Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Laptetőőőő! :lol:

Kép
avarka

Avarka!

gyűjtsd őket 2010 re!
Biztos ami biztos!!!!! Nekem is sokszor eszembejut, hogy mi lenne ha az első sikerül, már ovis lenne a gyerek ........
De a jövőn kell rágódni, nem a múlton!!!!

Erre mindig azt mondjuk, a milettvolnaha....kérdésre, hogy ha a kutya nem s..arna szétdurranna :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Tudom, hogy csak előre kell nézni..

Az én kislányom 16 éves lesz tavasszal! Azóta várok erre a pillanatra! Megtaláltam a megfelelő pasast és kivártam, míg ő is áldását adja a babára... 8 évet vártam az áldásra! Egészséges vagyok, nem cigizem stb... ezért olyan nehéz elfogadni, hogy nem mennek a dolgok egyszerűen, viszont az idő gyorsan szalad! Lassan nagymama lehetnék és én még saját babára vágyom!

Összeszorul a szívem, ha Vörösmacsekra gondolok! Aggódom... mit toltak el? Minden rendben volt! Hol vannak a tök szép petesejtjei?

Kép
avarka

Hát már megint lemaradtam a LAPTETŰRŐL!
Francba, de nem baj, nem lehetek Önző. Másnak is legalább olyan nagy szüksége van rá, mint Nekem.
Hajrá Csajok! :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Már régebben írtam hozzátok néha, mostanában sajnos nem volt sok időm, mert három hónapja új melóm van, ami nagyon húzós. Sajnos kénytelen voltam kérni, hogy részmunkaidőben dolgozhassak tovább, mert emellett nem működik a babaprogram.

A lényeg, én Skriba Eszterhez járok, engem endometriózissal műtöttek, férjemnek meg katona problémái vannak, túl kevés. Jövő hétfőn megyünk a dokinőhöz megbeszélésre, szeretnénk a páromnál még egy vizsgálatot, mert elvileg lombikot kellene csináltatnunk, de még reménykedünk az inszemben.

Januárban tehát elindulhatunk az úton, aminek remélem minél hamarabb meglesz az eredménye. Szeretnék csatlakozni hozzátok, megosztani veletek a történteket, erőt kapni-adni. Meg egy jó társaságba tartozni. :wink:

Mindenkinek nagy drukk, akinek most van rá szüksége, a pozitív tesztekhez pedig gratula!

Valaki írt az IR-ről. Elvileg nekem sem ártana megcsináltatni, endósoknak ajánlani szokták (bár a doktornő nem mondta). Le tudjátok írni, hol, hogyan zajlik ez a vizsgálat? És hogy milyen számon lehet bejelentkezni?
vayacon

sziasztok!

Elöször is Macsek: kimondhatatlanul sajnálom! :( Küldök neked egy ölelést, tudom, hogy ez most nemnagyon segít, de hátha mégis egy picit :wink:
Azt kívánom, valahogy vészeljétek át ezt az időszakot és mielőbbi talpraállást!!!

Babe: Remélem nem leszel beteg, egy láz most tényleg nem tenne jót a babó-kezdeménynek.. Vigyázz Magatokra.

Heni: igen nálam hosszabbak,ez az inszem pl. a 18.cn-on lesz (az első is azon volt)... és ez most még a stimu miatt egy koraibb napszám is az egyébként kb. 35-36 napos ciklusokhoz képest... De hát ezvan, anyunál is ilyen a helyzet, mondta is a drnő még mikor felvettük az adatokat, hogy akkor ez magánál genetika.. ja mondom az.. csak anyámra kb. ránéztek azt terhes is lett.. én meg ... na mindegy..

Visszatérve egy kicsit még a mnyh-ra meg a pempőre: Mostmár egészen biztos vagyok a pempősméz áldásos hatásáról.. és ezért tényleg nagyon hálás vagyok NEKTEK :).. viszont szerintetek az inszem után is eszegessem, vagy most már majd hagyjam abba????

Kpn: Neked azért fog menni a drukkom, hogy január 1 előtt ne jöjjön majd meg.... Szar ügy, ha 1-2 napon múlik valami, amikor ilyen többnapos sátoros ünnepek vannak...

