Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

nincsenek jó hireim,tegnap megjöttek a tesztek,de sajnos negativ lett,pedig reggel is csináltam a biztonság kedvéért,az is negativ lett :cry: :cry: :cry: pedig nagyon biztam benne,nincs baba :cry:
mensi még mindig sehol,47 nap,jól ráhúzótt :!: :!:
próbálok emelt fővel nekiálni a következő hónapnak,ez az évem is elment úgy hogy nem vagyok terhes...

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike!
Sajnálom, hogy most nem sikerült.
Hidd el jönni fog a babó, csak most nem volt valamilyen körülmény megfelelő neki.
Tudom, hogy most elég rossz Neked, de próbálj meg egy kicsit lazítani, nem görcsölni rajta! Ez sokat segíthet!
Nálunk is eddig mindig akkor jött össze, amikor nem számítottunk rá, még a gyógyszerek sem segítettek, volt, hogy állandóan azt lestem, mikor van peteérésem, akkor nem jött össze, s aztán amikor már nem görcsöltem rajta, akkor meg sikerült. Ezt már négyszer tapasztaltam, eddig mindig így volt.
Fel a fejjel! Ahogy írtad: emelt fővel!!!
jucus80

Sziasztok!

Lucuzs!
Drukkolok!!!!!

Petra!
Elég érdekes, hogy nálatok uh alatt nem mond semmit a doki.

Gota!
Gratulálok a jó vérvételi eredményekhez!
Valami hasonlóval én is beérném majd. Sőt!
Diétázol?
jucus80

Bettike, sajnálom a nega tesztet.... :(
Dobsz egy görbét?
mókica

Bettike,

én is sajnálom a nega teszet.

Jucus,

mindent csinálok, csak a diétát nem :oops: :oops: :oops:
nem tudom, hogy a met hatna így?

Kép
gota79

Sziasztok!

Bettike! Sajnálom. :cry: De én is azt kérdem, mint Mókica: görbe?
Na csak azért mert lehet még itt plusszos teszt, főleg míg nincs piri! :wink:

Jucus! Köszi a drukkot! :D

Én ma délután beadtam magamnak a tüszőrepesztő szurit. Ügyes voltam, simán ment, csak egy icipicit remegett meg a lábam, de akkor már félúton voltam, visszafordulni nem volt lehetőség. :lol:
Amúgy emlékezetes pillanat volt ez a szurizás, mert ugye du. 5-kor kellett beadnom, és mi akkor épp a barátnőméknél voltunk a kislányának (aki történetesen Bogi barátnője) a szülinapi zsúrján.:D Hát fogtam magam 5-kor és elvonultam a fürdőbe... :wink:
Csak remélni tudom, hogy hétfőn időben leszünk... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Bettike,nagyon sajnalom. :cry: Csak a tobbiket tudom ismeteleni,amig nincs piri,addig van remeny!!

Lucuzs,ugyi vagy! Igy tovabb!!!Hetfo uh? Mindjart itt van!! Drukk!

Jucus,mikor lesz vv?

Nekem is fura volt eloszor,hogy nem mondannak semmit uh. :shock: Most voltam masodszor.
Csak feltett par kerdest,hogy mi a panaszom,mikor volt az utolso mesim,kb ennyi.
Ugy van,hogy a doki elkuld uh-ra. De ott vegulis nem doki csinalja a uh-t,csak egy aszisztens. Gondolom nincs joga diagnosztist mondani,hanem O csak leletett keszit es azt tovabbitjak a dokinak. Terhes gondozasba,meg ilyenekben biztos maskepp mukodik...
Vegulis nem tudom,otthon,hogy mukodik,mert otthon meg nem voltam uh-on. :)
Amugy biztos talaltak valamit vagy a vv-en vagy uh-on. Mert meg aznap este hivtak,hogy 21-en tudok menni a dokimhoz.

Hogy alltok a karacsonyi keszulodessel?

Kép
paszicsnyek

Sziasztok!

