Sziszkó,
de jó, hogy jöttél!! Nagyon drága Martin, igazi kisfiú!! Gyönyörű!!
Kórház: nekem/nekünk van tapasztalatunk. Ilangocskát még nem volt 2 éves amikor a Madarászban műtötték bal oldali lágyéksérvvel. Akkor majdnem bentfogtak minket éjszakára, de aztán mégis hazamehettünk este, ott ha jól tudom, nem maradhat bent az anyuka, de ez 4 éve volt, így nem tudom most mi a helyzet. Másodjára 2 éve vették ki Ilangocska orrmanduláját a János kórházban, ott bent aludhattam vele, de ágyat nem adtak, így egy ágyban aludtunk. Szerencsére nagy ágyat kapott Ilang, így ha szűkösen is, de elfértünk. A szobatárs kisfiú kiságyban aludt, jóval kisebb is volt Ilangnál, így szegény anyuka a földön feküdt polifoam-on...
. Kaptunk vacsit mi szülők is, ha jól emlékszem. Szerencsénk volt, mert nyár volt és meleg, télen nem tudom milyen lehet a földön gubbasztani. Melyik kórházban lesz a műtét? Már biztos, hogy műteni kell? Drukkolok, hogy javuljon a kis lábikója és elkerüljétek a műtétet!
Susy,
fényképező táska
. Igazad van, ne hagyd magad! Majd mesélj, hogy sikerrel jártál-e!
Nita,
telefon
. Ezt már karácsonyra kaptad? Barninak nagyon szép méretei vannak, látszik, hogy szereti a pociját? Miért nem kaphatta meg az oltást? Nem az volt, hogy meggyógyult??
Bree,
merre csavarogsz? Nem ér ám széthajtani magad!!! Tessék bejelentkezni legalább!!!
Brigi,
merre jársz? Ugye minden rendben veletek? Rég kaptunk pocifotót!