk?:(
Most akkor jó,vagy nem?
Más a lányok testalkata..nyilván nem csak a hossz számít,hanem hogy ki milyen husis..stb.. :lol:
Megkínálod vele Eszteréket?Visszaveszem,ha nem vagy elégedett.

Egy harisnya hányattatásai..(illetve kettőé. :lol: )
Három felvonásban.
E.

szilde
Szeged

Edit: Hát belegyömöszölhető, de pont passzent, és ha lehajol kivan a dereka :(
Hát Gréti nem husis, úgyhogy nemtom...de azon gondolkodtam, hogy ezek biztos kis kínai gyerekekre vannak méretezve :lol: :lol:
Na mindegy, de amúgy jó vastag, meg Gréti odáig van érte, úgyhogy nem adom én ezt már senkinek :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kis kínai gyerekek.. :lol: :lol:
Te tudod. :wink:

E.

szilde
Szeged

Enikő!
Violának boldog névnapot kívánunk! :wink: :D

E.

szilde
Szeged

Bördoki. Nekünk a Frecska doktornö most az orvosunk, de még a Tóth K. Izabella is nagyon jo, a gyerekek az elöbbihez én utobbihoz járok.

Mi néha vagyunk taknyosak, de kis köhögés, mennek az immunerösitök és pár nap alatt minden elmulik. Eddig ez volt. Kivéve 1 hónapja Norbinak a 3 napos magas láz, de akkor sem találtak semmi betegséget is AB nem kellett. Szerintem egészen jo, ahhoz képest hogy bölcsis és eddig igy megusztuk.

Betegeknek jobbulást!

Violának boldog névnapot!

Exi! Boldog szülinapot!

Szilcsi! Milyen film és hol adták? Ismétlik majd, mikor?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Na, mindig elfelejtem irni.
Dec. 1 óta lehet pályázni üdülési csekkre!

A másik, tudja valaki mi van most akkor a gázár támogatással? azt mondják sokan eltörölték, neten olvastam olyat is ápr.-ig marad, de közben pontos infot sehol nem találok, hiába keresem. :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Én beszéltem egy MÁK-nál dolgozó ismerőssel, azt mondta marad áprilisig, nem kell újra megkérvényezni. Akinek a 2009-es évben járt, annak 2010 április 30-ig automatice jár!

Köszi a névnapi köszöntéseket, átadom :)

ceniko
Szeged

Bocs ha nem bánjátok teszek fel néhány mai képet :)

Viola a névnapi ajándékával:
Kép

Zaza:
Kép

Viola és Zalán művelődnek :D :
Kép

ceniko
Szeged

És mai havas képek, bocs ha sok, de ezeknek nem tudtam ellenállni és dönteni se, 1-el több a létszám, volt egy kölcsön gyerekem is!!!!! 8) :lol:

Bogi és Niki:
Kép

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Enikő!
Jók nagyon a képek! :D
Jó volt a hangulat!

Tényleg.:)Mi újság a melóhellyel? Mikor kezdesz?
Mit fogsz dolgozni?
Nem piskóta ennyi gyerkőc mellett még munkahelyre eljárni...
Én is egyre többet gondolok a munkába állásra,de nem vmi nagy a felhozatal eddig.Igaz még van idő..

E.

szilde
Szeged

Üdv.

Enikő, tegnap elmaradt, de utólag Isten éltesse Violát. Nem tudom, hogy átlagos napon hogy van, de a könyvnézegetős képről nekem az jön le, hogy Vius és Zaza közt nagy az összhang.
A havas képek is nagyon jók, nálunk még nem készültek ilyenek, mert Peti tegnap óta anyósomnál van, de ha sikerül, ma pótoljuk, míg van hó. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! akkor is jár automatikusan tovább, ha amugy már nem járna? Vagyis az én keresetemmel már ha most állapitanák meg akkor másik sávba kerülnénk, vagyis járna de nem annyi támogatás mint amit idén adtak.
Havas képek nagyon jok!
Mi tegnap nem tudtunk kimenni mert du volt Orsi táncgálája (én is felléptem meglepetés müsorban :lol: ) este meg anyukám elvitte öket Szegedre. De most mentek ki szánkozni ök is.

