Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon sajnálom,pedig annyira drukkolt/drukkol mindenki :!: :cry: :cry:
Ezt nem hiszem el komolyan,mekkora törés ez :cry:
Sok-sok erőt kívánok nektek!!!

Tünde!
Holnap megyek a védőnőhöz akkor tán megtudja már végre mondani hogy voltam-e himlős :roll:
Hát azt mondta a fogdoki hogy van több lyukas fogam,és mielöbb csináltassam meg őket...
Persze mivel ö csak helyettesített ezért csak a fájós fogamat csinálta meg,a többivel nem foglalkozott :( .
Ugyhogy kiidegelte ezt az 1 fogamat,de rettenetesen fáj :cry: :cry: :cry:
Ez normális dolog szerintetek?? Alapállapotban nem fáj de ha ráharapok megbolondulok...
Ideiglenes tömés van most rajta,majd 4.-én ha lesz már itt is rendelés akkor elmegyek és megcsináltatom a többit is na meg ebbe is tesznek majd rendes tömést...

Ma 17-re megyek a nödokimhoz(sikerült telón idöpontot kérni),aztán megprobálok kicsikarni egy uh-t..hátha kari ajándékként meglátja a nemét :D
Vendég

Szép jó reggelt, vagyis mégsemm.... :cry:

Tünde: Nagyon szépet írtál, nagyon kedves volt ez tőled, amit írtál Zsunak!!!!!

Zsu: Hát nekem vagy 5 ször elkellett olvasnom....Mert ne akkartam elhinni...Nagyon sajnálom, nem tudom mért van ez vagy mért történik meg ilyen.... :cry: Pont azokkal akik...Na nem is folytatom inkább.... :( Sajnálom, azért gyere és írd meg ha van valami!!! Mi itt vaygunk és leszünk, úgy, ahogy Te írtadmeg nekem is (köszönöm)!!!!

Onlány: Hol vagy???Hogy vagytok???Rég voltál....

Kírus: köszönöm neked is....Bárányhímlős???Huha, tessék vigyázzni magatokra!!! Amúgy Én voltam....Hogy viseli Kíra????

Suzytündér: Tuti csajszi lesz, hát Én már nagyon kivi vagyok :D
Jan.4- Te napod!!!!

Ancsám: Miújság?????Higy telnek a napjaid???Korán kelléssel, hogy állsz??Megszoktad az új műszakot????Kocsi megy??? :D :D :D

Ediiii: Gyere Te is ám!!!!!

Iner-Joli: Kismamik???Na ott mi lesz a baba neme???Ki mit gondol???Mikor mentek uh-ra????

Juli: Juppppppppppéééééé :D :D :D

Nálunk: Hétfőn a horoszkópom azt írta megkeres egy régi ismerős...Újra felveszi velem a kapcsolatot.... :shock: ne legyek ellenséges és ne azon törjem az agyam, hogy-hogy-miért pont most, hanem, hogy ismét jóban legyünk, ha Én is úgy láttom a dolgokat, ha nem akkor meg szépen utasítsam vissza :shock: Ezt írta....
Na hát mi történt tegnap...11kor csörög a mobilom...Anita... :? :shock: Nem tudtam, nem emlékeztem....Régi kolleganőm...nagyon jóban voltunnk, csak szült babát és elkötözött, így valahogy elsodort egymás mellöl az élet....Nagyon örültem neki...Találkoztunk is :D :D :D Nagyot dumáltunk :D :D :D Lakásról volt szó ők is belevágtak az építkezésbe...Szóval volt közös téma... :D :D :D Mikor már lassan indultam volna el...Rákérdezet nálunk baba?Rajta vagyunk mondom, ők is :shock: igen??kisteso???igen??? :shock: Na hát...Persze ott ragadtam 2 órát még.... :?
Hogy Én már kerülöm ezt a témát, és erre még is a sors valahogy közbe szól És babáról van szó?!??!?!Nem értem....
Szóval ez volt, jó volt azért dumálni a babáról, de már a párommal semm beszélünk erröl, hogy ne görcsöljek rajta, nem hozzuk szóba meg keztem is a lakással most egy kicsit elfoglalva lenni...Erre tessék!!! :? No mind1...Neki egy hete késik...Nagyon kivi vagyok, hogy bebabásodott-e most :D :D :D
Ennyike...
Ma behoztam apánal az 1 ajcsiát(tegnap vettem neki: sapi, sál, kesztyűt), itt fogom az üzletben eldugni és becsomagolni, mert otthon kutakodik....És ráadásul sejteni semm sejti, mert ma metroval jöttem szerencsére, fáradt volt és aludt :D :D
No jó megyek már sokat írtam.... :oops:
Esik a hóóóóóóóóóóó :D :D :D
csip-csip18

Csip-csip!
Jó lehetett újra talizni biztos,akkor volt témátok ha már rég nem taliztatok!! :wink:
Hát kicsit nehezen viseli,mert ugye nem mehet most ki,és hát esik a hó.. :roll: na meg viszket neki eléggé :?
Tegnap du is 38,6 volt a láza...