Lukácsné: Világos kabát.. szeirntem én akkor tuti láttalak.. mekkora egy hülle vagyok, hogy nem szólítottalak le.. :)) Bár ma reggel több Lukácsné jelöltet is figyelgettem, szemkontaktot próbálva.. azt ilyen vadidegen nők néztek rám, hogy mi a fenét is nézek, bámulok rájuk .. úgyhogy szerintem mire jöttetek, addigra teljesen elbizonytalanodtam... Na de majd legközelebb jólmegszólítom az egész kompániát :))))

Egyébként tényeg kitalálhatnánk valami egyezményes jelet, hogy legalább egymást innen a fórumról be bírjuk azonosítani.. Csajok, valami ötlet erre???

andi
andrea-1

Kis szivecskés kitűző, amire ráírjuk, hogy "babanet" ? :lol:

Kép
avarka

lukácsné, nagyon szuper! Látod az élet milyen, tényleg együtt lettünk terhesek. :D :D :D
Én kb. 15 percet voltam a BMC-be, mivel senki sem volt kb. 9-re mentem. Szerintem azért nem találkoztunk.

kpn, hajrá inszem! Mennek a januárra a drukkok.

vörösmacska, nagyon sajnálom ami veled történt. Igazából nem is tudok mit írni. Borzalmas ez az egész. De remélem hamarosan minden ok lesz és te is babás leszel!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Drága Macsek: nagyon sajnálom én is, bármi történt is. Várunk vissza minél hamarabb.
Azt azért lehet tudni, h most hogyan tovább, mi a következő lépés?

Andi: asszem, láttalak ma a BMC-ben! :)
Már éppen távozóban voltunk a férjemmel (ő jó magas, én meg szőke), amikor téged behívtak, olyan 3/4 9 körül. Mondták h ... Andrea, te bementél, én meg meg akartalak várni h bemutatkozzak, de 1-2 perc után mondta a férjem h menjünk, mert már így is elkéstünk a munkahelyünkről, ahová 9-re kellett volna beérni...

lányok, én mindig fel vagyok készülve a hosszú várakozásra, de ma is, senki nem volt előttünk... a vérvételkor sem, és hála az Úrnak, a spermavizsgálatkor is kongott a folyosó. :-)

Kép
lujzici

Szépjó estét!

Még itt vagyok, élek, bár irtó ritkán tudok írni :oops:

Vmacska

Nagyon sajnálom, ami történt! Nem is tudom, hogy mit mondjak. Mindenesetre soha ne add fel és gyere hozzánk bármikor, mert itt mindenki meghallgat.

Babe

Remélem a nátha elkerül. Drukkolok nagyon!++++++++++

Az újdonsült kismamiknak nagy gratula :D Ennél szebb ajándékot nem is kívánhattatok volna :D

Én holnap megyek uh-ra, remélem minden ok lesz és karácsony előtt meglesz a beülti :D

Most csak ennyit tudtam írni, megpróbálok többet jönni.

Puszi: Angi
angi81

Csajok,
mi a véleményetek egy vasárnap reggeli első pisis tesztről?
Vagy lőjem már le Magam, és várjam ki az időmet?
Jaj, már nagyon kíváncsi vagyok.
:lol:

Kép

Kép

babe3

én nem bírnám ki... :?

Kép
avarka

Hát ez az, hogy Én is ilyen "ki nem bírós" vagyok. :?

Kép

Kép

babe3

Jó estét itt mindenkinek!
Hogy vagytok? Remélem mindenki a körülményekhez képest naggggggyon jól!!

Mako, most olvastam…Sajnálom. Sok erőt és a pozitiiv hozzáállásod kitartását kiivánom!!

Vicky!Jó hiirek Karira!:) Most iirnám megint, hogy pihenj sokat, de tudom, hogy amúgy is odafigyelsz erre. Azt megkérdezhetem, hogy te beoltattad-e magad?

Dmimi! Üdv közöttünk! Sajnálom, hogy idén már nem tudtok kezdeni, de már nincs sok hátra a „jövőig!” :)

Andi, juhuhuhú! Naon szép kis mnyh és tüsző!Akkor tényleg használhat a méhpempős méz, no meg a pozitiiv hozzáállkodás!

Woody!!Ez a 9 mmeres már rajtatok maradt!:) Biztos csodis érzés volt!Kár hogy nem lehet a sziivhangot rögziiteni és hazavinni, mint ahogy az uhus képet.

Vörösmacs! Remélem hamar fel tudod dolgozni, ami történt. Nagyon szoriitunk neked! Azért én gratulálok ám a véghezvitt altatás nélküli lesziiváshoz és a 6 gyönyörű petécskéhez is!! Ez annyit jelent, hogy jól reagált a szervezeted, s legközelebb már nem áll majd az útba semmi!! Vigyázz magadra!

