Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
"elloptad" a laptetőmet. Na sebaj, majd megint ráhajtok.
Így van a "legrosszabb" esetben. Én már az inszemesnek is nagyon örülnék.
:D

Kép

Kép

Babe:)
babe3

mako
merre vagy már, nagyon izgulok már érted???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!

Én még új vagyok nálatok, remélem befogadtok. :D A dokim dr. Skriba Eszter.
Bár néhány lányt már ismerek máshonnan is. :)
Babe!! Te most hol is tartassz???

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Októberben volt egy sikertelen stimu. Jah, hosszú protokoll-lombik. Ugye két hétig csak a deca-t kaptam, aztán 4 napig deca+fél merional+112 egys gonal, 2 napig fél deca+ 1 merional+150 egys gonal, 2 napig fél deca +2 merional+ 300 egys gonal. Ezek után leállította a dokim a stimut, mert nagyon nem reagáltam rá.
Ma voltam bent kontroll uh-n (ciszták voltak, de eltűntek :) ), azt mondta Eszter, hogy akár már ebben a hónapban is kezdhetnék, ugyanígy hosszú protokoll lesz, ugyanezekkel a gyogyikkal, csak emelt adagban.
Én marha meg nem kérdeztem meg lányos zavaromban, hogy mit is jelent anyagilag meg egyéb téren ez az emelt dózis. Esetleg van valakinek tapasztalata??
dmimi

Dmimi, üdv. nalunk, jóhogy befogadunk :D
Nalam is hasonló volt a helyzet, ambar én a Szücs dokihoz jarok...hosszú protokoll, ugyanezek a szurik, csak mar az elején kicsit nagyobb adagban és a végére (utolsó néhany nap) ment 300 NE Gonal és 3 Merional, mert sajnos én sem igazan reagaltam ra, de végül nem kellett leallítani, mert lettek jó tüszöim!
Ez arban kb. olyan 150.000-et jelentett... :(
Amúgy végül nem maradtak meg a babak bennem :cry:
Remélem tudtam segíteni!

Babe, hat erröl a laptetüröl most lemaradtal, de majd legközelebb! :D
Nem értek hozza, de végül is miért ne lehetett egy extra peteérésed...?! Sosem lehet tudni, a testünk nagyon okos egy szerkezet :wink:

Andrea, "rendítettem a szektort" mi, ez is vmi filmes duma :wink: :lol: nagyon teccccik!
navared
Szfvár

Navared.. nem, ez most nem filmes duma.. saját :)
rendítés: rend csinálás
szektor: az meg maga a lakás...
De lehetett volna úgy is mondani, hogy "tirhítottam a dágványságot"..Mondjuk ez az egyik legjobb barátnőm faterjának a dumája a takarításra, viszont nekem nagyon tetszik.. bár senki nem szokta érteni, hogy mirőőőől is van szó, ha így mondom... :)
andrea-1

Sziasztok!

Csak most értünk haza, mert még csavarogtunk a bmc után. Nekem nincsenek jó híreim, de nézzük a dolgok jó oldalát szilveszterkor annyi alkoholt ihatok, amennyit csak akarok. Valahol már sejtettem, de azért nem könnyű feldolgozni.

Lukácsné örülök, hogy legalább neked sikerült. :D :D
mako30

Mako, nagyon sajánlom. :( :( :(

Lukácsné, ezek után tuti valami magas HCG-t fognak mondani neked. :D :D :D
woody

Ó, Mako, ugy sajnálom.. picccába... :(
andrea-1

Jaj Mako, úgy sajnalom :cry: együttérzek veled!
Ja én is pialhatok szilveszterkor 8) végül is, ez is valami!

Andrea, amúgy rajöttem miröl vakeralsz :lol: nagyon tuti duma, a masikat viszont ki sem bírom mondani :D
Az én apam is szokott néha furakat dumalni, kitalal vmit, aztan azt hajtogatja, elég vicces!

Lukacsné, hogy vannak az ikrek??? :D

Vörösmacs! helyzet? lett altatas???
navared
Szfvár

Mako,
először is nagyon sajnálom. De nagyon jól közelíted meg a dolgokat. Remélem Én "száraz" maradok szilveszterkor.

