Új privát üzeneted érkezett!

Luna:azt a mindenit....még az agykamrákat is...... :shock:

párod biztos örülni fog...vége a nőuralomnak!!!!! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Luna,
gratula, gratula, és mégegyszer gratulaaaa!!!! :D :D
úgy irigyellek, hogy már te is tudod a pöttömkéd nemét!!!!!!!! remélem nekünk is megmondják hétfőn, vagy max kedden a doki :lol:
na és hogy fiúúú, hát ez király a sok lány közé :D

Ez nagyon szomorú, hogy azok a babák elmentek..
Vendég

Judit, meg asom elo magam a hir alol :D Meg kozben gyerekert kellett menni a suliba is... :)

moki, a nouralom marad :) Van ket nonemu macskank is (bar az egyik Geza nevre nemhallgat) valamint az egyes szamu lanyom is lany :D egesz meglepo modon :D (bar o nem lakik velunk) De humanoid teren kiegyenlitodunk, az igaz :)

Hat meselek megint... ugye a latinos fejetlenseg. Betoltottem a betolteni valot, akkor irany oltatni. Na nem ugy megy am. Penteken kerdeztem a dokimat, kell e tole valami papir ehez, azt mondja nem, csak el kell menjek a korzeti egeszsegkozpontba es bemutatni a kiskonyvemet es minden oke. Na aha, ilyen egyszeruen itt meg az eletben nem inteztem el smemit, de naiv es johiszemu vagyok... leszokhatnek rola :) Ugyanis odateloztunk. Hat nekik kell orvosi igazolas. Mondja nekik a parom, hogy de a doki szerint nem kell... na jo, akkor ott naluk a Dr. akarkit megkerdezik ad e nekem, es ha ad akkor azt kuldok tovabb a kozpontba (mi a frasznak???). Ugyhogy most varjunk arra, hogy ok intezkednek valamit (hiszi a piszi) es utana varjak meg arr ais, hogy kozpont meg behivjanak... de ha nem intezkednek (erre voksolok) akkor el kell menni a dokimhoz papirert. Gyanitom azt is kozpontba akarnak kuldetni... aaaaaa, amit lehet komplikaltan azt itt tuti ugy csinaljak, amit nem lehet csak egyszeruen annak is keresnek modszert. Komolyan, ez a latinos ugyintezes ez kesz cirkusz. (mondjuk mondta a dokim, hogy a betlotott 12 het utan meg ne rohanjak azonnal oltatni, vegulis raerek, de volt egy olyan erzesem, hogy ez a rohanas nem rajtam fog mulni, ugyhogy mar csak hetek kerdese talan, hogy valami lesz...)

luna6

Luna,
látom nem megy egyszerűen ez az oltás...

Na én nemrég jöttem haza. reggel 10kor a párom irodájában kezdtem a latin magántanárommal, és remegve nyitottam meg az e-mail-jeimet, hogy vajon elküldte e már a tanárnő a 3zh-t, amit meg kell írnom. és GYŐŐZELEM!! ott voltak a fiókomba. na akkor elkezdtük kitölteni a zh-kat. mondatfordítás volt, latinról magyarra.. komolyan mondom, én az egészből semmit sem étettem, na jó néhány szót igen, de azt is csak annak köszönhetően, hogy tudok franciául :lol: na 30perc múlva elküldtem az első zh megoldásait a tanárnőnek(ja, mert mindegyikre 45percem volt). közben (1óra alatt) végeztünk is a zh-kkal, magántnár el, én meg egy következő 38perc múlva küldtem a következő kitöltött zh-t, majd mégegy 45 perc után elküldtem az utolsót is. aztán most nemrég visszaírt a tanárnő, hogy hát ez 3db ötös :shock: :shock: :D :lol: zh lett, tényleg kár lett volna kihagyni, mert beteg vagyok.. :oops: jajj szégyenlem magam, mert nem vagyok beteg, és mert azt mondtam a tannőnek, hogy annak ellenére h nem jártam órákra készültem magántanárral folyamatosan.. :oops: nade jan.13-án lesz az utolsó vizsgám, akkor a magántanárommal bepótolom ezt az gészet. mert még a 2.félévben is lesz latin.. szóval király. most elégedett vagyok. ez azt jelenti, hogy már csak a fr töri eredményre várok, muszáj meglennie, és még a fr nyelvészetnek kell meglennie (na az tuti meglesz) és megszerzem a 36kreditet, és nem b..sznak ki 8) :lol: :) :P
nade most akkor is ég a pofám... :oops: :D
Vendég

Lányok! Ti mit vesztek karácsonyra a kedveseteknek/családnak/gyerekeknek?

Mivel most olyan írogatós kedvemben vagyok, így leírom a listát :oops:
amúgy idén nagyon szegény kari lesz, még lakást is kell újítanunk, ami elég durván mellbevágott minket, ugyanis a végleges ár amit kaptunk az 8millió+áfa... :? szóval nem tudom mi lesz...
nade ajándékok:

Férjem: Angelsounds csodaszerkezet (magzati szívhanghallgató), a Holdviola együttes cd-je (már 1000éve megrendeltem, nem tudom mikor jön meg :cry: ), meg kapni fog egy irattárcát, mert nagyon zavar, hogy mindig a gatyája zsebében tartja a pénzét, meg az iratait..., egy télikabátot is szerettem volna neki venni, nade erre most nincs keret...
szerintem én telefont kapok, tudom is h milyet :lol:

Anya: a szürke mániája miatt kap egy szürke sapit kesztyűvel, névnapjára pedig egy sütőlapát készletet

Nagyobbik öcsém:kap egy mozijegyet, meg valamit, egy nagy szőrös mamuszra gondoltam, mert hideg van náluk a házba..

