Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Csak bekukk, mert meló van....majd jövök :roll: :)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bettinek átadom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

köszönöm bree :) :) :)

már tűkön ülők,várom a postást :oops:

KépKép
bettike83

Én már vettem volna egyet a helyedben :wink:
DM-ben lehet kapni 599-ért 2 db-ot is :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bree

Bettike küldöm :lol: Kép

Kép
bree

Bree,
már aggódtam, hogy merre jársz.. de ezek szerint jól vagy, csak melózol ezerrel..

Susy,
az tök jó, hogy már nincsenek rosszulléteid.

Bettike,
megjött már a postás? Remélem más nem :wink:

Gittus,
oltás

Voltam dokinál a fülemmel, mindkét fülemben hallójárat gyulladás van. Hurrá!!! 10-10 cm-es antibiotikumos gézcsík van a fülemben+vatta. Ez 24 óráig van bent, majd 5 napig megy az antibiotikumos fülcsepp. Ezt jól benéztem. A doki szerint szerencse, hogy elmentem ma, mert holnapra már jött volna a brutális fülfájás, mert annyira előrehaladott volt a gyulladás. :(
na de elkaptuk, így már nem aggódom.

Ha nem jönnék már mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Vigyázzatok magatokra! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szóval nem örökre nem jövök, csak hétvégén nem :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jaj még csak azt:
Bree hova lett a hejre kis gólyád a profilodból?? :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer vissza raktam :wink:
Hajtás van...de aztán itt fogok lógni.... :oops:
Jól vagyok...talán most jön az émelygés... :P

Kép
bree

Reggel voltunk a gyerekekkel dokinál....Máténak hörghurutja van...........kapott antibiotikumot....a kicsi már kezd jobban lenni de még szívni kell az orrát!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

nincsenek jó hireim,tegnap megjöttek a tesztek,de sajnos negativ lett,pedig reggel is csináltam a biztonság kedvéért,az is negativ lett :cry: :cry: :cry: pedig nagyon biztam benne,nincs baba :cry:
mensi még mindig sehol,47 nap,jól ráhúzótt :!: :!:
próbálok emelt fővel nekiálni a következő hónapnak,ez az évem is elment úgy hogy nem vagyok terhes...

KépKép
bettike83

Bernike, fel a fejjel :wink:
Tavaly én is így zártam az évet, tudom milyen rossz...
ha egy tanácsot megfogadsz, nekem bevált... engedd el a görcsösséget és ne foglalkozz semmivel, hagyj egy kis időt magatoknak :wink: nézesd meg magad, vizsgáljanak ki, de tekintsd úgy, hogy most muszáj összejönnie... 2010-es babótok még nektek is lehet, sok öröm van egy őszi-téli babában :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Bernike, fel a fejjel :wink:
Tavaly én is így zártam az évet, tudom milyen rossz...
ha egy tanácsot megfogadsz, nekem bevált... engedd el a görcsösséget és ne foglalkozz semmivel, hagyj egy kis időt magatoknak :wink: nézesd meg magad, vizsgáljanak ki, de tekintsd úgy, hogy most muszáj összejönnie... 2010-es babótok még nektek is lehet, sok öröm van egy őszi-téli babában :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Betti ne add fel!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Bettike,
ne add fel! A negatív teszt nem jelent semmit, kérdezd meg Bree-t, elsőre Ő is negát tesztelt!!! Pár nap múlva próbáld meg mindenképpen! A dokidhoz meg jelentkezz be, hogy miért nem jön meg. Neked is lehet még 2010-es babád, fel a fejjel!

Nitám,
gyógyaljanak meg a fiúk mielőbb!!!

Bree,
gyere, várom :wink:

Megyek, befestem a hajam, mert már nagyon gázos :oops: :oops:

További jó 7végét nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziaszok!!
Én is vagyok!!! Bocsi a "hanyaglásért", de néha tényleg már csak olvasni volt kedvem, írni már nem.. nem rossz kedv miatt, hanem mert fáradt voltam.. Átköltöztünk a házikónkba, jó sokat pakoltam, takarítottam, vendégeket fogadtunk, stb...
Ma meg rendbe raktam kicsi Blanka kiságyát: mármint, hogy végigtöröltem vízes ruhával, aztán meg teafaolajos vízzel fertőtlenítettem... holnap majd lehet, hogy össze is rakjuk, attól függ hogy lesz időnk...
Reggel megyek vizsgáztatni, utánna még megyünk vásárolni, ugyhogy lehet csak holnapután lesz összerakós buli: lesz vagy 4óra!
Azt nem tudom, hogy írtam-e már, de végül Blanka lesz a kiscsaj első neve... :lol:
Betti! kitartás!!!!!
Kinga: veletek mi újság??? Meg volt a lombik vagy az inszem? vagy legalább a kezdő körök??? mesélj valamit!
sucer!!! jobbulást a fülednek!!!!

