Hat basszus...Le vagyok meg mindig sokkolva Suzy miatt.....De ahogy a többiek is irtak, tovabb kell menni es küzdeni es eljön egyszer a jutalom....Csajok en mindig ilyenkor jövök ra, hogy milyen jo dolgom van es szegyenlem magam , hogy tudok szomorkodni es barom dolgokbol ügyeket csinalni, mikor vannak emberek akiknek sokkal rosszabb.....
Suzy- Örülök, hogy jobban vagy azert egy kicsit mar, naprol napra könnyebb lesz...eszre sem veszed es januar lesz es mar megint egy ( ket) csikos teszt fog a kezedben lapulni
Melike- Mikor mesz a kövi UH-ra??Csak, hogy tudjam mikor kell küldnem a drukkokat a tüszökhöz
Angyal- Hajad milyen lett??14. hazassagi evfordulo????
Azt a k..va
....Hat akkor ti mar összeszokott paros vagytok
...nagyon sok boldogsagot kivanok!!
Ancsuka- Hat akkor hajra spontankodas, ezek szerint akkor neked nagy eselyed van most ra, hiszen Vivi is HSG utan jött össze es most is HSG utan vagy, apara fel!!!
...Megyek megkukkantom a fözös blogodat, imadok fözni!!
Csajok arra gondoltam, hogy ha nem lehet egy honapban a HSG es az inszem, legalabb a Clostit kikönyörgöm es akkor mi is adunk a spontannak.....Elvileg lehetne eselyünk, most hogy Csabi tenyeszbika lett
Betty- Persze, nem ittal
...En is mindig ezt szoktam mondani
....Na jo , megbocsajthato, mert Ancsu es Gyancsi valoban hasonlit
Zsu- Sajnalom, hogy stressz van, kitartas!!!Gyere ha lenyugodtak a kedelyek!
Ranita- Nem is tudtam, hogy volt mehenkivülid.....Csajok ti itt azert eleg sokan eleg sok mindenen keresztülmentetek
Princzike- Varunk!!
CukiGabi- Kitartas, mar csak 1 het kariig
Na csajok en is lepek, ebedelek....Ma voltam egyebkent vasarolgatni, Öcsemnek akartam venni gatyat, ehelyett vettem magamnak 4 pulcsit, meg 2 felsöt
No comment!!
Eltünt a vonalzom...Nem latta valaki???
Mindenki nagyon vigyazzon magara!!
Szeretettel:
Ancsa