Kisebbik öcsém: kap egy mamuszt szintén, és elvinném majd korizni, vagy mikulásfalvára, vagy egy moziba.

Nagymamám:névnapjára kap egy fölsőt(amire anya persze azt mondta h szerinte kicsi lesz... :evil: ), karira pedig valamit közösen a nagypapámmal, egy digitális képkeretre gondoltam..

Apa:dvd filmeket kap

Másik mama:háát, elvileg egy beagle kiskutyát, mert nemrég halt meg a kutyája, és gondoltam nem maradhat házőrző nélkül, nade nem hinném h lenne erre 10000pénzem.. :? szóval még nem tudom..

Nagynénémék:valami kis csészedolgot, vagy ilysmit az Ikeából

Após:kap egy Kyocera kést, névnapra pedig házi készítésű bonbont

Anyós:jhajj nem tudom.. nyaklánc, vagy ilyesmi bizbasz..

Kicsi sógor:mozijegy+töltőtoll

Nagy sógor:????hmm...

Nagy sógor bnője:Lelki köldökzsinór c. könyv

háát, ennyi. és még semmit sem vettünk meg belőle :shock: :lol: :D
Vendég

Geooo, ugyes vagy, csak igy tovabb!!! Illetve hogy megnyugtasd a lelkiismeretedet is azert az utolagos latintanulast ne feledd :) Es akkor megnyugodhatsz a dolog miatt.

Hogy en mit veszek a paromnak az egyreszt rejtely, masreszt lehet meg meg sem valosul, mert a bankartyam (a magyar) amin az erre valo osszeg van az valahol a posta berkeiben kalandozik es nem ert ide, ugyhogy nincs mobilizalhato anyagi keretem smemire :) Raadasul a szulinapja 28. -an van, szoval duplan kene gondolkodnom, de szimplara sincs penzem, vagyis hat nem ferek hozza :)
A csajszi ajandeka nagy vonalakban mar megveve, a nagyobbiket mar elpostaztam. Unokatesoket is megvettuk, a tobbi nem az en reszortom :) Azokat a parom intezi, de lassan asszem a veger er, apjanak valami polot vett asszem, tesojanak joga konyvet, anyukajanak meg kepkeretet, meg valami egyuttest ami nem tudom mit takar mert ezzel a kifejezessel meg nem talalkoztam portugalul, de majd este meglatom, meg konyhai kesztyut es tororuhat :D Hat nem tudom ez ad e neked ihletet meg a hianyzokhoz :)

luna6

Aszongya gyerek előbb: na jól van milyen vagy :) hát ezt tőlem tanulta... aztán meg azt fantasztityus :)

Geo ügyes vagy! Az ajándékaidhoz annyit, hogy ha kést adsz ajándékba, akkor kérj érte 5 forintot, mert szúró vágó eszközt nem szabad adni (csak venni, így ha kapsz 5 forintot a vásárnak minősül). Az én férjem se hord pénztárcát, de nekem ez tetszik, én nem szeretem a férfi tárcákat, illetve ezzel is van babonám, hogy nem szabad, mert szerencsétlenséget hoz a pasira (kevés pénze lesz)...
Bocsesz :)
Amúgy honnan ez a sok mozi? Már én is úgy mennék moziba! Nem megyünk együtt? utána vagy előtte meg kaja, mozi alatt meg rengeteg nachos!!!

Ma voltam fodrásznál... :) aztán hiába akartam vásárolni, a fiúk haza parancsoltak :evil: na majd holnap alvásidőben... :)
Holnap délelőtt rábíztam a gyereket a sógornőmre, mert még sose vigyázott rá így megbízás szerűen, csak mindig elcsórja anyóstól -és így holnap délelőtt ablakot mosok - ezt sajna nem tudom a gyerekkel, mert ő mindig a vödörben köt ki... este pedig jön a barátnőm és hoz 3 adag kínait :oops: :wink:

csajok tettem fel néhány képet a blogomba, akit érdekel, az megnézi ott?

Kép
Kép
Kép
konkri

Nanettonak meg gratula és minden szépet és jót...

Antekirtet én is láttam, hogy a júliba írt... de azt nem gondoltam, hogy baj is történt... sajnálom![/img]

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri:
olvastam amit nekem írtál a júliusiban......
basszus,én meg nyomkodom....de hülye vagyok!!!!!! :evil:
köszönöm,hogy szóltál!!!

és amúgy ez nem gáz,hogy ilyen hamar van nekem ilyesmi....??
de reggel óta nem volt,figyeltem egész nap,reggel is csak rászáradva egy kis mennyiség a cicimre...

most úgy megijedtem...... :( :(

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

moki, elotej? teljesen normalis ebben a korban is. Csak tenyleg nem szabad nyomkodni, hagyni kell es nem foglalkozni vele :)

Konkri, neztem a kepeket!! :) Hleyes pocakod van, na nekem szerintem meg ilyen nincs... illetve este ha tele van es puffad akkor igen :D Es az a legenyke! Nagyon eredeti a sotet szemeivel es a szoszke hajaval!!! :) Edes nagyon!!!

luna6

hát szép estét kismamik örülök hogy ma is volt miről írni..