Bettyke,
sajnálom. :cry: :cry:

LUCUZS,

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!
Vendég

Loviné! Köszi! :lol:
Húú, most nézem, hogy már csak 1 kg az álomhatárig! :shock: :lol: Nagyon nagy gratula! :lol:

Petra! Holnap nem uh lesz, hanem már az inszem. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Utólag is boldog szülinapot! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, boldog névnapot!

Loviné, ügyi vagy a fogyással. :lol:

Bettike?
mókica

Sziasztok!

Énis megérkeztem!

Petra,
és dokihoz mikor tudsz majd menni?

Lucuzs,
millió drukk holnapra!

Bettike,
nem elkeseredni!Amíg piri nincs, addig van remény.
Görbét dobsz?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli! Neked is mennek a drukkok az uh-hoz! :D
Jövök majd a hírekkel és a hírekért! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

jól eltűntem, de a hétvégék mindig ilyenek!

köszönöm a kedves fogadtatást! ;) jól esett!

én is jól lerohantam apát, bár jó lenne tudni, hogy van-e egyáltalán PÉ... :)

Bettike, nagyon sajnálom! tudom, hogy mit élsz át! fel a fejjel! remélem, hogy hamarosan TE is pozitívat tesztelsz! mint sokan mások is! ;)

Loviné, elárulod, hogy sikerült ezt a fogyást elérned!? nagyon nagy gratula! de jó lenne, ha én is hasonlóan le tudnék fogyni! kb. egy súlyról indulnék, sőt, pont erről, és ennyire is kellene a 173 centimhez! vagyis ezzel full boldog lennék! szóval minden elismerésem!!!

Lucuzs, I. inszemhez gratula! mennek a drukkok, hogy minden a legjobban alakuljon!!! ;) nagyon nagy hős vagy a szurikat illetően!

Gota, gratula a jó cukor eredményhez! ügyi vagy!

bocsi, hogy nem mindenkinek reagáltam, de vacsiztatnom kell a babámat! aztán megy apával alukálni! legalábbis így tervezem, hátha belefér még egy támadás :P

na sziasztok! igyekszem azért sűrűbben jönni közétek!!! jó éjt!

sophie27

Sziasztok!

Sehol senki?

Lucuzs!
Nagyon várlak a hírekkel! Szorítok, hogy minden simán menjen! És persze nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Meli!
Neked is szorítok az uh-hoz!

Ranita!
Boldog szülinapot! :) Mi újság veled?

Loviné!
Gratulálok a fogyáshoz! nagyon ügyes és kitartó vagy! :)

Gota!
Tök jó, hogy ilyen szuper a cukrod! Biztos van hozzá köze a metnek.

Bettike!
Azóta teszteltél?

Móki!
Veled mi újság? Készülődik a pé?

Sophie!
Üdv itt! Nagyon cuki a kisfiad és gyönyörű neve van! :) (Nálam is ez a favorit a fiúnevek között!)

Velem: A mai uh-t lemondtam, egyrészt mert beteg vagyok, másrészt meg van ma egy megbeszélésem és nem biztos, hogy végzek vele addig. Péntekre kaptam új időpontot, de legszívesebben nem is mennék, csak a férjem beszélt rá. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a napokban megvolt a pé-m, de mostanában nem figyelem úgy magam, a hőmet sem mértem eddig, mert a nátha miatt nem kaptam levegőt és nem is erőltettem. Ma viszont már jobban vagyok és 36,9-et mértem reggel! Nem tudom, hogy a nátha miatt van-e, de már túl vagyok a nehezén és még az elején sem volt lázam, sem hőemelkedésem. Majd holnap is mérek, meglátjuk mi lesz.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!

Megjöttem! :lol:
Megvolt az inszem. A mnyh 12 mm, a tüszők megrepedtek és 7 millió jól mozgó katonát kaptam. Boldog vagyok, és nyugodt, bár csak voltam, mert most, hogy megjöttünk látom, hogy véres a betétem. :evil: Pár csepp, ez belefér? Én még ilyet nem hallottam. Nem akarok komplikációt!!! :(

2x1 utrót fogok nyomni, és 28-án teszt Tapolcán.

Hát ennyi.

