Tiszteletlenség:Nem adja át az ülőhelyet,sőt némelyik ha szólsz érte még visszaszól,hogy ő ugyanugy megvette a jegyet,mint én.Másrészről amit az idősebbekkel művelnek,ahogy az iskolában a tanárral viselkednek(megjegyezném én meg se mertem mukkani sem az órákon,pedig nem vagyok még öreg),megverik a tanárt meg ilyenek,valamint a saját szüleiket sem tisztelik.(hallottam olyan gyerekről aki szó szerint leköpte az anyját!)
Modortalanság:Utcai káromkodások,amikor köpdösnek az utcán(amibe persze aki nem figyel belelép),ordibálás,vandálkodás,kutyahergelés,szemetelés,ricsajozás.
Ami számomra végképp gusztustalanul modortalan,amikor mellettem ül a buszon és elbüfögi magát (de nem ám finoman,szinte teli torokból),vagy amikor köhög,ásít és nem teszi a szája elé a kezét és le lehet látni egészen a reggelijéig.
Öltözködés:Lenge,céda öltözet amit a lányok ruhának neveznek,a szivárvány minden szinében tündöklő haj,mag a haj stílusáról nem is beszélve(egyik oldalt kopaszra nyirva,másik oldalt berasztázva),piercingek tömkelege a legelképesztőbb helyeken,meg tetoválások.Mi szükségük a tizenéveseknek ilyenekre?!
Vissza kellene hozni az iskolaköpenyt,meg a körmöst,régen is túlélték és érdekes módon normális felnőtt lények lettek belőlük,de manapság a fiatalok azt hiszik,hogy ők a világmindenség urai és bármit megtehetnek(ugyse büntethetők).
Ez csak az én véleményem,de persze tisztelet a kivételnek,mert sok nagyon rendes gyereket is ismerek,sajna még ahhoz képest mindig keveset,amennyinek kellene lennie.
Na,ennyi a véleményem