Kép
Kép
ronci

sziasztok!

sajnos ma reggel megjött,úgyhogy ez az év eluszótt...de nem adom fel.bár nagyon szomorú vagyok :cry: na de leszek még én is kismami :)

köszönöm Ildi a jótanácsokat,megfogadom..

KépKép
bettike83

Bettike,
nagyon sajnálom! Rendesen megjött, vagy csak pöttyözöl? Mert akkor még van remény!!! Ha pedig tényleg így alakult, ne csüggedj, menj el dokihoz és járj a dolog végére! Drukkolok neked!

Ronci,
de jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben! Biztos szép lehet az új házikó, de vigyázz magadra, nehogy megemeld magad! Kicsi Blanka, de jó, nagyon szép neve van, megtartjátok a másik nevet is? A fülem sajna nem jobb, csöppentgetek bele, de elég gázos, remélem mielőbb javulni fog.

Most megyek meló van, mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Itt szállingózik a hó! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szia!!!!!!!!!!
Máté már egész jól van!!!!!!!!már játszik és dalolászik is!!!!!!!éééééééésssssss 2 napja nincs láza már!!!!
Ronci gyönyörű neve lesz a kicsi lányzónak!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
de jó, hogy jobban van Máté!! :D :D

Többiek hol vagytok???

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Mi szombaton Bécseztünk, ma meg dokinál voltam, nem derült ki a lurkó neme, szépen elfordult. :lol: De amúgy, minden rendben van.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
Bécsezés :D . UH: ez a picúr nem akarja, hogy tudjátok a nemét :wink: . Mikor mész megint normál UH-ra? Kristóf is veletek volt?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

csajok
Hékásról valaki tud valamit?
Szia Ronci de jóhogy jeletnkeztél?szép neve lesz a kislányotoknak.
majd jelentkezem,de függöny csere ablak pucolás,nagytakaritás közepette vagyok.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Élünk Mi is ám :oops:

Már csak 1 hetet dolgozom, utána szabi január elejéig 8)
Apa is itthon van, idénre már nincs munkája.

Ronci!
Akkor, most, hogy már a sajátba átköltöztetek, pihenj is kicsit a takarítások után :wink:

Brigi!
Jól vagytok???

Kinga!
Írtam mailt! Megkaptad? Minden ok nálatok????

Anita
Kép

Kép
gani

Gani de jó hogy olyan "sokáig" együtt a család!!!!!!!!!!!!!!!!!...én ilyenről csak álmodom....
Susy terveztek 4d-re menni?talán ott kiderítik a nemét.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt lányok!

Nita
Én csalódtam a 4D- ben soha többet nem költök rá. Előbb utóbb majd kiderül, hogy ki lakik odabent. :lol:

Sucer
Volt Kristóf is velünk, a papa vitt minket. Mikor kinyílt az ajtó rögtön be is ment a rendelőbe, doki meg is jegyezte, hogy tuti nőgyógyász lesz. :lol:

Vettem tegnap pocakra olajat, este ki is próbáltam, és utána olyan szagom (illatom) volt, mint ha órszert fogtam volna. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt mindenkinek!

Susy,
Kristóf nagyon drága lehetett, a kis nőgyógyász :D :D! Tényleg ti mikor mondtátok el Kristófnak, hogy kistesója lesz? 3 hónap után, vagy már az elején? Mi Ilanggal nem voltunk 4D-n, de belőled okulva amikor lesz kistesó lehet, hogy megint kihagyjuk. Csak amiatt csalódtál, hogy elfordult, vagy más okból is?

Gani,
én is szombatig dolgozom, aztán jön 2 hét pihi, január 4-én fogok dolgozni először. Apa fog dolgozni 3 napot a 2 hét alatt, de majd megyek vele, így könnyebb lesz elviselni :D . Meggyógyultatok teljesen?

Kistörpe,
rád tört a fészekrakó ösztön? :) Vigyázz magadra, nem széthajtani ám magad!

