Új privát üzeneted érkezett!

Sissy!
régen ide járt Aprooka és ő most 8 hetes terhes :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

[quote="veronikusz"]S írta:veronikuszissy!
régen ide járt Aprooka és ő most 8 hetes terhes :D

AHA! Gratula neki a pocaklakóhoz!!!!
Akkor jöjjön ide is! :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

A mai nap monnyon le!!! :(
Meglógott a kutya, amíg álltam ki a kocsival, 4 utcányit üldöztem (autóval), és mikor odaértem még akkor se volt hajlandó meghallani, hogy neki ordítok (jó hogy be vagyok rekedve, de akkor is..). Úgyhogy még most sincs itthon... Aztán kivittem Ancsát szánkózni, erre bevágta a durcit. Ő nem hajlandó sétálni, nem hajlandó szánkózni, ha már kivittem akkor vegyem ölbe és cipeljem. Na meg persze... :oops: Úgyhogy hasra vágta magát a hóban és nyomatta a hisztit vagy 10 percig, utána meg sértődött királykisasszonyként ült a szánkón és húzhattam. :roll:
Ráadásul nem szól a csengőnk, elemet kéne cserélni, persze hogy most nem tudom szétszedni... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Egyébként a hó még mindig szakad, már van vagy 5 centi :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
Akkor jó napod van! Nem irigyellek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sissy!
sajnos volt itt valami vita és nem éppen a legszebb módon vált el ez a fórum és ő. :oops: De a "tehogyan.hu"-ra jár. Ott szoktam vele beszélni. 8)

Judy!
UH! te szegény! :oops: nem semmi napod van! :oops:

Én meg most jöttem meg a 3 lánnyal a Savoyából. :lol: imádok hóban vezetni. :lol: volt is pár mazsola aki szembe jött velem, mert hogy nem tudott bevenni egy kanyart :shock: :shock: :shock: még szerencse, hogy csak fél percel később jöttem. :? :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,
ne is mondd... kész csoda, hogy itt előttünk a 3ason még nincs senki az árokban :roll: Amúgy itt a telepen halál jól csúszik az út... Hókotrót 1x láttam mióta beköltöztünk, és az nem ma volt :D

Sissy,
én se hiszem, hogy ebbe a topikba visszajönne. Meg még vannak páran, akik a vita után úgy döntöttek, hogy ide már nem írnak :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sorry! :oops:
Nem tudtam, hogy voltak itt viták, s hogy egyesek megsértődtek. Dehát van ilyen.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

jaj Judy, jó kis nap.

nekem idáig jónak mondható. Igaz Noelt minden kaja után kínozza a hasfájás, elég sokat kakil, és amíg ki nem jön sír, nyugtalan, de most végre alszik és nem rajtam. Mert azt játsza hogy amint leteszem az ágyba rögtön felébred, hogy nem alszom anya vegyél fel. ááá
Kolos is alszik már 12:40óta, mindjárt ébredni fog.

Vero, én utálok hóban vezetni, nem érzem biztonságban magam. lehet csak gyakorolni kéne, nekem is volt már, hogy átcsúsztam a másik sávba kanyarbevételnél. :oops: még jó, hogy mellékutca volt.

Timi, aha beszéltem egy csajjal, megnyugatatott, h tényleg vannak ilyen babák. :D de mondom az is jól esett hogy itt próbáltatok nyugatatgatni. komolyan nem gondoltam volna Koli után hogy kikapok egy cicifüggő kistökit. :) :oops: ésnem tudtam mit kezdeni a helyzettel, de kezdünk összerázódni, éjjel pl. 4 órát aludt egyben, aztán 3at majd 2-öt.
ami meg a hasonlóságot illeti, igen Koli tiszta én de testalkat Szabi. Noel meg fordítva. Hosszú vékony, de Szabira hasonlít kinézetre. amúgy én bírom hogy ilyen külömbözőek. :)
snooopy

snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:07-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:08-kor.
Vendég

Lilluska,
forgalmihoz gratula!!! :D :D
Nekem asszem 2-3 hét volt, de lehet hogy egy hónap :oops: De hátha erre jár Steffi, neki is mostanában lett jogsija :D

Amúgy most épp pihenés van - törpike kidőlt. Bár előtte még ácsorgott az ágyában és nyomta a szöveget, de aztán kapott egy kakaót és mire megitta kómába esett :D :D :D Azóta rendbe kaptam a lakást. Megyek, iszom még egy kávét, aztán úgyis felébred és folytatjuk a napot :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Orsi!
Nagyon kis aranyos Noel! És szerintem tiszta apja, tökre ráhasonlít.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Lilluska!
Gratula a vizsgához! Nagyon ügyi vagy! az meg hogy kinek hány éve van jogsija nincs összefüggésben azzal, hogy jól vezet-e!!! :oops: Ma pl. egy hatalmas X5-ös BMW-s csúszott át az én oldalamra. Hát nem kamaszfiú volt! :lol:
Te meg tuti nagyon ügyesen vezetsz!!!! :wink:
bunkó beszólás: ilyen beszólást már mi is kaptunk! "én mind a 3 egy nőtől?" :twisted: :oops: most mit mondjak? magát minősíti vele az illető :D

Orsi!
jaj de édi! A Noel név meg nekem is nagyon nagyon tetszik. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na, szóval: "ÉS mind a 3 egy nőtől?"