Mimikém,
de örülök, hogy itt vagy Közöttünk. Ez egy hiper-szuper jó csapat.
Hogy hol is tartok? Háááát, lássuk csak holnap lesz egy hete, hogy megvolt az inszem, tehát 20. dpo napomon vagyok. Itt a Csajok már röhögnek Rajtam (jogosan), hogy mennyire "nem figyelem" a tüneteket. Szóval 7végén egész jól görcsöltem, feszítettem, szurkáltam. És a melleimről már nem is beszélek, azok elviselhetetlenül fájnak. Csak az a baj, hogy mensi előtt is így szoktak fájni. De az még nagyon korai lenne.

Csajok,
Mimit Én "csábítottam" ide. Segítsetek Neki légyszi. Hozom Én a kuncsaftokat.
Na pusza, még lehet, hogy benézek
:lol:

Kép

Kép

babe3

Mako

sajnálom hogy nem sikerült, de remélem a következő fog.

vörösmacsek
nálad mi a helyzet? megvolt a leszívás?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Babe: dpo az a peteérés utáni napok számát jelenti. Nem a ciklusnapodra gondolsz véletlen..?
andrea-1

andrea

de biztosan arra gondolt, csak nagyon szétszórt a drága :D :D
holnap mikor mégy ?
mi 8ra megyünk vv-re.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

De-de, már tiszta hülye vagyok.
Tehát a ciklusom 20. napján tartok, és ez a 6.dpo.
Oh, Én kis tudatlan. :x
Most nagyon tudományos akartam lenni. Hiába aki sokat markol, keveset fog. :shock:

Kép

Kép

babe3

lukacsne: Gratulálok azért, de még csak halkan. Beindult a babaeső!!!

muzsi: Igen, ma voltunk dokinál. A helyzet változatlan, szóval nem romlott. A baba jól van, már irányba fordult, de a méhszáj nem nyílt tovább. Január 11-én megyek legközelebb és 20-a környékén már engedélyezte a doki a szülést. Addig már fél lábon is kibírjuk. :) Már 1580 gr-osak vagyunk. :)

mako: Nagyon sajnálom. Most bulizd ki magad és felejtsd el a dolgokat a következő stimuig.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
szorítunk, hogy Barbi Baba még bent maradjon vagy egy hónapig. Már nehezebb, mint egy kiló kenyér. De ÉDI :lol:

Istenem, Én mikor fogom ezt megtudni??? :cry:

Csajok,
mitől fáj ennyire elviselhetetlenül a cicim? Volt valamelyik Kismaminknak ilyen? :oops:

Kép

Kép

babe3

Babe!
Nem vagy te hülye, csak kelekótya. :) Már bocs, de amióta ismerlek, azóta ilyen vagy. :lol: :wink: De nincs ezzel semmi baj, én ilyennek szeretlek!!
Nagyon drukkolok neked!!

Ma derült ki az is, hogy emberemnek újra mintát kell adnia, a régi szavideje lejárt. Megint meg kell nézni, hogy nincs-e benne baci. De a jó hír, hogy itthonról vihetjük. Csak azt nem kérdeztem meg, hogy mi ennek a módja. Pl. mennyi idő alatt kell bevinni, erre is kell-e külön időpont, stb.... Nem tudjátok, hogy ennek mi a menete?
dmimi

Kösz mindenkinek az együttérzést.

Dmimi üdv köztünk, mielőbbi pocakosodást. :D

Lukácsné én is gratulálok neked, de egyenlőre még csak halkan. :lol:

Vicky már tényleg nem sok van hátra Barbus születéséig. Biztos számolod már a napokat.

Heni, Zsu, Avarka, Sajt, én is csatlakozom a 2010-esek csapatához. Tuti a mi évünk lesz. (Bocs, ha valakit kihagytam)

Vörösmacska mi volt ma a dokinál?

Szerintem most egy darabig átmegyek zúg olvasóba, míg összeszedem magam, de azért figyelem az eseményeket, és szorítok mindenkinek.
mako30

Mimi,
Köszi! :lol:
Szerintem max 1 óra talán.
Hála Istennek Nálunk Apunak, nagyon jó eredményei lettek, 23millió/ml, és 90% mozog célirányosan. Remélem hajtották nagyon magukat a Petém felé, és egyből le is támadták.
Szerintem arra vigyázzatok, nehogy megfázzanak. Tegyétek zokniba vagy ilyesmi.
Annyira örülök, hogy itt vagy.
MNS?

