Új privát üzeneted érkezett!

[/url]

Kép

Kép

Babe:)
babe3

És hogy lehet minden egyes hozzászólás után tenni a vonalzót???
Ja, és most látom: elcsesztem, mert nem 09.03. hanem 08.03.-án ismerkedtünk meg.
Francba :(

Kép

Kép

babe3

Kép

Na most lesz a jó! :lol:

Kép

Kép

babe3

Most már jó lesz, megváltoztattam a profilomat.
:lol:
Bocsi, hogy ennyit pof...zok, csak rá kellett jönnöm, hogy is működik ez az egész.
:wink:

Kép

Kép

babe3

Navared,Babe: bejelöltelek benneteket :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Babe, a laptetű naná hogy jót jelent. És úgy látom, az egész oldal a vonalzóddal lesz tele. :D Csak hülyülök ám, tök aranyos a bénázásod. Különben már én is régóta akarok vonalzót, régen próbáltam, de béna voltam. De azért nem adom fel, hogy majd egyszer. ;)

Nekem pont tegnap mondták, hogy nagy a méhem és mégsem jön össze. Nem hiszem, hogy ez számít. Nekem meg hátrahajló méhem van, állítólag ez is kicsit akadályozhatja a dolgot, főleg hogy a páromnak kevés sejtje van, és így végképp nem tudnak időben odaérni a kis sejtecskék. Már gondoltam rá, hogy talán ez is belejátszik. De lehet, hogy ez hülyeség, nem tudom.

Navared, igen nekem is volt endóm (remélem nem nőtt vissza). Szerencsére nekem kisebb fokú, nem is ciszta, csak hegesedés. Volt lapar, nekem is megcsinálták közben a méhtükrözést meg az átjárhatóságit is. Viszont nekem nagyon hülye helyen volt a méhet és a petefészket összekötő szalagokon, és emiatt nagyon nagy fájdalmaim voltak mensturáció alatt. Sőt a műtét óta is sokszor fáj, bár utoljára egyáltalán nem voltak fájdalmaim lehet hogy az arwen torna is segít. Neked volt műtét, kezelés? Tornát diétát csinálod? Én ez utóbbival hadilábon állok.

Amúgy biztos így pici frufruval is szép vagy ne izgasd magad. ;) Vagy ha nagyon elbénáztad, tűzd fel.

A Gynevecra sok orvos esküszik, bár én úgy tudom inkább régebben próbálkoztak ezzel. Barátnőmnek felírta az orvos, neki nem jött össze így, viszont az első inszem sikerült neki.

Marianna a kis barnázás nem jelent rosszat ne aggódj. Drukkolok neked hogy jövő hét kedden két kis porontyot lássatok az uh-n. Egyébként az mikor derül ki hogy ikrek, hányadik héten? Biztos hülye kérdés, de én nem tudom. A terhességet az utolsó mensi első napjától kell számolni.
vayacon

Vayacon,
Igen, már Én is láttam, hogy tele van az egész oldala a vonalzómmal. Többet nem leszek ilyen béna megígérem.
Hát remélem is, hogy jót jelent.
Egyébként Nekem is hátrafelé hajlik a méhem. Remélem az inszemmel ezt a kis akadályt is kipipálhatjuk.
2 éve kaptam a Gynevac-ot és most volt az első inszem. Remélem még tart a Gynevac hatása, mint a Bnődénél, és Nekem is sikerül az első inszem.
IWIW-en vagy? Elküldöm Neked is priviben az IWIW-es elérhetőségemet. És ha akarsz jelölj be, jó?
:lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok Lánykáim az Úrban.. megjöttem!

Látom termeltetek, visszaolvasni majd kicsit később fogok.

Szóval túl vagyunk a mai torkos csütörtökön... hmmm.. bár értelemszerűen ez ma épp nem torkos volt :shock: :shock: :oops: :oops:

Ma pangott a ház.. ketten voltunk inszemesek összesen, de lombikos sem sok volt, úgyhogy volt ágy, minden.. Misit én ma hála ég megúsztam.. pedig elhatároztam, hogy ha nagyon feltünően kukkol, megkérdem, hogy na öreg, kigyönyörködted már magad?? :)... A bűbáj kedves műtőscsaj volt az "én oldalalmon" (nem tudja valaki a nevét?)... úgyhogy részemről ma elmaradt a fekete lyuk rejtélyének megcsodálása... :).
De csak hogy Sajtikám tudd, hogy nem csak Téged zavar a mi Misink, más is így van vele... a másik lány, akivel mentem még nem ismerte, így mondtam, hogy készüljön, mert az öreg Jedi mozizik.. hát jó karakán belevaló csaj volt.. így még mielőtt bármit is elkezdhetett volna a mi filmesztétánk.. már a belépéskor szólt neki a lány, hogy őt ez az egész szituáció feszélyezi és ott vannak a letakarók, legyen szíves egyed adni neki.. addig fel se feküdt :)))) Szóval lányok, így is lehet, akit esetleg zavar a helyzet...

