Új privát üzeneted érkezett!

Suzy!

én nem tudom mi a jó és mi a rossz!
egy biztos, mikor én terhes lettem Vivivel a doki uh-n nem látta, egyből vérvétel, de hogy olyan-e mint amit te most csináltál azt nem tudom, mert a papír már nincs meg :?
Szóval a dokit hívom kellett délután az eredmény miatt és mondta, terhes vagyok jövőhéten mennyek már látnia kell.

szerintem te is lény türelmes keddig, max csinálj egy tesztet. ha viszont kedden a doki nem lát semmit, akkor ne hagyd ott addig, míg ki nem zárja a méhen kivülit.
Nagyon drukkolok.

Betty,
ezt nem tudtam, hogy van túl sok tüsző ami nem jó. Azt hsizem engem ilyen nem fenyeget legalábbis eddig még nem volt rá példa.
Azért köszi.

puszi csajok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

na tessék laptető, de éreztem mikor már elkezdtem írni a bejegyzést.
De szerintem nem ér semmit, lásd BETTY, szegény napokig laptető és tessék.......

Ancsu

ancsuka

csajok a főzös blogomba készülök feltenni a bejglit, fonott kalácsot, tepertő krémet, burgonya gombóc levest.
Ha fent lesz írok. Mind nagyon isteni lett.
Fő az önbizalom :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

Suzy,
én nem hinném, hogy ez méhenkívüli lenne. Nekem volt, tudod, bár nekem akkor csak pisilős teszteket csináltak. De szerintem a hcg-nek ott is emelkednie kellene.
Ma sokáig fennt leszek, remélem majd jössz, hogy mi volt uhun.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, nagyon kedves vagy, hogy segítesz és gondolsz Rám :!:

Emlékeztem, hogy volt valakinek itt...de nem volt most erőm visszakeresni, hogy kinek is :!: :oops: :oops: :oops:

Ha nem jövök, akkor is üzenek Betty által :!: remélem Ő lesz később :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu, laptető igen is, hogy szerencsét hoz :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi Csajok, izgulok nagyon, de nagyon :!: :oops: :oops: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu

ancsuka

Suzy,
érzel esetleg valami furát vagy miből következtettél arra, hogy ez lehet méhen kívüli is???

Kép

Kép
ranita1979

Bocsi, hogy nem írtam most senkinek, csak önző módon bekukkantottam.
Nem tűntem el, csak egy kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok.
Volt időközben egy kis epekő műtétem, a cukrom, az epediétától, meg a gyógyszer hirtelen abbahagyásától az eget verdesi, úgy hogy most éppen ezeket próbálom intézni.
Még jövök ígérem. Ezt vehetitek fenyegetésnek is :twisted: :lol:

Azért remélem mindenki jól van! :)

Kép

Kép
princzike

suzy!

Legyen igazad a laptetőben :oops:
drukk

Ancsu

ancsuka

ilyen hülyét mint ami én vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
suzynak küldeni akartam privit, erre saját magamnak írtam meg, de mire erre rájöttem..... :lol: :lol: :lol:
Megnéztem az emailokat és látom egy privi üzi, megnézem és látom magam vagyok a címzett, király :oops: :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

Ancsu, :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Princzike,sajnálom, jobbulást, remélem jobban vagy :!: :?:
várunk

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita, nem csak olvastam róla és a tünetei egy-kettő közüle nekem is van :!: :?:
Egy picit szurkálgat a hasam egészen lent, meg a barnázás miatt gondoltam :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita, olvastalak a méhen kívüliben az elején...szörnyű volt azt meghiszem :!: sajnálom, hogy ezen keresztül kellett menned :!:
Mentsen meg a jó isten ettől
:!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
hát az enyém egy elég extrém eset volt :cry: :cry: :cry: .
De te ilyenre ne is gondolj :!:

Kép

Kép
ranita1979

Szuzy
vagyok, szorítok nagyon, üzenj, ha tudsz valamit, izgulok érted :!:
Reméljük nincs semmi gond, de a hcg-nek tényleg másnaponta duplázódnia kellene...kérlek csinálj tesztet.
Méhen kívülinél sztem görcsölnél...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsuka
hol a vonalzid, kitörölted :?: Csak ilyen kódfoszlányok vannak...
És a laptetűben igenis bízz :!: :wink:

Princz
remélem azért már jobban vagy, gyere sűrűbben ha tudsz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Legyen igazad, próbálok én már mindenben bízni és hinni.
Sajnos élő példa voltál te, de hátha.......
Egyébként honnan jött ez a laptető? valakinek már sikerült?