Lukácsné! Hangos gratu!!!Sok pihi!!

KPN!Menzit janra!!

Avarka!És már nem is az első laptetőd! Jó jelek!

Babe, én kivárnék még a helyedben…

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

vörösmacs: Nagyon sajnálom, hogy ennyi kínlódás után mégsem jön a várva várt beülti és a babó. Majd gyere és mesélj, ha már úgy érzed.

muzsi: A végén nem oltattam be magam. Tegnap a nőgyógyászom azt mondta hogy rám bízza, de ők beoltatták a terhes feleségét. Ma a háziorvosom megint lebeszélt róla, szóval nem oltattam. Abban mondjuk igaza volt, hogy a maszknak és a fertőtlenítőnek nincs mellékhatása és nem is lesz évek múlva sem. Mondjuk én sokat vagyok itthon és így nem találkozom annyi emberrel. A párom majd beoltatja magát, hogy be tudjon jönni velem szülni. MErt lehet hogy igazolás nélkül nem engednék be, ha látogatási tilalom van.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lukácsné:
Mega-goga gratula!!! Kép Szívből örülök!!! :)
A fenékberúgást pedig nagy tisztelettel megköszönöm! :wink:

Babe:
Ügyesen vislted az inszemet. Azon gondolkodtam, hogy mennyir emások vagyunk, amíg én dühöngök a Misibá kukkolásán, addig ti nevetgéltek rjata. Talán nekem is könnyedébben kellene felfogni... :roll: :?

Navared:
Köszi a bíztatást, jólesett. :) A zene pedig olyan volt, mint egy anahatha (szív) csakra meditáció zenéje, köszönöm. :) Nem jógázol véletlenül?

Muzsi:
Remélem a lesz@rom tabletta tényleg bejön és sikerül. Drukkolok 21.re! :) A hátam picit jobban szuperál.

Zsu:
No, akkor majd jól eldiskurálunk az Antigonéról, ha neked is az lesz! :wink:
Szívesen segítettem, örülök, hogy eljutottak az adományok. :)

Heni:
Minden érdekel Antigonéval kapcsolatban, köszi a részletes tájékoztatást, akkor nagyjából 3-féle bökő lesz naponta. Egyszerre kell beadni a napi szurkákat?

Sting:
Szia bébi! De rég jártál felénk! :D Hogy érzed magad? Pocid jobban van?

Mako:
Köszi az infót, asszem kezdek megnyugodni, vszeg az ismeretlentől tojtam be ennyire.
Annyira sajnálom, hogy most nem sikerült, nagyon együttérzek...
Szerintem egy napon voltunk hétfőn a BMC-ben, mert hallottam, hogy szólítottak, csak nem voltál még fenn az első emeleten.

Vicky:
Kis hercegnő látom még bírja a palotáját és nem óhajt kikandikálni. Remélem így is marad, hadd növögessen még. :) Pihenésre buzdítással már biztos tele a padlás, úgyhogy inkább jó egészséget kívánok! :)

Andrea:
Örülök, hogy jobb a kedved! Érdekes ez a hormonszuri, nekem még nem okozott lehangoltságot... Persze mindenkire máshogyan hat.
Egyezményes jel lehetne pl.: egy pisiteszt lóbálása! :wink: Lehet, hogy átküldenének akkor a viccosztályra... :roll: :D

Kiss Angyal:
Mizu? Jól vagy?

Woody:
Óóóó, de csodás lehetett hallani a szívhangot! Mégegyszer gratula!!! :)

Angi:
Mi az a csokiciszta? Miért csoki? :shock: Szurkolok a beültihez! :)

Kubuspace:
Óriási csoda ami veled történt! Gratulálok!!! :) Kép
Éljen a szívhang! Mekkora fazon dumát nyomott le a dokid! :D

Avarka:
A bilifülét meg tudjuk ragasztani, úgyhogy fel a fejjel, neked is lesz babád!!! :)

Vörösmacska:
Nemtom mi történt, de borzasztóan sajnálom... Majd talán egyszer le tudod írni nekünk... Addig gyógyító sugarakat küldök a lelkednek - sok szeretettel!(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Marianna:
Jippíííí!!! Kép Jó volt olvasni az eredményhirdetés történetét, mindenkinek ezt kívánom, hogy mielőbb élje át! :)

Rodina:
Egész jó híreket kaptál, hajrá stimu! :)
Nekem is volt többször dolgom a drnővel, szerintem jó orvos és nagyon kedves, segítőkész.