drága lunám gratula a kis tököshöz...az a 99% eléggé elfogadható.
bár ekünk is majd 100%-ra mondták még nem mondtuk a családnak.ha a köv.uh is megerősiti akkor karácsonyi meglepiként bejelntjük

henikém biztos szép lesz a torta szívesen megkóstólnám....

geo örülök hogy minden jól alakul a sulival.csak így tovább.

nos lányok köszönöm az eddig biztató szavakat és bizakodom továbbra is hogy maradhatok itthon...
szóval ma voltam a haemastázis szakrendelésen néhány vv.eredményem meg van néhány még nincs.
majd ha 4.hét múlva megyek ismét addigra elkészül.amik megvannak nem tudok jók-e vagy vagy sem nincsenek értékhatárok de gondolom nem lehet nagy baj mert mondta volna a doki.szuri egyenlőre marad.
hát ma ennyi holnap reggel ismét kontroll a dokinőmhöz kell mennem megint megcspolják a vérem 6-7 fiolával biztos mint minden alkalommal.aztán pedig megyek a nőgyógy bácsihoz és kiderül miszitu....
most búcsúzom is puszilok mindenkit legyen szép éjszakátok...
bibócska

Hát, nem egyszerű ez az ajándékosdi... :x

Konkri,
a késes dolgot észbe tartom :wink:
Hát, még én sem találtam meg a megfelelő iratt/pénztárcát, mert mind olyan izé... :? de rendszeresen hagy l így pénzt a drága, soha nem találja az iratait, ráadásul januárban megint a nyakába veszi Afrikát (jajj majd látni fogjátok a tévében :oops: :wink: ) és igazából övtáskára is gondoltam, de nem nagyon övtáskás, és hát itt megrekedtem.. :?
jajj hát én imádok moziba járni, volt olyan időszakunk, hogy egy héten 3szor voltunk... mostanában keveset voltam, és olyan jó kis karácsonyi mesék mennek, meg a nagyobbik öcsém is ritkán jut moziba, lehet h megkapja az Avatart 3d-ben.
a mozi jó ötlet, az egyetlen baj, hogy nem lakunk vmi közel egymáshoz, habár mit szóljon Luna, vagy akár Tahti.. :lol:
de ha ez neked nem gond :)
mindig elfelejtem a blogod címét... :evil:

ohh egy kis fodrász rám is rámférne.. legutoljára júliusban voltam esküvői frizurát csináltatni :wink:
mostanában állandóan rövidre akarom vágatni a búrámat, de aztán belegondolok:bakker mennyi idő alatt nőtt meg ekkorára...
viszont ha a kisbabó meglesz, tuti megcsináltatom a spirál dauert. korábban is volt már dauerolva a hajam, most megint rámjött. ráadásul nem csinálsz vele semmit, mégis ápoltnak tűnsz, és göndören nem is zsírosodik :D
Vendég

Bibócska,
ez mind csupa jó hír, így tovább :wink:

jhajj lányok, az előbb leégettem a konyhát :o :shock: :lol:
felraktam 1l vizet forrni, a gáztűzhelyen meg volt egy műanyag tálca, azon meg néhány tányér, csésze, egy doboz teli ketchup. mire kimentem a konyhába megnézni h mi ez a sistergés, hát addigra már lángolt az egész :lol: nekiálltam porcukorral oltani (ne kérdezzétek miért :oops: ), majd vízzel, de azóta is szellőztetek, mert minden tiszta füst lett, meg bűz, meg pernye.. az ablakpárkánytól fogva... nem is merek kimenni a konyhába, mert akkor szembesülnék azzal, mennyit kell takarítanom.. ráadásul a gáztűzhelyre olvadt műanyagot hogy fogom felszedni.. :twisted:
nade most már muszáj, szóval irány a bomba érintette terület.. :?
és mindenkinek szép éjszakát kívánok 8)
jha, férjem karácsonyi céges vacsin, ha sokáig leszek egyedül, lehet h még visszajövök :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Heni, akkor elkűldtem neked a képeket, légyszives akkor próbáld meg feltenni. :D
Köszönöm.

Luna, nekem is azt mondta a szonográfus, hogy kisfiú lesz :D :D , de azt is mondta, hogy nem 100 %. Én biztos nem látam semmit a kukacából, csak a köldökzsinór nézett ki úgy néha. Nagyon örülök neki, hogy már tudom a nemét, de nem győzött meg :D . Majd januárban a genetikain.

Még nem olvastam vissza semmit, bocs, ha valakinek nem válaszoltam.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Visszaküldtem emailben a képeket. Mégiscsak úgy illik, ha te töltöd fel őket. De ha semmiképpen nem megy, akkor feltöltöm. Amúgy nagyon cuki mind a 3.

