Sziasztok!
Vagyok ám én is, de annyi az előkészület, hogy ááááááááááá....de tudjátok ezt Ti is!
Tud valaki valamit Ancsáékról????
Már több mint egy hete semmit nem tudok!
Ha valaki valamit tud Róluk, írja már meg légyszi!
Megmondom őszintén, hogy mivel se ímélre, se sms-re nem válaszolt.....szóval azért most már "izgulok"!
De felhívni meg.....hát lehet, hogy most már azt kéne, mert ez a várakozás....!!!
Vero!
Remélem Laci szerencsésen oda ért és vissza is fog érni!!! Vagy hazajött már?
Örülök, hogy Lányok jól!
Hétfőn szorítok Nekik az oltásnál! De minden okés lesz Velük és Veletek is!
Adri még holnap meg kedden megy oviba, utána itthon két hétig. Már most kérdezi, hogy mit fog csinálni a két hétben!?
Na persze azért a Jézuskát azt már nagyon várja!
Rokonyok mikor jönnek?
Kitartás! Lelkiekben Veled vagyok!
Tenci!
Itt is hófúvás! Tegnap úgy kavarta a szél ezt a porhót, hogy esélytelen volt lapátolni!
Viszont ma a verőfényben János ellapátolta az 50 centi
havat! Egyébként mindketten Jánossal kicsit dögrováson vagyunk. Mára a hangunk ment el!
Zizi is taknyos, Adri meg süki
úgy hogy mi most nem mentünk ki ebben az időben!
Sütik: sütés nélkül: Kókuszgolyó, tiramisu, "sütős": almás-csokis süti, mézeskalács-ezt Adrival és kapucsínós-túróhabos muffin, meggyes-mákos piskóta. Elég lesz?
Minden Gyereknek teszek a kedvére!
Judy!
Lé az enyém lett!
Köszi! Na és megnézted már? Tetszik? Nekem is kell még egy-két dolog, úgy hogy holnap, ha János és Adri elmentek reggel, nekem is "el kell még lógnom"
Zizivel vásárolni. Persze pszt....János nehogy megtudja, mert már tegnap a lelkemre kötötte, hogy ebben az időben el ne merjek menni itthonról! Na ja, és akkor ki veszi meg a még meg nem vett ajcsikat?! Vicces! Néha nagyon "paragép" az Emberem, de hát evvan.
Ezen változtatni már nem lehet! Szóval ilyenkor jönnek a cselek
aztán ráér megtudni később a dolgokat!
Orsi!
Remélem Nálatok meg egyre jobb a helyzet!
Koli gondolom odavan Noelért!
Legalábbis a képeken nekem ez jön le! Neked megvannak már az ajándékok? Sikerült beszerezni őket?
Anyukád hogy van?
Kecószépházatok hogy áll?
Jöhetnek majd újabb fényképek, ha Szabi alkotott!
Képek meg....."KicsiSzabi és KicsiOrsi"!!!
Tök cukik!
Gabi!
Látom Nálatok is volt karácsonyi fényképezés.
És karácsonyi lapként is meg lehetett rendelni, ez jó. Nálunk is volt ilyen.
Enci hogy van az új oviban? Gondolom beszokott már. És apukád hogy van?
Vali!
Jobbulást Vikónak! Neked meg jó lapátolást!
Férjed nem segít be egy kicsikét? Ajándékok meg vannak már?
Steff!
Remélem Ti már jól vagytok! Ha lesz rá időnk, legfeljebb karácsony után lóbázhatjuk a lábunkat! Addig meg kitartunk! Hiszen mi NŐCIK sokkal erősebbek vagyunk, mint a teremtés Koronái!
Lillus!
Kép nagyon jó!
Hát igen, akinek két segítsége is van, annak tényleg könnyű!
Karácsonyi menű fejben már meg van?
Jogsi ügyintézése hogy áll? "T"-betűt, meg nem muszáj venni, gyárthatsz magadnak otthon, számgépen is!
Én is így csináltam anno és belülről ragiztam fel a hátsó ablakra! A Bajorra!
Kollégáimnak anno majd leesett az álluk, hogy egy "ilyen autóra" kiraktam!
Mondtam nekik wazze, többet ér a biztonságom, mint hogy valaki esetleg röhög rajtam! És nem bántam meg, hogy anno kiraktam. Nekem csak jó élményeim vannak!
Bubba!
Üdv köztünk!
Hát ha akarsz, akkor válassz, de gyorsan, mert állítólag, egy hónapban CSAK
5 Kismamit vállalhatnak be konkrétan. Érdeklődjél az illetékeseknél! De tényleg! És kisfiú vagy kislányka érkezik Családotokba másodjára? És kisnyagyfiadat hogy hívják? Csinálsz Neki meg Magadnak....még erre a kis időre.... vonalzót?
Éljen január vége!!!!
Gyűlnek a Gyerekek rendesen így január végére!!!!
Brigi!
Fiúk jól vannak? Ajándékok és menü megvan már? Pussz!
Emse!
Nektek is kellemes ünnepeket! Kép aranyos! És ők még mindig nagyon hasonlítanak egymásra!
És mit kéne bánnunk? Na ne máááár!!!!
Mentem nézem a műsorom!
Szép estét Mindenkinek!