Szöszi:
Kívánom, hogy szakadjon rátok a lottó ötös és mielőbb összejöjjön a lé! Bele sem merek gondolni, hogy mi hogyan szedjük össze januárban a manit, de valahogy megoldjuk és ajánlom, hogy sikerüljön az első lombikunk, mert különben dühbe jövünk! :wink:

Lujzici:
Olyan szuper, hogy gyorsan haladtok. A nyamvadt HSG-t pedig túléled, ne félj! Vki mondta, hogy előtte bevett fájdalomcsillapítót és úgy elviselhetőbb volt (Cataflant, Algopyrinnel? :roll: ).

DMimi:
Szia! Mielőbbi pocinövesztést! :)

Vayacon:
Az IR viszgálatot nekem a Jánosba csinálták, két óra alatt háromszor vesznek vért. Először cukros lötty nélkül, utána megiszod a lötyit és 60 perc múlva, majd 120 perc múlva. Vigyél kifacsart citrom levét és azzal nem olyan vacak az íze.

KPN:
Ma mondta a csiri-biri doktornőm, hogy engedjem el a dolgokat, én már mindent megtettem, a többit bízzam a teremtőre. Látom, te már ezen az úton haladsz, lehet, hogy ez hozza majd a sikert...

Pá Drágáim!
sajt@

Nekünk most sokminden történt az életünkben...
Az, hogy az uccsó inszem nem sikerült, haggyán. A hugom az Uzsoki kórházba került egy csütörtök este vakbél, ill. méhen kívüli terhesség gyanújával. Szerintetek mikor csináltak terhességi tesztet? :twisted: Péntek reggel!!! Felháborító! Uhu-t persze végeztek, de nem tudtak meg belőle semmit. Ott aszalták szegénykémet a nőgyógyászaton még szombatig, pedig negatív lett a terhességi tesztje, majd végre szombaton átkerült a sebészetre, ahol megoperálták. Perforál a vakbele, másfél óráig műtötték és van egy hatalmas vágás a hasán!!! Még jó, hogy nem halt bele! Pofán kéne rugdosni az ilyen nemtörődöm orvost, aki nem egyből tesztet csináltat és ha negatív, akkor azonnal nem küldi tovább a sebészetre, műttetni!!! Én ezt pénteken tudtam meg, be is mentem a kórházba hozzá, ment közben kapom a telefont, hogy a keresztfiam Ausztriában síbalesetet szenvedett, eszméletlen és kitört a vállából egy darab. Kösszike!
Kicsit sok volt ez most nekem...
Ma már jobban vagyok és ők is szerencsére. Holnap megyek a Jánosba méhtükrözésre, eddig nagyon féltem, hogy minden rendben legyen velem odabennt. Ma voltam a hipnós (csiri-biri) drnőmnél, aki helyrebillentette a kis agyacskámat és a lelkemet is és már nem parázok észvesztve.

Hát ennyi... Jójcakkát! Amint tudok és bírok, majd jövök mesélni - talán csütörtökön. :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajti!
Sajnálom a rengeteg borzalmat ami veled és a családoddal történt. Reméljük minden megoldódik minél hamarabb.
Örülök, hogy előkerültél.
Méhtükrözés??? Minek kell az neked?

Vayacon!
Emlékszem, hogy régebben jártál itt, mielőbbi pocinövesztést kívánok neked is. Sajti már leírta az IR vizsgálat menetét, de a te esetedben az a gáz, hogy a doktornő nem küldött el, így meg, hogy menj a Jánosba?
A magad megnyugtatására magánúton is megcsináltathatod 5000 Ft ez a legolcsóbb hely szerintem.
Bp. Thököly út 61, KRAMA Kft, Tel: 1-422-0169

Ha kérdésed van az IR rel kapcsolatban, szívesen segítek, sajna "szakértő" lettem benne :(

Babe!
Szerintem is várj még a teszttel, hamis eredményt mutathat.

Tényleg kikéne találni valamilyen jelet, hogy megismerjük egymást a BMC ben. Olyan ciki odamenni valakihez és letámadni, hogy szokott e fórumozni!!!!:shock:

1260947767.2623.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Köszönöm Csajok az együttérzést, nagyon nagyon aranyosak vagytok, mindenkit puszilok érte. Lelkiismeretfurdalásom van, hogy ilyen kételyek közt hagytalak benneteket.