Kép
Kép
Kép
Vendég

Elég carok lettek a képek.. :oops:
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Zsu

Nagyon letörtem a rossz hírek hallatán! Mi mindig itt leszünk neked! Gyere! Írd ki magadból, ha az esik jól, ha pedig inkább hallgatnál azt is megértjük! De ez már biztos? Véreztél, vagy, hogy derült ki, hogy vékonyodik a nyálkahártyád?

Juli

Nálad is úgy vártam a pozi tesztet! Nem baj "testvérkém", de gondolj arra, hogy végre volt mensid! Jó úton haladtok! Remélem az ünnepek alatt is összejön az UH.

Kirus

Fogorvos! Fúj! Hát elvileg már nem kéne fájnia, ha kiidegelte, szerintem nagyon gyorsan menj vissza, vagy menj egy másik fogorvoshoz. Ne húzd, mert tönkre teheti az ünnepet!Remélem megmutatja majd magát!

Csip

A 15.16.18. heteken csináltak UH-ákat, akkor mind a 3x lánynak nézték. Múlt csütörtökön úgy feküdt, hogy nem láttuk sajnos. Legközelebb majd a 26. héten kell UH-ra menni.
Egyébként már régóta van gyakorlat műkörömből, pediből stb. Egyik nap ez, másik nap az.

Betty

Veled mi a helyzet? Rég jártál nálunk! Hogy sikerült a lombik, vagy még nem lehet tudni? Neked is megy a drukk!

Velem nincs semmi extra. Ma elkezdem a vállalkozástant tanulni! Fúj!!!!! Olyan sok! Vagy 50 gépelt oldal! Hát nem hiszem, hogy kari előtt sikerül a végére érnem!
Ma este szerintem mehetek a körzetihez, mert a nyelvemen először a hegyén kijött egy olyan, mint ami egy kipukkant hólyag után marad. Olyan sárgás kör alakú valami, mellette egy kicsit piros, most meg oldalt is kezd kicsit foltos lenni a nyelvem. Corsodyllal öblögettem, de nem sokat használ. Meg egy kicsit meg is van duzzadva a nyelvem és fáj is egy-két helyen. Bocsi a részletes leírást, de már nagyon zavaró, és nem szép látvány. nem tudom, hogy mi lehet. Remélem a doki majd mond valami okosat!
Na megyek tanulni! Mindenkinek szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Zsu
Ha olvasol minket... áááááá inkább nem is mondok semmit. :cry:

Kírus
Nem gyenge a csajszid testecskéje hallod, szegény. Hogy viseli?

Nálunk esik a hó, de most ennek sem tudok valahogy örülni. :?

Nemsokára megyünk a védőnőhöz, Kristóf tegnap este fél 11- kor aludt el, pedig csomó mindent beterveztem estére, de sebaj, megcsináltam reggel, úgy is fel voltam már 5 előtt...
Rád9bbentem, hogy jövő héten már karácsony. :shock:
Ma sütünk Kristóffal azt hiszem linzert...
Tényleg lányok! Nincs valakinek egy jól bevált bejgli receptje?

Kép
Kép
susytunder

zsu!
hihetetlenül sajnálom :cry:
nem is tudom, mit írhatnék...

kírus!
ha elmondod Karasznak, hogy miért is szeretnéd annyira az uh-t, akkor tuti megcsinálja :)
a fogad... sztem nem fájhat, hiszen pont ez a kiidegelés lényege (bár nekem még sosem csináltak olyat)... szóval amíg fáj, ne engedd a végleges tömést, mert lehet, hogy nem sikerült rendesen kiidegelni

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

ZSU! nagyon sajnálom, lélekben veled vagyok és fogom a kezed, bárcsak többet is tudnék most segíteni Neked... :cry: :cry:

KÍRUS! sajnálom a lánykádat, remélem hamar túl lesz a bárányhimlőn és te sem kapod el! drukk a délutáni uh-hoz!

CSIP! nálunk már kiderült a baba neme...kislány lesz :lol:

SUZY! jó sütést! idén előszőr én is megpróbálok linzert sütni...:wink:

JULI! neked is megy ám a drukk továbbra is!+++++

JOLI! örülök, hogy jól vagytok, remélem hamar kiderül, hogy mi a baj a nyelveddel...jó tanulást... :)

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Joli!

Elég kellemetlen lehet a nyelveden azok a bigyók :? ,majd gyere a hírekkel mit mondott a doki!
Ehhez a fogdokihoz nem megyek vissza az tuti,ha elcseszte... legfeljebb elmegyek jövö héten majd ügyeletre(mert hétfőtől a falubéliek csak oda mehetnek)..