Kitöröltem, karácsonyit akartam erre nem sikerült :cry:
még nem volt időm megcsinálni

Ancsu

ancsuka

Én nemtudom ez honnan jött, valami babona :lol:
De nem ettől függ persze, csak azért jó ebben is hinni kicsit :lol: :wink:
Már mikor 2007 elején idejöttem, akkor is "divat" volt a laptető....szal szedtem össze azért azóta párat :roll: :lol:

betty615

Nincsenek jó híreim...
Szuzy üzent....egy pillanat, és idézem.. :(

betty615

"Abba kell hagynom a duphastont, meg fog jönni, vékonyabb lett a méhnyálkahártyám, nem vettem le a vonalzóm, hát ezért! Puszilok mindenkit! Köszi lányok!"

Szuzy
kimondhatatlanul sajnálom
Kép

betty615

Suzy,
kimondhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Léleksimi!((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Köszönöm, hogy eddig is biztattatok, Velem voltatok/vagytok :!:

Annyira nagyon sírok és fáj, hogy alig bírok írni, de fontosak vagytok Nekem továbbra is :!:

Nem tudom, hogy mi történt velem az éjszaka, de éreztem, hogy valami nem stimmel és azért döntöttem úgy, hogy megcsináltatom újra a béta HCG-t, amit nem fogok szerintem többé, azt nem mondom, hogy soha :!:
Beszéltem laborosokkal, akik csinálják a vizsgálatot és azt mondták, hogy nagyon nehéz pontos hcg-t mérni, ezért is nnem szoktak az orvosok rá alapozni!
Nem azért döntött most így az orvosom, mert lecsökkent az értékem, hanem a vérzés miatt!

Olyan érdekes, hogy itthon még csak barnázás volt, ott pedig más véres is :!:
Annyira rendes a dokinőm,mert nagyon bíztat Ő is, és azt mondta, hogy na most nem szabad feladni és igenis próbálkozni kell :!:
És egy nagy csoda volt, hogy spontán sikerült, mert végül is volt egy pozitív tesztem! :roll:

Bocsánat, ha hosszú leszek, de kicsit kiírom magamból, a párom annyira rendes hozzám és nagyon örül velem együtt, hogy vagytok nekem és, hogy őszintén segítetek bármiben!

További szebb estét és még egyszer köszönöm az együtt érző szavakat!

Tudjátok igaz az a mondás, hogy "Minden csoda 3 napig tart"

:arrow: igaz ez 4 volt :!:

Betty, hát így kellett lennie és együtt leszünk csajok mindannyian Babásak :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem Szuzy, ennek nem így kellet volna lennie, csak azért lett így, mert ennyire igazságtalan ez a világ :!: :!: :!: :evil:

Most sírd csak ki magad, aztán ha nehezen is, de emeld fel a fejed....nem szabad feladnod :!: Hidd el, hamarosan megkapjátok a csodát :!:

betty615

Suzy!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Tegnap este kitúrtak a gép elől :twisted: .

Suzykám,
annyira, de annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: .
De igaza van a dokinőnek, most aztán nem kell feladni. Sikerült spontán és fog megint :!: . Most sokkal nagyobb az esélyed rá, hiszen a szervezet emlékszik :!: . Tudok én olyat, aki terhes volt, spontán elment tőle a baba, vagyis nem kellett kaparni, és a következő hónapban megint terhes is lett :!:
Tudom, hogy mennyire fáj, de én már megtanultam a saját esetemből, hogy nem szabad belemerülni a sajnálatba, mert nincs értelme :roll: Csakis előre kell nézni :!:
És most elkezditek januárban az inszemet??? Vagy ezen most lehet még nem is gondolkodtál :roll: .
Ölellek és kitartás, mi mindig itt vagyunk/leszünk :!:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Én este már nem tudtam jönni mikor suzy írt, de betty továbbította az üzit.

suzy, most is mint az sms-ben írtam, kitartást neked, januárban sikerül fog, látod most is spontán lettél terhes.
Nagyon-nagyon szorítok.