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép estét!

Lilluska-Vero!

Hogy micsoda bunkók vannak, hogy ilyeneket kérdeznek! :evil:
De ugye szokták mondani, "hogy mindenki magából indul ki!" ....ezeknek az embereknek biztos "baszkurálja" :oops: ....már bocsánat! :roll: ..... a csőrét, ha mások jól és boldogságban élnek!
De az ilyenekkel nem kell foglalkozni!!! Egyik fülön be a másikon ki! :wink: Tudom első hallásra "bicskanyitogató" , de ilyenkor arra kell gondolni, hogy nekünk....vagyis esetetekben a Bátyádéknak Lillus és Nektek Vero.....tök jó az életünk a gyerekekkel a férjünkkel/feleségünkkel és boldogok vagyunk! :wink:
Illető meg föjjön csak a levében! :wink: :twisted:

Lillus!

Jó hogy jöttél! :wink:
Gratula a forgalmihoz! :wink: Passzolom a kérdést, de ha felhívod az okmányirodát.....de lehet rosszul emlékszem és nem ott kell intézni, bocsi :oops: :roll: ...... akkor ott biztos meg tudják mondani mennyi idő, míg megkapod! :wink:
Nem leszel, Te béna!!!! Csak gyakorolni kell! :wink: De ha rám hallgatsz, akkor az elején tedd ki a "T" betűt! Hidd el nekem, jobban fognak Rád/Rátok vigyázni! Tapasztalat! Főleg, ha látják, hogy Gyerekkel/Gyerekekkel vagy.
És itt is egész nap esett a hó! :lol: :wink:

Judy!

Jobban vagy már? Milyen volt a szánkózás? :wink: És tényleg, akkor olyan aranyosak, amikor állnak az ágyban/járókában és dumálnak! :wink: :lol:

Orsi!

Képek!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Örülök, hogy szopitanácsadó és mi is tudtunk segíteni! :wink:
De hidd el, lesz ez még sokkal de sokkal jobb is! CSak kitartás! :P
Megértem, amit Noellel kapcsolatban érzel. Koli "elkényeztetett" :P Noel meg kicsit "keményebb dió"! :wink: Tesóméknál is így volt.
Én meg csöndben maradok és laposkúszok! 8)

Tenci, Steff, Boszi, Polexini, Andi, Gabi, és a Többiek? Merre vagytok lányok, napok-hetek óta? :roll:

További szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Legcukibb kép nekem a 20-as meg a 21-es! :wink:

Ancsáékról nem tudok semmit! :? Küldtem ímélt...kettőt is....meg sms-t is, de még nem jött rá válasz. Hívni meg most nem akarom, mert nem tudom mikor jó Neki. :roll:
Valaki esetleg még nem tud Róluk valamit?

Na mentem nézem ezt az agyament filmet az m1-en! 8)

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja Kriszta!

Neked akartam még, hogy nem "feladni" nekem a vezetést csak mert leesett az első hó! :wink: Gyakorolj most is a környéketeken! Persze csak óvatosan és lassan! Hóban is meg kell tanulni vezetni! Az sem megy/ment mindenkinek elsőre! :wink: 8) Úgy hogy hajrá!!!! Veled vagyok! :wink: Fog ez is menni!
De azt nem írtad, hogy hol voltatok. És csak Pankát vittétek magatokkal? Vagy csak kettesben voltatok? És elhiszem, hogy Petya 4 "anyamentes" nap után folyamatosan Rajtad lógott! :wink:

CukiKati!

Tőzsde még pang? És tényleg, karácsonykor van "leállás" a tőzsdén?
Orsi meddig jár még oviba?

Vero!

Neked akartam még, hogy tök hüle vagyok, de Adriék nem péntekig, hanem jövő hét keddig járnak oviba. 8) Nálatok a Lányok meddig járnak? És volt/lesz ovis karácsony? Nálunk ma volt. Nagyon aranyosak voltak. :D Eljátszottak egy kis mesét a karácsonyról és mondtak/énekeltek karácsonyi verseket/dalokat.
Lányok meggyógyultak már teljesn? És mikor kapják az oltást? És Ti is oltatjátok magatokat Lacival?
Hál'Istennek nekem sem lett semmi bajom az oltástól! koppkoppkop!