Kép

Kép

babe3

Makókám,
ne legyél így neki kámpicsorodva. Bár tuti Én is ilyen leszek, ha kiderül a nega tesztem.

Mimi,
már megint gyagya vagyok: nem MNS, hanem MSN?
Szóval jössz? :cry:

Kép

Kép

babe3

Lányok!
Köszi az infókat! De szerintem holnap betelefonálok és megkérdezem.
Babe,
bocs most nem. vmi gáz van a gépemmel és nem tudok msn-ezni. Puszi
dmimi

Oh, de sajnálom. Tegnap a Mi géünk is sz@rakodott, de most (lekopogtam) jó.
:cry:

Szóval Csajok,
mi is a helyzet az iszonyatos cici fájdalommal?
:oops:

Kép

Kép

babe3

Lukácsné: én is 8-ra megyek. Térd felettig érő fekete dzseki, farmer.. fekete táska, sötétbarna, vállig érő bungyur haj... álmos fej... ez leszek én :)))

andi
andrea-1

Makó!
Nagyon sajnálom! Őszintén! :cry:

Nézd a jó oldalát! Jól kirugung a hámból dec.31-én utána tisztalappal futunk neki a babákban gazdag 2010-es évnek! :lol:
Én tegnap este is legurítottam apával egy pályinkát! Ki voltam, mint a kutya... vasárnap is kinyitottam a bazárt.., de minek? :?

Az APEH meg bekap..tja 8) MNYPénztár miatt kellene bemenni! 2003. decemberében elfelejtődött egy bevallás és 2006. januári bevallás pedig hibás! Egyenleg: 0. :) Talán nem találják ki, hogy ez miatt adódik 150.- ft benemvallott mnypénztári befizetés és annak a kamatos-kamatját fizessem be! A héten a könyvelőm ránéz a dologra!
FŐ A NYUGALOM :lol: :lol: :lol:

Kép
avarka

Sziasztok!

Előszőr is bocs, hogy nem fontossági sorrendben írok, hanem hsz ok sorrendjében, de így nem marad ki senki :)

Lukácsné:
Köszi a drukkokt a vizsgához, de nem ott vagyok. Sajna amikor tehettem volna, nem volt kedvem főiskolára menni, most meg nem tehetem, mert évek óta lombikra gyűjtünk. :(
De azért köszi, hogy kinézed belőlem a diplomát :) A doktorit, meg tőletek nyertem :) :) :)
Én a munkahelyemen szoktam csak netezni, otthon nem kapcsolom be a gépet, mert nincs is rá időm.
Hétfőn szabadnapos vagyok mindig, keddtől péntekig dolgozom 7-18 ig szombaton 7-14 ig, vasárnap meg 8-12 ig egy családi kisboltban a szomszédban

Hóhhh most látom ahogy visszaolvasok, vasárnap estétől, hogy VONALZÓD VAN!?!?!?!?!?!? Jujj micsoda híreket fogok olvasni a végén :lol: :lol: :lol: :lol: Már most gratulálok, pedig csak ma mész!!!! Jajj de örülök, gondolom Apa is odavolt az örömtől!!!
Ez bizony tényleg +++, ez a teszt!!!! Jajj de nagyon örülök :)

Babe!
neked is drukk a jövő héthez!!! Inszem után szerintem tuti nincs PÉ, gondolom a sok hormon is bekavarhatott, azért érezted, mintha az lenne. Havi többszöri PÉ???? Nem tudom szerintem nincs ilyen, a hormonok nem engedik, ezért kapunk minden egyes feladatra hormont. Ha szúrtad a tüszőrepit akkor az szerintem nem várja meg, míg a kisebbek is megnőnek, és ha megnőttek akkor "pukkasztja" ki őket. De ha valaki tud konkrétat akkor elfogadom, ez csak az én véleményem.....

