Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már 1 órája fent vagyok, mert megint nem tudok aludni :( nem találom a kényelmes pózt :!: Na meg ma reggel genetikai UH és kicsit (baromira) izgulok egyrészt az eredmények miatt, másrészt, mert fúrja az oldalamat, hogy kit is cipelek a pocimban :oops:
Irigylem akik már tudják.....

Kép
hné29

Tegnap rávettem magam és befestettem a hajam, mivel mióta tudom, hogy babám lesz nem festettem húúú nagyon le volt nőve....
Remélem nem lesz baj a festék miatt! Ti festetitek?

Kép
hné29

Schat, ha belekukkantasz a főzős blogomban, ott találsz házi kürtős receptet és fincsi lett.
Feltekerni alufóliával jól bevont WC papír, v. papírtörlő gurigára lehet, esetleg, ha ettől idegenkedsz, akkor üres sörösdobozra.

Nekünk Bébé az ikerkocsink és nagyon szerettem, használtan vettük, de kiszolgált bennünket és januárban még tovább is adom a lányok volt gyógytornászának, aki addigra várja a babáit.

Hné, hajfestésről megoszlanak a vélemények, én nem mertem a lányokkal sem és most sem, melírt inkább javasolják ilyenkor azt hiszem.

Fiatalság öltözködése, viselkedése téma: véleményem szerint ez nagyrészt a szülők hibája, keveset és rosszul foglalkoznak velük, azért lesznek olyanok amilyenek. Nagyon egyetértek ezzel az idézettel: "Egy jobb világ kulcsa a ma Anyáinak kezében van, hiszen a mi kezünkből kerül ki a jövő nemzedéke..."

Judit

jucicuki

Jó reggelt :D

Vásárlás: januárig nem terveztem, de tegnap a tesoban hatalmas leárazások voltak 0-0 méretben 50-70%, mivel biztosra tudjuk hogy kisfiú így vásároltunk pár dolgot. Vastagabb kapucnis pulcsi/könnyű kabátka 1500.- , szabadidő együttes 1.250.-, kertész nadrág bodyval 1150.-, sapka 400.- 5pár zokni 1.000.- kapucnis fürdőlepedő 1.200.-. Mindenből sikerül szép drapp, bézses ill halvány sárga és ezekhez hasonló áranyalatot venni így minden kombinálható mindennel.
Lányok ha valaki arra jár érdemes benézi egy nagy zacskó ruci, body stb. 10.000.- volt.
Eddig sosem néztem de biztosan ruhát fogok ott venni mert aranyosak és nagyon jó áraban vannak a nem leárazottak is.

Hné: mióta tudja a fodrászom hogy baba lesz nem fest, hanem melírozza a hajam így sűrűbben kell mennem de biztosnágosabb állítólag.

Kép
kicsyke77

Babakocsi: próbáltam körbejárani a témát kérdezgetni stb. nálunk egy fontos szempont, hogy egyszerű legyen összecsukni és könnyű legyen bepakolni a kocsiba.
Nagyo tetszett a Concord Neo Travel Set de hát nagyon drága az kilőve és még egy két ehhez hasonló....

http://babadiszkont.echt.hu/babakocsi/p ... ?cid=49845

Eddig még ez a befutó zöld vagy barna színben és hordozóval de ez még februárig változhat.

Kép
kicsyke77

Mucus: Gratula a jó eredméynekhez! Csak így tovább :)

Csöpplány: Nagyon ritkán járok vásárolni, akkor is leginkább csak élelmiszer közelébe megyek, így könnyű nem elcsábulni :) Vásárolni majd január után tervezek, de akkor sem sokmindent, mert reményeim szerint fogok kapni dolgokat, de még nem tudom mit és ha lehet nem szeretnék duplázni :) Múlt héten eljutottam C&A-ba, ott néztem gyerek dologokat. Találtam aranyos rugit 790-ért, mondjuk minden csöpp kiegészítő is ennél az árnál kezdődik, aztán a határ a csillagos ég. Viszont nekem fogalmam sincs, hogy mekkora méret kell egy újszülöttnek, úgyhogy nem is mernék vásárolni! Tényleg! Mekkora méret kell?