GEOOO: Háááát nagyon ügyi vagy! De sebaj, megesik az ilyesmi. Én egyszer palacsintasütésnél az olajat hagytam ott, és a függöny kapott lángra, konyharuhával csapdostam. Szerencse nagyobb baj nem lett.
Vendég

Heni, en detto... bar talan nempalacsintata akartam sutni, de az olaj maradt ott es langolt is szepen... es szinten a fuggonyom banta :) Most mar vicces, akkor kicsit sem volt az :)

Most ertunk haz a tornarol. Na nem en tornazom, a csajom. Ez magyar idot nevze eleg kesei idopont, meg ugy is ha levonnom az idoeltolodast, de ezek itt ilyen keson elo latin nepek ugye :) Az ABC is 9-kor nyit csak :D

Tallin, nekem a dokino nem mondta ketsegesre :) 99%-ot emlegetett, de hat majd az amnio felkerekiti ezt :) Nagyon en sem lattam evidensnek, de valami tenyleg volt ott, szamomra nem bezaonosithato de hat o a gyakorlott :) Tobbszor is tobb szemszogbol megvizsgalta :) (irto erdekes volt mar technikai szempontbol, hogy az UH fejet szinte alig mozgatva rajtam tudta valtani a kepeket, hogy gyerek oldalrol, elorol, felulrol - agyamrak - alulrol :))

geooo, majd meselj mi lett a raegett muanyaggal. engem igy latatlanban az keseritene el a dologbol...azt le lehet onnan valahogy robbantani?
Ennem vagyok egy nagy moziba jaro (lehet gyerek vagy gyerekek mellett te is valtozol majd :D) ugyhogy mindegy is mennyire vagyok messze, bar ha kozos mozizast szerveznenk benne lennek. Semmi ellenvetesem a mozi ellen, csak valahogy korabban nem jutottam el, itt meg.... hat itt az a napszokas, hogy mindent feliratoznak. Hat marhara semmi kedvem egy jo filmet vegignezni moziban feliratosan :) De azert nyaron pl voltunk moziban, lattam a Hannah Montana filmet :D Elotte valamikor meg a Kungfu Pandat :) Na ezek legalabb szinkoronosak voltak (persze portugal szinkron) ami nem alapdolog meg ilyen gyerekfilmeknel sem. Ugyhogy en altalaban DVDrol nezek sorozatokat meg filmeket, es persze magyarul :)

luna6

SZIASZTOK!!!

LUNA6:ŐSZINTE SZÍVVEL GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ ÉS A TÖKÉLETES EREDMÉNYHEZ!!!

Karácsonyi ajándékokat mi már megvettük, csak a fa hiányzik és az ételek bevásárlása.
LILIKE:Nagyon sok mindent kapott,Hello Kitty-s hátizsákot, mágneses rózsaszín rajztáblát, egy plüss cicát, egy barikás párnát, egy repülőhordozós teherautót, elemes porszívót, építőjátékot, beszélős-cumizós babát, meg egy villanyvasutat.

APÁCSKA:Ruhákat, mobiltelefont, bőrövet és egy általunk sütött mézeskalács macit kap ajándékba, meg egy Monopoly társasjátékot.

Nekem kismami ruhát, kabátot, arany gyűrűt és egy ANNE GEDDES pillangóbabát hoz a Jézuska.

No, meg a legnagyobb ajándék mindannyiunknak a kicsi pocakban lévő babánk.
Én a karácsonyi menüt illetően vagyok kissé tanácstalan még.

GEOOO:Örülök, hogy nagyon ügyesen végre megvannak a kreditpontjaid, hipp-hipp hurráááááá neked!!!

Kép
rozsa1979

Sziasztok.

Hát úgy néz ki:

Kép

Detti

U.I. Végül beoltattam magam. :) :(
bhdetti

Detti, gratulalok, meg egy fiuka, eddig harom fiu a topikban :D Ez is egy fius honap lesz vajon, mint a majusiake? :)

rozsa, koszonom a gratulaciot!
Most vagyok am nagy bajban, fiunevem soha az eletben nem volt, semmi beleszeretos, egy fel olyan sem ami 'elloheto' lenne :) Fel van adva a lecke rendesen. (bezzeg vagy 10 lanyra valo otletem lenne :D)

luna6

Kép Hát íme a kisfiam éppen alszik

Kép Itt puszit kűld

Kép Itt pedig dörzsöli a szemét [/img][/url]

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Heni!!

Nagyon hálás vagyok, hogy segítettél!!!!!!!
1000 köszönet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geo, gratula a 3 5-höz, ne legyen lelkifurdalásod, nagyon ügyes vagy, hogy elintézted, hogy megírhasd. :D :D

Tegnap voltam bőrgyógyásznál a kiütéseim miatt. Most már elterjedt a nyakam és az arcom felé :( Tök jó. Írt kenőcsöt meg ecsetelőt a pattanásokra, de nem vagyok teljesen meggyőzve a használatáról, bár a viszketés és a terjedés miatt muszáj.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Halihó mindenkinek!!

Na az a helyzet, hogy a műanyag nagyrészét sikerült lepattintanom a gáztűzhelyről, de a vason van egy olyan rétg, ami teljeen bekebelezte az anyagot, és nem tudom lepattitani.. azzal még nem tudom mi lesz, szerencsére nem olyan sok...

Detti, gratulálok a kisfiúhoz :)

Talinn,
nagyon aranyos a kis manókád :wink:
Hatottak a cuccok a kiütéseidre?
Vendég

TALINN: Igazán semmiség. Ha máskor is szeretnél képet feltölteni, küldd át nyugodtan és megoldjuk.

DETTI: Hatalmas gratula a kisfiúhoz!!!

Olyan jó, hogy már többen tudjátok a pocaklakó nemét. Nekem várnom kell január 11-ig, ugyanis csak akkor lesz a következő uh. Szerencsés esetben, ha megmutatja magát, akkor ki fog derülni. Tény, hogy egyre több fiúcskánk van a topikban, így már én sem lepődöm majd meg, ha fiút látnak.

Gyerkőcnek, már mi is megvettük a karácsonyi ajándékot. Plüss nyuszi, babáknak való etetőszék, utazóágy, babakocsi (Disney-hercegnős) szettben, konyhai eszközök. Vasalót is akartunk, de azt anyukám megvette neki.

