Sziasztok!
Ilyen se volt még,hogy én vagyok az első kukorékló,de napközben nem nagyon megy az írás,az estéről nem is beszélve
Előre bocs a kisregényért,de végre visszaolvastam,úgyhogy dőlni fog belőlem a szó.
Először is magunkról. A házassági évfordulónk nehéz kezdés után naggggggyon jól sikerült. Először is beteg lett,aki vigyázott volna Vencelre, majd a "helyettese" sokat késett. Aztán miután kicsíptem magam,felébredt Vencel /ilyen persze máskor nincs
/ és negyed órás altatás következett, így ezek után eléggé izgultam a folytatás miatt. Nem sikerült a vacsi alatt elfelejteni szülői kötelességeinket, miután a párom mondott egy szép beszédet a házasságunkról, megrendeltük a vacsit,és onnantól a sarokvédő,altatás, stb. volt a téma
De legalább gyertyafény mellett
Hát inkább nem mondom el,miket ettünk, hátha Norbi is olvassa
Ja! Az ajándék végül nem is lett rossz,de minden túlzás nélkül egy napig készült, a művészúr ugyanis nem nagyon akarta lábnyomát adni a dologhoz, vagy nem sikerült,vagy mire összejött,már kemény volt a gyurma,és még sorolhatnám... Apa naggggggggyon boldog volt, még el is pityeregte magát /remélem,tényleg a meghatottságtól
/,és a legfőbb bizonyíték,hogy tetszik neki,hogy már ott díszeleg az irodájában
Na majd teszek fel képet.
Ami az alvást illeti, elaltatás ügyben nincs nagy változás, hol cicizéssel kötöm egybe, hol simizéssel, néha meg magától elalszik. Most már biztos,hogy nem csupán bepróbálkozásról van szó. Ami új,hogy két napja éjszaka is felkel többször /2-4 alkalom/,és cicit kér. Szakirodalmaim szerint ez most pár hónapig így lesz
Bajnak nem baj, csak egy kicsit fárasztóbb
És akkor sorba mindenkinek...
Orsi!
Az én párom is nehezebben lazít, náluk nem segítenek a hormonok
Azt bírom legjobban,amikor vendégek jönnek,és nem bírja felfogni,hogy gyerek mellett nem lehet rendet tartani,és a vendégek sem fognak csodálkozni,ha néha orra buknak egy-egy játékban
Hajni,
Szeintem nagyon csini pocakod volt,nekem nem tűntél "csupagyereknek". Paramétereink hasonlóak /158cm, 48kg/,de akkor Te még nálam is picuribb vagy
Ami az előke kérdést illeti,biztos furcsa,de mi semmit nem használunk, ugyanis Vencelnek éppen csak a szája széle lesz kajás. Igazi profi
Nálunk inkább a kaja utáni játék közben vannak bukáshegyek,de egész nap azért mégsem lehet előkében . Ja! És apa meglepije nagyon romantische , gyorsan fel is olvastam az enyémnek
Tünde!
Hú de szerény tudsz lenni ezekkel a világhírű szenzációkkal! Nagy -nagy garatula a megfordulásokhoz, mostantól csak győzd energiával a pelenkázást,stb.
Szilvi!
Én biztos lecserélném a dokit,védőnővel is csak telefonon tartom a kapcsolatot /kéthavonta
/,mert nem bírom,ha valaki hülyeséget beszél, és még ezért kapja a fizetését. Dokinak is magánt fogadtunk fel, elsőször havidíjért /akkor min. hetente jött/,most már alkalmi díjért,de így itt van másfél órát /imádjuk a szövegét
/, mindenben maximálisan hasonló nézeteket vallunk, és mindig van kielégítő válasza, vay valami praktikája a problémára
Ehhez persze nem kell magánnak lennie,csak épp megfelelőnek. És hurá fogacska,meglátod apa most a kis "egyfogútól" lesz elájulva
Bogi!
A múltkor kicsit félreértettél, nem Vencel volt nyügi és azért mászkáltunk egész nap,hanem az anyja szervezett túl sok progit /exmunkahely,apa munkahely, sziget /
Látom,jól ellevelezgetsz, bár én is azt vallom,hogy a gyártó naná,hogy nem fog maga ellen beszélni. Az allergia és egyéb rossz dolgok később /is/ okozhatnak problémát,ezért érdemes kivárni,amíg a szervezet "megérik" rá. Itt is van hasznso info, ld. Babaétrend 1 éves korig
http://www.otlettar.try.hu/ Az olimpiáról már nincs véleményem,elég rossz irányt vettek a dolgok
Minősíti ez a szervezőket is, de ránk sem vet jó fényt
A politizálásba csak azért nem mennék bele mélyen,nehogy vita alakuljon ki, de fúúúúúj! Petya hétfői dumája Friderikusz műsorában nem lepett nagyon meg,de azért hánytam tőle
Kellemesebb téma: klassz,hogy szerettek merülni,mi most pihentetjük,mert nem lett a kedvencünk
Ági!
Remohobby
Szeretet befőtt nálam is nyerő, lízingelhető ?
Vic,
Foghegyek
Álmodj lottószámokról is
Örülök,hogy jó volt a buli, Dorkát nem zavarta,vagy nem húzodott éjszakáig ? Bébikomp: azért ne túl gyakran, nem tudom,tudod-e,de nem szerencsés a mozgásfejlődésre
/bocsi,hogy én mindig kötekszem
,nem vagyok gonosz banya
/ Amúgy sajna még nincs bocis izénk,mert nem is láttunk sehol
a házról meg írjál csak, mekkora lesz,hány szoba,stb., legalább a yálunk csorogjon
Judit!
Cicisztrájk
Én ha nem is esnék túlzásba,azért finoman próbálkoznék. Eyg ilyen méretes királylánynak is kell a fincsi tej
! De szerintem nem adod fel olyan könnyen,ahogy ismerlek
Rizspelyhet nekem is
! Románc: nem ma lesz a kiruccanás,Te kis telhetetlen ?!
Dugultam!
Buksi