Schat: Tudomásom szerint létezik olyan, hogy kürtős kalács sütő (amire rá kell tekerni), elvileg receptet is tudok szerezni hozzá. De ez igazából szabdtűzön jó baráti elfoglaltság és nagyon-nagyon sokáig tart az elkészítése, hogy jó is legyen. nagybátyámék csináltak már ilyet, ha találkozom velük, megkérdezem neked. Szerencsére BP-en sok-sok helyen van lehetőség enni ilyet, én viszont annyira nem vagyok oda érte, főleg nem olyan áron, ahogy adják!
Csak elhagy már a róka téged is :) Kitartás!
Itthon minden iszonyú drága, kivéve a szolgáltatást. Öcsém német cégnél dolgozik. Amikor hazajött, ledöbbent, hogy iszonyú árak vannak itt. A kollégái mindig váltják egymást és ők is kivétel nélkül ki vannak ettől borulva. Eléggé elkeserítő, hogy az ő fizetésük mennyivel jobb és még az árak is olcsóbbak.
Ha a babával kapcsolatban mindent számolunk... a szükésges kismama ruhák, vizsgálatok, szülés és a babakelengye, akkor többszázezer alatt lehetetlen megúszni!

Hibernia: Grat a vizsgálathoz, jó utat, vigyázz magatokra :) Barnázás nekem nem volt, nem tudom mi a teendő.

Hné: Ne izgulj! Bizti minden oké lesz. Amivel segítheted, hogy ne aludjon a picur. Gyenge kávé, vagy fekete tea, pár órával előtte, csoki fél órával előtte. Állítólag ezek felkeltik, és akkor csak lesz olyan helyzet, amikor látszik.
Nekem fodrász festi a hajam ugyanúgy 2 havonta, mint eddig. Mondjuk nekem csak melíroz, nem az egészet festi. Szerintem ez a pár alkalom nem lehet gond, minél kevesebbet lélegezz be belőle az a lényeg.

Ki megy még viszgálatra? Hozzátok a híreket!

KépKépKép
bogme

bogme: a babaruhák általában 56-os méretnél kezdődnek, de azt hiszem van kisebb is talán 50-es a nagyon picikre, esetleg koraszülöttekre. De ha nagy babád születik lehet az 56-os méret már nem is lesz rá jó, a következő a 62-es. Pl egyik öcséméknél nem voltak jók az 56-os ruhák az újszülött babájukra. De ez is nagyon változó, ahány gyártó annyiféleképpen értelmezik a méretezést. Egy idő után szerintem már érdemesebb nem a méret, hanem szemrevételezés alapján választani. Virágnak is van olyan kis szoknyája 4 évesen, amit 18 hós korra ajánlanak.
Vendég

Sziasztok!

Megvolt a genetikai UH és minden eredmény nagyon jó, korának is megfelel! Kicsiny gyermekem épp akkor ébredezett :) Megkértem nagyon szépen a dokit, hogy nézze meg a nemét :!:
Erre a válasza: Látom van magánorvosa el lehet menni hozzá és kérdezze meg tőle :!: :shock: Azt hittem felrobbanok :evil: Fényképet természetesen nem kaptam, mivel sztk és nem adnak ill. nem engedte lefényképezni a monitort, merthogy már vár a következő kismama..... Mit ne mondja megjegyeztem a doki nevét :evil:

Felhívtam azt a dokit, aki csinál 4D-s UH-t tatabányán, hogy jövő hétre kéne időpont, azt mondta megoldja csak hívjam rendelés idő után, tehát 2 után többet tudok 8)
Akkor leszek túl a 19.héten! Szerintetek mit fogok látni belőle???

Hajfestéssel kapcsolatban látom sokan melíroztattok, ami szerintem is sokkal jobb, viszont nekem feketére van festetve a hajam, így az nem megoldott Bogme kicsit megnyugtattál köszi szépen :)

Ami jó hír a mai napban még, hogy ma indulna haza férjemék hollandból :D 16 centis hó van, nem tudom mikor érnek haza, de 1 nap tuti az út!

