Jó reggelt Mindenkinek!
Kali, Biztosan nagyon hasznos lesz a könyv! Anyukám amikor a nővéremet szülte megtanult egy módszert szintén könyvből.(gondolom teljesen hasonlót), és nagyon könnyen szült, nem fájdalmat érzett hanem nyomást. Mióta ezt mesélte, keresek ebben a témában anyagot, 2 könyvet is találtam, nem tudtam választani, még jó, h. olvastam az üzidet!
Schat, remélem sikerül a kürtőskalácsot megsütnöd, én novemberben voltam rákattanva, könnyen, mert csak a Vörösmarty térig kellett mennem. Feltekerésre esetleg nyújtófa ami fából van, bár lehet, h. ilyen már csak anyáink háztartásában van.
Az egyik bnőmnek 2006-ban született babája. Akkor az ő ktge. 1Mft körül volt. Semmit nem kaptak, mindent venni kellett. Ebben benne volt a sejtbank ktg-e is.(300e kb.) Brendonban vásárolt, mindenből jobb minőségűt, de nem extrát. pl. babakocsi peg perego 130ezerért. Mondta, h. a mai eszével majdnem a feléből ki tudná hozni, ruhákat nem a Brendonbol vásárolna és merne a teszveszről, vaterárol rendelni amit akkor nem.
Babakocsi[/b ,[b] Picilulu, SilverCross, MicraLite Torro ezek angol márkák, biztosan olcsobbak mint itthon. A silvercross jó massziv, a micralite nagyon könnyű, 8.5kg, összecsukni egyszerű. Mi ezt néztük ki, mert ugy néz ki, h. alkalmas repülős utazáshoz, itthon drága, ebay-en jelentósen olcsobb.
Kicsyke, amit belinkeltél Peg Peregot nekem nagyon tetszett, Brendonban az elado nem dicsérte, tényleg nehezen tolhato, pedig olyan kis könnyűnek néz ki.
Húúú, megyek is a Tescoban, remélem még nem fosztották ki!
Gtimi Salvus orrspray, vagy a vizzel valo orröblögetés, én ugyan nem tudnám megcsinálni, de valki át tudja mosni ilyen módszerrel.
Hibernia, jó utat és vigyázz magadra! Jól teszed, h. viszel magneb6-ot, az kellhet később haskeményedésre, izomgörcsre.
S.orsi, meg fogom nézni a Bebé Comfortot, olyan jókat irtál rola.
És most megprobálok visszaolvasni, mert csak átfutottam, ami az eszemben maradt téma arra irtam.