Holnap a szülinapjára pedig pénztárgépet kap. Most ilyen házias korszakában van, és az ilyen típusú játékok tetszenek neki.

Párommal magunknak közös ajándékot terveztünk: kávé-, teafőző gépet, de azt még nem vettük meg. Mivel nekem nincs saját jövedelmem, így az ajándék nálunk mindig egy közös cucc.

GEOOO: Megbirkóztál a konyha rendbetételével?
Vendég

Heni, kb. háromszor jelöltelek vissza iwiw-en, mert valami gubanc volt a renszerrel, vagy a gépemmel. Remélem az egyik odaért hozzád.

Geo, most bátorkodtam először kenekedni a krémmel, mert már annyira viszketett. Hát nem tudom. Majd meglátjuk. Nagy volt a mellényem, hogy nem akarom kenni, de már nem bírtam a vakarózást :oops:
Hogy megy a takarítás a konyhádban?

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Én hülye, tegnap el is felejtettem Luna gratulálni a fiúcskához és a jó eredményekhez! Tudom milyen érzés az, ha az ember érez vmit, aztán meg mégis más... viszont én azért fogok örülni, ha megtudom, mert hiszek abban, hogy a gyerek nemi identitását befolyásolhatja, hogy én a hasamban hogy viszonyulok hozzá... tehát ha nem akarom, hogy homo legyen, akkor nem várok lányt és aztán fiú lesz... :) érted? :) most még babának kezelem, de amint tudom, hogy lány vagy fiú, úgy fogok hozzáállni...

Tallin, csodás képek, és az a piszémpisze orr :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Nos akkor gratula Dettinek is a fiúhoz! Ezt még csak most olvastam el...

Geo: gondoltam, ha megköt le tudod szedni, ami meg nem jön le azt próbáld ismét leolvasztani :) :) :) mondjuk egy felgyújtott konyharuhával :) na jó vicc, de tényleg ha nem pattan le megkötve, akkor olvaszd meg picit, vagy nem tudsz új vasat venni?

Én most pihizek, mert ablak mostam + vettem két gömb tuját meg régies fonott kosarat ide bentre... ilyet még sose csináltam, hogy tegnap kiötlöm, ma meg meg is veszem és az ára se érdekel... az egész volt több mint 7000 csak ember meg ne tudja, neki azt mondom 2000 volt :wink: :D már szépen föl is díszítettem őket és ha bírják tavasszal se teszem ki őket, mert akkor húsvéti díszt teszek rá.. na látszik vége az első 12 hétnek, mert eddig szünetelt a lakberendezési mizériám... de most, jön a fészekrakó ösztön... átrendeztem a gyerek játszószobáját is, de még nem végeztem, és muszáj folytatni, mert nem fogom tudni hova rakni az új ajándékokat... ráadásul a polcát és a járókát egymás mellé akarnám tenni, de az sehol nem kivitelezhető, vagy bénán néz ki akkor a szoba másik fele... ja és most a vasalómnak nem találok helyet...
ú és úgy fáj a hasam a sok pakolástól, fa cipeléstől, hogy felmentettem magam a vasalás alól... bár ha fiúk felkeltek takarítanom kell majd :( ami vígasztal, hogy jön a barátnőm fél 6 ra és 3 adag kínait hoz :)

jaj Geo, akartam még írni, hogy éld ki a mozi vágyaid, mert később a babának nem lesz jó a mozi... tök hangos és hallani fogja és te csak azt érzed, hogy egyfolytában ficánkol, ami biztos jó, de ő ezzel azt jelzi majd, hogy hangos és keresi a helyét...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jaj Geo, írtad, hogy nem tudod a blogom címét: hát a bejegyzéseim alján ott a profil, a pü és a www- na az az...
:wink:

Kép
Kép
Kép
konkri

na a konyha kész, de egy kis műanyag még mindig van rajta.. :twisted:

Konkri,
jó étvágyat kívánok a kínaihoz :D

annyian említettétek már a júliusiakat, hogy átnéztem oda, és olvastam ott, hogy valamelyikőjük írta, hogy hamarosan utólérnek minket hsz írásban.
hát lányok, most én mondom: a júliusiak nemhogy hamarosan utólérnek, de le is köröznek minket :lol:
Vendég

Konkri,
megnéztem a blogodat. A képek szuperek, te meg nagyon csinos vagy, a fiad pedig egy kis szépség. hát gratula :D
Vendég

Konkri, koszi a gratulat :) Nalam szo nem volt arrol, hogy ereztem volna valamit... marmint a gyerek nemevel kapcsolatban, csupan az en fejemben az el, hogy en egy lanyos anyuka vagyok es nekem ugyis lanyom lesz :D Hat nem ugy tunik :D Majd ujragondolom magamat :D

A terhessegi feledekenyseg es elbutulas korlatlan, ma egy oraval hamarabb mentem a gyerekert a suliba, mint ahogy kellene :D

luna6

Hát bevallom Geo az volt a rémálmom, hogy csúnya gyerekem lesz :) - na szép egy anyai hozzáállás mondhatom :) de azt gondolom,bátran mondhatom, hogy szép lett.
Anno mikor megszületett és a hugaim láttak más babákat azzal jöttek hozzám: azt hittük, hogy minden kisbaba szép, de hát rájöttek, hogy mégse... viszont én azóta tudom, hogy igaz a mondás: MINDEN ANYÁNAK SZÉP A MAGA GYEREKE!
Most valahogy nem foglalkoztat már a szépség kérdés... most inkább az, hogy fiú legyen, mert úgy bosszant, hogy anyósom meg a sógornőm minden áron lányt akarnak... mondjuk sógornőm csak azért is mondja, de anyóst nem értem, van két lány unokája... bár azt hiszem rájöttem, talán a szomszéd asszony miatt...