Avarka!
Én is pont erre gondoltam, hogy reméljük addig kitart a + hullám, míg én is sorra kerülök. Szerintem se várj, hogy minden ideális legyen, minden körülmény, olyan nincsen........mindig van valami, vagy ez, vagy az..

Dmimi!
Kettős ügynökösködsz te is? :wink:

Sajna nem tudok neked segíteni a hosszú protokollban, nekem nem az volt, de bizti jó húzós lesz az ára :(
De jó, hogy eltűntek azok a fránya ciszták!!! :)
Nem is tudtam, hogy megengedik az otthonról vitt "mintát", eddig ez nem volt szokványos, pont ez volt itt a téma valamelyik nap.....
Ja, ha megadod az adataidat téged is szívesen betszlek a csatolt táblázatba. Itt követjük, hogy ki hol tart, kinek miért, mikor kell szurkolni!!!

Mako!
Sajnálom, de fel a fejjel, majd legközelebb!!!! Mi indítjuk majd a 2010 es évet!!!! :wink:
Valakinek akkora is kell maradnia!!!!

Én január 4-én megyek IR kontrollra, oda amit aszem Angyalka javasolt, és 11-én ezzel a lelettel megyek a BMC be konzira a doktornőhöz!!! Valószínű ( ha jó lesz a lelet, márpedig jó lesz :twisted: ) akkor mi is kezdünk. Már alig várom, hogy szurkálgassam magam!!!!!!

Lukácsné, gyere amilyen gyorsan tudsz, ÉS RÉSZLETES beszámolót várunk Filiptesó(k)ról!! :)

Puszi
Bocs, jó hosszú lettem

1260861225.9881.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vicky!

De jó, hogy nem romlott a helyzet, ezek szerint Barbus tényleg jól érzi magát odabenn!! Vigyázz nagyon magatokra!!!!

heni77

Jó Reggelt Csajok!

Ki hogy van ma?

Lukacsne,
nagyon várunk már, hogy 1 vagy 2 Baba? Remélem az amelyiket jobban szeretnéd (gondolom 2-t).

Heni,
jó, hogy itt vagy. Mimit Én "csábítottam" ide.

Lányok, még mindig nem írt Senki semmit az iszonyú mellfájdalomra. Segítsetek.

Remélem, ma nem csak Magammal fogok beszélgetni. :lol:

Kép

Kép

babe3

Heni!!! Szia!! Puszi neked is!!!
Ez az itthonról visszük dolog úgy jött ki, hogy mondta Eszter, hogy kell még egy minta és könnybe lábadt szemekkel a fejemet fogva mondtam:"Szegény ember!" Erre a doki:"Annyira problémás?" erre én"Nem, még annál is inkább!" Erre ő"És ha otthonról hozná..?"

De szerintetek felveszik a telefont hogy megkérdezzem mi merre hány méter???! ÁÁÁ dehogy :(

Olyan migrénem volt tegnap este tőle, hogy nagyon, még mindig.

Én már teljesen belenyugodtam, hogy mivel most nincs rá keret, csak januárban indulunk. De azt mondta emberem, hogy ne parázzak, meg lesz rá a pénz. Azóta meg stresszelek, hogy sikerüljön holnap/után leadni a mintát, hogy kezdhessek.

Hát lányok, bevallom őszintén, nem gondoltam az elején, hogy ennyire macerás lesz a dolog. Persze, abszolút pozitívan állok hozzá, hiszen sikerülni fog, mert sikerülnie kell. De én annyira egy lelkis szerencsétlen vagyok, meg mindig itthon jut eszembe, hogy mit felejtettem el megkérdezni ott bent.
dmimi

Heni! Persze...! Milyen adatokra is vagy kíváncsi??
dmimi

Mimikém,
nem elkeseredni, mindig csak előre nézni, és bízni, bízni, bízni...... :wink:
Itt tuti jó helyen vagyunk, jó kezekben :D
Én nagyon izgulok, már csakk bő egy hét és megtudom, hogy milyen eredményem lett. Már nagyon várom, de félek is tőle nagyon.
Jaj, Istenem, most Annyian Babásodtak, hogy csak na.

Többiek, hahó, jó reggelt!!!