Susy!
Én most az idén fogok kiprobálni egy uj bejgli recit,remélem finom lesz :P ..
Biztos finom lesz a linzer!! :P

Juli!
Remélem hogy belemegy az uh-ba :wink:

Iner!
Ma még nem lesz uh,mert a magánrendelőjébe megyek ott meg nincs uh-ja.. Ma csak vizsgálat lesz :)
Vendég

joli!
nekem szteroid-, később antibiotikumos kezeléstől volt hasonlóan oda a nyelvem... bár nálam nem foltokban, hanem egyik napról a másikra mintha megduzzadt volna és tiszta fehér volt, hozzáérni is fájt. és semmit nem tudtak anyuék róla kitenyészteni, így azt mondta a doki, hogy felborult a normál flóra (valamit valamiért... igen... később az antibiotikumoktól ez megtörtént máshol is :oops: ) torokfertőtlenítőt szopogattam és bioparox sprayt használtam. másodszorra elég gyorsan (3-4 nap) alatt rendbe jött.

kírus!
persze, hogy belemegy... mondd meg neki, hogy cserébe én lemondok egyről :lol: de nem a karácsony utániról :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Na azért annyira nem :lol:.. Nem kell lemondani ha akar ugy is csinál egyet :lol: :lol: ,azt sem bánnám ha már holnap :wink:

Csináltam ma 2 hájfotót :lol:

Kép

Kép

Többi kismami nem tesz fel???? :wink:
Légyszi-légyszi!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak jöttem életjelet adni magamról, sokkal jobban vagyok, mint tegnap este, rengeteg a munkám és ma délután magánba is megyek!

Fáj a szívem, de idővel megnyugszom, újult erővel indulunk tovább, csak a jóra fogok gondolni, hogy tarthattam a kezemben egy pozitív tesztet és hamarosan újra eljön a csoda hozzánk!

Köszönöm minden segítséget és együttérzést, sokat jelent ez nekem!

Bocsi, hogy most nem reagálom Mindenkinek külön!

puszilok Mindenkit!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
ha az jó, akkor foglald le magad bármivel... mindennel...
jobbulást!

kírus!
de nyugodtan megmondhatod neki :) én 28-án leszek 14. napon, akkor megyek uh-ra (bár konkrétan még nem tud róla, hogy pont akkor :oops: ), és előtte napokban a closti miatt már kijárna 1-2 uh, csak ugye karácsony miatt ez kivitelezhetetlen... úgyhogy beválthatod nála az én vizsgálatomat :P
ja, szép poci :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kírus: Egyem meg :D :D :D Hájfotó :lol: :lol:

Jaj de jót kacagtam :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Joli
kérdezted, hogy mi van velem, sikerült-e a lombik....hát sajna nem, januárban indulunk neki a másodiknak...

Puszilok mindenkit...mindig olvaslak benneteket, csak nem írok..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kírus
Mi bajod a pocakoddal? Olyan szép gömbölyű, nekem tetszik. :wink:

Voltam védőnőnél 1 kilóval könnyebb vagyok és a vérnyomásom is jó. Nagyon örülök neki.

Kinél mekkora hó van?

Betty
Drukkolok nagyon, hogy másodszorra összejöjjön!!!

Kép
Kép
susytunder

Nálunk itt nem nagyon van :( A járdán is alig marad meg :(
Ráadásul most nem esik szépen pihésen, nem szálingózik :( Hanem olyan, mintha esne már az eső :( :( :(
Náltok Suzytündér???
csip-csip18

Kitti
Nálunk kb. 5-7 cm van, ha Kristóf felkel utána megyünk el lapátoljuk. imádok havat lapátolni, de most majd csak óvatosan. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Suzytündér: Csak óvatosan a lapátolással!!!!!!!! :wink:
csip-csip18

Sziasztok Lanyok!!

Ma megint vasarolni voltam a valtozatossag kedveert :oops: ....Az öcsemnek akartam gatyat nezni ehelyett vettem magamnak 4 pulcsit, meg 2 felsöt,az egyiket szilveszterre :oops: :wink: ....Szerintem ezeket most kicsit eldugom a szekrenybe es majd szepen adagolom hetente a paromnak :lol: ...Ja meg Baumaxban voltam, bementem szögert es kijöttem egy vödör szöggel, karacsonyfa akasztoval, vizmertekkel, colostokkal, es csuszasgatlo filccel a szekek labara.....Közveszelyes vagyok vasarlas ügyileg....elindulok egy valamit venni es 100 db-al jövök ki.....Ja es paromnak karacsonyra megvettem egy pokertaskat, tele zsetonnal, 40 euro helyett 15-ert.....Nem tud rola, mert megbeszeltük, hogy nem veszünk semmit, de ezt nem hagyhattam ott :D ....Persze en pavazok es magassarku csizmaban megyek vasarolni....Na a pavabol a vegere szaro galamb lett kb , mert annyira fajtak a labaim :D :D ....Na de hat a szepsegert szenvedni kell, szol a mondas :lol:

Zsu- Gyere amikor kedved van....Mi itt leszünk....Szerintem is az a legjobb ilyenkor ha lefoglalod magad massal, hogy ne legyen idöd tul sokat erre gondolni.....Remelem megnyugszik a lelked :roll:

Gtunde- Valamennyi latszik a körmödböl, ceeeppp!!!En sem tudok soha eles kepet csinalni, ha közelröl szeretnek valamit lefotozni ( pl. LH tesztet)!!Nem tudom mit kene beallitani...??Hogy vagy egyebkent??