Ja és Brigi-Orsi!

Még egyszer köszi az üvegeket! És eltaláltam! :wink: Mécsestartót csináltak a szülőknek! :wink: :D Majd holnap lefotózom és dobok róla képet. Persze csak ha érdekel Benneteket! :roll: :oops:

De most már tényleg mentem! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lilluska!
Nagynéném (kispesti) most szerzett 57 évesen jogsit és ha jó rémlik neki nagyon hamar kiküldték. Talán 2 hét??? :roll:

Timi!
Ovi-zárás: nem is mond! Minket nem érint az, hogy mikor zárnak, mert hogy már több mint egy hete itthon van mind a 3!!! (különben most péntekig lenne ovi) :shock: tegnap is folyton folyvást mindenki nevetett rajtunk, hogy 3 gyereket tolok a bevásárló kocsiban. :lol: Ilyenkor mindig akad egy-két idős házaspár, akik odajönnek dumálni is. :lol: :lol: Azért jó lenne ha a karácsonyi buli előtti nagybevásárlást, nem velük kéne abszolválnom! :D:D:D letapossák még a Szűz Máriát is :oops:
Oltás: még nem vittem el őket! Pedig már 99.99%-ig jól vannak, de csak köhint egyek kettőt némelyik és így meg nem merem … :oops: igen, mi is be leszünk oltva Lacival. Nekem viszont még egy nap 2x ki kell fújnom az orrom és váladékos a torkom. :oops:

Tenci!
Hol vagy te lány??? Betemetett a hó??? :lol: szánkóztok? Tegnap mi is voltunk kint a lányokkal. :D nagyon élvezték! (na jó! Zsófi kevésbé :lol: )

Judy!
hogy vagy? javulsz?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jóreggelt,

a tegnapi egész jó éjjel után ma volt egy brutál. óránként kért enni, aztán meg fájt a hasa gondolom mert a kaka könnyített rajta. viszonyt én olyan fejfájással ébredtem....

Timi, hát hogy a fenébe ne lennék kíváncsi mit alkotott Adri!! kíváncsian várom.

Ancsártól én sem tudok semmit, nem tudom mikor zavarnám így nem hívom.

Tenci jól eltűnt. betemette a hó??? :wink:

Lillus, grat a vizsgához!!
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:08-kor.
Vendég

Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt... olvasgatok visszafelé, de ez rengeteg... :D
Január 31-re vagyok kíírva, a véleményetek érdekelne, hogy érdemes/lehet még ilyenkor szülésznőt választani???
8 éve szültem a fiamat itt a Kútvölgyiben szintén, csupa kellemes emlékkel... Szeretném, ha most is jó lenne... :)
bubbba

csak egy kis összehasonlítás, majdnem ugyan az a póz
Noel
Kép
Kolos
Kép
snooopy

Sziasztok!

Majd jövök hosszabban is, de most ezt meg kell osztanom veletek:

Benedekem tegnap óta állandóan hasra vágja magát :-) Mondjuk nov. 26-án csinálta előszőr, de akkor 1X mgcsinálta és annyi, tegnap viszont rájött, hogy ez milyen könnyű és azóta is gyakorolja :-))

Orsi: Megnéztem a képeket, szuperek!!! Egyébként az én gyerekeim is teljesen különböznek egymástól...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!

Lilluska!
egyik szebb mint a másik :wink: :D

Orsi!
hát! nem mondanám, hogy 2 tojás! :lol: de nagyon kis tündérek! :lol:

Brigi!
Gratulálunk! Csak így tovább Benedek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Most írtam egy jó hosszút erre elszállt :twisted:

Lilluska!
Grat, nekem 1 hét volt, szombaton beadtam a pólusban lévő okmányirodába és pénteken már a kezemben votl a becses okirat. Azóta csak 1x használtam, amikor kértek egy személyes okiratot a corában, mikor pontot válottam.

Én behavazva , így is-úgy is, Mircikém végre teper, nagyon cukin döcög :D Martinnak hörgőszűkűlete van, nekem meg előjött a légcsőhurut+reflux :? Na sebaj, majd elmúlik.

Képek gyönyörűek!!! ancsáékról valami?