:P

Kép

Kép

babe3

na jó, most már tudom, hogy ebből az idén már nem lesz semmi. :(
felhívtam őket. A vicc az egészben, hogy erre is kell időpontot kérni, ami legközelebb jövőhét eleje, de addigra már az eredmény kéne nekünk. És nagyon ragaszkodnak ahhoz, hogy reggel 8 és 9 között kell bevinni és egy órán belül kell vele beérni. Ez addig kivitelezhetetlen, amíg nem tud kettészakadni emberem, ugyanis reggel 5-kor már nincs itthon és csak délután ér haza.
dmimi

Mimi!

Név ( ez megvan :) ) kor, lakhely, probléma amiért nem jön a trónörökös, milyen bavatkozás volt eddig
Bár úgy emlékszem, hogy ti most kezdenétek az egész bulit!!!!

Igen emlékszem, hogy mesélted, hogy párodnak mekkora traumát okoz a helyszíni mintalevétel, de rendik, hogy ezt így megoldhatjátok.
A telefont általában 13 óra után tudják felvenni, addigra lemegy a roham. Ha tudnak segítenek nagyon szívesen. Minden kérdésre válaszolnak, nagyon segítőkészek.
A táblázatot mindig a hsz aim végén szoktam csatolni xls formátumban. Nézd meg.
Most nem teszem fel, mert megvárom vele Lukácsnét, hogy bizti legyen a már biztos!!!!

Pont most jártam a másik fórumon, még mindig nem hiszem el, hogy Bogi babás lett.

Csajok aki nem tudná, Bogiéknak már ez volt a 5-6-7 ik ??? ET, de nem adták fel, most is úgy érezte, hogy nem sikerült, és láss csodát.
Aki kitartó látjátok, hogy meglesz az eredménye??? Szóval nem szabad feladnunk.

Babe!
Hogy is mondjam. Nem azért "cseszegetünk" hogy ne figyeld a jeleket, mert épp ráérünk. Tudom, hogy milyen rossz a bizonytalanság, de azért szoktuk mondani, mert nem szabad hinni a testünknek, egy teljesen mesterséges állapotban van most, ezek a mellfeszülések lehetnek a rengeteg hormontól is, holott tudjuk, hogy ez a terhesség egyik első jele is lehet.
Isten ments, hogy megbántsalak, csak féltelek, hogy ha esetleg mégsem sikerülne az első ( bár ez lehetetlen, de előfordulhat sajnos ) nagyon pofára lehet esni lelkileg. Hogy az , hogy lehet, te érezted a jeleket is, meg minden...... Érted, hogy mit akarok mondani?
Puszillak!
És ne figyelj a jelekre!!!!! Ha van baba azért is fájhat a melled, de ha nincs azért is. Érted?

heni77

Szijasztok Janyok!

Mako, engem konkréntan kihagytal a 2010-es csapataból :cry:
Na persze nem haragszom, én néha mar azt sem tudom, ki kicsoda :lol:

Babe, én még sajnos sosem voltam kismami, úh. nem tudok segíteni a mellfajasban, nekem az Utrotól fajt, de kibírható volt. Reméljük nalad mas(valaki) lesz az oka :D

Dmimi, ne keseredj el, 2010 a Mi Évünk lesz!

Vicky, örülök, h. a helyzet vatozatlan és Barbi baba jól van, kis édes :D Mar ilyen koran iranyba fordul, nem is tudtam... :oops:

Avarka, próbalj meg nem izgulni az Apeh miatt, akkora köcsögök, tudod kell a lóvé nekik, az idei év nem volt annyira gyümölcsözö, nem is kapnak 13. havit :roll:
navared
Szfvár

Sziasztok!

Lukacsne::hatalmas gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!
nagyon boldog vagyok!ez volt az első lombikod?
tényleg 2manónak kell ott lennie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Makó:sajnálom hogy sikertelen volt ez a hónapod!
mindannyiunknak nehéz ezeket a dolgokat lelkileg megemészteni :cry:
ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Babe, Heninek igaza van, próbalj meg kikapcsolni 8) Tudom, h. baromi nehéz, de nagyon bekavarhatnak a hormonok, sajnos. De persze bízzal, az fontos, csak ne ess kétségbe, ha mégsem úgy alakul, ahogy szeretnéd (ez utóbbit meg sem hallottad, csak súgtam nagyon halkan :) )
navared
Szfvár

Sziasztok!