Kép
hné29

Bogme: Tesóm gyereke 49 centivel született és a 0-3-as rucik nagyon-nagyon rá! Ezt nem lehet kiszámítani....

Kép
hné29

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Kali, Biztosan nagyon hasznos lesz a könyv! Anyukám amikor a nővéremet szülte megtanult egy módszert szintén könyvből.(gondolom teljesen hasonlót), és nagyon könnyen szült, nem fájdalmat érzett hanem nyomást. Mióta ezt mesélte, keresek ebben a témában anyagot, 2 könyvet is találtam, nem tudtam választani, még jó, h. olvastam az üzidet! :wink:

Schat, remélem sikerül a kürtőskalácsot megsütnöd, én novemberben voltam rákattanva, könnyen, mert csak a Vörösmarty térig kellett mennem. Feltekerésre esetleg nyújtófa ami fából van, bár lehet, h. ilyen már csak anyáink háztartásában van. :)
Az egyik bnőmnek 2006-ban született babája. Akkor az ő ktge. 1Mft körül volt. Semmit nem kaptak, mindent venni kellett. Ebben benne volt a sejtbank ktg-e is.(300e kb.) Brendonban vásárolt, mindenből jobb minőségűt, de nem extrát. pl. babakocsi peg perego 130ezerért. Mondta, h. a mai eszével majdnem a feléből ki tudná hozni, ruhákat nem a Brendonbol vásárolna és merne a teszveszről, vaterárol rendelni amit akkor nem.

Babakocsi[/b ,[b] Picilulu, SilverCross, MicraLite Torro ezek angol márkák, biztosan olcsobbak mint itthon. A silvercross jó massziv, a micralite nagyon könnyű, 8.5kg, összecsukni egyszerű. Mi ezt néztük ki, mert ugy néz ki, h. alkalmas repülős utazáshoz, itthon drága, ebay-en jelentósen olcsobb.

Kicsyke, amit belinkeltél Peg Peregot nekem nagyon tetszett, Brendonban az elado nem dicsérte, tényleg nehezen tolhato, pedig olyan kis könnyűnek néz ki.
Húúú, megyek is a Tescoban, remélem még nem fosztották ki!

Gtimi
Salvus orrspray, vagy a vizzel valo orröblögetés, én ugyan nem tudnám megcsinálni, de valki át tudja mosni ilyen módszerrel. :?

Hibernia, jó utat és vigyázz magadra! Jól teszed, h. viszel magneb6-ot, az kellhet később haskeményedésre, izomgörcsre.

S.orsi, meg fogom nézni a Bebé Comfortot, olyan jókat irtál rola. :)

És most megprobálok visszaolvasni, mert csak átfutottam, ami az eszemben maradt téma arra irtam.

Kép
silva

Silva: köszi a bkocsit élőben még nem néztem csak katalóguból és neten.

Futás a tecsóba azt hiszem ma éjfélig van az akció, mi tegnap a Váci útiban voltunk ott még sok ruha volt :D

Kép
kicsyke77

Kicsyke, lehet, h. neked tetszeni fog a pp skate, mindenképpen nézd meg! Én a youtube-on szoktam megnézni a kocsikat amiket előtte neten, katalogusban, élőben láttam.Ott olvashatsz véleményeket is, összecsukják, kinyitják, tolják. :) Persze a legjobb a személyes szemrevételezés! :)
Na, mire eljutok ma a tescoba, gondolom csak üres vállfákat találok. :lol:

Kép
silva

Hné: gratulálok a jó uh eredmlnyekhez, a doki meg pukkadjon meg hát komolyan vérlázító :x

Silva: ha nehéz tolni biztosan kiesik a képből, én sokat szeretnék sétálni és mászkálni majd a babóval ezért mobilis kell hogy legyen minden szempontból a babakocsi....
Tescot ne add fel majd rakok fel képet du a cuccokról.