Szép ünnepet, ha nem jönnék és ne hulljon ki senkinek a haja az előkészületek alatt... Nekem már alig van :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na Lányok!
ennyire ne tolongjatok itt!!! :lol:

Steffi!
Gratula Mircinek! :wink:
Nektek pedig mielőbbi jobbulást!!! :oops:

Tenci? Tigrincs? Kriszta? Andi? Gabi? ......... :roll: :idea: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

na csak ideérek :lol:
szóval próbáltam intézni a karis dolgokat...asszem a végére értem :lol: -ja és én nem sütögetek-főzőcskézek-na akkor hol tartanék???? :roll: :D -mint Steff :wink: parókát kérhetnék ajcsiba :roll: :D :D
mi jól köszönjük-annyi változás életünkben Benedek kinyilvánította nem kér már belőlem-no cici :cry: ami meglepő számomra hiszen Mikey 15hóig nyomta ill szívta :lol: és akkor is én mondtam,hogy elég-habár már akkor napi egy volt-és Benedek már ott kukucskált a pociban...szóval tej még van...próbálom adni-kisebb nagyobb sikerrel-üvegből nem hajlandó inni-max ha kanalazom akkor elfogadja de akkor is már szórakozik vele-velem :roll:
havat imádjuk :lol: :lol: :lol: ha itthon voltam csakis kint voltunk-nálunk a rámpát és belsőjárdát Mikey lapátolta :wink: :lol: :lol: -és tényleg tök jó idő is párosult hozzá...sajna már itt nálunk alig van :roll:

VERÓ-buli látom jól sikerült :D a bunkót meg le kell sz..ni jó magasról :wink: és nagyon klassz csajszi vagy,hogy a jó falatkák nem hoztak lázba!!!! :D :wink: 8) de remélem más lázba hozott mikor hazaértetek :wink: :lol: vagy nem is kellett hazaérni??? :roll: :lol:
csajok akkor már gondolom 100%-osak-és ezt éreztetik is veled :wink:
és bevásárlás???-tutkó uncsiznál már egyedül :wink: :lol:
hóba én is imádok vezetni :wink: :lol:
neked jobbulást-akkor hétfőn családi oltás???? :roll:
mikor díszítitek a fát ti hová viszitek a csajokat??-vagy alvásidőben alkottok??? :D :lol:

ORSI-csodaszép gyerkőcök!!! :D és tök nincs hasonlóság-max a kiságy!!! :D :lol:olvasom nehézkesen kezdtétek a dolgokat-de úgy látom javulóban vagytok...ügyes csajszi vagy!!! :wink: én pont fordítva voltam Mikeytól megkaptam a kiképzést...és arra számítottam ennél gázabb már nem lehet...és tessék Benedek egy angyal...Mikeyhoz képest!! :lol: na azért az angyal durva :roll: :lol:
:lol:és végül is hogy is lett Noel Noel???? :roll: :D

BRIGI-nagyon ügyi Beni :wink: lehet Petyától lesi a mozdulatokat? :D :lol: jól vagytok???Beninek adtál már valami gyümit???

STEFF-szóval elindult Mirci???-de jóóóóóóó-nektek meg jobbulást!!!
hajra vigyázni!!!!-kész lett megane??? :roll: -és hóban nyomtad a gázt??? :lol: :D

LILLUS-gratula!!!és használni is fogod??? :lol: csodaszépek gyerkőcök!!! :lol: látom nálad is fehér fal tapimintákkal :D :lol: :wink: nálunk is csak még alacsonyabban.... :roll: :wink: de ez a jó a fehérben bármikor javítható :wink: :lol: :lol:

JUDY-te is merre kolbászolsz???jól vagytok???kutya meglett?? :roll: :D

TIMI-nagycsalád a hétvégén-vagy majd ünnepekre sűrűsödtök??? :D képeket várjuk....na meg Jánosbarát profiképekből is dobhatnál :roll: :D
te mi jókat sütsz az ünnepekre???

VALENTINA-nagy hó volt /van nálatok???Vikó élvezte??? :D jól vagytok???

KRISZTA-még nem is meséltél milyen volt a kiruccanás!!!-vagy tán nem publikus??? :wink: :lol: :wink:

ANCSA-hogy vagytok?-és hol tartotok???nemsokára itt az ünnep!!! :D

Bubbba-üdv itt :D reméljük ismét kellemes élményekben lesz részed-tudjuk :D :wink: kicsit mesélhetnél magatokról...és tök jó egy újabb baba január végén :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

VERÓ-mi van máááá??? :lol: :lol: itt is nyomatod nem kis reklámfelületen a GastRoyalt???-mondom én valami belső ember vagy te!!! :wink: :lol: :lol: :lol: jutalék mennyi??? :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Jó reggelt!