Meli! Nálad mi volt?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem reagálok, csak a fejleményekkel jöttem!
Kicsit el vagyok keseredve! :cry: Azt hittem, ma egy kicsit megnyugszom, de nem így lett.Jobb oldalon van 2tüszőm, amik 12-14mmesek.A többi most van a rajtvonalnál.Baloldalon mind startra készen áll.Dokibácsi szerint ezek beindulnak.
De azt is mondta, hogy nem maradéktalanul boldog(hát, én sem vagyok az).
Annyit mondott, hogy ebből még bármi lehet.Az is lehet, hogy nem indzulnak meg, az is lehet, hogy nagyon sok indul meg.És persze az is lehet, hogy pont elég indul meg.Szóval nem lettem okosabb, csak még jobban parázok, hogy legyen tüszőm, de ne 30!!!
Nagyon kivagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
szerintem nem gond a pár csepp vér!
Csak nyugi!
Minden rendben lesz!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

lucuzs orulok a jo hireknek.par csepp belefer,olvastam mar rola masnal is elofordul.

meli a 3variacio kozul a legjobbra kell gondolni.lesznek szep tuszoid.szoritok.

Kacsi neked is szoritok a spontan babaert,milyen jo lenne ha most csak ugy becsuszanna.

Kép
monyo83

Lucuzs,
én már olvastam ilyenről, és belefér! Ne aggódj emiatt! Drukkolok hogy pozi legyen a teszt!

Meli,
neked is nagyon drukkolok, hogy legyenek szép tüszők, és ne legyen túlstimu!

Eclipse
eclipse
Budapest

Bettike
Sajnálom a nega tesztet! :( Ne keserdj el nagyon!

Lucuzs
Szuper hírek.

Én sem vagyok ám nagyon eltűnve, csak most egy kicsit átcsaptak a hullámok a fejem felett...
kb 2 hete volt egy jó kis epekő műtétem, ami azt jelentette, hogy az epevezetőből kivették a két 5-6 mm-es kövecskémet, és ha kibírom még egy évig legalább, akkor a többit már csak a gyerek után veszik ki....
Azóta voltam cukros terheléses vv-en is és hát azok az eredmények is igen szarok lettek.
Nem tudom, hogy az epére való diéta kavart e be, mert hát ugye a két diéta kifjezetten üti egy mást az elején. Ráadásul le is állítottak a gyógyszerről!
De szerintem akkor sem lehetne ilyen baromi magas cukrom:
0 perces : 4,08
120 perces: 10,55
Nem tudom mi a franc lehet ez :shock: Most szigorítanak éppen a diétámon..
Egy kicsit be vagyok fosva....

Mindjárt visszaolvasok... már amennyit tudok...

Kép

Kép
princzike

Meli
szerintem rendben lesz minden. Csak arra koncentrálj, hogy növögessenek! :)
Küldöm a pozi energiákat ++++++++++++

Kacsi
Hajrá spontán baba! :lol:

Lucuzs, Ranita
Nektek nagyon-nagyon sok boldogságosat! :lol:

Sophie
Szijja :)

Kép

Kép
princzike

Priczke, epekő műtétet sajnálom.... :(

Meli, Lucuzs nem elkenődni.....

Kacsi, remélem készül a pém... olyan vizes, tojcsis szerű nyák van. hőt nem mérek most, kb 32 napos ciklusra számítok.
mókica

Móki,
méghogy 32napos ciklusra számítasz?Hát én nagyon remélem, hogy 9hónapos ciklusod lesz minimum! :wink:

Princzike,
látom nálatok is zajlanak az események!
Drukk, hogy a cuki rendbejöjjön, és az epekövek monnnnnyanak le!!!!!!!!!!!