Juli- Sajnalom a mensit, bar ez akar lehetne örömhir is, mert nalad ugye ez eddig nem vooooot :lol:

Susytunder- En a sima lanolinos babakremröl hallottam, hogy allitolag jo a terhes pocira :wink: ...A lombikos topikban van egy cukrasz lany es töle ( vagyis csak közvetve töle, mert Zsu küldte at igazibol) van egy bejgli receptem, ha gondolod atküldöm!...nalunk mar eleg nagy a ho, mert 2 napja esik :shock:

Kirus- Nem en nyirom Apjuk hajat ( bar mar volt, hogy megnyirtam, szegeny sapiban jart utana egy honapig), hanem a baratnöm aki fodrasz....Szegeny Kirus, de brutalisak a pöttyök :shock: ...Szerintem is cuki a pocid!!! :wink: ...Többi kismama hajra, pocifotokat kerünk!!!!
Ja szerintem is elvileg az idegeket azert szedi ki a fogadbol, hogy ne fajjon.....Ha faj akkor valamit szarul csinalt!!

Joli- Kitartas a vallalkozastanhoz!!Nem tudom mi lehet ez a nyelveddel, nem is hallottam meg ilyenröl :shock: Mindenkeppen mutasd meg dokinak!!

Onlany- Hol vagy????????

Csip- Jo lehetett egy ilyen regi barattal talalkozni.... :wink: ...En picit hiszek az ilyen ezoterikus dolgokban, na nem a kiskegyed horoszkop rovataban :lol: ...Köszi kerdesed, megyeget a felkeles, bar most hetfön nem kellett mennem, mert elcsereltem a hetfömet szombatra...Kocsi meg müködik, kopp-kopp-kopp :lol:

Iner- Szijjjaaaa :wink: Nalatok van ho???

Ediiii- Te is hol vagy???

Na csajok lepek, mindig rohanok, ez hihetetlen :lol:
Mindenki nagyon vigyazzon magara!!

Pusszantas
Ancsa

KépKép
gyancsi

Hát csajok merre vagytok????Én uncsizzom :( :(
A szoliba semm jönnek az emberek :( :( :(

Onlány: Napok óta nem voltál..... :( :( :(
csip-csip18

sziasztok!

Most jöttünk haza és csak sajna ezt az oldalt tudtam felületesen elolvasni, úgyhogy ennek fejében tudok reagálni.

Zsu, szívből sajnálom a történteket! Tudom, hogy nem akarsz erreől -még- beszélni, de nem tudni, hogy miért vékonyodott el a m.nyálkahártya? Ezt nem lehet korrigálni valami szerrel? Következő időszakra, sok energiát és pozítv mindenkélét kívánok :)

Csip csip, teljes mértékben megértem a "problémádat" mármint azt, hogy rosszul érint, ha másnak sikerül :( Neked is kitartást és sok erőt kívánok! Mikorra nem várod a pirit? hányadik ciklusnapon vagy?

Juli, sajnálom nálad is a pirit, deeeeeeee legalább már clostis hónapban vagy!!!!

Ancsi, igggge, kezetfoghatunk kocsi terén :( pénteken viszik vizsgázni, csak kicsit tartok a fóliázástó :( mármint az üvegen. Látom, nagyon szeretsz vásárolni :))))))) ez tök jó! Fotó még mindig nincs!!! Irgum burgum! Karira hazajöttök, vagy a szülők mennek ki hozzátok? Póker????? Nah, póóker? Ti is??? :-D 40euró az a fémtáska???? Azta, Gyula haverja meg csak úgy hozta nekünk....

Suzytunder, 1 kgval könnyebb????????? Diétázol vagy mit csinálsz? Örülök, hogy minden rendben van! Valamit nagyon akartam tőled kérdezni... ja meg azt is, hogy mivel te profi szakács vagy, nem tudod véletlenül, hogy ha cukor helyett cukrosoknak való cukrot rakok ételbe, mennyivel kevesebbet kell belerakni, mert az elvileg édesebb....

Betty, sajnálom! És megint szúrni kell magad? Mikor mentek ismét, tudni már, mármint pontosat.

Itt. megvolt a nagy ultrahang vizsgálat. Hála égnek egy neves szonográfushoz kerültem és nem ilyen aszisztenshez, akik 5perc alatt leráznak. kb 15percig voltam benn, már sík ideg voltam, mert nagyon sok időnek tűnt, míg vizsgált, épp meg akartam kérdezni, hogy netán baj van, amikor mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van, bár az arcát nem tudta megvizsgálni, mert az én kis drágám hason szundikált Nem nagyon volt hajlandó pózt váltani és így nem tudtuk meg a véglelges nemét, de nem baj, a lényeg, hogy minden okés. Legközelebb jövő szerdán megyek 2 uhura! a 3.at lemondtam, mert hülyeségnek tartottam. Apja kissé kiborult, hogy nem tudja a gyermeke nemét. Mondom neki, legkésőbb születése napján megtudod... hát ezt a poénomat nem díjjazta.

Lizával ma szánkóztunk Apa húzott minket, aztán felfedezte a lányom, hogy a szomszédban lakó udvarlói is kinn vannak és szánkóznak, így velük is ment 2 kört nagyon cukik voltak. Le is fényképeztem. Ha megtalálom a telóm usb kábelját, akkor felteszem

Kép
Kép
onlány

jaj Kirus, nagyon csini kerek pocak!!! Szegény kislányod :shock: gyógyulgasson!!! Most fel is hívtam anyóst, hogy nem viheti a szomszéd ovis csajszihoz át, nehogy elkapjon valamit, mert most nem hiányzik.