Kép
kicsyke77

Mucus! Gratulálok az eredményekhez! De milyen genetikán nem lesz gond? Nem ez a 18-20. heti uh a genetikai? Vagy lehet hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet :oops:

Hné! Neked is gratula! Hihetetlen, milyen bunkók tudnak lenni a dokik ha nem a magánba mész. Én nem is várok sokat a kórházi uh-tól, a férjem el volt kicsit kenődve hogy nem tud majd jönni, de szerintem nem sokat veszít.

Babaholmi: csak jan. végén, február elején tervezem elkezdeni a bevásárlást, nagyobb dolgokat meg csak áprilisban, mint pl. kiságy, pelenkázó, babakocsi. Nálunk nincs nagyon gyerek a családban, szinte mindent meg kell venni. :?

szösz

Kép
szöszmöszke

Szöszmöszke: semmit nem veszít a férjed! Ide az enyémet sem engedték volna be, ki volt írva, hogy csak a vizsgált személy tartózkodhat bent... csak tudnám mi az a nagy titok, ami miatt apuka nem lehet jelen....
Remélem több ilyen kötelező sztk-sra nem kell mennem :!: Nem az sztk-val van a bajom, hanem minden doki ilyen flegma, ha nem az ő betege vagyok......

Kép
hné29

Nektek sem látszik a vonalzók vége? Pedig nekem szélesvásznú a monitorom, de teljes képernyőn sem látszik...

szösz

Kép
szöszmöszke

Bogame!
Köszi szépen. :wink:

Sellon!
Igen a vizsgálattól magától is félek8bár nem szeretném vállalni ha lehetséges :? )de attól jobban félek,hogy valami gond lesz picurral és elvetetik. :( :roll: Persze erre gondolni se merek de benne van a pakliban ez is.azért is nem írok mostanában mert ez foglalkoztat mindig és nem hiszem,hogy bárki kíváncsi lenne a nyavalygásomra. :oops:

Ma lesz Domiéknak a karácsonyi ünnepség az oviban.Majd hozok képet. :wink:

szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Babakocsi: Nekem a Pierre Carden nagyon bevált. Le is kell vennem a padlásról. Kb 7 éve vettük, remélem még gurul :) Talán egy kicsit rendbe kell tenni...

Babaholmi: Anno amikor ez első gyerekem született, férjem unokatesójánál már 3 volt. Ő tanácsolta, hogy vegyünk olcsón, mert nem érdemes nagyon flancosat venni. Én nem értettem miért mondja, hiszen csak első baba....és annyira cukik a babrucik, hogy én is gyakran elcsábultam (pl. Brendon...) aztán mára én is lejjebb adtam. Azt nézem hol a legolcsóbb, persze nem mehet a minőség rovására!

Na éppen most jövök a fürdőszobából, visszaköszönt a reggeli :( ilyen már naok óta nem volt, szerintem ahogy jött az étvégy, kicsit túlettem magam...ilyen sem volt még. huh.....nem volt jó :?

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sziasztok!

Juci,silva koszi a tippeket kurtos ugyben!

Hibernia a barnazasra nekem progeszteront kellett szednem sokaig meg adnak itt meg magnezium terapiat is plusszban nekem 5 honapja kell mar szednem! Sajnos erintett vagyok a temaban!

Hne a lushban van barna ,fekete,voros hajfestek hennabol es szuper minosegu,bar en nem festem a hajam ,de regebben hasznaltam a barna szint!

Koszonom az arakkal kapcsolatos valaszokat!!!

Meg akartam reagalni,de rohanok!

Szep napot!

Kriszta
schat

Sziasztok!

Picilulu!Köszi a privit! :)

Ma lekváros bukta lesz az ebéd de nem tudom milyen leves legyen mellé.

S.Orsi

Annyira nem vagyok beteg csak azt utálom mikor folyik az orrom.Tegnap ittam meleg citromos mézet és az a torkomra jó volt.

