Sziasztok!
Tegnap nem volt NET em, tiszta ideg voltam, hogy kivel mi történhetett
Lujzici!
Én úgy emlékszem, hogy csak azt mondják meg, hogy van e baci, vagy nincs. Mert egyszer én is megkérdeztem volna a többi eredményt is, de azt mondták, hogy majd a dr úr/nő elmondja. De egy próbát megér. Aha most látom. Semmi para a baci miatt, nekünk is volt párszor. Előszőr tök kiakadtam, mert azt hittem esetleg úgy nézünk ki a szemükben, mintha valami igénytelenek lennénk, de azt mondta erre a doktornő, hogy ha egy buszmegállóból bevinnénk 10 pasit, 8 nál tuti lenne, úh. megnyugodhatsz, semmi gond nincsen. Beszedi, vagy talán beszeditek, már nem emlékszem azt az x szemet, utána pár nap szünet és mehettek megint. Jó tanács, számoljátok ki mikor lesz vége a gyógyszerszedésnek + aszem 4 napos gyógyszermentes nap, és máris kérjetek időpontot a recin az újabb vizsgálathoz. De majd mindent elmondanak részletesen!!!
Most olvasom avarkát, nekünk talán 7 napig kellett csak szedi, vagy valami ilyesmi. Ha januárba kezditek az sem gond, csak úgy számold, hogy a mensid miatt ne kelljen csúszni újabb 1 hónapot.
Szerintem is jó az iwiw ötlet, bár nekem momentán tényleg kimondottan rossz az arcmemóriám
Angi!
Én valahol elvesztettem a fonalat nálad, fagyis ET t írtam hozzád a táblázatba a cisztaűzés után
Most meg olvasom, hogy holnap punkció????? Na most behavaztam, segíts légyszi!!! Köszi
Eszter!
"Gratula" a hányáshoz, ez nagyon jó jel, azt jelenti, hogy minden rendben van odabent. Sajna, hogy elkellett halasztanod a vizsgát, majd kedden, nagyon drukkolok. Vigyázz magatokra, két kis 11 eskével
Kpn!
Igen, a reggeli gyogyót már nem kell bevenni, az előző estit is 18:00 ig, és előtte már semmi megterhelő zaba!!! Mikor mész? Vagy miért kérdezted?
Kispatak!
Köszi a segítséget, de ha valakinek számít a pénz, akkor az én vagyok. Utánajártam, az IR vizsgálat itt volt a legolcsóbb, több helyen is ennek az összegneka duplája volt. Sajna nekem nincs egészségpénztáram ezen a mhelyemen, pl mert minimálbérre vagyok bejelentve. De azért köszi az infót!!!! Kedves vagy, hogy segíteni próbálsz.
Larianyu!
köszi, hogy benéztél hozzánk, ez mindig erőt ad, gratulálok a babátokhoz, további minden jót nektek az életben, és kellemes ünnepeket!!! Jajj de kis cuki, mi a neve?
Sajti!
Kész kabaré volt ez a vizsgálat. Te mindig kifogod. De legalább cicafiúval nem volt gond
Nekem is volt 2 laparom, akkor lehet, hogy ezt is mecsinálták egyúttal. Na majd meg is nézem a zárómat.Nem semmi ajikat hoztál össze a vásárolt cuccokból. Tök jó, hogy ilyen kézügyességed van, én még egy pálcikaembert sem tudok lerajzolni
Kubu!
Kiskoromban én is jártam így a frizkóval. Anyunak meg az volt a mániája, hogy lelapította a hajunkat és oldalra nyalta, brrrrr.....
DEEE pont tegnap voltam fodrásznál és most olyan cép lettem, és a frufrum is faca lett, pont jó a hosszúsága
Andi!
Öreg Jedi mozizik!!! Hát majdnem becartam a röhögéstől Örülök, hogy minden rendben zajlott, és gratulálok az alfahímednek, reméljük azé' veled szóba áll!!! Jajj nem semmik ezek a pasik, mi?
Sztyopáné!
Mikor lesz az IR kontroll? nagyon drukkolok, és nagyon kivi vagyok, tuti sokat javult, ha betartottad a szabályokat!!! Gyere majd a hírekkel!!!
Babe!
Ezt nem is értem, hogy nem kell visszamenned
Eddig mindig azt mondták, hogy akinek megjön annak is vissza kell mennie, mert csak úgy tudják lezárni az "ügyet" Nem hallottál félre valamit? A záródon nincs ráírva, hogy biostrip ideje? Bár valószínű az ünnep miatt.
Na csak a végére értem a visszaolvasásnak, kegyetlen visszaolvasni több napot, főleg ha ennyit termelünk.
Ja, iwiw elérhetőségek engem is érdekelnek, Babe, te már küldted, rögtön meg is kuksollak
Puszi mindenkinek
1261130927.607.xls