Lányok, akik oltottak voltak és mégis elkapták a himlöt, mennyire volt gyenge? Zitáék tudom megszivták, de valaki meséltem nekik tényleg enyhe lefolyásu.
Nem tudom eldönteni napok óta Orsi himlös-e vagy sem. Mert csak 6 kiütés, vártam lesz-e nagy hólyag rajta, nem lett. De tegnap de már volt höemelkedés, még akkor sem hittem az lenne, de estére már 39,2 volt. Anyu is ma ezt kérdezte nem lehet hogy mégis himlő? Bennem az élt, hogy csak 6 pöttyel kizárt megusznánk ha elkaptuk volna. Szóval tudtok valakit ilyen kis lefolyással?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Viusnak nagyon boldog névnapot utólag!! :)
Szuperjók a képek!! :D
Remélem, ma én is tudok képeket készíteni, Noémivel mindjárt megyünk le, Boti Apájával van! :D

Karmen :)
Oltottan símán lehet ilyen enyhe a himlő!!
Sztem vidd el dokihoz...

Mi jól vagyunk, picit Boti taknyos, de semmi komoly, tőlem szedte össze, én voltam a héten dáthás... De nuku láz, és eleven, mint az ördög! :lol:
Noémi meg tök jól van! :D ...El sem merem hinni! Annyira örülök neki!! 8)

Ma délután szülinapozunk! :D
Boti már nagyon várja! Majd dobok képeket! :wink:

Pussz!

Kép
Kép
zituska28

Viusnak nagyon boldog névnapot utólag!! :)
Szuperjók a képek!! :D
Remélem, ma én is tudok képeket készíteni, Noémivel mindjárt megyünk le, Boti Apájával van! :D

Oltottan símán lehet ilyen enyhe a himlő!!
Sztem vidd el dokihoz...

Mi jól vagyunk, picit Boti taknyos, de semmi komoly, tőlem szedte össze, én voltam a héten dáthás... De nuku láz, és eleven, mint az ördög! :lol:
Noémi meg tök jól van! :D ...El sem merem hinni! Annyira örülök neki!! 8)

Ma délután szülinapozunk! :D
Boti már nagyon várja! Majd dobok képeket! :wink:

Pussz!

Kép
Kép
zituska28

Karmen: Azt nemtom, sztem nem kell vele dicsekedni, azt kész! :wink:
Sztem a himlőtől nincs 39 feletti láz, de nem vagyok orvos nem tudom csak gondolom..... Nézesd meg dokival mindenképp. Pl szánkózás helyett menjetek dokihoz, ugyanis himlővel nem szabad hidegbe menni, egy életre ott marad a nyoma a pöttynek!!! Meg fertőz is.... szal doki, majd ágynyugalom!

Zituska: Isten éltesse Botit, Úr Isten már ilyen nagy fiad van :D Gyógyulást++++++++++++++++++++++++++++ Jó bulizást a szülinpra!

Exi: Hehe bazi nagy az összhang! :? Ez rá 2 másodpercre készült:
Kép
Belemart az arcába, mert Zaza hozzányúlt a könyvhöz! :( Vius öli Zazit (is) egyébként.... Aztán ha fájdalmat okoz neki, Z elkezd sírni, rászólok Viusra, hogy ezt miért csináltad??? Erre odamegy hozzá és megpuszilja. Eltelik 1 perc és újra bántja.... és ez így megy egész nap..... :cry: :oops:

ceniko
Szeged

Hja Edit januárban kezdek :wink: Majd beszámolok ha aktuális lesz!

ceniko
Szeged

Enikő, Violának boldog névnapot kívánunk! :lol: Tök jók a képek, na ilyenkor irigykedem a nagycsaládosokra, olyan jó lehet a sok gyerkőccel együtt játszani, örülni... :lol: Másrészt asszem kiugranék az ablakon, ha ennyi gyerekem lenne, nekem nem menne az anyaszerep ennyi kölökkel. Le a kalappal előtted! :wink:

Csajok, apa ma bejárta a várost, szánkót keresett Lalinak és sehol nem kapott. Nem tud valaki olyan helyet, ahol biztosan van még és nem gagyi minőségű? Olyat keresünk, aminek van hátul támlája.
Volt a Tescoban, a Hervisben, a Napfény parkban, az Obiban, és a kisTescoban a Tisza Palotánál. :( Most azon gondolkozunk, hogy érdemes lenne-e kimenni a Corába és a Praktikerbe délután...

Apa filmje (ha már ennyien kérdeztétek): Jelöletlen tömegsírok, fent van a Youtube-on is, meg lehet nézni. Az 1944-es délvidéki magyarirtásokról szól, eléggé... hm... szóval csak erős idegzetűeknek ajánlott, korhatáros (16 év fölött).