Nem, nem rontottak el semmit, a BMC-ben profik és mint mondtam a legjobb helyen vagyok és higgyjétek el, ti is.
Szóval a legszebb az egészben az, hogy a petesejtjeim megvannak :) , lefagyasztották őket, mert itt ám ilyet is tudnak csinálni, az egész országban csak Kanyó doktornő :shock: na látjátok ez nem semmi. Szóval hármassával elmentek aludni és ha a januári ciklusom megfelelő lesz, akkor felébresztik őket és megpróbálják megtermékenyíteni, persze sikerszázalékot nem tudunk saccolni, mert ez még nem annyira rutinlejárás.

Maccs
vörösmacska

Macsek:
Ne legyen lelkifurdalásod, mindenki megérti, hogy így gondolkozták..... És persze köszönjük, hogy most írtál.
Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom, hogy mind, egyként, egyesült erővel fogunk Nektek drukkolni, hogy a Kismacsekok - ha még a leírt szokatlan módszerrel - de januárban már majd probléma nélkül kerüjenek be a pocidba! :)
Addig pedig erősítsd a leleked, látod, még így is nem hiába való volt az, hogy bevállaltad az altatás nélküli leszívást.Amikor írtad, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy vártátok, én azt hittem minden hiába való volt..... Hihetetlen, hogy mi mindenre képesek manapság ezek a dokik. Én őszintén csodállom érte őket, hogy ilyen szakmára, hivatásra tették fel az életüket :)

Lélekben nagyon Veled/Veletek vagyok, ölellek! ((((((( :) ))))))

andi
andrea-1

sajtikám
de örülök hogy előkerültél és helyrebillent a kicsi lelked, nem hagyjuk egymást elveszni hanem tényleg egy csapat vagyunk csajok és mindenkinek bármi nyűgje van egymás mellett állunk ......
sajnálom ezt a sok családi bajságot, de ez így szokott lenni Murphy bácsi szerint 3ig nem áll meg sajna.
Mára szurkolok neked hogy minden oké legyen.

Macsek
veletek érzek és remélem a párod is "jól" viseli a történteket, hidd el mindennek oka van, és a 2. inszem után teljesen padlón voltam hogy már sose lesz gyerekem, és tessék az 1.lombik ennyi petessejttel és itt a baba a pocakban. aki lombikra megy csajok tényleg aranyszabály a napi 25dkg túró vagy sok sajt és tojásfehérje, nekem ez bejött és eszternek is ezt ne felejtsétek el. lehet a végére már megutáljátok most köszönöm de már én sem bírok ránézni, de megvan az eredménye.

mindenkinek szoritok csajok nagyon hogy meglegyen a pocaklakótok minél előbb, de ha mégsem jön össze elsőre NEM feladni nekünk is a harmadik beavatkozás hozta a sikert.

puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Csajok!
Megfogadom a tanácsokat, és nem tesztelek dec. 23.-a előtt.
Már feltettem egyszer a kérdést, de nem kaptam választ, most még egy nekifutás:

HOL TUDOK 10-ES ÉRZÉKENYSÉGŰ TERHESSÉGI TESZTET VENNI?????

Adjatok tanácsot légyszi.
A nem figyelt jelek már nincsenek is, csak az iszonyú cici fájdalom.

Egy kicsit reménykedek, mert októberben, amikor az inszem nekifutásból terminált lett, már 22. napra megjött a mensim. Akkor is ugyanúgy kaptam a Merional-okat, mint most.
Most rettegek, nehogy most is előbb megjöjjön. De nem úgy néz ki, hála Istennek.

Kapok egy kis babaragacsot Tőletek? Nagy szükségem lenne Rá.

S@jtika,
nagyon jó, hogy benéztél Közénk.

Vörösmacska,
küldöm a sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem már érzed is.

Kép

Kép

babe3

Macs! /a barátnőmet is így becézem 20 éve/

Köszi, hogy elmondtad, hogy nem ők hibáztak, sőt! :D Örülök, hogy meg vannak a kismanócskák és megkapod őket jövőre! De jó!
Akkor neked már annyival lesz "könnyebb", hogy nem kell stimuláció, vagy igen?

Kép
avarka

Mindjárt mehetünk ki hóangyalt készíteni! :lol:

Kép

Kép
avarka

babe, én max 12. nap tesztelnék a helyedben, de még akkor se tuti, hogy lehet látni. Nálam a 14. napi is nagyon halvány volt és 10-es érzékenységű

Venni: én itt rendeltem a Fogamáz alatt van egy olyan, hogy "LH ovulációs és 10-es HCG terhességi teszt olcsón". Ott Esthajnalcsillagtól lehet venni, írni kell neki privit. Átutaltam a pénzt és 3 nap múlva kaptam meg postán.