Nekünk a kiságy az lesz amiben még a párom volt annak idején csak matrac kell.Baldahin és fejvédő örökölt szerencsére fehér igy mindenképp tudom majd használni.Pelenkázót 4000 ért tudtam venni a teszveszen.Lány ruhák már megvannak a hugomtól még pár fiú ruci kell mert nem tudjuk mi lesz.Textil pelus van anyósnak 30 db az sem kell.Én cumis üveget azért vettem mert ha fáj a hasa nem szeretném gyógyszerrel tömni inkább köményes teát itatok vele.Igy is mikor már megszületik annyi szart kell beletömni hogy nem is igaz.Én nem vagyok a gyógyszerek hive.Pl espumisan meg infakol.Nagyon drága és kevés van benne.Persze ha nagyon kell akkor én is megveszem.
gtimi83
Győr

[quote="sellon"]
írta:
sellonén is nagyon szeretem a kürtöskalácsot. Tényleg kell hozzá valami henger, amire fel kell tekerni. Szerintem házilag nem lehet könnyű elkészíteni.

borosüvegre tekerve esetleg?vagy akinek a sütőjéhez van saslik nyás tárcsával????
Vendég

Te, Andi, nekem ez eszembe se jutott! :D
Vendég

Mucus,
de van valami okod rá, hogy félj a vizsgálattól és annak eredményétől? Korábban már jelezte az orvos, hogy esetleg lehet valami probléma? Vagy csak úgy "általában" félsz az eredménytől?
Vendég

hné, ez totál hülye doki!!sajnálom, d ene idegeld magad rajta a másik annál kedvesebb lesz :))

nekem silver cross dazzle-ém van és csudi jó.most cseréltük mert elötte két kocsim volt egy nagy praktikus, kényelmes és egy kicsi nagyon könnyű városi bkv-és közlekedéshez:

ez volt a nagy:
http://www.vatera.hu/baby_design_cosmo_ ... 31928.html
újonnan 60-70 ezer körül van.szóval az ár érték arány nagyon jó!!
ez a kicsi:
http://www.vatera.hu/silver_cross_fizz_ ... 59923.html

ez a mostani:
http://www.silvercross.co.uk/our-range/ ... mic-black/

http://www.silvercross.co.uk/our-range/ ... cot/black/

http://cgi.ebay.co.uk/silvercross-dazzl ... 2a036a5e8d
Vendég

mazsolita: nekem is Pierre Carden a babakocsim és én is nagyon szeretem. Az egyetlen hibája, legalábbis annak a modellnek ami nekünk van, hogy nem lehet állítani a tolókar magasságát és én elég magas vagyok (175 cm), nekem egy picit alacsony - csak 2-3 cm kellen plusszba, de amúgy mindent tud, úgyhogy szeretem

mucus: ezt én is akartam kérdezni, hogy miért félsz a vizsgálatoktól? Esetleg volt valami negatív előzmény?

g.timi: jobbulást! Anyukám a buktához mindig valamilyen jó tartalmas levest csinált, gulyást, vagy csülkös bab, v. ilyesmi.
Tényleg, azt elfelejtettem, hogy még a pelenkázót kellett nekem is megvennem. A legegyszerübb IKEA-s volt (kb.4-5 ezer Ft), most szétszedve várja a picurt a padláson.
Vendég

musus!NO PARA!MINDEN RENDBEN LESZ!!sokszor az esetleges ráutaló jelek ellenére is menden rendben van!!pár nap elszámolás az eredmények pozitívitását jelenthetik!!!!mire alapozzátok a feltételezéseteket?öntsd ki a lelked, hátha könnyebb lesz utána.segítünk amiben tudunk!én inkább izgulok veled és drukkolok neked, mint hülye témákon mérgelődjünk :roll:
Vendég

nem a babakocsi félmilla, hanem azzal egyutt, ha az ember a 100-150 000st veszi és vesz mindenbol ujat és rendes mennyiséget, meg eldobhatokat, akkor az lehet fél milla. de lassan majd leegyszerusitem àm a mondataimat :wink:

ma a blvn a sofor bedohànyzott az utastérbe, ennyit a mai remek kis bkv kalandrol. most akkor ezzel valoban nem kéne foglalkozni? hàt jo.