Rám visszatérve, inszem előtt volt uh, azon látszott, hogy már megrepedt.. a menet a szokásos volt.. nekem fájt kicsit.. és utána is hazafele.. meg most is..kicsit maszatolt is.. de azt a múltkor is... Eredményhirdetésre január 4-én kell majd menni az ünnepek miatt.. de szerintem én szilveszter napján dobok majd egy sárgát, az a 14. nap lesz, halványan már mutathat valamit.. :)

Egyébként nagyon hangulatos volt ma az előtér, egy bazi nagy karácsonyfát állítottak, úgyhogy egész elő-ünnepi hangulatban zajlódhattak ma az események :)

Ja hát.. és a legfontosabbat majdnem kihagytam.. hát az alfahím eredménye duplája lett az eddigieknek :) Pedig eddig se volt ám kutya :) Úgyhogy emiatt volt aztán örülés ezerrel ....most kb. magával sem áll szóba, nemhogy mással :)))

Megyek most lepihenek kicsit.. majd este még benézek,

Tsók Mindenkinek, és köszönöm a drukkokat :)

andi
andrea-1

sziasztok

vayacon, kiss angyal, mariann
köszi a gratulációt.
Marianna
nekem pont a 14.napon volt a leszívás úgyhogy nekem pont a mensitől lehet számolni.

sajtikám
szépet csináltál.

Larianyu
köszi a tanácsot 4éve én is ezt csináltam, csak most az a baj hogy még most tudtuk meg és eszembe nem jutott hogy kérjek igazolást.

mindegy ma megbeszéltem a dokibácsival és rendes volt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

andrea

pihenj sokat nagyon ne foglalkozz semmivel. csak nyugodtan, minden megvár.

+tesztet kívánok neked az új évre.

babe
neked is :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Lukácsné! Örülök, hogy sikerült megbeszélned a dolgot az orvossal! További gondtalan, szép pocakosodást kívánok!

Navared!

Kérésedre egy kép az én kis lombik csodámról!
Kép

Sziasztok!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Vayacon:Köszi az infót!
A babócáim jöv. kedden 3hetesek és 3 naposak lesznek,és ekkora rendeltek vissza uh-ra,bizti tudja az orvos hogy akkor már fogja látni a petezsákot/kat :D

Nekem a 22cn-on volt az ET. Akkor is az utolsó mensi első napja a terhesség első napja :?:

Andrea:Pihizz sokat és vigyázz Magatokra nehogy megnáthásodj,mint Én :cry:
Megy a drukk Neked a ++++++++++++++++++++++++++++teszthez.

Aki gondolja Nekem is küldhet priviben nevet,hogy az iwiwen jelölhessem :)

Kép
marianna82

Marianna!!!
Szia te drága!!!
Mi van veled?? Jól olvastam, hogy pocaklakó van nálatok???:D
dmimi

sziasztok csajok!

zugolvasásból jelentkezem :lol:

GRATULÁLOK MINDEN ÚJ KISMAMINKNAK!!!!!!!!

sajtocska: örülök, hogy minden rendben, elég filmbe illően kezdődött a napod :D Nagyon szép díszeket csináltál ügyes vagy!

angyalka drága: tiszta para vagyok, hogy javult e az IR-em :shock: Menszi még nem jött kiszámolta, hogy mikor kell megjönnie ahhoz, hogy egyszerre legyen a beülti :wink: :D :!:

Larianyu: szép kislányod van :D

andrea: akkor a pezsgő helyett apának egy pozi tesztet tálalsz!!!!!!

Jaj és nekem is küldhettek neveket , hogy jelölhessek iwiw-en
Csajok a long protokol hogy zajlik? Már most parázok,de alig várom :oops: :lol:

Kép
sztyopane

Marianna, akkor kedden lesz a babamozi :D nagyon szuper!
Nem vagyunk mar gyerekek, elbírunk 2 kicsivel is, nem? Persze úgy legyen (annyian legyenek), ahogy szeretnéd! És vigyazz magadra, takarodjon a takony :lol:

Kiss Angyal, mentem h. megkeresselek, de sikerült megelöznöd :lol: amúgy ahogy elnézegettelek, szerintem talalkoztunk mar! Te biztos, h. 36 éves vagy...? :wink:

Vayacon, nekem sem annyira gaz az endom, de azért ott figyel minden uh-on :( Raadasul nem is vettem volna észre, h. baj van, ha nincs lapar. A torna biztos jó, de a diétara vigyazz, mert az ösztrogén tartalmú ételek csak ronthatjak a helyzetet!!!! De lehet, h. tudsz is erröl...
Köszi a bíztatast a hajkoronammal kapcs-ban, szerncsére gyorsan nö, csak szerettem volna, ha emberi formam van a karacsonyi fotókon :lol:

Andrea, elképesztö vagy, komolyan mondom ennyi jó értelemben vett ökörség h. tud kijönni belöled egy gondolatmenet alatt :D
A parod sem lehet semmi, azért a tükörképét ne akarja fejbe rúgni, csak mert nem néz elég szépen :lol:
Amúgy szerencsére a kiskatonak nalunk is elég ügyesek... 99%-os lett az eredmény minden téren :wink:

Lariayu, édes kis mókuskad van :D Gratula hozza!
navared
Szfvár

Larianyu: szép a lombik-babád :D

Sztyopáné: ne parázzzzzzz :!: :!: :!: tuti jó lesz az eredményed :!: :!: :!: :!: :D

Navared: igazad van :D még 2 nap és 37 leszek :D :D :D tényleg taliztunk már :?: :?: :?: mikor :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

Navared: Köszi a bíztatást :lol:
Már be is jelöltelek.