Reggel viszik el Lalit, kicsit izgulok. 8) Annyi mindent beterveztem erre a 2,5 napra, amíg nem lesz itthon, hogy a felének se fogok tudni a végér járni. 8) :roll:

Edit, mindjárt írok privit melóval kapcsolatban. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi: Mi a héten voltunk lambériát venni a Praktikerbe és láttam szánkót, külön lehetett hozzá háttámlát is venni! A pénztártól balra eső külön részen van, ahol a térkövek, hajópadló, lambéria..stb van..... És a Vértói úton, Hosszú utcán menjen Béketelepen keresztül , mert a Dorozsmai, Budapesti út totál be van állva, több kilóméteres a kocsisor.....

1,5 órát vasaltam :evil: mire kész lettem fel is ébredt az aprónép. Megyünk szánkózni :D

ceniko
Szeged

Enikő, jóvan, de olyan idillinek tűnt az a fotó.
Szánkózás itt is van, már mi is készítettünk pár téli fotót a gyerekről. :) Peti most épp alszik, Feri maszekol, de ha felkel, szerintem levisszük megint egy kicsit. Autóval úgy sem tudunk sehova menni, lemerült az akksija, most töltődik. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Orsi anyunál van Szegeden, holnap de elviszi az orvoshoz, de csak kiütés, még nem lett belöle hólyag. Amugy csüt. jött ki, de láza csak szombatra lett. Remélem nem himlö mert kedden ovis karácsony és Orsinak még adtak pénteken szerepet mert sok a beteg gyerek, nem volt kivel probálni :o

Himlő ha ilyen enyhe szerintem amugy nem fertözne, de azért azt jo lenne tudni hogy tényleg az-e, hogy tudjam végre átesett rajta :lol: De persze ha már látja majd orvos akkor azt is megkérdezzük tényleg fertözhet-e és meddig. Vasárnap Disney előadás lesz Pesten, hát megvallom lehet rohadt vagyok de azt tuti nem fogom kihagyni, sokba van nekem a jegy. Oda tuti elmegyünk. Én eddig sem féltettem Orsit a himlösöktöl hogy oltott és most is azt gondolom, bár tudom most sokan kiakadtok, hogy ha fertöz is még akkor, aki félti a gyerekét a himlötöl annak is megvolt eddig is az esélye és meglesz ezután is hogy oltassa és akkor ha el is kapja valszeg csak enyhén. De kicsit már köhög is igy nem gondolok himlöre, de azért de látja orvos majd. Ha tényleg el tudja vinni anyu, mert én kocsival most be nem megyek, a közvetlen busz amivel járni szoktam meg de nem közlekedik, igy ha anyu nem jut el vele oda akkor kimarad a vizit. Este meg apa hozza haza, szoval mire megint Szegedre megyünk már hétvége lesz, én most kocsival kizárt nekiinduljak. Én ovatasan tudok vezetni, ill. azt hiszem az vagyok, de másokban már nem bizok ennyire, igy ilyen uton föleg hogy ónos esöt is jeleztek előre tuti nem közlekedek.

Enikö! látom Anna, Peti nálatok is kedvenc:)

Szilcsi! köszi, én majd biztosan megnézem a filmet:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő: Nagyon helyesek a gyerkőcök! :D Tetszett nekik az Anna és Peti???

Bea: Harisnyát gondoltam... És mostad már? :lol: Mert mosás nélkül Doróra is jó volt a miénk, de amint kimostam, Dávidkára szállt! Átveszem tőletek, ha nagyon összemenne! :lol: :lol: :lol: Szerintem a benne lévő méret nem feltétlenül az évre utal. Szerintem ezek amolyan viszonyszámok. Csak azt tudnám, miért kell tól-ig, ha csak viszonyszámok... :roll:

Szánkózás: Ma Apa is kivitte Dorót az unokatesójával a töltés oldalba -nekem irtóra becsípődött a derekam a minap, 2 napja alig tudok felkelni, ill. ha már felkeltem nem akkora a baj, csak ne kelljen hirtelen mozdulni vagy komolyabb mozdulatokat tenni, na mindegy-, és visítva sírva jöttek haza, mert Dorónak annyira fázott a keze még az iszonyat vastag kesztyűjében is, majd lefagyott, fél óráig melegítgettük neki, és közölte, hogy ő többet nem megy szánkózni! :(

Megyek, altatok...

Jó éjt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

nem himlő hanem valami vírus. Irtam fel AB-t ha még 3 nap mulva is lázas akkor adjuk majd neki. Hát még csak nem akar elmúlni a láz:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska, Isten éltesse Botit szülinapján!!!
Majd gyere a tegnapi képekkel!!! :lol:

Karmen, sajnálom Orsit, de jobb, hogy nem himlő... Remélem, a karácsonyotok már nyugiban, láztalanul telik!!!