én szeretem a nagyvàrost, de az embei taplosàgbol màr elegem van. pedig nem kell h kiirtsa a nagyvàrosi lét az emberséget, de mégis igy van, ez szomoru
a vilàgot nem vàltanàm meg, de amit lehet megteszek màsokért meg a kornyezetért, ennyi .

az orfolyàs normàlis, nekem arra van a sima sos orrspray, minden nélkul, kipucolom vele hazajovet és ennyi. reggel meg véres az orrom, de ez velejàrhat, szoval ha nem betegségtol van az orrdugulàs, ennél tobb nem is kell és azt hiszem nem is ajànlott
Vendég

Mucus: engem nem zavarna pl ha megosztanàd a félélmeidet, nekem érdekes, néha bennem is vannak ilyenek, szerintem làtnàd h màsban is, és lehet h megkonnyebbulsz ha beszélsz rola egy picit. nekem pl nem azért van "szukségem" erre a forumra, meg a beszélgetésekre, mert az élet csak és kizàrolag rozsaszin habcsok meg kakao habbal, hanem mert feltételezem h gondolataim, félelmeim nem csak nekem vannak, és jo làtni ha kiderul h van màsnak is. én nem vagyok az aki félrepakolja egyszeruen a gondokat, vagy a gondolatokat, én szeretek megbirkozni veluk és megoldani oket. én ilyen vagyok, màs is biztosan van vele igy. szerintem normàlis ha az embernek vannak aggodalmai, elofordul. és jol esik azt megosztani "sorstàrsakkal", meg inkàbb aggodi egyutt mint egyedul ràgni magunkat

egyszoval engem érdekel, ha vannak ilyen gondolataid, félelmeid. és nem vagy egyedul ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.17 15:29-kor.
Vendég

Ann,
Pedig a kakaó habbal nagyon finom.

Árak témájához,
szerintem olcsóbban is meg lehet úszni, mint ötszázezer. Sőt, mi semmiképpen nem fogunk ennyit költeni a kezdéshez, mert hát felmerül, ha most ennyit költünk, akkor mi lesz néhány év múlva? Több millióba fog kerülni a gyerek szobája? Egyedül a babakocsi, a kiságy és az autóba a hordozható kerül sokba, a többit talán okos körültekintéssel meg lehet olcsóbban is válogatni.
Vendég

én sem fogok ennyit, de lehet ennyi is. nekem 100-150 000 a megcélzott àr, és ez elhuzva januàrtol, de még lehet h ennyi sem lesz. én a szobàt sem festem àt és csak a kisàgy lesz benne uj
Vendég

hné, ez a doki azért is egy vadbarom, mert mibe kerul kimondani h "fiu" vagy "làny", az neki nem pénz. a kép meg a SOTEn pl nem ingyenes, de 500 pénzért egyet azért kinyomtatnak, ràadàsul megelolegezik, mert egy tok màs helyen kell fizetni, nem a dokinak.

hajfestés; tudtommal nem ajànlatos, de a Lush meg egyéb ilyen "természetkozeli" boltok nagyon kassz termékeket àrulnak, màr itthon is szertintem van ilyesmi. én nem festetem, le is fogom vàgatni szertintem még tavasszal, egy ideig nem lesz rà annyi idom sem mint most
Vendég

Úgy látszik, ez kórházfüggő, mert nálunk például nem kell fizetni egy képért. Sőt, az első UH-ról három darab kis képet kaptam, pedig nem is kértem. A másik kettő UH-ról kértem, s így kaptam.

Tegnap este megnézegettük a kis felvételünket a kisfiúról, és még a szívhangot is meghallgattuk. Részletesen megtárgyaltuk a férjemmel, hogy mi micsoda a felvételen. Olyan jó volt látni. Hétvégén a családnak is megmutatjuk, mert már nagyon kíváncsiak. Arra gondoltunk, hogy még egyszer februárban elmegyünk 4D-re.
Vendég

Kali!

Nekem is Ikeás a pelenkázóm.láttam hozzá 2db-os huzatot is 6 euróért az itteni ikeában.