Dmimi:Igen, sikerült :lol: Baba vagy babák vannak a pocakomban :D :D :D
Hihetetlen,alig bírom felfogni hogy sikerült és kicsit nyugodtabb leszek ha az uh-on is láthatom Őket :)

Kép
marianna82

Angyalka, hat fogggalmam sincs, h. mikor talizhattunk, mert egyszer-kétszer kellett mennünk az ösz folyaman, de nagyon ismerös vagy... aztan lehet, h. csak hasonlítasz valakire...elég jó az arcmemoarom, de tévedhetek is!
Én inkabb 30-hoz közelebb hittelek volna, nem a 35-höz felülröl...
Tényleg, szombaton szülinapod lesz :D ha elfelejteném, akkor elöre is nagyon sok boldogsagot kívanok!!! És bulizz egy jót!
navared
Szfvár

Marianna!!
Akkor nagyon-nagyon gratulálok és problémamentes babavárást kívánok neked!!!
dmimi

sziasztok!

navared Marianna megvagytok megtaláltalak titeket! :wink: :lol:

Kép
sztyopane

Navared:köszi a jó kívánságot :D nekem borzasztó az arcmemóriám :oops: most jut eszembe,hogy amikor leszívásra mentem aznap volt Neked is vmilyen vizsgálatod...még írtad is,hogy jól el fogsz gáncsolni,mert nem szeretsz a hidegben ácsorogni..aki (beavatkozásra megy egyből kirakhatja az indexet és a sor elejére mehet..)

Marianna: Gratulálok neked is....Tényleg Béby-Bummm van :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Macsek: még annyit szeretnék mondani,hogy le a kalappal előtted,hogy a leszívást ilyen ügyesen kibírtad...én tudom,milyen kellemes altatás nélkül ezt kibírni,mert nekem a ciszta leszívásom ment így...úgy ordítottam mint egy kisebbfajta sakál...pedig "csak" egyet szúrtak :shock:

Kép

kiss angyal

Andi: akkor a január eleje neked is izgi időszak lesz!
Nekem akkor lesz a HSG... hát igen, kinek mitől izgalmas...

Lányok: ti minden vizsgálathoz leszőrtelenítitek magatokat, vagy csak az inszemhez, leszíváshoz, beültihez...?
És TELJESEN csupaszra?
A HSG-hez is kell?
Én csak kis rövidre szoktam nyírni, mert állandóan begyulladnak a tüszők, ha epilálok...bocs h ilyen részletes vagyok, de ha nem muszáj, nem tépkednék. Mellesleg hogy a csudába lehet MINDENT leszedni???

Telefonáltam Apa spermaeredménye miatt: van benne baci :(
Holnap megyünk vmi receptért antibiotikumra.
Volt már vkinek ilyen?
Ez nagy gond?
Nehéz kiírtani?

Puszi,

Lujzi

Kép
lujzici

Lányok!

Köszönöm mindenkinek kicsi lányom dícséretét, bekebeleztem őket!

Puszi Nektek!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

lujzici!
Az én párom is bacis volt nyár elején... 4 hétig szedett antibiotikumot, amit a Konc doki írt fel neki. Sajnos nem használt! Elmentem a körzeti dokinkhoz, elmondtam, hogy milyen bacija van és sumetrolim-ot írt fel. Beszedte, amit kellett, addig nem mentünk vissza vizsgálatra, mert már a 3. rossz eredmény lett volna. A gyógyó hatott és apa rendben volt.

Ezzel kapcsolatosan az lenne a kérdésem, hogy a leállított stimu miatti újrakezdéshez februárban kell apának újabb vizsgálat? szeptember eleji az uccsóó!? :?

Kép
avarka

avarka: ha jól számolom akkor március elejéig jó apának az eredménye, de én felhívtam a BMC-t és megkérdeztem, hogy ha januárba kezdjük a lombikot akkor jó lesz e még apa eredménye.

lujzici: nekünk is volt már bacink és nekünk is a sumetrolim segített és remélem kiirtotta végérvényesen :lol: Én teljesen csak az inszemhez csupaszítottam le magam ha UH-ra mentem fazont hagytam :? :D

Kép
sztyopane

Igen, tényleg nagyon szép volt a karácsonyfa, és szépen fel volt díszítve az előtér!

Andrea!
Megy a drukk! Kívánom, hogy nagyon szépen induljon az újév!