Köszi a bíztatást Lányok!
Már sokkal jobban vagyok!Kirinyáltam magamat, és teljes mértékben megnyugodtam!Érzem, hogy minden tendben lesz!Mert rendben kell lennie!
Nem lesz itt semmi gond!Csak én parázok kicsit sokat! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Azért a 9. napon két ilyen nagy tüsző azért nem olyan rossz, és még ott jönnek a többiek!!! Minden rendben lesz itt!!! Drukk!!! :lol:
Tudom, hogy könnyen elbizonytalanodsz, de csak a jóra kell koncentrálni!!! :wink:
Örülök, hogy már megnyugodtál időközben! :D
Mikor mész legközelebb? Ja már látom, 16-án! :lol:

Princzike! Hát nem semmi dolgok történtek veled! :shock: Remélem most már jobban vagy! :roll:
Olyan rég voltál, hogy nem is mesélted mi volt a nagymamád névnapján, ahol bejelentettétek a nagy hírt!

Kacsi! Mókica! Drukk pé-hez! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzike,

sajnálom a cukrot. tényleg, mi volt nagyinál? nálad is lehet látni, hogy repül az idő. már a 14. hétnél jársz :shock:

Monyo,

neked pedig már csak 6 :shock: :shock: :shock: hét van!!!!!!!!!!!

Lucuzs, Meli,

mennek a drukkok.

Loviné,

gratula az újabb 1kghoz.

Kép
gota79

Lucuzs, huu, nagyon izgulok erettek! Milyen fantasztikus lenne egy + tesztel kezdeni az ujevet! Drukk!! Boldog Nevnapot!

Meli,ertheto,hogy izgulsz! Rendben lesz minden! Milyen jo lenne ha Lucuzssal lennetek zebraparok! :wink: Drukk!!

Kacsi, remlejuk keszul ott valami a "sutoben". :) Drukkolok erte!

Priczike, most mar biztos jobban leszel. Amugy azt mondjak attol lesz epeko,ha az ember ugy mond "ehezve" fogyokurazik. Mivel ures a gyomor es vissza marad az epe,igy abbol lesz a ko.
Nekem egy orvos mondta,mert a nagyimnak is epekove volt,meg anyumnak is, igy en is hajlamos vagyok ra...

Ranita Boldog Szulinapot!!

Kép
paszicsnyek

Princzike, halkan kérdezem, nem állnál vissza a metre????Miért állították le???Az én epekőműtétemnél szó sem volt erről...
Vendég

Jah dokihoz meg 21.-en megyunk. Karira beteszem a leletem a fa ala...
Nagyon szeretnem mar,ha elindulna valamerre,ugy is biztos,hogy van valami baj. Akkor mar jo lenne tudni,hogy mi az es szepen lassan kezeleni.

Anyutol,ugy hallom,hogy lassan odaer a ho amit kuldtem,csak hideg is megy vele,Bocsi. :roll:

Itt vasarnap reggel,mikor mentem dolgozni -43 volt. Ezen mar en is meglepodtem :!: Nagyon hideg volt!!

Kép
paszicsnyek

Bettike, mizus veled,hogy vagy?
Amugy Te szeded a met-et?

Kép
paszicsnyek

Jó reggelt!

Csajszik! Gyertek csevegni!
Ki, hogy áll a karácsonyi készülődéssel?

Ranita! Igen eltűntél! :?
Loviné?
Timcsi! Na lett pé? :wink:

És a régóta távollevők:
Nocciola?
Mara?
Babszika?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Lucuzs,
én itt vagyok, csak nem ülök mindig a gép előtt, takarítanom kellene.De olyan fejfájással ébredtem, hogy alig élek! :cry:
Karácsonyi készülődésről, hát már készen van a mézeskalácsom! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

belepett a ho :roll: gyulolok hoban hajtani de a szamlakat be kell fizetni :roll:

meli a mezeskalacsrecepted elkaphatom?ez olyan puha vagy inkabb olyan karacsonyfadisz jellegu tehat kemeny?

mellesleg az en fejem is huz,meg neha kemenyedik a pocakom is.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Petra!
Kérdezted, hogy mikor megyek vérvételre. Ezt ma fogom majd egyeztetni a nőgyogyival, du. megyek. Ha jól gondolom már csak januárban. Az a baj, hogy előtte itt van a karácsony, a jó kis kajálások ideje, elég kemény lesz megállni. Lehet, hogy egyszer-kétszer majd elcsábulok. :oops:
A hó megérkezett, mondjuk nincs olyan hideg, legalábbis még nincs. :D

Princzike!
Remélem jobban vagy, testben és lélekben egyaránt!
Megkérdezhetem, hogyan történt a műtéted? Altatással vagy érzéstelenítéssel? Gondolom csak egy ici-pici lyukon át történt a dolog.