Puszi

Ancsu

ancsuka

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Nagyon sajnálom, rohadt igazságtalan az élet :(
De bizom benne, hogy mindannyian kismamák leszünk jövőre :!:

Lányok a 2010-es év a miénk lesz nagyon sok gyönyörü kisbaba fog megszületni :!:

Most jöttem meg a Munkaügyi kp-ból de nem sokat leszek, mert ma van a 14. Házassági évfordulónk, ünnepelni fogunk.

További kellemes délutánt, kitartást, hitet kivánok Mindenkinek :!:

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Csak jöttem életjelet adni magamról, sokkal jobban vagyok, mint tegnap este, rengeteg a munkám és ma délután magánba is megyek!

Fáj a szívem, de idővel megnyugszom, újult erővel indulunk tovább, csak a jóra fogok gondolni, hogy tarthattam a kezemben egy pozitív tesztet és hamarosan újra eljön a csoda hozzánk!

Köszönöm minden segítséget és együttérzést, sokat jelent ez nekem!

Bocsi, hogy most nem reagálom Mindenkinek külön!

puszilok Mindenkit!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal
boldog házasság évfordulót nektek :!:
Kép

Szuzy
örülök, hogy kicsit jobban vagy már :!:
Ölellek :!: Kép

betty615

Sziasztok Csajszik!!!

Visszaolvasok..... :wink:

KépKép
gyancsi

Hat basszus...Le vagyok meg mindig sokkolva Suzy miatt.....De ahogy a többiek is irtak, tovabb kell menni es küzdeni es eljön egyszer a jutalom....Csajok en mindig ilyenkor jövök ra, hogy milyen jo dolgom van es szegyenlem magam , hogy tudok szomorkodni es barom dolgokbol ügyeket csinalni, mikor vannak emberek akiknek sokkal rosszabb..... :roll:

Suzy- Örülök, hogy jobban vagy azert egy kicsit mar, naprol napra könnyebb lesz...eszre sem veszed es januar lesz es mar megint egy ( ket) csikos teszt fog a kezedben lapulni :wink:

Melike- Mikor mesz a kövi UH-ra??Csak, hogy tudjam mikor kell küldnem a drukkokat a tüszökhöz :wink:

Angyal- Hajad milyen lett??14. hazassagi evfordulo???? :shock: Azt a k..va :shock: :lol: ....Hat akkor ti mar összeszokott paros vagytok :lol: ...nagyon sok boldogsagot kivanok!!

Ancsuka- Hat akkor hajra spontankodas, ezek szerint akkor neked nagy eselyed van most ra, hiszen Vivi is HSG utan jött össze es most is HSG utan vagy, apara fel!!! :lol: ...Megyek megkukkantom a fözös blogodat, imadok fözni!!

Csajok arra gondoltam, hogy ha nem lehet egy honapban a HSG es az inszem, legalabb a Clostit kikönyörgöm es akkor mi is adunk a spontannak.....Elvileg lehetne eselyünk, most hogy Csabi tenyeszbika lett :lol:

Betty- Persze, nem ittal :lol: ...En is mindig ezt szoktam mondani :D ....Na jo , megbocsajthato, mert Ancsu es Gyancsi valoban hasonlit :D

Zsu- Sajnalom, hogy stressz van, kitartas!!!Gyere ha lenyugodtak a kedelyek! :wink:

Ranita- Nem is tudtam, hogy volt mehenkivülid.....Csajok ti itt azert eleg sokan eleg sok mindenen keresztülmentetek :roll:

Princzike- Varunk!!

CukiGabi- Kitartas, mar csak 1 het kariig :lol:

Na csajok en is lepek, ebedelek....Ma voltam egyebkent vasarolgatni, Öcsemnek akartam venni gatyat, ehelyett vettem magamnak 4 pulcsit, meg 2 felsöt :oops: :wink: :arrow: No comment!!