Joli, 50 oldal nem is olyan vészes :wink: okos csajszi vagy te! Meg tudod tanulni. Ha meg nem, akkor a puska még mindig oriási segítség :oops: :roll: állítólag :lol:

Kép
Kép
onlány

Csip, legalább neked van hova dugnod a kariajándékot! Nekem... ha hiszitek ha nem, de mindig a férjem ráérez arra, hova dugtam, de ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan helyre teszem, ahová már évek óta nem nyúl és pont mindig véletlen valami dolga van ott és megfogja és néz rám furán, hogy ez meg mi? Aztán persze levágja a dolgokat, de akkor is olyan szar érzés....

Kép
Kép
onlány

ja még valami, ugye mennénk Sopronba és onnan Bécsbe, de jól megtanakodtuk apájával és a képek láttán, hogy mennyien vannak, nem merem bevállalni.... félek. Pedig nem vagyok egy beszari alak, de tényleg félek. Hétfőn le is mondtam a szállást is :(

Ma a kórház ambulláns részlegén nem engedték be a biztonsági szolgálat emberei azokat, akik csak kísérők voltak, férfiak, stb és még szüléshez sem mehettek be! Az egyik apa ott dühöngött. Szegény :(

Kép
Kép
onlány

nálunk szép nagy hó van. Egész nap esett :)
Látom megen egyedül cseverészgetek :wink: :lol: :shock:

Kép
Kép
onlány

na szijjjjjasztok, befutottam!

onlány a legjobb ellenszere a kariaji megtalálásának, ha becsomagolva dugod el... akkor hiába találja meg, nem tudja mi az... max találgathat a mérete alapján... :) várom a szánkózós képeket!!!

gyancsi köszönöm kérdésed, megvagyok... még semmi extra tünetem nincs... még a mellem se feszül igazán... igaz ma reggel megkörnyékeztek a rókák, de sztem csak azért volt hányingerem, mert frissen facsart narancslevet ittam ébredezéshez (tejeskávét szoktam, de elfogyott a tej)

ma elmentünk apuval vásárolgatni délután... fékbetét cserét kaptam volna karácsonyra, de a szervizben megnézték és közölték, hogy nem szorul cserére... így kaptam egy csizmát!!! asszem jól jártam!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: már csak 1 embernek kell beszereznem ajit, de neki még 5letem sincs... :(

kírus széééép pocak!!! :)

susytunder nálunk is kb akkora lehet a hó, mint Nálatok... de ma sokat olvadt és már latyakos... így már nem cééééép... :cry:

iner akkor lestipistopizom a "Kristófot"!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu egész nap Rád gondolok!!!

szép estét, most pihizek, mert fáj kicsit a torkom, és kicsi hőeelkedésem van... betoltam fél liter frissen facsart narancslét, meg a femibionomat és vízszintesbe tettem magam...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

a négyzetbe írjátok be a neveteket!!! :lol: :lol:

http://mikulas.at/modules/movie_23/stream.php

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Megjöttem a magánból, fáradt és kimerült vagyok, fájdogál a hasam :!:

Kírus, szegény kislányod, nem semmi ahogy az egész testét beborítja a himlő :!: :?:

Azt a fogat kell gyökérkezelni, amelyik hidegre nem érzékeny, kopogtatásra és ráharapásra igen, de csak akkor szabad hozzányúlni, amikor már nincs gyulladásban :!:
Terhesség alatt sokkal gyorsabban romlanak, főleg azoknál, akiknél van probléma illetve hajlam :!:
Minél előbb csináltasd meg a beteg fogakat :!: ez csak egy jó tanács :!:

Kírának jobbulást, remélem Te voltál himlős :!: :?:

Joli, nem véreztem csak barnáztam és nagyon megijedtem, mert a béta HCG-m lecsökkent és biztos akartam lenni, hogy mi van odabent és tegnap este azért kerestem fel a nődokimat, hogy a hüvely uh-ból egyértelműen kiderült, hogy meg fog-e jönni vagy mi van :!:
Mivel vékonyabb lett a nyh :arrow: ezért piri jönni fog, abbahagytam a Duphastont és egy pár napon belül meg fog jönni ez a qrva piri :evil:
Kitartás a sulihoz :!:

Julcsi, köszi :wink: veled mizu :?: piri megérkezett :?:

Suzy, küldök egy tuti beigli receptet én is úgy kaptam :!:

Onlány, köszi neked is , fogalmam sincs, de sztem ezen nincs mit korrigálni :!:

Tündi, csuklottam is ma eleget :wink:
pihizzél és vigyázz magadra nagyon, kúráld magad

Betty, sziiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjja

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
nekem már itt a piri 2 napja :? nem fogadtam valami lelkesen, de próbálom magam győzködni, hogy ez most így van jól. tolom az arcba a clostit és várom a csodát :)
nagyon drukkolok ám neked te lány! tudom (gondolom) hogy nagyon nehéz lehet most, de mindig csak előre... előre... :!:

ancsi!
akkor te megtartottad helyettem is a bevásárlást :) :arrow: én úúúúúúúúúútálok vásárolni.