Marcussal lányt vártam, nem jött össze, hát most legyen az amit én szeretnék :) de a kitűzött cél azért az egészség marad.

Csajok segítetek ezt próbálgatni: leginkább aki tudja... kínai fogamzás naptár, megmondja a gyerek nemét...
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html

Kép
Kép
Kép
konkri

Luna ez nagyon jó! Én azt imádom magamban, ha jönnek hozzánk vendégek és én csak nézek ki bambán a fejemből, mert rohadtul nem tudok rájuk koncentrálni... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok! Újra itt.

Megsütöttem egy mézeskalács házikót, már csak össze kell rakni, hogy tényleg ház formája legyen, meg persze díszíteni.
A tortám tésztája kész, a krém a hűtőben pihen. Komolyan mondom, tortám még ilyen szépen nem sikerült... szép magas, könnyű tészta lett az ügyeskedésem eredménye.

Ja és kaptam marcipánt, de csak natúrban volt, így vettem hozzá ételfestéket, majd belegyúrom és máris piros lesz.

Boginak sikerült az ovit is elintéznem, pontosabban, azt, hogy csak januárban kezdi az ovit és nem holnap.

Úgyhogy ma eddig csupa-csupa sikeréléményem volt/van meg remélem lesz is. :D :D :D
Ezt imádom, mikor ilyen olajozottan mennek a dolgaim.

Az én kis ünnepeltem közölte velem, mikor kérdeztem, mit kér szülinapjára, mondja: tortát... mire én: mást nem? Nem, csak szép tortát - katicabogarasat.
Persze kap mást is, de most valahogy rá van indulva erre a tortára. Ez legyen a legkevesebb, ezt a kérést boldogan tudom teljesíteni neki.

A kínai fogamzásnaptárt már több weboldalon is teszteltem, és mindegyik azt írta ki: LÁNY.

További szép délutánt/estét mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Megvolt tegnap az uh, crl 66,7 mm. :shock: Össze vissza ficergett a picur, egyszer a szájához emelte a kezét, ennyit tudtam kivenni.
A nemét nem lehetett látni, főleg nem a fekete-fehér képen.
De Geo meghoztad a kedvem a 4d-s uh-hoz, szerintem hamarosan mi is megyünk.

Gratulálok a kisfiú babákhoz! Kíváncsi vagyok, mikor lesz az első lány babynk. :P

Már csak 2 napot kell kibírnom, és hétfőtől lesz egy kis pihim. 8)
Konkri, ne erőltesd meg magad, pihenj!
foltivspicur

Semmi gond Luna, előfordul az ilyen :P

Konkri,
hidd el, én is izgulok ezen, hogy szép legyen :)
megcsináltam a kínai cuccot amit belinkeltél, és nekem lányt adott ki :D :D nagyon örülnék a kislánynak. én következőnek szeretnék fiút :lol:
jajj engem meg az idegesít, hogy anyáék folyton mondják, h na és Hanna jól van? nem szeretem, hogy már előre nevet adnak neki. a legszomoúbb az, hogy eddig tetszett is a hanna... nem akarom h azzal jöjjenek egész életemben, h ők adták a nevét a babának :twisted:

Henibaby,
ügyi vagy!! :lol: erről a tavalyi mézeskalácsházikóim jutnak eszembe :)

jhujj egyre inkább azt hiszem, hgy a kisbabám bugyog a pocakomban :oops: :lol:

Na most megyek és megsütöm a szilvás sütit :D
Vendég

Foltivspicur,
ezek szuper adatok :wink:
Vendég

Na jottem szaporitani a hozzaszolasainkat :) Jelentem, ez egy masik kinai mint amit en probaltam, de egymashoz kepest stimmelnek az tuti, mert az elozo is es ez is lanyt mondd :D Na meglassuk, hogy a dokineninek vagy a kinaiaknak lesz igazuk :) Irto nagy szerencse, hogy a dokineni nem kinai, akkor lennenk igazan bajban :D De ranezesre sokkal inkabb skandinav tipusu :D

Hat csajok, en ezt mar maskor is bevizsgaltam, de allitom nektek, ha valakinek szorulasa van (nekem speciel kicsit sem volt) az igyon total friss natur almalevet (nem dobozos boltit, eredeteit, bar enyim dobozos bolti de ez a frissen ma facsart verzio) de ne sokat, mert megbanja :) 2 ora nagyjabol es jon a hascsikaras es a kigyozo tekergozes, majd az ember purificalodik es megtisztul teljesen... annyira, amennyire nem is akarta :) Huhhhh...remelem tul vagyok rajta teljesen mar :) Pedig tanulhatek a sajat hulyesegembol, viszont az almalet nagyon szeretem. Mondjuk alma-citromlet akartam venni (az erdekes modon mar nem hajt) de elfogyott, az alma ananasz dragabb volt... igy jartam.