Tényleg Brigi, merre jársz? Ugye minden rendben?

Sziszkó,
mi hír van Martinka lábával?

Bree,
????

Ilangocskáék ma megint bemutatják a betlehemes előadást, megint csinos volt reggel. Én olyan büszke vagyok rá!! :) :)

Szép napot lányok, vár a gálya!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

megjött normálisan,sőt,mára már el is mult.ma elkezdem szedni a cickafark tablettát,hallóttam róla hogy jó.

KépKép
bettike83

Bettike,
sajnálom :( . A cickafark nagyon jó, de én a helyedben elmennék orvoshoz. Lehet, hogy vmi hormonodat kell csak belőni és már jön is a nagyon várt baba a pocidba! Korábban is ilyen hosszú ciklusaid voltak?

Többiek????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy csak így írok ide, de van egy körforgóm távirányítóval, meg egy alig használt játékszőnyegem amit eladnék. Együtt mindössze 9000.-ft.
Akit érdekel keressen meg priviben.
Kép
Kép
Ajánlott kor (hó): 0+
Anyag(állvány): műanyag
Anyag(Figurák): plüss
Felszereltség: hangerősség szabályozó
Használható: asztalon, kiságyon
Jellemző: 1féle dallamot játszik (természet hangjai), 3 féle dallamot játszik, éjszakai fény
Működtetés: elemmel (4 x LR 20-as, 2 x AA, LR6-os)
Rögzítés: műanyag, csavaros szorítószerkezettel
Rögzíthető: kiságyra
Tartozék: távirányító
Kép
Kép

Kép
Kép
boganna07

Betti,
egy jövő évi kivizsgálással szerintem se ártanál magatoknak :wink:

Mi Lilluval 24. héten voltunk 4d-n, szépen látszott minden.
Mos Lénivel úgy döntöttünk, hogy inkább a genetikait csináltatjuk privát 4d-sel, így ugyan van kép, de nem annyi és olyan , mint Lilláról. Viszont egészség szempontjából sokkal fontosabb vizsgálatért fizettünk.
Susy, szerintem nem vesztetek semmit, ha még egy kicsit vártok, így is úgy is kiderül, ki lakik a pocakban. Én Lilluval május 30 voltam kiírva és február 16-án engedett csak a lába közé nézni rendesen :wink: már én se mennék 4d-re helyedben szerintem :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy!
Képzeld! 2 ovisomnak is az ősszel született kistesója. Az egyiket Nórának, a másikat Bálintnak hívják :lol: Micsoda véletlen :D

Lányok!
Ti karácsonyi lázban égtek már? Én egyáltalán nem. Megvan minden az ünnepre, már hó is van, angyalkát is csináltunk Bogival, de a hangulat csak nem jön :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!!!!!!!!!
tegnap apitól meg kaptam álmaim telefonját!!!!!!!!!!!!!!!!
ja és voltunk méreckedni.Barni már 5340 gramm és 60 cm:)....az oltást nem kaphatta meg mert még beteg:(

Gani én most csomagolok az ajándékokat....nekünk már minden megvan az ételekhez a hozzávalók is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Puregont keresek.
Ha esetleg tudtok segiteni, irjatok.

gab_ed@yahoo.com

Köszönöm,
Gabi
ivf2010

Sziiijjjasztok!

Mostanában apával kelek fél 6- kor, és már nem fekszem vissza. Ha délután nem alszom Kristóffal akkor estére hulla vagyok. Elalszom vele, tegnap pl azt se tudom hogy kerültem az ágyamba.
Apa szerint pedig még beszélgettünk is.

Ma ha felkel Kristóf megyünk Pestre busszal. Az új fényképezőhöz vettem egy táskát az edigitalba és kicsi lett. Viszont nem akarják kicserélni, mert nem hibás, most megyek veszekedni, mert én már ott mondtam az eladónak, hogy kicsi lesz, de ő azt mondta, hogy hozzávaló, hát nekem lett igazam.