kírus!
bent az irodában nagyon rossz minőségű volt a kép a lánykádról, de most hogy itthon ránéztem... úr isten! szegény :(
holnap lesz uh :?: csak mert nyugis napnak nézek elébe (remélem), úgyhogy összefuthatnánk :wink: Joli már úgyis a tesóm lett, hátha rád is aggatnak valami rokoni jelzőt :lol:
szóval ha jössz, és esetleg nem zavarok a Karaszra-várakozós időszakban, akkor átszaladnék, he megmondod, mikor :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi, bocsi tényleg már emlékszem, hogy írtad, hogy kikészítetted a dobozt, de megjött :!: :oops:
Akkor Clostira és utána apára fel :!: :wink:
Amúgy Én is kaptam Closti receptet egy kis segítségnek, ha akarom, de nem biztos, hogy beszedem, mert engem nagyon megvisel a mellékhatása, állandó hőhullám és teljesen hülye vagyok tőle :!: :?
Drukk, sikerülni fog bízz magatokban, bármi lehet, csodák vannak és lesznek is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
nekem ez nem gond... amúgy is hülye vagyok. a hőemelkedés mellett meg fel sem tűnnek a hőhullámok :)
én most nagyon bízom a clostiban... de kicsit aggaszt, hogy csak a 14. napon lesz uh.

onlány!
miért nem beszéltél a babóval, hogy tessék kicsit magamutogatónak lenni :?: én tuti mondanám a dokinak, hogy márpedig addig nem kelek fel innen, amíg nem találunk valamit a lábai között... vagy valaminek a biztos hiányát :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Már megint én kukorékolok itt. :lol:
Mostanában apával kelek fél 6- kor, és már nem fekszem vissza. Ha délután nem alszom Kristóffal akkor estére hulla vagyok. Elalszom vele, tegnap pl azt se tudom hogy kerültem az ágyamba. :shock:
Apa szerint pedig még beszélgettünk is. :roll:

Ma ha felkel Kristóf megyünk Pestre busszal. Az új fényképezőhöz vettem egy táskát az edigitalba és kicsi lett. Viszont nem akarják kicserélni, mert nem hibás, most megyek veszekedni, mert én már ott mondtam az eladónak, hogy kicsi lesz, de ő azt mondta, hogy hozzávaló, hát nekem lett igazam. :?

Onlány
Nem vagyok én profi szakács, dehogy is. A cukrosok cukráról nem tudok semmit, egyszer sütöttem a sógromnak sütit belőle, de recept alapján, talán Zsu tud ebben segíteni. :roll:

Lányok élvezzétek ki a havat, jövő szerdára, pont 24- ér erőteljes felmelegedést mondd, esővel. :evil:
Király! Nesze neked fehér karácsony! :(

Kép
Kép
susytunder

Jo reggelt csajszik!!

Csak bekukkantottam, mert ma megint reggeltöl estig melozom!! :wink: ...De a tegnapi nap hiret meg kell veletek osszam...Nem tudom ki emlekszik ra, hogy egy par honappal ezelött irtam, hogy tesomnak uj pasija van.....A kisebbik gyereke meg most lenne majd tavasszal 2 eves es irtam, hogy biztos vagyok benne, hogy tavasz elött terhes lesz ettöl az uj fiutol ( akivel 4 honapja van együtt), hogy ne kelljen vissza mennie dolgozni......Hat remelem a lotto 5-öst is igy fogom latni, mert TERHES :shock: ...Ez teljesen bolond!!Kesz vagyok!! :roll:

Na most megyek, mindenkinek szep napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Joli, azt hiszem, hogy Neked aphta van a szádban :arrow: gingisol nagyon jó rá :!:

Iner, Neked is köszönöm, igazán kedves vagy :!: :wink:

Suzy, örülök, hogy minden rendben van Veletek :wink: drukk továbbra is :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi, hogy vagy :?: Én is sokat gondolok Rád :!: :wink:

Ediii :?: :?: :?:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi, hát valakinek bejön az élet 8)
Meddig dolgozol, jövőhétig :?: jöttök haza :?:
Szép napot, kevesebb munkát, rengeteget dolgozol, lóti-futi egész nap :?: :shock:
Vigyázz nagyon a vezetéssel
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Köszi csajok a pocakdicsit :D várom én is a többiek pocakját :!: :!: :wink:

Susy!
Reméljük nem szívóznak és kicserélik neked azt a táskát!!
Én ma kivételesen 7 után keltem :roll: ..
Milyen lett a linzer? Sütöttetek?

Zsu!
Ma megyek a védőnőhöz akkor kiderül remélem hogy voltam-e bárányhimlős..
A fogam..mikor hideggel öblítettem akkor majd meg bolondultam rá,meg kocogtatásra is fájt.. aztán kiidegelte
Ma már szerencsére 1 fokkal jobb :!: holnapra már talán nem fog fájni egyáltalán...
A januárt ugy kezdem majd hogy irány az uj fogdoki(legalább hamar megtudom hogy ki is ö-mert eddig még nem tudom ki lesz az uj doki)..