Hefe, derékbecsípődés :( Jobbulást!

Én gyerek nélkül maradtam. :cry: Már vártam, hogy tudjam intézni a dolgaimat, most mégis olyan rossz. :cry: Hiányzik... Egyelőre nincs vele baj, bár reggel a vonaton elkámpicsorodott, mondta, hogy anya is jön, nem is vártuk meg, míg elindulnak, hogy ne legyen nagy hiszti... Kíváncsi leszek, hogy bírja majd, ma szerintem nem lesz gond, esetleg holnap, azért csak nem volt még ilyen hosszú ideig távol tőlem.

Kép
szilcsi

Zituska!
Botinak nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Szilcsi!
Én is így voltam ezzel, bár nálunk délután mentek és reggel mentem utána, ennyi volt a távollét, többet még nem volt, de én este sírtam is és befordultam rendesen! Laci is úgy le volt törve, hogy nincs nyüzsi itthon!
Férjed filmje: hát....nagyon mély nyomot hagyott bennem, szerintem fantasztikus, gratulálok neki hozzá!!! Engem a hasonló témájú filmek mindig elgondolkodtatnak , hogy mennyi borzalom volt/van a világban és ettől kell megvédeni a gyerekeinket és ha elég nagyok lesznek hozzá,megismertetni velük mindezt ,amire nem tudunk magyarázatot adni! :cry:
20140113113746

Sziasztok! :)

Boti köszöni szépen a szülinapi köszöntéseke! :D
A buli jól sikerült, az ünnepelt úgy pörgött, hogy fél11-kor :shock: (ez nála nagyon késő már) alig tudtuk lelőni. :lol:

Ilcsi :)
Elhiszem, hogy fura gyerek nélkül! Félek én is, hogy rossz lesz nélkülük, ha esetleg elmegyünk sielni... :oops:

Orsinak jobbulást!

A tegnapi képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Zituska, Botit Isten éltesse! Jók a fotók. Versenyautós különösen: apa játszik vagy Boti? :D

Kármen, Orsinak javulást!

Szilcsi, ne aggódj, biztosan minden OK lesz Lalival. De az érzés nem fog változni, én a mai napig kissé depis vagyok, ha Peti anyósomnál alszik, olyan üres nélküle a lakás, nincs, aki karattyoljon.

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv.

Help: aki jár-kel, és adja Isten lát ZÖLD színben pompázó lávalámpát még karácsony előtt, szóljon!!!
Köszönöm.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Praktiker, de gyanús, hogy az Obiban is volt (nagy Obi a Napfény parkban) de nem vennék rá mérget, ha mégsincs nem engem szidni 8)

Zituska: Hát tündériek a gyerekeid, és mindkettő a Te klónod :D Főleg Boti, a mosolya, a tekintete, tiszta Zita :D :D Mégegyszer gratulálok a nagyfiúnak :)

Ilcsi: Nyugi, nem lesz gond :wink: Jó tanulást, vizsgáidhoz meg drukkdrukk+++++++++++++++++++

Hefe: Jobbulást, az naon car tud lenni..... :cry:
Igen Anna, Peti és Gergő szuperek, és ahogy olvasom a könyvet mintha rólunk írták volna. :)
Amikor mind a három egymás után elkapja a torokgyulát+magas láz, aztán anya is kidől. Akkor a hajmosásos történet...stb Mind olyan dolgok amik velünk is megtörténnek nap mint nap, de így leírva, meg kedvesen illusztrálva egész más :D Zaza iszonyat képben van, mindenről és amikor olvasok őt főleg a képek érdeklik :lol: És hát nem egyszerű úgy olvasni, hogy dúródik a könyvhöz, és kérdezi mik ezek itt a polcon? a kisegér nem esik le? és minden kérdésére válaszolnom kell,a 2 mondat között, mert nem hagy békét.... olyan édes :)
És Viussal eljutottunk oda, hogy nem akarja kikapni a kezemből a könyvet, hanem nyugisan feküdt amíg én olvastam, mondjuk ehhez az kellett, hogy ma délben nem aludt az oviban 8)
Karácsonyra is AnnaPetiGergőt kapnak, csak másik történetekkel természetesen :)

Nekem meg napok óta kapar a torkom de csak esténként, hogy mi a fenétől?? De napközbe semmi bajom...
Párom a konyhában dolgozik, fúr, farag, nemtok aludni, de a műhelyben nagyon hideg van Neki, inkább itt csinálja a melegben...
Jóéjt mindenkinek!

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?