Geooo, meseld mar el nekem benned honnan buzog mindig ennyi tettero, en napok ota sutok-fozok, kepzeletben mert a fizikalis hozzaallasom nagyon gyatra :D Bar az teny, hogy mig az elozo terhessegem melett meg hetven dolgot csinaltam aktivan es nem ertem ra 'terhesnek lenni' addig messze nem voltam ilyen teknosbeka :) (na meg azert lassam ugye be, hogy venultem is :D)

luna6

Jahajjj a nevek... hat csajok meg vagyok am love. Vegigneztem a helyi kinalatot es meg igy sem jobb :) Mondjuk egy mareknyit talaltam ami talan elfogadhato, de tobzodas es nagy valogatas nalunk tuti nem lesz :D
Na de nem is ezt akartam irni, hanem hogy a hulye nevadasban a portugal lehetosegek messze felulmuljak minden kepzeletemet :D:D:D fantaziadus nepseg, ugyhogy baromsagokat azonnal talaltam :D:D Mondjuk az egyik legjobb, hogy adhato igy egyben, hogy Luis Figo (igaz a figo az csaladnev eredetileg, gondolom sokan tudjatok kirol van szo) de kit erdekel? Es adhatnam a gyereknek azt is (meg mindig csak! keresztenvekrol van szo) hogy Airton Sena :d:d:d Azert a Primitivo mint ferfinev is elgondolkodtatott, vagy a Vasco da Gama mint keresztnev :D (mondjuk nem portugal de delamerikai ismeretsegi koromben keresztnevnek akadtak olyanok, hogy Wasington, Berlim - ez a Berlin szerintuk, Semaforo - ez szo szerint sorompo, Edison, vagy az exferjem szomszedja aki Dolores de Barriga volt, ami nem mas meg spanyolul is mint a gyomorgocs :D:D:D)
Mondtam, hogy annyira nem talalok fiunevet, hogy szerintem hivjuk Anonimusnak... hat az itt meg nem adhato :D:D otthon vajon van? :D De ezen a nyomvonalon talaltam meg ennel is jobbat. A Hermano ami fiutestvert jelent valamint a Infante ami meg gyereket... ugyhogy anonimus hijan mondtam a paromnak, hogy Hermano Infante lesz :d:d:d Vagyis fiutestver gyerek :d
keeeesz... es meg ennel is tobb hulyeseget lattam, bezzeg olyat ami oke lenne tenyleg csak egy fel marekkal :)

luna6

Picur, orulok, hogy neked is jo eredmenyeid lettek! En magam sem hiszem el meg most sem, hogy ennyire reszletesen latott a dokino, en azelott ilyenrol meg nem hallottam, hogy 12. heten nem-meghatarozas... bizonyara a geptol fugg, amivel nezik. Jol hamozom ki a szavaidbol, hogy te (is) lanyra utaznal? :)

luna6

Luna, jot nevettem a neveiteken! Szerintem a semaforo a tuti befuto (olaszul is sorompot / jelzolampat jelent) Nalunk delen ilyesmi neveket adnak: csemegezz hatha tetszik valamelyik: (fiu keresztnevek mind): Crocifisso - Feszulet, Fedele - Huseges, Salvatore - Megmento, Purificazione - Megtisztulo, Rosario - Rozsafuzer, naaaa tetszik valamelyik?????

:lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Szerintem a Salvador es a Purificazione itt is siman mukodik :D:D a Rosario is remlik :D
Az Emo pl szerintem eleg trendinek hangzik ma :D Nalunk meg ilyet is talaltam :D De mondjuk az Agonia se semmi... vagy Arcanjo... mint Arkangyal :D vagy x keresztve es + da Cruz...
Na jo ezeknek tuti hagyomanyuk van, de nekem fura a Professora Felicidade a suliban :D:D aszittem hulyeskedik a gyerekem :D

luna6

Na, ha én megjövök, akkor mindenki elmegy? Csupa jó híreket látok viszont. Olyan jó, hogy már ennyien tudjátok a a baba nemét. Én is szeretném már tudni, bár mindegy csak akkor már tényleg tudja az ember mire/kire készülhet.
Mi Apácskát várjuk, még dolgozik. Lili meg persze addig nem akar menni aludni, amíg Apa nincs itthon. Közben fő a husileves, már éhezem. Igaz se ízeket, se illatokat nem érzek, de azért elképzelem milyen lehet amit eszem :lol:

Apácskát meg elküldtem holnapra egy gumicserére. Hátha az a baj. Legalább is a benzinkúton azt mondta a fiú, hogy szerinte ez nem is téligumi. De ha igen, akkor meg elég kopott. Akkor viszont talán nem az én vezetésemmel van probléma :lol: Persze akkor leszek nagyon csalódott, ha kicserélik a gumit és akkor se megy majd. De akkor legalább tudom, hogy nekem kell fejlődnöm. Na jó, azt így is tudom :roll:

Ajándékilag még elég ramatyul állok, egyelőre a gyerkőcnek és a páromnak van meg az ajándéka. Holnap még útra kelek és próbálom pótolni amit lehet. Jövő héten még dolgozom, úgyhogy nem lesz időm. Most ugyebár betegállományban vagyok, de pihenés helyett vásárolgatok :? Ráadásul úgy néz ki jövő héten nem sokan lesznek az oviban, úgyhogy szegény lányomat sajnálom, bár lehet, hogy jobb ha kevesen vannak, ki tudja. Akárhogy próbálom, nem tudom megoldani, hogy itthon maradhasson, max. szerdán. Ez van. A többiek mind mennek nagymamákhoz, nagypapákhoz. Ma volt náluk a karácsonyi ünnepség, és csináltak nekünk ajándékot. Olyan édes volt, kaptam tőle sütit, amit ő sütött, meg egy gyertyatartót, amit ő festett le. Megható volt.