Mariann!
Nagyon gratulálok neked!

Lujzici!
Az én páromnak is volt benne baci. Kap rá antibiotikumot, szedi 7-10 napig, aztán szerintem csináltatnak egy kontroll tenyésztést, és ennyi. Nem kell kétségbe esni, simán elmúlik! Mit találtak? Majd írd meg, hogy milyen gyógyszert kapott, mert az én páromnak máshol írták fel a gyógyszert, mert máshol csinálták a tenyésztést.

Navared!
Milyen bacija volt annak idején a párodnak?

Angi!
Megy hétfőre a drukk!

Eszter!
Gratula a két kis dobogó szívecskéhez! Az államvizsga is meg lesz! Ne izgulj!

Sajt!
Hogy vagy lelkileg?
A páromat én is a neten ismertem meg! Mi írogattunk egymásnak, de mi láttuk egymás képét! Minket a macskák hoztak össze!
Nagyon szép díszeket csináltál! Te milyen ügyes vagy!

Én is mindig Esthajnaltól veszek ovu és hcg tesztet is! Megbízható, rendes, olcsó és gyors!

Én pont ma kaptam a gynevac kúrából a 4. szurit. Én először 1999-ben estem át ezen a kúrán, de akkor nem gyereket akartam, hanem kimutatták a hpv-t, amit utána többet nem mutattak ki. :lol: Kíváncsi leszek rá, mert ma voltam bent a doktornőnél és vett le váladékot. Majd kiderül mennyire hatékony! Egyébként nálam semmi nincs, én már csak azért adatom be, hogy tényleg úgy érezzem, hogy mindent megtettem.

rodina74

sztyopane!

Megkérdezted.... és? Azt mondták, hogy jó? Mikor volt vizsgálaton utoljára a párod?

Kép
avarka

mariann kedves

nem 3 hetes leszel hanem +2hét tehát 5hetes 3napos
a terhességet a megtermékenyítéskor 2hetesnek számítják, így számolj de uh-n megmondja majd a dokid.
3hetes terhességet ugye vv sem mutat ki és te hamarabb voltál mint én és én vagyok 4hetes meg 3 napos.

Larianyu

szép a kisasszony nagyon.
a gyerekem háziorvosával beszéltem meg és nem az enyémmel mert azzal már többet nem beszélek.

mindenkinek jó pihit.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Avarka: 4 hétig szedte az antibigyót a párod????
Miiii?????
Ráadásul nem használt? Jaj ne!

Megkérdezhetem, milyen baci volt az? Mert ha ugyanaz lesz, akkor lehet, h egyből Sumetrolimmal kéne próbálkoznunk.
Nem szeretném, ha 4 hétig szedné szegény srác.

Azért érdekes, h szinte mindenkinél volt baci a spermában. Van vki, akinél soha, egyszer sem?
Lehet, h ez olyasmi, mint nekünk a P2 rákszűrés eredmény. Még soha nem találkoztam senkivel, akinek P1 lett volna. :-)

Kép
lujzici

Lujzici,

Nálunk is volt Apunak baci, de Ő csak 10 napig szedte az antibiotikumot, és utána a kontrollra elmúlt, hála Istennek.
De vigyázz, mert a kontrollon Neki hatalmasat esett a száma. Nem tudom mennyi köze van ennek a gyógyszerhez. Kért Szűcs Doki egy 3. spermavizsgálatot, és akkorra már megint teljesen tökéletes lett az eredmény. Most inszemkor meg egyenesen nagyon jó.

Hozzám jóformán Senki nem szólt. Sírok is.

Csajok,
totál elment a hangom. Kérdeztem már, de erre se kaptam konkrét választ. Ez a torokgyuszi okozhat valami gebaszt most inszem után? Csökkenti az esélyt? Amúgy a közérzetemmel semmi gond, csak a torkom tiszta gyulladt, meg köhögök, és nincs hangom.
Help, help, help...................... :oops:

Kép

Kép

babe3

lujzici: Nekünk nem volt baci soha. Biztos szerencsések vagyunk. Bár ennek lehet köze ahhoz, hogy apa körül van metélve. Állítólag higiénikusabb.

babe: Szerintem nem számít a nátha, sőt. Van akitől azt hallottam, hogy az immunrendszered nem a babával foglalkozik. Ne aggódj. Mikor leszel a 14. napon? Aznap tesztelsz? Kicsit lemaradtam, bocsi. A vonalzód aranyos, de egyébként ha valami újjal szeretnél próbálkozni, akkor van egy olyan fórum, ami kifejezetten tesztre van. Én is csináltam ott egy csomót, mire megtaláltam melyik lesz az igazi.
vicky79
Budapest III. kerület

Babe: amennyire én tudom, semmi gond a torokfájással, megfázással, náthával. Egyedül a lázzal kell nagyon vigyázni, az bizony árthat.
Ne aggódj!