Voltam ma uh-n. Mnyh. felülmúlta a várakozásomat és nálam még soha nem látott vastagságban 10 mm-esen pompázott.... :))), jobb oldalon tüsző 21 mm. Ma este repesztő, csütörtökön lesz az inszem. Henikém, ezt majd kéretik a táblázatba beírni :) (pénteki méretek 7 mm mnyh, 13 mm tüsző voltak).

Van egy új doki, szerintem a drnő taníthatja talán be (?).. valamilyen Máté... a vezeték nevét nem tudom... Már a múlt héten is láttam ott jönni-menni... Na ő csinálta az uh-ot, előtte kézfogás, bemutatkozott.... :)).. ehhez azért nem vagyok szokva... mindenesetre remélem az új kéz szerencsét hoz :))))))))))))))))))))))))

Szép napot kívánok MIndenkinek +++++

andi

ui: Lukácsné,..... néztelek, lehet, hogy láttalak is...??? Én a bejáratnál ültem, fekete garbóban...
andrea-1

Ma hivatalosan is elbúcsúztam a BMC-től.

Volt szívhang!!! 140/min :D :D :D
Ja és ismét 9mm, de most már a babóca. :D :D :D

Fantasztikus volt, nem is tudom leírni. A doktornő nagyon aranyos volt. Még a férjemet is behívták, így ő is látta és persze hallotta a szívhangot.

Nagyon-nagyon boldogok vagyunk!
És nagyon köszönöm nektek is az egészet (sok bíztatást stb.) Veletek könnyebb volt átvészelni ezt a nehéz és rögös utat, de a lényeg, hogy megérte.

Remélem hamarosan mindenkinek ilyen csodában lesz része!
Azért nem fogok eltűnni!!!

Puszi
woody

Woody, nagyon örülök a boldogsagodnak! Fantasztikus lehetett a babadat hallani! :D

Andrea, de jó, nagyon komoly: 10 mm! ez szuper, teljesen tökéletes! Drukk csütörtökre!
navared
Szfvár

Heni!
Igen most kezdtük ezt a bulit, kihagyjuk az inszemet mert esélytelenek vagyunk rá.
Azt hiszem, hogy ezt a vizsgálatot majd elindítjuk magán-módon, keresünk olyan helyet, ahol tudnak délutánra időt adni.

Navared!
Köszönöm, valahogy én is így érzem!!:D

Woody!
Boldog babavárást kívánok neked!
dmimi

woody: Várunk a babát várunk fórumban, úgyis kifogyunk lassan a kismamákból.
vicky79
Budapest III. kerület

nagyon köszi, mindenkinek
vicky, megyek is át hamarosan

Gondoltam végre megcsinálom a vonalzót. Most ott elakadtam, hogy nem tudom berakni. Hogyan kell?
kicsit béna vagyok :)

[/url]
woody

Andi!
Húúú az anyját nem semmi a 10 es mnyh a te esetedben meg főleg!!! Ezek szerint tényleg hosszabbak a ciklusaid. Frankó, tuti siker!!! Drukkolok neked!!!

Woodykám!
Nagyon örülök nektek, és a kis 9 mm eskéteknek is :)
Nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok!!!
Ne tűnj el nagyon!!!!!
Új vonalzó, mikorra írjam a szülés várható idejét? :wink:

Tényleg! Eszter???
Te is nagyon eltűntél!!! :wink:

Sajtikám, Sztyopáné, Angyalka?

Sting!
Ti, hogy tervezitek a jövőt? Egyenlőre pihi?

heni77

Megcsináltam a vonalzót....
Heni, mivel nov 9-én volt az inszem, így a várható szülés aug. 2.
És az én szülinapom is egyben! :D :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Bocsi, hogy nem jöttem, nemis nagyon van erőm visszaolvasni, de azt látom Lukácsnénal siker van, gratula neki!