Sajt én nagyon drukkolok neked mára!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok! Mindenkinek gyors babásodást kívánok, azaz mielőbb! Újaknak is szívből üzenem, hogy olyan végeláthatatlanul hosszúnak és keserűnek tud tűnnni az út, de ha megtörténik a csoda, nagyon felgyorsul ám minden, hihetetlen. (Még én is alig hiszem...) Ki kell tartani, és csak haladni, előre nézni...

Le a kalappal azok előtt, akik a leszívást (akár ciszta, akár petesejt) altatás nélkül kibírták...

Lányok, aki már várandós, néha esetleg írjon a "Babát várunk"ba is, mert ott én egyedül vagyok ilyen korai stádiumban. Igaz, nagyon sokat tanulok az "öregektől" szülés előtt állóktól, de várnám a frisseket!

Akinek szüksége lehet rá, van megmaradt (jóval ár alatt eladó) Progreszteron Streuli szurim, kb. 17 ampulla. Nekem a leszívás napjától a 10. hétig kellett kapnom (durva, de több, mint 100-at elhasználtunk), és hirtelen nagyon nehéz volt beszerezni, várni keleltt rá, meg EUR-ban venni a Pharmafutártól, szóval ha valakinek kell, küldjön privit, megegyezünk. Aztán ami van még: lombiknál össz-vissz 4 napig kellett szteroidot szedni, így az egész gyógyszeres doboz szinte megvan, úgy emlékszem, nem volt olcsó, azt is átadnám, akinek szintén csak 4 kell, még esetleg sokakat kiszolgálhat. Bocs, ha ezzel zavartam.

detti_10

Babe: Vitani.hu
Gyogyászati segédeszköz bolt, Zuglóban, a Bosnyák tértől 2 utcányira, 10-es tesztet is árulnak... asszem 5 db-os csomagolásban... és jóval olcsóbban mint pl. patikai, rossmannos, dm-es . Van az oldalon telefonszám is. hívd fel őket.

andi
andrea-1

Babe: Vitani.hu
Gyogyászati segédeszköz bolt, Zuglóban, a Bosnyák tértől 2 utcányira, 10-es tesztet is árulnak... asszem 5 db-os csomagolásban... és jóval olcsóbban mint pl. patikai, rossmannos, dm-es . Van az oldalon telefonszám is. hívd fel őket.

andi
andrea-1

Vicky,
Én is a 12. dpo napon gondoltam az első tesztet, az vasárnap lenne. De inkább úgy döntöttem, hogy várok dec. 23-ig, addig is legalább van remény, és egy kicsit abba a hitbe lehetek, hogy hátha???.....

Amúgy Csajok köszi az infókat.

Andika,
Neked duplán is. Hogy érzed Magad? Neked nem fájt a tüszőrepi? Melyiket kaptad? 1 vagy 2 ampulla?

:wink:

Kép

Kép

babe3

Andikám,
már fel is hívtam Őket. Nagyon kedvesek és segítőkészek már így a telefonba is.
Köszi mégegyszer, remélem, szerencsét hoz Nekem.
Ja, és drukk-drukk-drukk-drukk a holnapi naphoz. Ügyi légy.
Pusza:)

Kép

Kép

babe3

Szivesen.. ha mész hozzájuk, akkor figyelj, mert azt hiszem csak 4-ig vannak nyitva... nemtudom mondták-e?

Hát eléggé fájdogál a hasam.. (mindig ez van repesztő után).... 2 ampulla ovitrelle volt tegnap este... most eléggé érzem..... Szerencsére itthonvagyok, felvetettem magam már hétfőtől tp-re... ez a ciklus a Merionallal sokkal többet "kivett" belőlem, mint az előzőek a Menopurral....de nem panaszkodok, a cél érdekében még sokkal többet is elvisel az ember lánya :)... VIszont ma még be kéne mennem a városba.. (mi elég kint lakunk BP. legszélén a 16. kerületben).. mert még pár ajándék hiányzik karácsonyra, viszont inszem után nem igazán akarnék már ezekkel foglalkozni... Úgyhogy össze kell kapni magam :)

Holnapi nap szerintem már nem rajtunk múlik... amit lehetett én úgy gondolom megtettem/megtettünk.. innentől már a szerencse/jósors/Jóisten kezében vagyunk.... :)

andi
andrea-1

Halihóóóó! Esik a hó, legalabb is nalunk nagyon, olyan gyönyörü!

