Sziasztok Lanyok!!
Ma megint vasarolni voltam a valtozatossag kedveert
....Az öcsemnek akartam gatyat nezni ehelyett vettem magamnak 4 pulcsit, meg 2 felsöt,az egyiket szilveszterre
....Szerintem ezeket most kicsit eldugom a szekrenybe es majd szepen adagolom hetente a paromnak
...Ja meg Baumaxban voltam, bementem szögert es kijöttem egy vödör szöggel, karacsonyfa akasztoval, vizmertekkel, colostokkal, es csuszasgatlo filccel a szekek labara.....Közveszelyes vagyok vasarlas ügyileg....elindulok egy valamit venni es 100 db-al jövök ki.....Ja es paromnak karacsonyra megvettem egy pokertaskat, tele zsetonnal, 40 euro helyett 15-ert.....Nem tud rola, mert megbeszeltük, hogy nem veszünk semmit, de ezt nem hagyhattam ott
....Persze en pavazok es magassarku csizmaban megyek vasarolni....Na a pavabol a vegere szaro galamb lett kb , mert annyira fajtak a labaim
....Na de hat a szepsegert szenvedni kell, szol a mondas
Zsu- Gyere amikor kedved van....Mi itt leszünk....Szerintem is az a legjobb ilyenkor ha lefoglalod magad massal, hogy ne legyen idöd tul sokat erre gondolni.....Remelem megnyugszik a lelked
Gtunde- Valamennyi latszik a körmödböl, ceeeppp!!!En sem tudok soha eles kepet csinalni, ha közelröl szeretnek valamit lefotozni ( pl. LH tesztet)!!Nem tudom mit kene beallitani...??Hogy vagy egyebkent??
Juli- Sajnalom a mensit, bar ez akar lehetne örömhir is, mert nalad ugye ez eddig nem vooooot
Susytunder- En a sima lanolinos babakremröl hallottam, hogy allitolag jo a terhes pocira
...A lombikos topikban van egy cukrasz lany es töle ( vagyis csak közvetve töle, mert Zsu küldte at igazibol) van egy bejgli receptem, ha gondolod atküldöm!...nalunk mar eleg nagy a ho, mert 2 napja esik
Kirus- Nem en nyirom Apjuk hajat ( bar mar volt, hogy megnyirtam, szegeny sapiban jart utana egy honapig), hanem a baratnöm aki fodrasz....Szegeny Kirus, de brutalisak a pöttyök
...Szerintem is cuki a pocid!!!
...Többi kismama hajra, pocifotokat kerünk!!!!
Ja szerintem is elvileg az idegeket azert szedi ki a fogadbol, hogy ne fajjon.....Ha faj akkor valamit szarul csinalt!!
Joli- Kitartas a vallalkozastanhoz!!Nem tudom mi lehet ez a nyelveddel, nem is hallottam meg ilyenröl
Mindenkeppen mutasd meg dokinak!!
Onlany- Hol vagy????????
Csip- Jo lehetett egy ilyen regi barattal talalkozni....
...En picit hiszek az ilyen ezoterikus dolgokban, na nem a kiskegyed horoszkop rovataban
...Köszi kerdesed, megyeget a felkeles, bar most hetfön nem kellett mennem, mert elcsereltem a hetfömet szombatra...Kocsi meg müködik, kopp-kopp-kopp
Iner- Szijjjaaaa
Nalatok van ho???
Ediiii- Te is hol vagy???
Na csajok lepek, mindig rohanok, ez hihetetlen
Mindenki nagyon vigyazzon magara!!
Pusszantas
Ancsa