Szerintetek, ha a férjem holnap megkapja a receptet, akkor azonnal kezdje el szedni, vagy csak majd januárban váltsuk ki?
Ugyanis mi holnapután elutazunk és csak januárban leszünk ismét Bp-en.

Kép
lujzici

Lujzici,
naná, hogy azonnal kezdje el szedni. Ne késlekedjetek egy percet se.
Ej, de jól megy Egyeseknek.
Akkor nem is leszel Köztünk? Hova utaztok, ha megkérdezhetem?
Köszi a választ egyébként a torokfájással kapcsolatban. Lázam, tuti nincs, mert elég nehezen lázasodok be, és semmi más bajom nincs. Jó a közérzetem is. Kop-kop-kop

Vicky,
Kedden leszek a 14. napon, de a Doki azt mondta, hogy 23.-án (az már a 15. nap lesz) csináljak tesztet. Engem nem is hívott vissza eredményhirdetésre. Miért??? :?
És megfogadtam, hogy megfogadom a tanácsát: tehát 23.-a előtt nincs semmiféle teszt. Bármilyen nehéz is. De addig is legalább itt az "édes" bizonytalanság, ami magába rejti az esetleges terhesség lehetőségét is. Amúgy hogy vagy(tok)? Minden OK? Remélem. Pocaksimit küldöm Neked.
Neked is köszi a választ. Egy kicsit megnyugodtam. :oops:

Csajok,
ki hogy készül a karira? Hol lesz a szilveszter?
Én még szombaton megyek a melóhelyre bulizni (remélhetőleg kapunk borítékot is), aztán jön a készülődés. Holnap már szeretnék egy csöppet vásárolgatni. Vasárnaptól pedig takarítás, sütés, főzés ezerrel.
Szilveszter: két helyre is hívtak Minket. Még vívódunk. De lehet, hogy a harmadikat választjuk: itthon kettesben vagy hármasban? :lol:
Ki tudja? Az utolsó verziónak örülnék a legeslegjobban.
Pusza és jó éjt Nektek.

Kép

Kép

babe3

Heni Doktor Néni, hol vagy Kedves?
Hiányzol ám Nekünk. Gyere!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

Kép

babe3

Jó reggelt Mindenkinek,

Babe,
egy hete nekem sem volt hangom, egyik pillanatról a másikra, pici torokfájás is volt, én mézet ettem aránylag sokat, persze vigyázva a bélflórára, meg homeogene-t szopogattam, ja meg negró ezerrel :lol:

szilveszter ?
asszem itthon, de kicsit más programmal :lol: felidéztem 1 évvel ezelőtt amikor Marci 1 hetes volt, és igazából szopiból, alvásból, fejésből stb. stb. állt éjjelem, nappalom.
Hármasban bandázunk egy jót :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szép jó reggelt mindenkinek!

Babe szerintem sem gond a nátha, de azért kúráld magad természetes gyógymódokkal pl. sok méz. De ne aggódj emiatt.

Én már a karácsonyi készülődést elkezdtem, mert a héten szabin voltam, és még sajna kell dolgoznom az idén. De persze a sütés nálunk is még hátravan. Mondjuk mi végig családnál leszünk, úgyhogy valószínűleg csak sütit csinálok majd.

Szerintem mi idén kettesben töltjük a szilvesztert, az elmúlt években mindig voltunk valahol, és most inkább nyugira vágyunk. Legfeljebb bátyámékhoz megyünk át.

Nálatok a hármas verzió hangzik a legjobban. :wink:

Lujzici szerintem is rögtön kezdje el a párod szedni a gyógyszert. Én páromnál sem találtak bacit, pedig neki már sokszor volt vizsgálat. Hát hidd el még mindig jobb mintha egyéb gondok lennének. Nálunk a sejtszám alacsony és azon nem nagyon tudnak javítani a dokik.

Én úgy tudom, a spermavizsgálat eredményét hat hónapig fogadják el a dokik.

No megyek meglátom a keresztfiacskámat.

Szép napot mindenkinek!
vayacon

Angyalka, tényleg!!! Lehet, h. akkor lattalak vagy elötte uh-ok alkalmaval :D

Rodina, nem én írtam, h. bacija van/volt a paromnak, szerencsére nala még soha semmit nem talaltak (kopp-kopp-kopp) :wink: Nalunk én vagyok ilyen nyamvadt :oops:

Mindenkit sikeresen visszajelöltem, most mar egy cetlire írogatom a (teljes) neveket is, mert lassan nem fogom tudni, ki kicsoda :wink: (na persze, akinek a nicknévböl nem egyértelmü...)

Babe, ne félj, ha a babci meg akar maradni, meg is fog... egy kis takonyka nem arthat! Lazas én sem vagyok sosem, de ez nem jó am, hiszen ezzel védekezik a szervezet. De természtesen neked most ne is legyen!!!!