Sajti, örülök, h. megkerültél és "latom" mar sokkal jobban vagy! Szerintem is fantasztikus az a zene, de nem tudtam, h. ez olyan szív csakras, sajnos nem jarok jógazni, de mindig tervezem...
Hat ez a sok balszerncse a csaladodban nagyon durva, remélem mindketten hamarosan sokkal jobban lesznek! Nem is tudok erre mit mondani... :oops:
Jaj bakker ez az Antigone... elöször nem értettem miröl hadovaltok itt, de aztan leesett :D nagyon jó duma!!!

Vörösmacs, jó h. itt vagy, aztan a miérteket majd késöbb, ha mar úgy gondolod... és ne legyen lelkifurdalasod! Januarban meglesz az eredménye! Én úgy veszem észre, h. egy nagy csalódas utan, amikor mar kezdjük elveszíteni a hitünket, akkor történnek a legjobb dolgok! Kívanom, h. így legyen ez nalatok is!

Babe, szerintem ne tesztelj, esetleg 23-an reggel, hogy ne ott ragd le az összes körmöd! Én sem teszteltem, de a varakozas amíg meg nem lett az eredmény nagyon borzalmas volt :cry:

Avarka, mar alig varom, h. kitegyem a labam itthonról, bar a'sszem nem fogok egyedül az utca közepén hóangyalt csinalni... pedig tuti mókas lenne :lol:

Vayacon, Te ismerös vagy nekem (marmint a neved)... gyere csak barmikor szívesen latunk (gondolom, ezt írhatom többes szamban)!

Andrea, filózom ezen az jelbeszéd dolgon, de nem tudom... talan ha estleg mondogatnank félghangosan a nicknevét annak, akivel talalkozni kellene, vagy a sajatunkat...? Bar ez, ha egyedül vagyunk kicsit idióta benyomast keltene, de én alt. a parommal megyek... Most nincs jobb ötletem, sajna :?

Nem is tudom ki kérdezte a csokicisztat... az az endometriosis. Azért hívjak úgy mert a ciszta vérrel van feltelve, ami nem tud (teljesen) elszivarogni és megalvad, és mint tudjuk az alvadt vér barnas színü...
navared
Szfvár

Andrea, megy a drukk holnapra!!!++++++++++++++++++++++++
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
navared
Szfvár

Navared,
Én is úgy döntöttem, hogy 23.-a előtt nem tesztelek, ezt az időpontot mondta a Doki. És Én már az elején megfogadtam, hogy nem tesztelek idő előtt, sőt nem is hőmérzőzök. Ja, és nem figyelem a jeleket :lol:
Ezeket több-kevesebb sikerrel be is tartottam/tartom. A hőmérő már 3 napja este beteszem, bár tudom az nem mérv adó. De mindegy. Reggel azért nem mérem, hogy ne is idegesítsem Magam. De mától már este se fogom.

Jelek: görcs, feszítés elmúlt, szurka néha van, de nem vészes. De tök mindegy Csajok, mert ezekből úgyse lehet általánosítani, mert kinek ez, kinek az a terhesség jele. Úgyhogy ezekből Én még semmi reménykeltőt nem veszek ki.
Node sebaj, már csak egy hét van a nagy napig. Már most előre nyugtatgatom Magam, hogy mi lesz, ha nega lesz. De erre nem is szabad gondolnom. Sok minden fejben dől el.

Andi,
igen 4-ig vannak, Én meg sajna pont 4-ig dolgozom, de nagyon aranyos volt a Kis Hölgy, és mondta, hogy általában 5-ig ott vannak. Csak, ha később megyek telefonáljak oda és addig nem zárják le a pénztárat. Vagy csütörtökön, vagy pénteken, vagy szombaton megyek.