Hát hogy is írjam... a náthám miatt a tündéri altatós fiatal doktorúr altatás nélküli petesejtleszívást javasolt, megbeszélte az orvosommal is, egyetértettek és én is beleegyeztem. Jajjj csillagokat láttam, majd becsináltam, de megérte, mert végig láttam az egészet, nem voltam utána kómás, egyébként mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, tényleg le a kalappal.
12-t szívtak le, abból 6 gyönyörű érett petesejtem lett..... de történt valami, amit nem is tudom hogy írjak le, majd talán egyszer.... tudom, hogy ez így most nem kerek meg jobb lett volna, ha inkább nem is írok, de az a lényeg, hogy nem lettek megtermékenyítve a petesejtjeim. Kép Kép
Nem tudom egyelőre feldolgozni, hogy mi történik körülöttem, csak fekszem és nézek a semmibe...... Kép Kép
Talán januárban lesz valami, de még az sem biztos és nem fűzök hozzá sok esélyt. Abban viszont biztos vagyok, hogy a lehető legjobb helyen vagyok és mindent megtesznek azért, hogy segítsenek, amit sehol az országban nem tudtak volna.
Kérlek adjatok egy kis időt és majd jövök. Puszilok mindenkit.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajok, most egy kicsit eltűntem, mert elég sok melóm van.

Woody,
GRATULA, és ááááááááá........, inkább nem is kérdezek semmit, hogy milyen tünet volt inszem után stb. Nem is érdekel (na ezt nem Rád nézve mondom). Szóval Te már ki lettél "rúgva" a BMC-ből. Remélem soha többé nem kell oda visszamenned, mert a tesók már természetes úton jönnek. Nagyon vigyázz ám Magatokra. Ja, és gyere azért Hozzánk. Remélem mi hamarabb talizunk a Babás topic-ba.

Andi,
nagyon GRATU a nyálkahártyához és a tüszőhöz. És szorítás a csüti inszemre. Tuti jó lesz minden, és kapaszkodni fog az a kis élet.

Navared,
mi újsgá Veled?

Lukácsné,
várunk ám nagyon. GYERE MÁR és mesélj.

Vörösmacs,
bár nem tudom, hogy mi történhetett Veled, de őszintén sajnállak. Ez az altatás nélküli leszívás meg nagyon brutálisan hangzik. Remélem hamar felépülsz, mind testileg és lelkileg. Nyugodtan légy most zugolvasó, de ha van lelkierőd inkább gyere és sírd el Nekünk a bánatod. Neked is jót tesz, ha kiadod Magadból.
Boldog Karácsonyt Neked, ha addig nem "találkoznánk".

Mimi,
hajrá 2010.

Lányok,
tegnap óta kapar a torkom, ma reggelre eléggé fájt is. Kicsit be vagyok c@rva. Szerintetek ez bekavarhat? Ma vettem a patikába PROPOLISZ-t C-vitaminnal és azt szopizom. Ez nem gyógyszer, hanem gyógyhatású készítmény. Ugye ezt szedhetem? Jó, tudom, még nem lehet azt állítani, hogy terhes vagyok, de ha az lennék.
Nagyon félek.
Help-help :cry:

Kép

Kép

babe3

na sziasztok csajok megjöttem.

andrea
hát ez gáz, az ajtóban ültél??? én meg felmentem a férjemmel az emeletre mert azt hittem Szűcs dokihoz jársz te is, majd a férjem nyugtázta hogy biztosan már végeztél, mert csak 1 csajszi volt ott.
Mi olyan 8:30-ra végeztünk a vv és nem volt senki előttem mikor odaértünk, világos kabátban voltam, és a férjem engedett be egy nőt, mert nincs kilincs a bejárati ajtón a recepciónál.

Aztán elmentünk a kertbe szétnézni majd visszajöttünk majdnem 11-re.
pont kijött 1 csajszi aztán a dokibácsi és visszaszólt Hildának hogy itt vagyunk kerítse elő a biológus csajt, és széles mosollyal bement a kiskonyhába....

szóval Ilona a biológusunk megjött és behívott minket, leültünk aztán annyit mondott doktorbácsi: Erika gratulálunk, Ön terhes :D :D :D :D :D
kaptam még utrót aztán kiegyeztünk hogy két ünnep közt menjek uh-ra mert 22-én még nem biztos hogy látszana mi van, de szépen elindult a terhesség és hogy van még tesónak való is amiért visszamehetünk :lol: :lol:

ez volt az eredményhírdetés 84-86 már nem emlékszek nyolcavan vmennyi a hcg és az uh majd eldönti hogy 1 vagy 2.
VAN és ez a lényeg.