Tencikém! végre!!!! :lol: :wink:
Szopi: :oops: sajnálom! Nekem is 3-4 hete hagyta abba a szopit. Talán mostanra kezdek lelkileg rendbe jönni. :oops: De hidd el nem attól lesz jó egy anya, mert sokáig szoptat!!! :oops: Ők tudják mi kell nekik! :D
GastRoyal: :oops: :cry: egy büdös buznyákot se kapok! :oops: :lol: :lol: :lol: de jó is lenne!!! már a Maldív szigeteken süttetném a hasam :lol:
bevásárlás: a héten már volt egy kisebb vásárlás, de az IGAZI majd csak most fog jönni. :D
lányok: igen, már jól vannak. Úgy szedem le őket este a plafonról! :oops: én meg dőlök el mint a liszteszsák :lol: minden filmen beájulok :lol:
oltás: hátfőn megyek velük :oops:
fa díszítés: igen, alvás időben :D de a fafaragáskor még itt vannak kint 8)

Én meg kicsit (na jó! NAGYON) le vagyok törve. Laci ma este megint megy Londonba! Úgy néz ki egyedül. :oops: szerette volna, ha én is megyek vele, mert nagy rohanás lesz az egész és akkor én is vezettem volna de hát a lányokat nincs kire hagyni. (ráadásul már napok óta nem alszik, mert hajnalban jár el dolgozni.) Szóval most tiszta ideg vagyok. :oops: azt se tudom mikor jön haza, de mondtam neki, hogy inkább aludjon kint +1 éjszakát, csak legyen pihent! :oops: áh! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Nálunk kezdenek besűrűsödni a programok, úgyhogy hadd legyek én az első, aki nagyon szép ünnepet kivánok mindannyiótoknak, és persze a legjobbakat az újévre.
És ha van új hír Ancsáékról, mindenképp írjátok meg, nagyon szurkolok nekik továbbra is, remélem nem bánjátok, ha Nekik most külön is kivánok egészséget, boldogságot és nyugalmat az ünnepekre és 2010-re is.
Etenci kért képet a lurkókról, ha nem bánjátok, ezt a tartozásomat is törlesztem gyorsan:
Kép
Vigyázzatok Magatokra és a gyerekre is.
Puszillak Bennetek.

Kép
Kép
paklincs

...ha nem bánjátok... :roll:
pusz

Kép
Kép
paklincs

sziasztok lányok

megvagyok én is csak betemetett a hó :D :D :D Momentán szó szerint is, mert délután óta szakad... Kutyánk is fehér lett és néha tajgai szürkefarkast játszik - áll az udvar közepén, orra az égnek és vonyít :D :D
Egyébként kolbászoltam szanaszét, még mindig hiányzik pár dolog a karácsonyi ajándékokból - többek között tegnap jöttem rá, hogy nagybátyámat teljesen kihagytam :oops: - még Ancsának akarok 1-2 dolgot venni, meg még páromnak - csak náluk megvártam míg a rokonság befejezi a kört, így se kevés telefon volt a koordináció :roll: Merthogy nálunk mindenki vásárol, nekem csak szerveznem kell, hogy ne mindenki ugyanazt... Meg munkahelyemen voltam beszélgetni az exfőnökömmel. :roll: Majd meglássuk mi lesz...

Vero,
köszi, most már javulóban - bár még néha mindig megfulladok :( Pl mikor futok a kutya ÚR után, aki épp alkalmi süket már megint :roll: De azért már sokkal jobb :)

Timi,
hááát, felemás. Kisasszony bevágta a hisztit, eldobta magát a hóban és ott ordított :roll: De csütörtökön az apjával már jót szánkóztak, meg hógolyóztunk is mikor hazaértem :D
Jánosnak odaadtam a lét, osztozzatok :wink: 3 körül értem oda, esélyem nem volt korábban :roll: kész katasztrófa volt a Hungária tegnap...

Orsi,
hát tényleg nem hasonlítanak :D

Brigi,
nagyon ügyi Benedek!! :D Ancsa ezzel nem sietett anno...

Steff,
kitartás, mindjárt itt a szenteste, lerogyhatsz pihenni :D :D
Jobbulást neked és Martinnak is!!!

Tenc,
kutya meglett... sötétedés előtt Ancsát rásóztam a nagyapjára, hogy megyek még egy kört a kocsival, de mire lekapartam a jeget meg kiálltam az udvarból őfelsége kegyeskedett megjelenni a sarkon :roll: Nem hülye az, hazatalál kajaidőben :roll: :D

MSE,
nektek is nagyon kellemes ünnepeket!!! Szép nagyok már a csemetéid :D :D

Na megyek, Ancsa ma korán kidőlt, hátha végre sikerül megnéznem a Szex és NY-ot :wink: Anyós már egy hónapja kölcsönadta :D Tévénk úgysincs, a szerdai havazásban meghalt ez a digitális sz.... :( Majd küldenek szerelőt 5 munkanapon belül :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó Reggelt mindenkinek!!!

igen itt is HÓ!!!! :lol: :lol: :lol: van vagy 15cm...vagy inkább 20?-tök mindegy összeszedem a bandát és csak kajcsizni jövünk haza ill anyuékhoz :lol: :lol: :lol: tegnap is vagy hétig kint voltunk nagyon élvezték a srácok mindhárman :wink: Mikey akkorákat borult és úgy élvezte Benedek meg még csak szemmel követte az eseményeket :D :D de azért csúszott ő is Mikivel :roll: :D :wink:

