Sziasztok!
Előszőr is bocs, hogy nem fontossági sorrendben írok, hanem hsz ok sorrendjében, de így nem marad ki senki
Lukácsné:
Köszi a drukkokt a vizsgához, de nem ott vagyok. Sajna amikor tehettem volna, nem volt kedvem főiskolára menni, most meg nem tehetem, mert évek óta lombikra gyűjtünk.
De azért köszi, hogy kinézed belőlem a diplomát
A doktorit, meg tőletek nyertem
Én a munkahelyemen szoktam csak netezni, otthon nem kapcsolom be a gépet, mert nincs is rá időm.
Hétfőn szabadnapos vagyok mindig, keddtől péntekig dolgozom 7-18 ig szombaton 7-14 ig, vasárnap meg 8-12 ig egy családi kisboltban a szomszédban
Hóhhh most látom ahogy visszaolvasok, vasárnap estétől, hogy VONALZÓD VAN!?!?!?!?!?!? Jujj micsoda híreket fogok olvasni a végén
Már most gratulálok, pedig csak ma mész!!!! Jajj de örülök, gondolom Apa is odavolt az örömtől!!!
Ez bizony tényleg +++, ez a teszt!!!! Jajj de nagyon örülök
Babe!
neked is drukk a jövő héthez!!! Inszem után szerintem tuti nincs PÉ, gondolom a sok hormon is bekavarhatott, azért érezted, mintha az lenne. Havi többszöri PÉ???? Nem tudom szerintem nincs ilyen, a hormonok nem engedik, ezért kapunk minden egyes feladatra hormont. Ha szúrtad a tüszőrepit akkor az szerintem nem várja meg, míg a kisebbek is megnőnek, és ha megnőttek akkor "pukkasztja" ki őket. De ha valaki tud konkrétat akkor elfogadom, ez csak az én véleményem.....
Avarka!
Én is pont erre gondoltam, hogy reméljük addig kitart a + hullám, míg én is sorra kerülök. Szerintem se várj, hogy minden ideális legyen, minden körülmény, olyan nincsen........mindig van valami, vagy ez, vagy az..
Dmimi!
Kettős ügynökösködsz te is?
Sajna nem tudok neked segíteni a hosszú protokollban, nekem nem az volt, de bizti jó húzós lesz az ára
De jó, hogy eltűntek azok a fránya ciszták!!!
Nem is tudtam, hogy megengedik az otthonról vitt "mintát", eddig ez nem volt szokványos, pont ez volt itt a téma valamelyik nap.....
Ja, ha megadod az adataidat téged is szívesen betszlek a csatolt táblázatba. Itt követjük, hogy ki hol tart, kinek miért, mikor kell szurkolni!!!
Mako!
Sajnálom, de fel a fejjel, majd legközelebb!!!! Mi indítjuk majd a 2010 es évet!!!!
Valakinek akkora is kell maradnia!!!!
Én január 4-én megyek IR kontrollra, oda amit aszem Angyalka javasolt, és 11-én ezzel a lelettel megyek a BMC be konzira a doktornőhöz!!! Valószínű ( ha jó lesz a lelet, márpedig jó lesz
) akkor mi is kezdünk. Már alig várom, hogy szurkálgassam magam!!!!!!
Lukácsné, gyere amilyen gyorsan tudsz, ÉS RÉSZLETES beszámolót várunk Filiptesó(k)ról!!
Puszi
Bocs, jó hosszú lettem
1260861225.9881.xls