Kép

Kép

babe3

Navared: köszönöm szépen :)

Egyébként jót nevettem azon, amiít írtál :))).. Elképzeltem, hogy ezután majd időnként félhibbantnak tűnő nők ülnek a folyosón, katatón álapotban maguk elé mormolva.. hogy andrea-1, navared, sajtkukac, babe3... kissangyal.. kpn.. és a tobbi és a többi... aztán azon vesszük csak észre magunkat, hogy nem az uh-ra hívnak be, hanem a pszichiátriáról jönnek értünk :)))))
andrea-1

Andrea, ezt azért elképzeltem, nagyon muris :lol:
De azért mégsem hordhatunk magunkkal egy szal rózsat, még a végén azt hiszik az újabb Nagy Ö forgatasaról jöttünk vagy a dokiknak visszük, föleg. h. csak egy nöcidoki van!
navared
Szfvár

Babe, szerintem jó döntés és próbald meg addig is lefoglalni magad! Pl. ünnepre készülödés, "csinald magad" ajandékok, stb... :wink:
navared
Szfvár

Viszont van egy kivitelezhetöbb ötletem: iwiw, ott lathatjuk ki hogy néz ki... mindenki priviben megadja a teljes nevét mindenkinek és sínen vagyunk. (Tudom József Attila is azt mondta :oops: ) Persze, ha valaki szereti az inkognitót, annak ez nem jó megoldas...
navared
Szfvár

Egy rózsaszín "b" betű?

Kép
avarka

Szal ahogy gondoljatok.... én benne vagyok! Ennyi futotta most tölem :D
navared
Szfvár

....a homlokunkon :lol: ?
navared
Szfvár

Az iwiw sem rossz ötlet, csak nem biztos, hogy mindenkinek jó az arcmemóriája :?

Kép
avarka

Navared,
IWIW, isteni ötlet már küldöm is privibe :lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok,
Én már, akinek tudtam, elküldtem az IWIW-es elérhetőségemet. Ha gondoljátok jelöljetek be, szívesen veszem és vissza is jelölök.
Ha Valakit kifelejtettem volna, az reklamáljon nyugodtan.

Navared,
Te egy lángész vagy.

Bár, Én a BMC-be mindig kiszúrok Valakit, akivel szóba elegyedek. Múltkor pl. Lukácsnéval voltam így, sőt nem is....., Ő kérdezte Tőlem, hogy ott van-e már a Dr. Úr, válaszoltam, majd kérdeztem is Tőle, hogy mire jött stb. Ő is válaszolt, végül mellé ültem. És a 9 petesejtjéből emlékeztem rá, hogy itt valami rémlik. Kérdeztem:
Nem vagy fennt véletlenül a Babanet társalgón? Mondta, hogy igen, kérdeztem, hogy mi az ottani neved, erre Ő: Lukácsné, mondom Én meg a Babe vagyok. És így rájöttünk "egymásra".
Na ez a nagy story.

Kép

Kép

babe3

Én is szoktam nézegetni a nőciket! De valahogy soha nem tudok ráérezni, hogy kivel kéne beszélgetni!
Nem merek megszólítani senkit... nem akarom, hogy tolakodónak gondoljon! :oops:

Kép
avarka

sziasztok

beadattam ma magamnak az oltást H1N1 ellen a háziorvosnál.

kicsit ki vagyok akadva mert állítólag vinnem kellene neki valami papírt hogy tovább tp-en tudjon tartani mert csak 2hétig tud... hát én ezt kétlem és nem hiszem el, úgyhogy kiírt dolgozni mondanom se kell hogy NEM akarok menni míg az oltásra le nem jár a 2hét hogy védett legyek, ő sajnálja de nem tud tovább tartani, miért nem vittem papírt hogy veszélyeztetett terhes vagyok???? szerintetek a lombikkal 2hete vagyok itthon csak ennyi járna???
mindegy eldöntöttük keresek másik orvost.

Sajtikám
te is laksz 8ker-be nem írnád meg hogy ki a dokid és hol és az normális?
köszi előre is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Nézd meg az uh-s leletedet, vagy amit utoljára adott a dokid, azon rajta kéne lenni, hogy tp- ellátásra vétel javasolt. Egyébként ez csak a doki jóindulatán múlik. Az oltásról azt mondta a párom, hogy most azt hallotta hogy 8 nap alatt védett lesz tőle az ember.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky

köszi ez nála is van csak erre nincs dátum írva hogy meddig ez volt a baja !!!! és mivel tegnap megvolt az eredményhírdetés ezért ő neki semmi indok nincs hogy itthon maradjak.

kitaláltam hogy a fiam dokijával beszélek és majd vele megoldom a jövő hetet ha már ő ilyen kedves volt hozzánk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne,
jó nagy k.......ög házi dokid lehet. :twisted:

Kép

Kép

babe3

Ez igen!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Megvan!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Laptető, laptető, laptető!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Most már tényleg +-nak kell lennie 23-án annak a nyamvadt tesztnek. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ez nem lehet véletlen. :o :o :o

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?