Eltünt a vonalzom...Nem latta valaki??? :shock: :lol:

Mindenki nagyon vigyazzon magara!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Betty :!:

Kép
Vendég

Gyancsi :!:

Holnap jön a fodrász barátnőm megnyirni :D
Igen kemény 14 év már együtt jóban-rosszban:))

Köszönöm :D :D

Ma már nem leszek majd holnap jelentkezem :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a késésért, de vonattal mentünk, és csak most értünk haza!
Szóval: jobb oldalon: 16mm, 15mm, 12mm, bal oldalon: 14mm, 13mm.
És még van pár, amelyik elindult, de nem mérte le, mert nem túl nagyok még!Tehát még belőlük is lehet valami!
Holnap, és holnapután még megy a Gonal, szombaton tüszőtrepesztünk, és hétfőn reggel meglesz a leszívás!
Nagyon megnyugodtam!Boldog vagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

sziasztok!

Melinda.
Ezek jó tüszők szerintem, 12.napon vagy, ugye?

Lányok olyan finom puncs tortát csináltam......

Suzy, örülök, hogy szebben látod az életet, így is kell.....

Ne hari de mennem kell, sziazstok

Ancsu

ancsuka

Meli
húúú, ezek nagyon jó hírek, nagyon örülök neked, és a tüszikéidnek....és már hétfőn punkció, az mindjárt itt van :!: :wink:
Már fél lábon is kibírod addig 8)

Gyancsi
elmentél kariajit vásárolni, és végül saját magadnak vásároltál be :o :?: :lol: Hát te sem vagy semmi :!: :lol:

Angyal
aztán érezzétek jól egymást ma este (is) :wink:
Bubuljatok egy hatalmasat :!: 8)

betty615

Sziasztok!
Megjöttem a magánból, hogy milyen emberek vannak :?: így is ki voltam már ma nagyon nagy a hajtás bent és egy hülye nő teljesen kiakasztott délután :shock: A múlt héten kért időpontot tömésre, de akkor is húzta a száját, hogy nem tudok hamarabb adni neki időpontot, mint szerda, de erre ma meg Ő nem jött el :shock: azt hittem megőrülök, mentem volna időben haza és Ő meg köztes beteg volt...elcsesztem,de legközelebb nem biztos, hogy fog egyáltalén időpontot kapni vagy a végére rakom :!:

Nagyon görcsöl most már a hasam, ma is sokat sírtam, de ez a fájdalmam így távozik :?

Angyal, kellemes estét mára és ünnepeljetek, mert ez aztán egy nagyon szép együtt töltött időszak...14 év, gartula :!: :wink:

Meli, ez igazán nagyon szép eredmény, örülök, hogy boldog vagy :wink: drukkolok a punkcióhoz+++++++++++++++++++++++++

Betty, puszikállak , uh-hoz megy a drukkom+++++++++++++++++

Bri, rég voltál :?: :!:

Ancsi, nagyon nagy remény és lelkesedés van a szívemben és sok erőt kapok Tőletek és minden nap alig várom, hogy babaneten legyek :!:

Nagyon sokat gondolok Rátok és Én is próbálok sok erőt adni, remélem át is megy valamennyi :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt Csajok!!

Csak gyors bekukk, mert ma melozom sokat, de majd megprobalok este fele jönni!! :wink:

Mindenkinek szep napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok nekem holnap lesz vérvétel nagyon izgulok!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla, jó, hogy jöttél :!:
Ne idegeskedj, tudom könnyű ezt mondani :roll: :!:
Milyen vv lesz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kamilla
egy tesztet nem lőttél el esetleg :?: :lol:
Hogyan tudod kivárni a v.v.-ig az időt :o :?:

Szuzy 8)
szió :wink:
Ugye már azért jobb :?:

Gyancsi
jó munkát neked :!:

betty615

Sziasztok :!:

Melinda :!:

Utnak inditom a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már csak 4 nap és kismama leszel!
Annyira örülök neki :D

Remélem, hogy kicsit már jobban érzed Magad :!:
Megy a drukk az Uh-hoz++++++++++++++++++
Fel a fejjel, kitartás meglásd a másodiknál minden rendben lesz :!:

Köszi jól telt az esténk, elmentünk vacsizni majd hazajöttünk és meggyujtottuk a Házasságkötős gyertyánkat immár 14-szer :D
Mellé ott volt a vázában a szokásos vörösrózsám minden évben azt kapok és felbontottuk a fini pezsgőt is!
Egyszóval jól éreztük Magunkat :D

Köszi a gratulációt :!:
Jobban érzed már Magad lelkileg :?:
Bizom benne, hogy igen legközelebb tuti, hogy Nálad is minden rendben lesz!
Drukkolok Érted továbbra is :!: !