Onlány!
Hát lehet jobban jártok ha nem mentek most tömegbe,és hogy Lizát nem engeded az ovis kiscsajhoz... nálunk nagyon tombol most ez a himlő :? állítom fél ovi benne van..
De még most is úgy vagyok vele inkább most kapja el ne akkor mikor meglesz a csöppség...karira talán el is múlik neki :roll:
Most már kezdenek neki sebesedni :shock:

Ancsi!
Akkor jól bevásároltál megint :lol:
Különben nálunk is így szokott lenni,megbeszéljük hogy nem ajándékozzuk egymást, de én tuti meglátok valami olyat ami tetszik neki akkor megveszem,és akkor kivan akadva hogy ö nem is vett nekem semmit mert azt beszéltük meg hogy nem ajándékozunk...
Most pl egy magyar címeres kispárnát néztem ki neki(azt tudni kell hogy rajong a magyaros cuccokért)...ugyhogy lehet megveszem neki majd..

Na szoval tegnap voltam a dokinál hát nem túl jó hírekkel kecsegtetett, nyílik a külső méhszáj(igaz Kíránál már 17 hetesen volt ilyen eredményem) ugyhogy írt fel jó kis pipolphent amitől aztán ágyhoz leszek kötve rendesen...
Szigorú ágynyugalom :!: Azt mondta ha legközelebb megyek hozzá és jobban ki leszek nyílva akkor irány a kórház :( :(
Na ezt rohadtul nem szeretném :!: :!:
Ugye most az idén már jó helyzetben vagyok mert anyu itthon van szabin,megfőz meg stb... na de elkezd megint dolgozni akkor csak nekem kell főzni meg Kírát oviba vinni... Szoval nehéz dió lesz...
Most akkor úgy néz ki hogy reggel szedek 1 Elevit,1 vas,1 dopegyt,2 magneB6, és fél pipolphen, Délben is fél pipolphen, Este 1 vas,2 magneB6, fél pipolphen :shock:
Ennyi cart az életemben nem szedtem :roll:
Na és ami a legjobb, kari másnapján 9:30-ra kell mennünk(viszem apit is meg ha Kíra meggyógyul akkor őt is) UH-RA :!: :!: :!:
Akkor lesz ő ügyeletbe és akkor mondta hogy megkukkoljuk a kis bébit :D

Juli!
Gondolom akkor nem tartozkodsz a kórházban :D ,de megyek majd januárban mindjárt az elején valamikor cukorterhelésre meg uh-ra ugyhogy akkor talizhatunk,ott fogom tölteni szerintem az egész délelöttöt :roll: :wink:

Jó hosszú lettem... szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Kírus, nagyon vigyázz magatokra, pihenj tényleg sokat és szedjed a pipolphent :!:
Feküdj, amennyit csak tudsz, most nagyon nagy szükséged lenne a segítségre, drukkolok nagyon, hogy ne nyíljon ki jobban++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem még megvan a gyerekkori oltási kis könyvem is, meg emlékszem is voltam bárányhimlős :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
drukkolok, hogy minden rendben legyen... csak ne kelljen már befeküdnöd! a pipolphen majd jól leszedál, aztán tényleg ágynyugalom lesz :)
karácsony másnapja? azaz dec 26 szombat? akkor 12. napon leszek... de sztem tényleg nem leszek bent, hacsak nem lesz baleset, mert akkor úgyis behívnak... persze még nem sikerült vele az uh-ra időpontot egyeztetni... ki tudja? :lol: a héten még el kell kapnom ezügyben, csak hogy tudja, mikor számíthat rám.
de tényleg majd legfeljebb a terhelésnél összefutunk januárban.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép jó reggelt....
Csak gyors bekukk, mert megyek dolgozzni és valószínűleg nem jövök csak hétfőn :( :( :(
Most már muszály megcsináltattnom a laptopomat :)
Szóval vigyázzatok magatokra!!!!Kellemes hétvégét majd!!!!!!!
Puszi!!!!
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Kirus

Bakker, nagyon vigyázz magadra!!! Tényleg feküdj minél többet! Nehogy baj legyen! Nagyon szép, nagy pocid van! Igazi kerek, kismamis!

Betty

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a lombik. Mikor mentek legközelebb?

Onlány

Nekem az az 50 oldal ebből a száraz fosból, nagyon sok. Sajnos mindig nehezen, és lassan tanultam, pláne, ha nagyon nem érdekel a téma. De szilveszter napjáig be kell fejeznem az elméletet. Így a két ünnep között is tanulás lesz. Fúj! Örülök, hogy minden rendben az UH-án!

Zsu

Elhiszem, hogy semmi kedved a Clostihoz! De, ha arra gondolsz, hogy most is Closti nélküli hónapban "sikerült"...
Nem voltam tegnap dokinál a nyelvemmel. Mára szinte teljesen elmúlt. Remélem nem jön ki többet. Most egy darabig nem használom a Corsodylt. Lehet az készítette ki a nyelvem.

Ma megvesszük a fát, aztán irány a suli. Szép napot mindenkinek!
És ime a várva várt új pocakfotó:
Ezek 19+4-nél készültek.