Nekem is lehet küldeni a priviket a bejelölés miatt, csak annyit kérek, h. írjatok le a neveteket, mert ha csak iwiw-en latom elöször lehet belekeveredek... :oops:
navared
Szfvár

Mi karikor megyünk Anyukamékhoz, ott vannak a tesóim is, aztan 28-a körül jön hozzank mindenki, akkor vagyunk mi a vendéglatók.
Szilveszterröl meg még elképzelésem sincs. Én szeretnék egy jót bulizni, de ilyen fizetös helyen, vadidegen emberekkel nem biztos h. jó ötlet... majd meglasssuk :lol:
navared
Szfvár

Szép Jó Reggelt!

Kinél mi zu?

Köszi a kúra tanácsokat.

Többiek még az igazak álmát alusszátok? Kis lustik.

Andi,
hogy vagy? :lol:

Kép

Kép

babe3

Szebb reggelt mindenkinek!! :)

Babe!
Nekünk kicsit zsúfolt lesz ez az időszak. 22-én anyós-buli (50. házassági évforduló) Tegnap voltunk a gyűrűkért, nagyon szépek lettek!!!! De már előre parázok, hogy mit fogunk kapni a fejünkre. Gondolom ismerős nektek is a duma, hogy "Ebben a válságban ilyen drága dolgot venni....." meg ilyesmik. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy életben csak egyszer éli meg az ember az 50. évfordulót. És különben is anyós nagyon megérdemli, mert ilyen remek fiút szült nekem!! :)
Aztán 24-én itthon leszünk, jön át Anyu meg két hugim. Együtt feldíszítjük a fát, sütünk-főzünk (igaz, még mindig nem tudom, hogy mit---de most nem lesz az a tipikusan nagy felhajtás). 25-én anyósékhoz megyünk át, és vsz. párom lánya is átjön hozzánk. A 26-át meghagyjuk a barátoknak. Szóval hozzánk is betér néhány, és mi is megyünk néhány baráthoz. Legalábbis ez a terv, aztán ki tudja, hogy valójában mi lesz?!
Szilveszter: úgy néz ki, hogy kézenfogjuk majd kishugit és megyünk vele a városba bulizni. Tavalyelőtt is így volt, csak az egy kicsit rosszul sikerült, mert vékonyan öltöztem, és így idő előtt haza kellett indulnunk. Idén megpróbálok jó melegen és vastagon öltözködni. :D
Sacc/kb. ennyi lesz.

És nálad hogy is lesz??

És kinél mi lesz a menü?
dmimi

babe: Szerintem az ünnepek miatt nem hívott be tesztelni. Gondolta így neked is könnyebb. Nem baj, majd bemész ultrahangra. Jól vagyunk, már készülök a karácsonyra. Persze csak vízszintesben. :) Ez lesz az első évünk, amikor szenteste itthon leszünk a párommal,mert a 2 órás vonatozást már nem vállalom be. Anyósom jön 25-én, anyu meg a húgom január 2-án. Szilveszter is rendhagyó lesz, ert most először nem megyünk ki a belvárosba. Mondjuk jövőre sem fogunk pici babával. Drukkolok, hogy a névnapom szerencsét hozzon neked.

Karácsonyi menü: (egyenlőre) halászlé, malacsült krumplival, csirkemell torta, tzatziki és tiramisu. Majd megpróbálom a legtöbbet fekve vagy ülve csinálni, a többiben meg segít a párom. Reméljük jó lesz, halászlét és malacot még nem csináltunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Babe, köszönöm kérdésed: istenien vagyok :) A tegnapi nap eléggé kimerített, úgyhogy én akkorát aludtam, mint az állat... bár éjjel felébresztett az egyik macsek, mivel játsszon?.. ha nem a csörgős labdájával... Elvettük tőle, aztán már nyugi volt... :)

Hívtak a mhelyemről, hogy még mindig nincs meg a jövő évi cafetéria véglegesítése - ez mondjuk jellemző - de nagyjából már legalább volt infó...
Mindenesetre mi megbeszéltük már előre a férjemmel, hogy most az ésszerűséget tartsuk szem előtt..úgyhogy mindketten kérjük ki a bkv bérletet (ami havi 20-as, ha nekünk kéne megvenni).. meg amit lehet egészségpénztárra .. ez a minimálbér 30%-a/hó lenne max.. viszont ha még szükség lesz rá, akkor errre kettőnknek kicsit több mint havi 40 ruppó mehet rá...így a későbbiekben ha még kell... a gyógyszerktg-ekre nem lenne gond..
Ez nagy megnyugvás lenne. Én bele se tudok gondolni, hogy milyen szar lehet az, ha a pénz miatt nem tudja valaki folytatni.. :( Így viszont bebiztosíthatjuk magunknak a lehetőséget! Ha meg nem kell a későbbiekben gyógyszerre költeni, lehet belőle a légzésfigyelőtől a pelenkákig jópár dologra majd költeni.. ami szintén nem elhanyagolható, ha majd az ember a gyedet-gyest kapja csak... pelust meg úgyis kell venni :)

Van valakinek esetleg jobb ötlete cafetéria tekintetében?