Eddig én nem akartam 4D-s UH-ot, de olyan jók ezek e képek, hogy kezdek kedvet kapni :lol: Na majd talán januárban.

Na megyek, megnézem a csodalevesemet.

Kép
Kép
hari

En meg megvagyok, eppen diot meg makot daraltam, el vagyok csuszva a terveimmel. Kozben ramtort a veszett nagy faradtsag es energiatlansag, pedig most megcsinalhatnam a tolteleket is... viszont tuti, hogy masfel ora mulvara felebredek, ez a menetrend :) De jo, hogy holnap az utolso nap a suliban, legalabb nem fog kellenem minden nap olyan koran kelni.
Hari, anno az en csajom is mindig benn volt ilyen unnepelotti osszevont napokon, mindig megprobaltak jol kiszorni a nepet, ha mar sokan ugyis hianyoznak... de velem hiaba, en sem tudtam sokszor hova tenni. Nem orultek nekem, de hat akinek nincs mozdithato rokon annak nincs, nem az ovonokkel valo kitolas a celja :) Mondjuk enyim csaj szeretett menni, szoval neki ez nem volt gond.

luna6

Nos mielott elmegyek az agyam fele gondoltam bezarok meg itt, kisoprok meg felmosok a topikban aztan a lakat, kivancsi vagyok ki nyitja reggel :D
Ahogy sejtettem feltamadtam borzalmas faradtsagombol es megcsinaltam veeeeeegre a bejglik tolteleket :) Es nem is lettek rosszak, plane ha azt veszem, hogy eletem elso bejglije lesz :) Aztan majd holnap folytkov, jon a tesztaja :)

Hat akkor veget ert a moka mara, zarul a juniusi babak tara :) Mindenkinek joooo ejszakat es meleg paplanokat, keves forgolodast es pisilesmentes ejszakat! :D

luna6

Sziasztok!
Csatlakozhatok én is? Nem tudom mennyire sikerült a vonalzóm, de június végére várjuk az első babánkat!

KépKép
yadine81

Jó reggelt!

Luna, hát először nagyon lányt szerettem volna, aztán most úgy érzem valamiért, hogy fiú lesz, de mostmár teljesen mindegy. Nincs kívánságom, csak minden rendben legyen végig. :wink:

Hari, nyugi, én még csak most tanulok vezetni, megyek is mindjárt órára. Még csak a rutinnál járok. Neked legalább már van jogsid. :D

Papír szerint ma 13+4 vagyok, minden uh-nál növekszik néhány nappal a különbség. :roll:

Yadine, üdv a topikban, mesélj magadról egy kicsit!
foltivspicur

Geo, hogy sikerült a szilvás sütike? :P
foltivspicur

Kicsit visszaolvasgattam, megnyugtató, hogy titeket is hasonló gondolatok foglalkoztatnak mint engem! :)
Tök jó, hogy van aki már tudja a nemét is a babójának!
Nálunk nem derült ki, bár 4 D-n nem voltunk.
Lombik baba van a pocakomban, három évet vártunk rá, szerencsére elsőre sikerült.
Gyötör a hányinger, hányás, nem akar múlni. A szagokra nagyon érzékeny vagyok.
Egy hete beoltottak h1n1 ellen, nagyon megnyugodtam tőle.

KépKép
yadine81

Szep napot, de jo, hogy van aki hamarabb ert ide mint en!! :)
Yadine, udv a topikban, gyere sokat :) A dokim a mult heten azt mondta, hogy a 16.-hetig is siman johetnek a rosszulletek, en sajna olyat is hallottam akinek vegig kitartottak, de te biztos nem ez a kategoria leszel. Kicsit semjavul? (itt nalunk mar kaptal volna ra gyogyszert) Erdekes, az elso terhessegemnel en is szagerzekeny voltam, foleg a cukraszuzemtol voltam rosszul, szoval edes szagoktol az elejen. A masodiknal nem remlenek szagok, es most sem egyaltalan.

Picur, hat elsore en is nagyon lanyt szerettem volna, de hat az is lett :) Masodiknal is, de akkor baratnok es ismerosok belemdumaltak, hogy ez tuti fiu lesz mar (UHn sosem latszott) ugyhogy valahogy ebben a hotben voltam es nem is nagyon volt lanynevem sem kiforrott, volt nagy meglepetes (abszolut pozitiv persze) mikor kibujt a gyerek es azt mondta a doki, hogy kislany. Ugy meglepett, hogy vissza is kerdeztem, hogy biztos? :D Miert, fiut mondtak? kerdezte a doki :) Mondtam neki, hogy vegulis nem, es egyaltalan nem baj (az sme lett volna baj ha fiu, termeszetesen) csak meglepett a dolog :) Na de most nemlesz ilyen meglepi, mert ugye doki egyreszt marha biztosnak tunt a dolgaban, masreszt az amnio odateszi a sztori vegere a pontot :)

Fuuu ma van Nanetto nagy napja!!!! :)

luna6

Fuuu lanyok, ma megint veszett nagy tolongas van errefele :) Ne bujkaljon senki RO-ban, meseljetek inkabb!! :)

Hol van gemini es Tähti? Konri, Heni??? esmindenki mas is... Csilla pl, Bibocska... (szelektiv az agyam, mindenki mas is, csak nem tudom eszbentartani a nickeket :)) rozsa...

Nanetto igazoltan van tavol :)

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?