Krumpli levest csináltam a bukta mellé fokhagymássan.Nagyon finom lett mind a kettő.A bukta meg olyan jó lett mint még soha.Nem dicsérni akarom csak jó lett. :oops: Ha kell valakinek a recept szivessen elküldöm.
gtimi83
Győr

nekem elkuldheted, Timi, nem vagyok joban az ilyen tésztàkkal, pedig jol sutok, szoval minden bevàlt recept johet :) elore is koszi

nekems zerencsére megvan még az én pelenkàzom ami egy szekrény is, lefestem majd valami jo kis vidàm szinre, ràfestek dolgokat és kész is, csak egy puha valami kell bele a baba alà
Vendég

timi: nekem is küldheted, annyi szuper receptet gyüjtöttem már be midnenféle fórumokról, azok a legjobbak amiket már kipróbáltak.

ann: puha valamit is lehet kapni az ikeában :wink:
Vendég

Hahó!

Olyan jó azoknak akiknek sikerül örökölniük pár holmit, nálunk sajnos nincsen pici gyerek a családban baráti körben így mindent vennünk kell, majd azok jának jól akik utánam jönnek:)
Tegnap Manónak ezeket sikerült venni mint reggel írtam, nem kell sok hozzá és készen van a kezdőcsomag:
[imghttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1261063544.5716.jpg[/img

Kép
kicsyke77

Nah kép lemaradt : Kép

próba újra

Kép
kicsyke77

Timi,
szerintem írd le ide a közösbe a bukta receptjét, mert én is nagyon szívesen megsütném. Most úgy megkívántam, ahogyan írtad! :D Nálunk ma húsleves és chilis bab lesz a vacsora.
Vendég

Kicsyke,
ezek többnyire őszi és téli ruhák, nem? mekkora méretűek? Mert így a kép alapján nagynak tűnnek egy újszülöttnek, legalábbis számomra.
Vendég

most h mondod lehet h csinàlok hnap egy chili con carnét, amitol égni fog a gyomrom de sebaj, sajnos fuszeresen eszem

kali: kosz, de hogy a fenébe hivjàk a puha valamit?

én a nagyim meg anyàm eszét àldom h nem adtak oda sok dolgot, ezért van pelenkàzo szekrényem most, igaz h 31 éves, de szuper jo àllapotban van, majd megszépul :) és irto praktikus is szerencsére
Vendég

mire ekkora lesz tél lesz, nem? ;)
Vendég

Sellon: ezek mind 56-os azaz newborn/0-0 méretek, ennél kisebb már csak a korazülöttekre kell.
Mind 100% pamut tavaszi ill nyári dolgok, kivétel kis kabátka elöl az kvülről plüss de belül az is sima pamut, de az meg bőven kellhet még május elején vagy április végén mint ismerjük az időjárát:)

Kép
kicsyke77

Szerintem amúgy nagyon szépek a ruhák, amiket Kicsyke vett. A színük is nagyon tetszik, hogy ilyen pasztelles, és valóban felveheti egyaránt kisfiú és kislány is. Szinte már én is vágyok egy ilyen itthoni kezeslábasra, ahogyan elképzelem, milyen jó puha lehet ez a sok plüss holmi! :P

Ann,
egyet se búsulj a csípős dolgokon. Én is imádom, és bizony meg is eszem, mert alapelvem, hogy ami jól esik, az egészséges is. Így ha úgy adódik, csípi a számat a kínai leves vagy a chili paprika, amit savanyúságnak szoktam eltenni nyaranként.
Vendég

igy a képen tényleg nagyobbaknak tunnek :) én pl csak kevés yàrii cuccot veszek, arra alapozva h mindeki toportyunek vali dolgokat fog adni, meg azt is kérek, és akkor majd bevàsàrolok késobbre, mikor amit talàlok. kicsit nekem is babona amugy h nem vettem még semmit, csak az ovlehuzot a kocsiba, jobb az elovigyàzatossàg...

amugy este is simàn lehet ilyen hidegeb ido, meg aztàn volt màr olyan màjus-juniusi vizsgaidoszak mikor nem tettem még el a màrciusi pulcsikat és kabàtokat ...
Vendég

Sziasztok!