Karácsony nálunk úgy lesz, hogy mi mindig előre feldíszitjük a fát, már dec 23-án.. így 24-én reggel már annak a fényénél szoktunk reggelizni.. nagyon hangulatos.. a férjem ilyenkor úgy ébreszt, hogy ágyikóba kávécska, közben van egy gyerekkórus által énekelt karácsonyi cd.. azt szokta betenni.. imádom.. :)
Nekünk amióta ide költöztünk az új lakásba, nem igazi fenyőnk van, hanem mű.. de az fehér!!! :).. így nálunk azóta garantáltan fehér a karácsony.. viszont szoktam fenyőágat tenni vázába az illat miatt..

Szenteste ketten leszünk.. főételnek: göngyölt husit csinálok cs.mellből - aszalt szilva-gesztenye massza töltelékkel baconnal körbetekerve, szépen felszeletelve.. hmmmmm... valami vegyes körettel.. Ebből marad másnapra is.. anyuék, anyósék akkor jönnek hozzánk... Ők hoznak majd sütiket, én szerntem most nem fárasztom magam a többféle sütivel.... Az idén mi szerntem nem mászkálunk... Kocsi nélkül innnen világvégéről macerás eléggé....

Szilveszter még képlékeny.. Tavaly nálunk volt egy fergetegparty.. az idén még gőzöm nincs hogy lesz.. majd kialakul :)

andi
andrea-1

Hát Mindenkinél változatosan fognak telni az ünnepek úgy látom.
Én imádom ezt az időszakot.

Nálunk: 24.-én csinálok sajttal-sonkával töltött csirkemellet rántva, tonahal filét szezámmagos bundába, rizibizive és franciasalátát.
A töltött káposztát szerintem már szerdán megcsinálom.
Vagy első nap, vagy második nap jönnek Anyuék és Apósom. Akkor csinálok sült csirek combit simán és lecsósan.
Utána valamikor jönnek Keresztapámék (még nincs lepontosítva), addigra hidegtálat tervezek (kaszinótojás, sonka tekercs, saláta stb.).
Valamikor megyünk 4D-s moziba, meg menni szeretnénk korizni is (ha a Baba nem szól közbe, mert ha esetleg 23.-án + tesztelek, akkor nincs kori). Barátnőmék hívtak, hogy menjünk Hozzájuk (még ez az időpont sincs lefixálva). Szóval elég sűrű progink lesz. Ja, és mellette még tanulok a január 8-tól kezdődő vizsgaidőszakomra.
Szilveszter: ja, ezt már írtam. Lehet, hogy a többit is?

Andikám,
örülök, hogy jól vagy. Az inszem után Én is nagyon fárdt voltam. De Én már másnap jöttem melózni. Végülis úgy gondoltam, így legalább a gondolataimat is elterelem, meg ha "természetes" úton lesz az ember lánya terhes, akkor is jön melózni (legalábbis amíg nem tudja és nincs semmi baj).

Egyébként Én úgy tervezem, ha terhes leszek (egyszer, valaha), és minden OK lesz a terhességemmel, az utolsó hónapig jövök. Pedig Nekünk nincs kocsink, BKV-zok. Csak nem akarok otthon "tunyulni", ha nem muszály. Szeretek tenni-venni.
Persze ez Mindenkinél változó: ki hogy érzi. Lombikosoknál megint más stb.
:wink:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Tegnap nem volt NET em, tiszta ideg voltam, hogy kivel mi történhetett :cry: :lol:

Lujzici!
Én úgy emlékszem, hogy csak azt mondják meg, hogy van e baci, vagy nincs. Mert egyszer én is megkérdeztem volna a többi eredményt is, de azt mondták, hogy majd a dr úr/nő elmondja. De egy próbát megér. Aha most látom. Semmi para a baci miatt, nekünk is volt párszor. Előszőr tök kiakadtam, mert azt hittem esetleg úgy nézünk ki a szemükben, mintha valami igénytelenek lennénk, de azt mondta erre a doktornő, hogy ha egy buszmegállóból bevinnénk 10 pasit, 8 nál tuti lenne, úh. megnyugodhatsz, semmi gond nincsen. Beszedi, vagy talán beszeditek, már nem emlékszem azt az x szemet, utána pár nap szünet és mehettek megint. Jó tanács, számoljátok ki mikor lesz vége a gyógyszerszedésnek + aszem 4 napos gyógyszermentes nap, és máris kérjetek időpontot a recin az újabb vizsgálathoz. De majd mindent elmondanak részletesen!!!
Most olvasom avarkát, nekünk talán 7 napig kellett csak szedi, vagy valami ilyesmi. Ha januárba kezditek az sem gond, csak úgy számold, hogy a mensid miatt ne kelljen csúszni újabb 1 hónapot.