VERÓ-szóval ismét Laci nélkül??? :roll: tényleg jó lett volna ha kettesben mentek...remélem zökkenőmentes útja volt habár egész Európában tombol a tél...és ha megjön januárig ne engedd sehová :roll: :lol: :wink: :wink:
szopit meg persze értem-csak hát.....igen ők tudják mi kell :D
neked van még tejed???
szánkózni viszed a csajokat??? :wink: :lol: :lol:

JUDY-akkor ma ti is nyomjátok a szánkózást?-most aztán lehet avatni az új szánkót!!!! :wink: 8) :lol:
kutyus meg :wink: 8) :lol: képzeld tegnap hoztak anyuéknak kiskutyát németjuhászt-de csak Mikeyék kedvéért :D ha már nekünk úgysem lehet akkor legalább anyáéknál legyen...név még nincs-habár én citromnak hívom :lol:a srácot így hívják akitől vették :roll: :lol:

Paklincs gyerkőcök édesek :D :D Boldog ünnepeket nektek is :D

és jóóóó szánkózást hógolyózást mindenkinek aki ki tudja használni ezt a remek időt!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

na jó remek idő-elkezdett fújni a szél :? :roll: nem is kicsit....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Tenci: Sajnos betegek vagyunk, illetve csak Vikó. Megint fáj a torka és lázas is volt :cry: :oops: szóval 2 napja alig alszom. Hó, az van bőven és már most elegem van belőle :? Viktor nem akar kijönni, mert fúj a szél és azt mondja " Nagyon hideg van, én majd bentről nézlek anya." Mikey-t gondolom nem kell noszogatni, hogy kint legyen. :)

Képek nagyon aranyosak.

Paklics: Ha erre jársz akkor nektek is Kellemes Ünnepeket és minden jót a következő évre.

Na megyek befejezem a lapátolást.

Amugy mindenki lapátol? Vagy csomagol? Vagy mi ez a pangás?

V

valentina

Sziasztok lányok!!!
1000 éve nem jártam nálatok pedig nagyon hiányoztok :D

Snoppy!
Gratulálok, látom megszületett közben Noel!!!!nagyon szép baba!!!!
Ancsára is nagyon kiváncsi vagyok!!!!
Ő megszült már?? le vagyok maradva :oops: :oops: :oops:
és most lehetetlennek tűnik visszaolvasni :shock:
És hallom Aprooka is babát vár!!! dejó!!! Gratulálok Neked is!!!!

Csatolok egy friss képet Enciről, oviban készült!!!
Kép

Kép
gablaty

Nem bírtam ki visszaolvastam mert nem hagyott nyugodni, hogy mi van Ancsával??
Drága ANCSA!!! Ugye tudod, hogy lélekben én is ott vagyok veled/veletek!!! Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!!
Remélem, hogy a Karácsonyt már kis családoddal együtt töltitek!!!
Sokat gondoltam rád, eszembe jutottál,hogy vajon hol tartasz most? Egyik kolléganőm is várandós most, és olyan jó látni...
Millió puszi és ölelés nektek!!!!

Linocs
! látom,hogy te is a 2.babádat várod!!! Gratulálok!!!
:D

Kép
gablaty

Sziasztok!

Vagyok ám én is, de annyi az előkészület, hogy ááááááááááá....de tudjátok ezt Ti is!

Tud valaki valamit Ancsáékról????
Már több mint egy hete semmit nem tudok! :oops: :? :( :oops:
Ha valaki valamit tud Róluk, írja már meg légyszi!
Megmondom őszintén, hogy mivel se ímélre, se sms-re nem válaszolt.....szóval azért most már "izgulok"! :oops: De felhívni meg.....hát lehet, hogy most már azt kéne, mert ez a várakozás....!!! :? :oops:

Vero!

Remélem Laci szerencsésen oda ért és vissza is fog érni!!! Vagy hazajött már?
Örülök, hogy Lányok jól! :wink: Hétfőn szorítok Nekik az oltásnál! De minden okés lesz Velük és Veletek is! :wink:
Adri még holnap meg kedden megy oviba, utána itthon két hétig. Már most kérdezi, hogy mit fog csinálni a két hétben!? :shock: 8)
Na persze azért a Jézuskát azt már nagyon várja! :D
Rokonyok mikor jönnek? :roll: Kitartás! Lelkiekben Veled vagyok! 8)

Tenci!