Végre én is ideértem és sikerült letennem magam egy kicsit.
Ma reggel hívott a védőnő hogy megjött az afp eredmény!(meglepődtem mivel múlt hét kedden vették le és a védőnő azt mondta hogy legjobb esetben a két ünnep között várható eredmény).
Az eredmény:Terhességi afp:33,20ng/ml és MOM:0,95
Viszont van két szám a papíron amit nem értek micsoda,az egyik a AFP_median:34.8 és a korrigált AFP MOM:1,02....Ezek micsodák?Egyébként azt mondta a védőnő hogy minden érték tökéletes! :D úgyhogy egy kicsit megnyugodtam,jővő hét hétfőn vagy kedden megyek uh-ra :)

hné:Nekem is feketére van festve a hajam,de mióta megtudtam hogy állapotos vagyok,azóta nem festetem.Tény hogy irdatlan nagy lenövésem van(augusztus közepén volt utoljára festve),de én inkább nem kockáztatok!Egyébként gratulálok az ultrahanghoz! :) A doki meg egy bunkó!Én is sztk-s hoz járok,nem mond ő se semmit csak ha kérdezek,vagy max annyit hogy minden rendben van.Képet én se kapok róla még ha kérek sem,azt mondta hogy ez itt nem lehetséges.DE megengedi hogy lefényképezzem a monitort!úgyhogy így van pár képem a kis drágáról! :)

Kicsyke:Nagyon cukik a rucik :) Bár tényleg így képről kicsit nagynak tűnnek.Én azokat is öröklök,úgyhogy megvárom a termést és babarucit csak akkor veszek esetleg :D

KépKép
Kép
csöpplány

Egyébként én is imádom a csípős dolgokat,és a fűszereseket is!Szeretem a kínai konyhát,a gyengém a szecsuáni csirke!Bár az én gyomrom se mindig bírja mostanában sajnos :?

KépKép
Kép
csöpplány

Kicsyke,
érdekes, a képen sokkal nagyobbnak tűnnek. A két kis ruha, amit én vettem, nyári darab, rövid ujjú, illetve trikós. Mi majd csak ezután kezdünk vásárolni, talán olyan január, február felé.

Arra gondoltam, hogy ha Timi megírja még ma a bukta receptjét, hogy meg is sütöm. Úgy ennék most buktát.
Vendég

én nem bànom h csip, a gyomrom kevésbé értékeli
meg én azért nem eszek kmeg mindent terhesen, a tatàr az sajnos tabu, asszem most a sush i is kimarad egy ideig, és a francia sajtokat is csak nézni nézhetem egy ideig , de sebaj
Vendég

Mi sem terveztük hogy vásárolunk egyenlőre de tegnap tényleg a töredékéért vettük meg ezeket, amit a képen láttok azért össz vissz 10200 forintott fizettünk ráadásul kajajeggyel :D
Sellon egyik sem plüss, puhának puha de pamut.
Nekem ezek a színek jönnek be és valószínűleg a továbbiakban is egy-két kivétellel ilyen színvilágú ruhákat veszünk. Ha majd jön a következő baba és esetleg lány lesz ő is tudja majd hordani.
És hát mosás szempontjából sem mindegy, ezeket együtt tudom mosni nem kell nagyon vállogatni :)
Rövid újjúak a fehér body-k a többi hosszú.
Azt olvastam általában 1 max másfél hónap alatt kinövik ezt a méretet (56) akkor is legkésőbb június közepén kell a következő 62-es abban majd inkább lesznek rövidek és napozók stb..

Kép
kicsyke77

Nyers húst természetesen én sem eszek, de bifszteket már egyébként is nagyon régen ettem, utoljára gyerekkoromban, akkor viszont imádtam.
A sajtok közül állítólag tényleg nem tanácsos ezeket a puha, penészes sajtokat enni, de én a minap megettem pár falat olyat is. :shock:

Azon szoktam nevetni, hogy mikor leírjuk itt a fórumon, hogy ki mit főz vacsorára, akkor mindig jobban kívánjuk azt, amit a másik főz. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?