Sziasztok!
Lukácsné:
Mega-goga gratula!!!
Szívből örülök!!!
A fenékberúgást pedig nagy tisztelettel megköszönöm!
Babe:
Ügyesen vislted az inszemet. Azon gondolkodtam, hogy mennyir emások vagyunk, amíg én dühöngök a Misibá kukkolásán, addig ti nevetgéltek rjata. Talán nekem is könnyedébben kellene felfogni...
Navared:
Köszi a bíztatást, jólesett.
A zene pedig olyan volt, mint egy anahatha (szív) csakra meditáció zenéje, köszönöm.
Nem jógázol véletlenül?
Muzsi:
Remélem a lesz@rom tabletta tényleg bejön és sikerül. Drukkolok 21.re!
A hátam picit jobban szuperál.
Zsu:
No, akkor majd jól eldiskurálunk az Antigonéról, ha neked is az lesz!
Szívesen segítettem, örülök, hogy eljutottak az adományok.
Heni:
Minden érdekel Antigonéval kapcsolatban, köszi a részletes tájékoztatást, akkor nagyjából 3-féle bökő lesz naponta. Egyszerre kell beadni a napi szurkákat?
Sting:
Szia bébi! De rég jártál felénk!
Hogy érzed magad? Pocid jobban van?
Mako:
Köszi az infót, asszem kezdek megnyugodni, vszeg az ismeretlentől tojtam be ennyire.
Annyira sajnálom, hogy most nem sikerült, nagyon együttérzek...
Szerintem egy napon voltunk hétfőn a BMC-ben, mert hallottam, hogy szólítottak, csak nem voltál még fenn az első emeleten.
Vicky:
Kis hercegnő látom még bírja a palotáját és nem óhajt kikandikálni. Remélem így is marad, hadd növögessen még.
Pihenésre buzdítással már biztos tele a padlás, úgyhogy inkább jó egészséget kívánok!
Andrea:
Örülök, hogy jobb a kedved! Érdekes ez a hormonszuri, nekem még nem okozott lehangoltságot... Persze mindenkire máshogyan hat.
Egyezményes jel lehetne pl.: egy pisiteszt lóbálása!
Lehet, hogy átküldenének akkor a viccosztályra...
Kiss Angyal:
Mizu? Jól vagy?
Woody:
Óóóó, de csodás lehetett hallani a szívhangot! Mégegyszer gratula!!!
Angi:
Mi az a csokiciszta? Miért csoki?
Szurkolok a beültihez!
Kubuspace:
Óriási csoda ami veled történt! Gratulálok!!!
Éljen a szívhang! Mekkora fazon dumát nyomott le a dokid!
Avarka:
A bilifülét meg tudjuk ragasztani, úgyhogy fel a fejjel, neked is lesz babád!!!
Vörösmacska:
Nemtom mi történt, de borzasztóan sajnálom... Majd talán egyszer le tudod írni nekünk... Addig gyógyító sugarakat küldök a lelkednek - sok szeretettel!(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Marianna:
Jippíííí!!!
Jó volt olvasni az eredményhirdetés történetét, mindenkinek ezt kívánom, hogy mielőbb élje át!
Rodina:
Egész jó híreket kaptál, hajrá stimu!
Nekem is volt többször dolgom a drnővel, szerintem jó orvos és nagyon kedves, segítőkész.
Szöszi:
Kívánom, hogy szakadjon rátok a lottó ötös és mielőbb összejöjjön a lé! Bele sem merek gondolni, hogy mi hogyan szedjük össze januárban a manit, de valahogy megoldjuk és ajánlom, hogy sikerüljön az első lombikunk, mert különben dühbe jövünk!
Lujzici:
Olyan szuper, hogy gyorsan haladtok. A nyamvadt HSG-t pedig túléled, ne félj! Vki mondta, hogy előtte bevett fájdalomcsillapítót és úgy elviselhetőbb volt (Cataflant, Algopyrinnel?
).
DMimi:
Szia! Mielőbbi pocinövesztést!
Vayacon:
Az IR viszgálatot nekem a Jánosba csinálták, két óra alatt háromszor vesznek vért. Először cukros lötty nélkül, utána megiszod a lötyit és 60 perc múlva, majd 120 perc múlva. Vigyél kifacsart citrom levét és azzal nem olyan vacak az íze.
KPN:
Ma mondta a csiri-biri doktornőm, hogy engedjem el a dolgokat, én már mindent megtettem, a többit bízzam a teremtőre. Látom, te már ezen az úton haladsz, lehet, hogy ez hozza majd a sikert...