engem érdekelnek az emberek, és nagyon érdekesnek talàlom h milyen a gondolkodàsuk és hogyan érvelnek. hiszen egy tàrsadalomban élek, nem nem veszek roluk tudoàst, hanem meg akarom oket ismerni. és elég érdekes, mondjuk elkeserito a dolog. ezért érdekes. akkor is az lenne ha nem lenne éppen egy novekvo pocakom, nekem az lenne
a fenét veszi ezzel bàrki is a nyakàba a problémàt (ami màr amugy eleve sajàtja, minden napos esemény lesz ez), ez nem egy megoldhato probléma, vagyis igen, gyerekneveléssel, mert ez a szulok hozomànya, hogy udvarias-e valaki vagy sem. szoval ettol tanulsàgos, ahogy irtam, meg attol, hogy amig nekem tok természetes h àtadoma helyem, egy huszéves màr azt mondja, hogy kérjem, o fel nem àll csak mert ott vagyok majd egy nagy hassal. szoval ez nem mindenki màs problémàja, ezért érdekes. a Te problémàd is, az hogy nem veszel rola tudomàst, az nem mulasztja el, persze igen, ha nem szàllsz buszra, plàne nem Pesten. nyilvàn engem sem izgatna ennyire ha nem egy nagyvàrosban élnék.
mondjuk nyilvàn ez budapesti gond is. de nem màrtirkodàs meg probléma nyakbavétele, ez egy tàrsadalmi probléma, ami érint mindannyiunkat mostansàg, azt gondoltam lehet érdekes néhàny embernek
nem fogom magamat rozsaszin àlomvilàgba ringatni ugy, hogy nekem naponta pl BKVzni kell (elvbol nincs autom, elvbol nem vezetek egy nagyvàrosban ahol van tomegkozlekedés, plàne kotottpàlyàs), csak mert az megov, ugyanis nem ov meg, megyek a mocskos buszokon ezekkel az emberekkel akik nem és nem fogjàk a féllàbu nyugdijasnak vagy a mindenoràs kismamànak a helyet odaadni... engem pl boldoggà és elégedetté tesz a tudat h én vagyok annyira jol nevelt h àtadom a hleyem, szoval avàlasz: igen, és nem