Itt is hófúvás! Tegnap úgy kavarta a szél ezt a porhót, hogy esélytelen volt lapátolni! 8) Viszont ma a verőfényben János ellapátolta az 50 centi :P 8) havat! Egyébként mindketten Jánossal kicsit dögrováson vagyunk. Mára a hangunk ment el! :D
Zizi is taknyos, Adri meg süki :? úgy hogy mi most nem mentünk ki ebben az időben!
Sütik: sütés nélkül: Kókuszgolyó, tiramisu, "sütős": almás-csokis süti, mézeskalács-ezt Adrival és kapucsínós-túróhabos muffin, meggyes-mákos piskóta. Elég lesz? 8) :D Minden Gyereknek teszek a kedvére! :wink:

Judy!

Lé az enyém lett! :lol: :wink: Köszi! Na és megnézted már? Tetszik? Nekem is kell még egy-két dolog, úgy hogy holnap, ha János és Adri elmentek reggel, nekem is "el kell még lógnom" :oops: 8) Zizivel vásárolni. Persze pszt....János nehogy megtudja, mert már tegnap a lelkemre kötötte, hogy ebben az időben el ne merjek menni itthonról! Na ja, és akkor ki veszi meg a még meg nem vett ajcsikat?! Vicces! Néha nagyon "paragép" az Emberem, de hát evvan. 8) Ezen változtatni már nem lehet! Szóval ilyenkor jönnek a cselek :wink: aztán ráér megtudni később a dolgokat! :oops: 8) :wink:

Orsi!

Remélem Nálatok meg egyre jobb a helyzet! :wink: Koli gondolom odavan Noelért! :wink: Legalábbis a képeken nekem ez jön le! Neked megvannak már az ajándékok? Sikerült beszerezni őket?
Anyukád hogy van?
Kecószépházatok hogy áll? :D Jöhetnek majd újabb fényképek, ha Szabi alkotott! :wink:
Képek meg....."KicsiSzabi és KicsiOrsi"!!! :wink: :lol: 8) Tök cukik!

Gabi!

Látom Nálatok is volt karácsonyi fényképezés. :wink: És karácsonyi lapként is meg lehetett rendelni, ez jó. Nálunk is volt ilyen. :P Enci hogy van az új oviban? Gondolom beszokott már. És apukád hogy van?

Vali!

Jobbulást Vikónak! Neked meg jó lapátolást! 8) Férjed nem segít be egy kicsikét? Ajándékok meg vannak már?

Steff!

Remélem Ti már jól vagytok! Ha lesz rá időnk, legfeljebb karácsony után lóbázhatjuk a lábunkat! Addig meg kitartunk! Hiszen mi NŐCIK sokkal erősebbek vagyunk, mint a teremtés Koronái! 8) :wink:

Lillus!

Kép nagyon jó! :wink: Hát igen, akinek két segítsége is van, annak tényleg könnyű! :wink: :D
Karácsonyi menű fejben már meg van?
Jogsi ügyintézése hogy áll? "T"-betűt, meg nem muszáj venni, gyárthatsz magadnak otthon, számgépen is! :D Én is így csináltam anno és belülről ragiztam fel a hátsó ablakra! A Bajorra! 8) :wink: :lol: Kollégáimnak anno majd leesett az álluk, hogy egy "ilyen autóra" kiraktam! :lol: 8) Mondtam nekik wazze, többet ér a biztonságom, mint hogy valaki esetleg röhög rajtam! És nem bántam meg, hogy anno kiraktam. Nekem csak jó élményeim vannak! 8)

Bubba!

Üdv köztünk! :wink:
Hát ha akarsz, akkor válassz, de gyorsan, mert állítólag, egy hónapban CSAK :!: :!: 5 Kismamit vállalhatnak be konkrétan. Érdeklődjél az illetékeseknél! De tényleg! És kisfiú vagy kislányka érkezik Családotokba másodjára? És kisnyagyfiadat hogy hívják? Csinálsz Neki meg Magadnak....még erre a kis időre.... vonalzót? :wink: Éljen január vége!!!! :lol: :wink: Gyűlnek a Gyerekek rendesen így január végére!!!! :lol: :wink:

Brigi!

Fiúk jól vannak? Ajándékok és menü megvan már? Pussz!

Emse!

Nektek is kellemes ünnepeket! Kép aranyos! És ők még mindig nagyon hasonlítanak egymásra! :P
És mit kéne bánnunk? Na ne máááár!!!! 8)

Mentem nézem a műsorom! 8)

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja Orsi!

Adri mécseséről....vagyis az most már Jánosé meg enyém! :D ..... holnap dobom a képet! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Én zártam én nyitok! 8) De most csak egy gyorsra!

Orsi!

Íme a mécses: :D

Kép

Sissy!

Hogy álltok a költözéssel? KicsiTomi jól viselkedik? :wink: Remélem hamarosan otthon is lesz netetek!