Gyancsi :!:

Jó munkát várunk estére :!:

Várom a fodrászomat de még nem birt ideérni :!:
Biztos elakadt a nagy hóban :D :D

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Betty, és Te jobban vagy lelkileg már?
sokkal jobb és piri is jönni fog érzem most már, eléggé görcsöl a hasam, de nagyon sok emberrel beszéltem erről és valóban gyakori az ilyen, amikor még nem tudnak erre mit mondani miért lehetett, de hogy nekem ezt miért kellett átélnem :?: na ez az igazságtalanság (legalább is most ezt érzem :!: :oops: )
Kaptam amúgy Clostit, de nem biztos, hogy be fogom szedni, annyira dolgozik nálam a mellékhatása, hogy most így gondolom!
Továbbra is bízom benne, hogy sikerülni fog spontán, mert a csoda szimbólum velem van :!: :wink:

Szombaton uh :?: piri van még :?: ez most erős menzi volt :?:
azt mondta a dokinőm, hogy ne lepődjek meg, ha nagyon erős lesz, valahogy távoznia kell és az a jó, ha tisztul :!:
Nagyon biztatott, ahogy Ti is és úgy gondolom, hogy tényleg egy nagy csoda, hogy sikerült spontán és erre kell gondolnom és remélni, bízni a legjobbakban :!:

Angyal, örülök, hogy jól éreztétek magatokat :!: :wink:
Mekkora az a gyertya :?: :wink:
Köszönöm a drukkot és is küldöm az enyémet+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kamilla, tényleg, nem is teszteltél
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melinda
gyere majd mesélni, hogy érzed magad a stimutól :?:

Szuzy
örülök, hogy már jobban vagy, és jó ez a pozitív hozzáállás :!:
Hát most nem tudom, mit mondjak erre a menszeszre...semmi görcs nem volt, ami szokott (nemtudom lombik után egyáltalán görcsölnek-e menszinél), nem volt benne egy darab méhnyálkahártya sem, pedig ez ugye arról szól, hogy az válik le, és azért mindig szokott lenni.
Ez tulajdonképpen olyan volt, mint mikor elvágod az ujjad pl., és az a "szép" piros vér, ami olyankor a zsepin marad, ha letörlöd... :oops: másképp nemtom leírni.
De én ezt mind betudom a stimu hatásának, hogy a sok szartól most ilyen volt a menszim..

Angyal
teljesen jól vagyok, várom a januárt :D
Tetszett a hsz.-ed a 2. lombikra készülünk topicban :wink:

betty615

Szuzy
a te reagálásod is naon tecccik :wink:

betty615

Betty, tényleg sokat jelentetek nekem nem győzöm még többször és többször leírni, de annyira jó, a lelkem még nem az igazi, de gondolkodom sokat, várom a következő lehetőséget :!: :wink:
Hát nem igaz, ezt kell csinálni :?: mi mást tudunk csak előre nézni és remélni :!:

Muszáj volt írnom, a fene egye meg :!: 8)

Tuti, hogy a stimutól a hormonoktól volt olyan a menzid :!:
Nekem soha nem piros, mindig elég sötét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ugy 20 cm-es a gyertya :D :D

Ne gondolj már semmi rosszra:)) :D :D
Évek alatt megkopott a gyujtogatástól :D :D
Örülök, hogy jobban vagy drága, a hitednek és a kitartásodnak meglesz a gyümölcse :D

Örülök, hogy jól vagy drága :D :D
meglásd január nagyon sok szépet fog hozni sokunk életébe :!:

Örülök, hogy tetszett a hozzászólás, azóta irtam ujabbat is be :!:
Vendég

Angyal, Te angyli :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X