Apósom vigyázott Filipre úgyhogy nagyon izgult az unokáért ez lesz a 9-ik nekik.

nagy az öröm a családban és mindenki nagyon örül.

a főnököm nem enged vissza dolgozni mert sokan betegek és nem akarja hogy elkapjak vmit.
Megkérdeztem dr bácsit javasolja az oltást ma este felhívom a háziorvost és beadatom vmikor bár nem akartam de a baba életét nem teszem kockára , úgy döntöttünk a férjemmel, hogy ha Szűcs dr is ezt javasolta akkor pláne beadatom.

na jó hosszú lettem, bocs érte.

vörösmacsek
nagyon nagyon sajnálom ami veletek történt tudom hogy nehéz most ez neked, de tudod hogy mindennek oka van.

woody
téged is figyeltelek ám de csak a dokinénit láttam futkározni téged sajna nem. boldog babavárást nektek és tényleg együtt lettünk kismamik amit 1. inszemkor megbeszéltünk :D

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Woody és Lukácsné, nagyon örülök nektek!!! :lol: :D

Andikám, akkor most már relax és pihi, minden olyan amilyennek lenni kell! Innen lutri. Bár eddig se tehettél túl sokat :wink:

StingBöbe, szia megint. Mi újság? Visszatérésed azt jelenti, hogy rendeződött a kapcsolat?

Macs, el sem tudom képzelni, hogy mi történhetett. Pihend ki magad és várunk vissza!

Sajtocska, el vagyol tűnve!

Heny, hol csináltattad az IR kontrollt?

Mako, kívánom, hogy minél hamarabb legyél megint itt velünk harcra készen!

Babe nyugi, tényleg nagyon megtéveszthet a szervezeted. Cicifájás, puffadás simán lehet az utrótól. Nem vagyok ellendrukker, de elég nagy lehet így a pofáraesés :roll:

Nálunk pihi, ha nem pont dec 31-én jön meg januárban nekimegyek az 5. inszemnek. Már nem hiszek benne, csak ki akarom gyorsan pipálni...
kpn

Sziasztok!

Babe!
Vigyázz a lázad fel ne menjen, mert akkor nem marad veletek a baba!!!! Gyógyulgass!!!!!

Lukácsné!
Nagyon gratulálok, mostmár hangosan is!!!!!
Ez tényleg a legszebb kari ajándék!!!!
A szívhang után téged is átteszlek a kismamák közé a táblázatban!!!!

Woody!
Jajj tényleg, emlékszem is, hogy mondtad, hogy névnapra jóhír, szülinapra baba :)
Téged már áttettelek a táblázatban :wink:

Macsek!
Te jó isten, mi történt??? Nem lettek megtermékenyítve??????? :shock: :shock: :shock:
Nem értem, azt akarod mondani, hogy nem termékenyültek meg?:shock:
Mindenesetre teljes szívemből sajnálom, léleksimit küldök neked!!! Puszillak, kitartás!

1260881292.9012.xls

heni77

Drága Macsek!
El se tudom képzelni, hogy mi történhetett.. :( Majd meg esz a kiváncsiság, de tiszteletben tartom a fájdalmad miatti elzárkozást.
Engem nagyon kikészített, amikor a stimuláció 5. napján közölték velem, hogy nem történt semmi... nagyon sírtam... 2 nappal későbbi vizsgálat már nem rázott meg, fel voltam készülve a leállításra..
Naponta eszembe jut, hogy most hol tarthatnék, ha minden sínen lenne.. :cry:

Nagyon sajnálom, bármi is történt. Várunk a 2010-esek klubjába :wink:

Kép
avarka

Kpn!

Hajrá 5.inszem, hátha az lesz a befutó.
Január 4-én megyek IR kontrollra, Kiss Angyal mondott egy helyet, Bp. Thököly úton 5000 Ft ért megcsinálják. Kb fele a Ments ben lévőnek az ára. És ezt viszem a BMC be rá 1 hétre!!

Puszi

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?