Most robogok, mert a fél banda :D már elment itthonról. Mi is sietünk Jázzal és befejezzük a vásárlást. Még jó, hogy Ő....egyenlőre.....nem tud Apájának "beárulni"! 8) :lol: Meg a karácsonyt sem veszi még "komolyan"! 8) :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tényleg Lányok!

Akik még "rendelkeztek" 8) :D óvodás korú és óvodába járó Gyerekkel/Gyerekekkel, Nektek...szülőknek.... miket csináltak az oviban karácsonyra? Jöhetnek képek is én kíváncsi lennék rájuk! :wink: És volt karácsonyi ünnepség is? Na majd arról is dobok képet, ha lesz még időm karácsony előtt! 8)

De most már tényleg leléptem! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenci,
szánkózást nem nagyon szereti a törp, de lehet hogy amiatt, hogy folyton fúj a szél :( Legalábbis itt nálunk :( De majd próbálkozunk még :)

Gabi,
hogy vagytok? Semmit nem írtál magatokról :oops:
Enci nagyon szép nagylány lett :D

Timi,
most tudtam kibontani, hogy apa elment dolgozni :D De teljesen jó!! Ma még körényomatom a szöveget is :wink:
Én is megyek még egy körre ma. De azt tudja apa, én holnap nem mehetek, mert állítólag ónos eső lesz... Még az Auchanig se szeretné ha elmennék, pedig az 1 km sincs :oops: De majd meglátjuk :D
Mécses nagyon szép lett!! :D :D

Na megyek, mert aztán sose érek haza :roll: Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönjük az emileket, az sms-eket és a sok, sok drukkot!!
Bocsánat hogy nem jelentkeztünk!
De szombatig minden nap este 11-kor estünk haza.
És íme egy kép ami szombaton készült

Kép
(hát a minőség nem a legjobb, de mozgó jármüben kis géppel készült, de aki rajta van az a fontos és amit csinál az :lol: )

ez a másik két kép ma reggel készült
direkt csak nektek!!!

Kép

Kép

Majd próbálok jönni, és írni!
kedden végre mi etethettük cumiból.
de a lényeg, hogy pici lány szerdán került le a 3-ra,
és itt már meg is szoptathattam.
és csütörtökön már 2. volt.
hú, ez nagyon kemény volt, majdnem haza hoztuk még aznap.
de kibírtuk, és szombaton már legálisan hozhattuk haza!!
Jól van, és ismerkedik az itthoni dolgokkal.

Bocsánat, de most tényleg mennem kell.

sok sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa, iszonyúan örülök nektek!!!!!!!!! csak így tovább a gyógyulással kicsilány és tessék sokat szopizni.
snooopy

Bosziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!

HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! :lol:
KISKIRÁLYLÁNYNAK MEG NEKED SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNUNK!!!

És milyen édes/édesek a képeken!!!!! :wink:
És Úristen Larának mekkora haja van!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Bocsi, de most rohannom kell. Most értem haza. Majd mesélek.
Elől járóban csak annyit, hogy némaságra vagyok ítélve!!!! :shock: :lol: :wink: 8)

Mindenkinek csodálatos napot kívánok!!!!

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.21 13:09-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lányok még annyit kérdeznék, hogy nem tudjátok, hogy miért nem lesz színes amit kijelöltem színessel??? :shock: :evil:

Robogtam.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsaaa!!!
Hurááá!!!! Nagyon örülök, hogy végre hazamehettetek!! :D :D
Gyönyörű a lányod! És Lara mekkora már! :D :D

Én is most értem haza... Majdnem elütött egy kopasz terepjárós b..m a Lidl parkolóban :roll: Padlógázzal hátra se nézve nekiáll tolatni egy havas parkolóban... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na megyek, valaki megállta a kapuban - hátha a tévészerelő...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!!!!!!!

Ancsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jaj annyira izgultam Értetek és annyira, de annyira örülök a jóhirnek :D nem is tudom mit mondjak....
Ennél szebb karácsonyt kérni sem lehet Nektek :D :D :D :D
Írtó édesek együtt :D

Tigrincs!
Valamit biztos rosszul csináltál :D
Egyébként meg nem tudom, hogy karácsonykor mi van a tőzsdével :D ez az első közös karácsonyunk :D :D :D

Na rohanok mert még mennem kell egy idei utolsó képzésre be az irodába...jaj, de nincs kedvem elindulni.... :?

Kép

Kép
cukipofa

Timi,
nekem se lett színes... Nemtom mi van.

Kati,
köszi a segítséget a kockákkal kapcs :wink: Végül duplot kap mégis az uncsitesó, mert az itteni auchan ki akarja szórni a készleteit valószínűleg :) Legalábbis más magyarázatot nem látok rá, hogy a máshol 8500ftos duplo alapszettet miért adná 5000ért :wink:

na megyek, tévészerelő most szedi szét a padlást :roll: de már van némi jel a tévében :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?