Bettike!
Még mindig nem jött meg? Volt már ilyen hosszú máskor is a ciklusod?

Loviné!
Gratulálok! Irigylem a kitartásod! Ez nagyon szép eredmény!!!

Magamról: ma du. megyünk újra nőgyogyihoz, csináltatunk 4D-s uh-t is a kisfiúnkról. Már nagyon izgatott vagyok miatta.
Én már próbálok teljesen felengedni, már kezdenek a negatív emlékek háttérbe kerülni. Olyannyira, hogy a januárt már a babaholmik beszerzésével is szeretném majd tölteni.
Nagyon sokat töprengek még mindig a h1n1 védőoltáson, s ma megbeszélem a nőgyogyival, hogy én inkább mégis beadatom. Hiába vagyok itthon szinte "karanténban" sajnos a rokonok is idehozhatják, meg hát pár helyre el kell azért mennem. Vérvételre nem küldhetem el a férjem, meg fogorvoshoz sem helyettem.

Én a karácsonyi készülődést az állapotomra való tekintettel nagyon hamar megoldottam, az ajándékokat már novemberben elkezdtük beszerezni, s mára már mind be is van csomagolva.
Nem igazán szerettem volna a tömegben kóvályogni.
Sütni majd szeretnék, főznöm úgy néz ki, hogy nem kell most sem, mert anyósom főz ránk, amióta terhes vagyok. Majd hozzájuk megyünk enni, egy utcára lakik tőlünk.
Na, most már befejezem, mert nagyon sok lesz belőlem :D
jucus80

sziasztok!

de már megjött,sőt ma már elismult.szoval most új remények...

elkezdem sezedni a cickafark tablettát,aztán a teát.meg mérem a hőmet is.sajnos az utóbbi időben nem mértem.meg elmegyek egy ismerős természet gyógyászhóz is.

KépKép
bettike83

Meli! Monyo! Sajnálom a fejfájást! :?
De havat ide is küldhetnétek! Én már annyira várom, Bogiról nem is beszélve. :D

Mi már sütöttünk beiglit meg mézeskalácsot (remélem visszapuhul, mert most kőkemény :roll: ). Még islert meg valami sósat akarok sütni.
De ezen kívül még rengeteg dolgom van: ajándékvásárlások, karácsonyfadísz készítés (papírcsillag, meg fűzér), ajándékcsomagolás, nagytakarítás, karácsonyi menü megfőzése... szóval kezdem úgy érezni, mint minden évben, hogy megint nem leszek kész. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csajok! Tudja valaki, hogy kell a fertyben beállítani a pé napját? Nem mértem mostanában, de azért ugye sejtjük, mikor volt pé... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Drukk a holnapi uh-hoz!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Köszönöm lányok az elismerő szavakat. :D

Sophie!
Teljesen megváltoztattam az étkezési szokásaimat.Nem eszek meg akármi(fehérliszt, fehér rízs, cukor számüzve), és megválogatom azt is mit mikor eszem.(Norbi módszer)Csak ennyi a titok, mert én éhezni nem tudok és nem is akarok mert az egyik legjobb dolog a világon az evés. :lol:

Lucuzs,
drukk a kisfickóknak a célbaéréshez.

Meli,
tüszőnövelő drukkok mennek holnapra. :wink:

Princzike,
hát tényleg megszaladt az a cuki, de én is azt mondanám h vedd vissza a metet.Az epemütétből pedig mielőbbi gyógyulást.

Kismamik,
hogy telik az idő.
Monyó, már finisbe, a többiek túl a félidőn.Énis-énis.

