Lányok! Ti mit vesztek karácsonyra a kedveseteknek/családnak/gyerekeknek?
Mivel most olyan írogatós kedvemben vagyok, így leírom a listát
amúgy idén nagyon szegény kari lesz, még lakást is kell újítanunk, ami elég durván mellbevágott minket, ugyanis a végleges ár amit kaptunk az 8millió+áfa...
szóval nem tudom mi lesz...
nade ajándékok:
Férjem: Angelsounds csodaszerkezet (magzati szívhanghallgató), a Holdviola együttes cd-je (már 1000éve megrendeltem, nem tudom mikor jön meg
), meg kapni fog egy irattárcát, mert nagyon zavar, hogy mindig a gatyája zsebében tartja a pénzét, meg az iratait..., egy télikabátot is szerettem volna neki venni, nade erre most nincs keret...
szerintem én telefont kapok, tudom is h milyet
Anya: a szürke mániája miatt kap egy szürke sapit kesztyűvel, névnapjára pedig egy sütőlapát készletet
Nagyobbik öcsém:kap egy mozijegyet, meg valamit, egy nagy szőrös mamuszra gondoltam, mert hideg van náluk a házba..
Kisebbik öcsém: kap egy mamuszt szintén, és elvinném majd korizni, vagy mikulásfalvára, vagy egy moziba.
Nagymamám:névnapjára kap egy fölsőt(amire anya persze azt mondta h szerinte kicsi lesz...
), karira pedig valamit közösen a nagypapámmal, egy digitális képkeretre gondoltam..
Apa:dvd filmeket kap
Másik mama:háát, elvileg egy beagle kiskutyát, mert nemrég halt meg a kutyája, és gondoltam nem maradhat házőrző nélkül, nade nem hinném h lenne erre 10000pénzem..
szóval még nem tudom..
Nagynénémék:valami kis csészedolgot, vagy ilysmit az Ikeából
Após:kap egy Kyocera kést, névnapra pedig házi készítésű bonbont
Anyós:jhajj nem tudom.. nyaklánc, vagy ilyesmi bizbasz..
Kicsi sógor:mozijegy+töltőtoll
Nagy sógor:????hmm...
Nagy sógor bnője:Lelki köldökzsinór c. könyv
háát, ennyi. és még semmit sem vettünk meg belőle