Kép
Kép

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
tiedé is nagggyon cép poci :D
az ünnepek közt meg ne hajtsd szét magad a tanulással!
amikor tanfolyamra jártam (munkavédelem), akkor nálunk nagyon riogatták a jónépet, hogy nagyon kevés embernek fog sikerülni, mert szeretnek buktatni... a közel 30ból 2 embernek nem lett meg a vizsgája, pedig még olyanok is bejöttek, akik ez egy év alatt 1x voltak... a beiratkozáson :o

kírus!
vazze! lehet, találkozni fogunk! most próbálom elérni a Karaszt, mert kissé elszámoltam... én a closti indításától számoltam, hogy 14. nap 28-a, és uh. de mivel előtte nap jött meg így az már a 15 cn... és azt mondta, hogy 13-14. napon menjek, ami 26-a (karácsony) és 27 vasárnap (de ha karácsony másnapján ügyel, ahogy írtad, akkor vasárnapo bent sem lesz)
szóval most telefonálgatok lelkesen... és már megint ég a pofám, hogy 3 napot nem bírok ki úgy, hogy ne keressem valami hülyeséggel :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli, csinos vagy, kerekedik a pocak :wink:
Nem nagyon szeretnék agyalni, inkább megnyugodni, majd amit a sors nekem szán újra :!: :wink:

Jó tanulást, majd csak vége lesz már :roll:

A Corsodylt nem szabad sokáig használni, mert besárgítja a fogakat és elnyomja az ízlelőbimbókat, ha pár nap alatt nem oldja meg a problémát váltani kell másra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Joli nagyon szép kismami vagy!!! mellesleg.... húúúúha!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

kírus nagyon vigyázz Magatokra! tessék pihenni!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Juli sikerült megbeszélni egy időpontot a dokival? meg tud nézni? :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu köszönöm, jól vagyok! puffadok, és ez zavar, mert nem tudom behúzni a hasam, és nem szeretném, ha az a pár ember, aki tudja azt gondolja, hogy jáccom az agyam, hogy én most húúúú, de mennyire terhes vagyok... :shock: :roll:
de egyébként minden rendben...
elmentem ma gyógyszertárba, vettem aszpirint, hátha belázasodnék... folyamatosan mérem a hőm, mert én nem veszem észre még azt se, ha 39-re felmegy... sajnos notórius mandulagyulladós vagyok. igyekszek mindenféle természetes cuccot magamba nyomni, tegnap 6 narancsból ittam frissen facsartat, ettem mézet, szedek plusz c vitamint... nem tudom mit tehetnék még... :roll:
én se venném be helyetted a closty-t... szerintem anélkül is össze fog jönni... szorgoskodjatok és meg lesz az eredménye!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Zsu "én se venném be helyetted a closty-t" helyesbítek: én se venném be a helyedben a closty-t! így egy kicsit értelmesebb!!! :oops:

Kép
gtunde75

tünde!
ha nem is szó szerint, de le lettem b@szva a telefonba... :oops:
persze megértem a dokit, mert múltkor pont erről volt szó, hogy túl sokat agyalok...
kedden hívtam, hogy egyáltalán elkezdjem-e a clostit. erre ma megint telefon... éppcsak elmondtam ki vagyok, kapásból mondta, hogy már milyen rég hallotta a hangomat :lol:
szóval nyugi, és csak gyártsuk a gyereketKép a többi meg mind mehet a megbeszéltek szerint.
majd nem győzök tőle bocsánatot kérni, és fogadkozni neki, hogy esküszöm nem zargatom többet hülyeségekkel... de azért majd valami kis karácsonyi ajándékkal kiengesztelem Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
háááát akkor hajrá!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Nagyon kiborultam ma, de nem a táska csere miatt.
Kristóf olyan szinten balhézott, kezelhetetlen volt, hogy azt hittem megfoljtom. Nem akart a lábán jönni, ölben kellett cipelnem és az üzletben amiért nem hagytam neki a vasalókhoz nyúlni a hólatyakos földön fetrengett, de már nem bírtam sem tartani sem felemelni a földről annyira remegett a kezem. nem tudom hogy ennek hatására e vagy másért de szó nélkül kicserélték a táskát. És senkinek nem jutott eszébe, hogy Kristóf balhéja közepette előre engedjen. Kicsit megpihentünk a volt szomszédomnál, majd kezdődött minden előről. A buszon nem volt jó ülni le akart feküdni megint a latyakos földre, aztán nagy nehezen sikerült megnyugtatnom, közben mindenki csóválta a fejét... pedig semmit nem csináltam vele. Haza felé a busztól szó szerint húztam és már én is bőgtem. Itthon aztán megfogtam bevágtam a szobába, össze szidtam és szerintem az idegtől mentem hányni. Na ezek után mondjátok nekem ,hogy nem vagyok katasztrófális anya. Nem tudok mit kezdeni a gyerekemmel, nem tudom mi ütött belé, ha ezt csak egy picit is sejtem, tuti nem indulok el vele.

Joli
Nagyon szép és csini kismami vagy. Milyen hosszú a hajad a másik képhez képest, de jól áll nagyon. :)

Kép
Kép
susytunder

suzy!

Hiszti
:lol: :lol: :lol:

de van jobb is, bár nem babás fórumba való:
Hiszti... kicsit másképp
:P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok! jó reggelt!

susytunder fantasztikus anya vagy! eszedbe se jusson másra gondolni!!! a hisztit nehéz kezelni... remélem ma már nem látod olyan borúsan a helyzetet! :D

mindenkinek szép napot!!! :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?