Eclipse,
hogy áll a hajhullásod?
Vendég

Hát lányok....
A műtét az szájon át történt, mert csak endoszkópos dolog volt jó kis bódítással, hogy az epevezetőbe beszorult köveket kivegyék. Ami sok aprócska még van az epében, az ott van. Egyenlőre nem lehet műteni, mert elég kicsi a baba. Ha nagyon muszáj, akkor majd csak a 2-ik trimeszter 2-ik felében, mert akkor már elég nagy lesz hozzá, hogy kibírja a műtétet, viszont ahhoz még nem elég nagy, hogy mindent kitakarjon, így tudnak nyulkálni.
A legideálisabb az lenne, ha kibírnám egészen szoptatás végéig, mert akkor már nyugodtan otthon lehet hagyni a babát pár napra egyedül. Szóval csak drukkololk magamnak, hogy így legyen. :roll: :lol:

A met szedésén én is gondolkodtam, de a nődokim, aki amúgy is végig akarta velem szedetni azt mondta, hogy most már akkor minek. Ezen meglepődtem. A kórházból is hívtam, hogy beszéljek vele, mert ott egyszerűen nem engedték beszedni. Gondolom ez műtét környékén normális, mert félnek, hogy valami be van vagy fog gyulladni, és olyankor állítólag nem is lehet met-et szedni. Ennek ellenére később is kézzel- lábbal tiltakoztak a dokik érte. Szóval kaptam hideget és meleget is. De mire a nődokimhoz jutottam, eltelt egy hét, ő meg úgy döntött, hogy most már minek... viszont ennek vagy az epediétának meg lett a bazi magas cukor eredménye. Most azon drukkolok, hogy a szigorúbb diétával le tudom tornázni az értékeimet. Ha nem, akkor kikönyörgöm újra a metet. Azonban attól félek egy kicsit, mert mindig rosszul voltam tőle. Szerinem nálam birizgálja az epeköveket a met.. :roll: :shock: Ez most biztos bizarul hangzik, de mindig csak a Metnél volt epés rosszullétem....

Bettike
Ez a beszéd! Nem feladni :D

Jucus
Hozol képeket? Annyira kíváncsi vagyok!
Van már nevetek?

Loviné
Gratulálok a szép eredményhez :)

Meli
De irigyellek. Én nem rég értem haza és még nekem is kéne egy kis mézeskalácsot sütnöm... :roll: Egyenlőre semmi kedvem, de muszáj. Van valami bevált recepted?

Kép

Kép
princzike

Meli! Drukkolok, hogy jó híreket kapjál! :lol:
Aztán várjuk a híreket! :D

Loviné! Látom már 29.cn. Pé megvolt? Mikor kb?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na Meli! Már tűkön ülök! :wink: :lol: Múltkor ilyenkor már írtál! Havasak az utak? :wink: :D Akkor csak óvatosan! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
nem tom, mert elég régen szúr a bal oldalam folyamatosan.Múlt szerdán volt tojcsi sok, de azóta is állandóan szúr az oldalam.Lehet ciszta lett belőle. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.16 18:11-kor.
Vendég

Loviné! Uhura nem mész? Vagy most annyira nem foglalkoztat a dolog?

Timcsi! Mókica! Nálatok pé? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Se pénz, se idő nincs rá. A munkahely nem tolerál ilyeneket.
Vendég

Loviné! Megértem. Én is hasonló cipőben leszek márciustól, ha vissza kell mennem melózni. Ezért is igyekszünk most annyira... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, fogalmam sincs.... :) Mivel hőt nem mérek, így nem tudom. Szurka, meg tojcsi van...

Drukk mindenkinek.
mókica

Nem vagytok valami aktívak, én hiába erölködöm itt egyedül. :? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Bocsi a késésért, de vonattal mentünk, és csak most értünk haza!
Szóval: jobb oldalon: 16mm, 15mm, 12mm, bal oldalon: 14mm, 13mm.
És még van pár, amelyik elindult, de nem mérte le, mert nem túl nagyok még!Tehát még belőlük is lehet valami!
Holnap, és holnapután még megy a Gonal, szombaton tüszőtrepesztünk, és hétfőn reggel meglesz a leszívás!
Nagyon megnyugodtam!Boldog vagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Én itt vagyok, de én nem válaszolhatok magamnak. :lol:

Móki,te hanyadik napon?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?