Sziasztok!
Petra!
Kérdezted, hogy mikor megyek vérvételre. Ezt ma fogom majd egyeztetni a nőgyogyival, du. megyek. Ha jól gondolom már csak januárban. Az a baj, hogy előtte itt van a karácsony, a jó kis kajálások ideje, elég kemény lesz megállni. Lehet, hogy egyszer-kétszer majd elcsábulok.
A hó megérkezett, mondjuk nincs olyan hideg, legalábbis még nincs.
Princzike!
Remélem jobban vagy, testben és lélekben egyaránt!
Megkérdezhetem, hogyan történt a műtéted? Altatással vagy érzéstelenítéssel? Gondolom csak egy ici-pici lyukon át történt a dolog.
Bettike!
Még mindig nem jött meg? Volt már ilyen hosszú máskor is a ciklusod?
Loviné!
Gratulálok! Irigylem a kitartásod! Ez nagyon szép eredmény!!!
Magamról: ma du. megyünk újra nőgyogyihoz, csináltatunk 4D-s uh-t is a kisfiúnkról. Már nagyon izgatott vagyok miatta.
Én már próbálok teljesen felengedni, már kezdenek a negatív emlékek háttérbe kerülni. Olyannyira, hogy a januárt már a babaholmik beszerzésével is szeretném majd tölteni.
Nagyon sokat töprengek még mindig a h1n1 védőoltáson, s ma megbeszélem a nőgyogyival, hogy én inkább mégis beadatom. Hiába vagyok itthon szinte "karanténban" sajnos a rokonok is idehozhatják, meg hát pár helyre el kell azért mennem. Vérvételre nem küldhetem el a férjem, meg fogorvoshoz sem helyettem.
Én a karácsonyi készülődést az állapotomra való tekintettel nagyon hamar megoldottam, az ajándékokat már novemberben elkezdtük beszerezni, s mára már mind be is van csomagolva.
Nem igazán szerettem volna a tömegben kóvályogni.
Sütni majd szeretnék, főznöm úgy néz ki, hogy nem kell most sem, mert anyósom főz ránk, amióta terhes vagyok. Majd hozzájuk megyünk enni, egy utcára lakik tőlünk.
Na, most már befejezem, mert nagyon sok lesz belőlem