Szerintem is jó az iwiw ötlet, bár nekem momentán tényleg kimondottan rossz az arcmemóriám :shock: :cry: :lol:

Angi!
Én valahol elvesztettem a fonalat nálad, fagyis ET t írtam hozzád a táblázatba a cisztaűzés után :shock: :shock: :shock:
Most meg olvasom, hogy holnap punkció????? Na most behavaztam, segíts légyszi!!! Köszi

Eszter!
"Gratula" a hányáshoz, ez nagyon jó jel, azt jelenti, hogy minden rendben van odabent. Sajna, hogy elkellett halasztanod a vizsgát, majd kedden, nagyon drukkolok. Vigyázz magatokra, két kis 11 eskével :)

Kpn!
Igen, a reggeli gyogyót már nem kell bevenni, az előző estit is 18:00 ig, és előtte már semmi megterhelő zaba!!! Mikor mész? Vagy miért kérdezted?

Kispatak!
Köszi a segítséget, de ha valakinek számít a pénz, akkor az én vagyok. Utánajártam, az IR vizsgálat itt volt a legolcsóbb, több helyen is ennek az összegneka duplája volt. Sajna nekem nincs egészségpénztáram ezen a mhelyemen, pl mert minimálbérre vagyok bejelentve. De azért köszi az infót!!!! Kedves vagy, hogy segíteni próbálsz. :wink:

Larianyu!
köszi, hogy benéztél hozzánk, ez mindig erőt ad, gratulálok a babátokhoz, további minden jót nektek az életben, és kellemes ünnepeket!!! Jajj de kis cuki, mi a neve?

Sajti!
Kész kabaré volt ez a vizsgálat. Te mindig kifogod. De legalább cicafiúval nem volt gond :) :) :) Nekem is volt 2 laparom, akkor lehet, hogy ezt is mecsinálták egyúttal. Na majd meg is nézem a zárómat.Nem semmi ajikat hoztál össze a vásárolt cuccokból. Tök jó, hogy ilyen kézügyességed van, én még egy pálcikaembert sem tudok lerajzolni :oops: :lol:

Kubu!
Kiskoromban én is jártam így a frizkóval. Anyunak meg az volt a mániája, hogy lelapította a hajunkat és oldalra nyalta, brrrrr..... :lol: DEEE pont tegnap voltam fodrásznál és most olyan cép lettem, és a frufrum is faca lett, pont jó a hosszúsága :)

Andi!
Öreg Jedi mozizik!!! Hát majdnem becartam a röhögéstől Örülök, hogy minden rendben zajlott, és gratulálok az alfahímednek, reméljük azé' veled szóba áll!!! Jajj nem semmik ezek a pasik, mi? :)

Sztyopáné!
Mikor lesz az IR kontroll? nagyon drukkolok, és nagyon kivi vagyok, tuti sokat javult, ha betartottad a szabályokat!!! Gyere majd a hírekkel!!!

Babe!
Ezt nem is értem, hogy nem kell visszamenned :shock: :shock: :shock: Eddig mindig azt mondták, hogy akinek megjön annak is vissza kell mennie, mert csak úgy tudják lezárni az "ügyet" Nem hallottál félre valamit? A záródon nincs ráírva, hogy biostrip ideje? Bár valószínű az ünnep miatt.

Na csak a végére értem a visszaolvasásnak, kegyetlen visszaolvasni több napot, főleg ha ennyit termelünk.

Ja, iwiw elérhetőségek engem is érdekelnek, Babe, te már küldted, rögtön meg is kuksollak :)

Puszi mindenkinek

1261130927.607.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Gratulálok akiknek sikerült a kis manó!

Eszter:2 kismanód van?de jó!!!!!! nagyon örülök neki!!!!!!!!
és szerintem is tudatni kellene a környezeteddel hogy odabent ketten vannak azért nem egyszerü birni a testeddel!!!!!!

Angyalom:kedves tőled hogy irtál!
úgy néz ki rendeződik a dolog a pasikámmal de valami mindig van.....

januárban elméletileg kezdés újra de attól tartok ebből a maradék 3 inszemből sem lesz manóm :cry:
nem tudom....
mert az előző 3ból sem lett...
de nem stresszelem már most az agyam csak tudod a sok csalódás belerakja az emberbe a mi van ha most sem érzést!!!!!

nálad amúgy mizus?hogy vagytok?karácsonyra hazajön életed értelme?
irj majd!!!!!!!
irok privit! :lol: :lol:

Lukacsne:nagyon örülök neked is !vigyázz nagyon magatokra :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Heni,
tuti, hogy nem értettem félre. Azt mondta Szűcs Doki, hogy ha + a tesztem, menjek gyógyszerért. Ha negatív hagyjam abba az Utro-t és vájram, míg megjön. Két egymást követő ciklusban amúgy se lehet inszem, meghát ugye az ünnep is.

Sing,
Nem feladni, nehogy már így indulj Neki. Csak +++++++++++++++++++-an
Tuti sikerülni fog.
Hajrá 2010!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Heni,
remélem jövőhéten az Én nevem mellé is jót írhatsz be.
Már nagyon várom.
:roll:

Kép

Kép

babe3

Babe, és a záródra nincs is írva semmi dátum ???
andrea-1

Upsz.. akkor ez egy ilyen tető... :) Pedig esküszöm Babe, nem direkt volt :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?