Lányok élvezzétek ki a havat, jövő hétre pont 24- ére felmelegedést mondd esővel. :(

Gani
De jó! Nóra és Bálint. Bár én még birkózok apával hogy a lány név legyen fordítva. :roll:

Nita
Hízik a kis drágád! :)
Akkor neked már jött a jézuska? :)

Ildi
Én már nem megyek 4d- re. Előbb utóbb megtudjuk ki lakik odabent.
Amit nagyon sajnálok, hogy szerintem mi már a közeljövőben nem fogunk talizni, pedig jó lett volna. :)

Sziszkóról tud valaki valamit? :roll:

Ronci
Mi ez a teafa olajos dolog? Nagyjából utána olvastam. Mikre használod még?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Ezer bocs,hogy így elvesztem!!!! :cry: :cry: :cry: Össze-vissza szégyenlem magam! :roll: :cry: :wink: :wink:

Először is Bree,had gratuláljak Neked a Babucihoz!!!!!!

Hoztam képeket: :lol: :lol: :lol:

Kép Anyának egy mosoly:-)

Kép Fürcsi apucival :-)

Kép Hejj,de jó kedvem van! :-)))

Kép Vagányan :-)

Kép Ugye hasonlítok anyára? :-)

Sucer,Susy!
Arik vagytok,hogy érdeklődtök! :lol: :lol: :lol: Jól vagyunk.Múlt hét pénteken levették mindkét gipszét és most egy hétig pihentetjük a lábiját!De már holnap megint begipszelik! :roll: Nagyon sokat javult Neki,de sajna a bal-t mégis meg kell műteni.A doki bácsi at mondta,hogy 4-6 hónaposan.Ez kb március lesz.Nagyon bízom benne,hogy bennt lehetek Vele a kórházban!!!!
Nem bírnám ki Nélküle!!!
Lányok!
Valamelyikőtök volt már ilyen helyzetben,hogy a gyerkőcét benntfogták,műtötték?Ti bennt maradhattatok Vele? :roll: :roll:

Bocsika mindenkitők,hogy nem reagálok most másra!Martinom épp a reggeli szunyát nyomta,de már nyekereg! :lol: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,
én még személyesen nem voltam Hála Istennek eddig ilyen helyzetben, de itt a környéken az anyukák mind bent tudtak maradni a gyerekkel a kórházban. Ne számíts királyi körülményekre, de nem tilthatják meg, hogy ott legyél.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziszkó,
de jó, hogy jöttél!! Nagyon drága Martin, igazi kisfiú!! Gyönyörű!! :D :D Kórház: nekem/nekünk van tapasztalatunk. Ilangocskát még nem volt 2 éves amikor a Madarászban műtötték bal oldali lágyéksérvvel. Akkor majdnem bentfogtak minket éjszakára, de aztán mégis hazamehettünk este, ott ha jól tudom, nem maradhat bent az anyuka, de ez 4 éve volt, így nem tudom most mi a helyzet. Másodjára 2 éve vették ki Ilangocska orrmanduláját a János kórházban, ott bent aludhattam vele, de ágyat nem adtak, így egy ágyban aludtunk. Szerencsére nagy ágyat kapott Ilang, így ha szűkösen is, de elfértünk. A szobatárs kisfiú kiságyban aludt, jóval kisebb is volt Ilangnál, így szegény anyuka a földön feküdt polifoam-on... :( . Kaptunk vacsit mi szülők is, ha jól emlékszem. Szerencsénk volt, mert nyár volt és meleg, télen nem tudom milyen lehet a földön gubbasztani. Melyik kórházban lesz a műtét? Már biztos, hogy műteni kell? Drukkolok, hogy javuljon a kis lábikója és elkerüljétek a műtétet!

Susy,
fényképező táska :evil: . Igazad van, ne hagyd magad! Majd mesélj, hogy sikerrel jártál-e!

Nita,
telefon :D . Ezt már karácsonyra kaptad? Barninak nagyon szép méretei vannak, látszik, hogy szereti a pociját? Miért nem kaphatta meg az oltást? Nem az volt, hogy meggyógyult??

Bree,
merre csavarogsz? Nem ér ám széthajtani magad!!! Tessék bejelentkezni legalább!!! :D

Brigi,
merre jársz? Ugye minden rendben veletek? Rég kaptunk pocifotót!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ildi,Sucer!

Köszi a kórházas hsz-eket!
A Heim Pálba műtik!Oda is járunk gipszeltetni!
Eddig úgy néz ki,hogy műtik! :cry: Ezt a múlt héten mondta a doki bácsi! :roll: De már túltettem magam rajta!A lényeg,hogy meggyógyuljon Neki mire járni tanul! :roll:
Műtét után még valameddig gipsz lesz rajta,utána meg sínt raknak fel.De az foggalmam sincs,hogy nézhet ki!Még nem láttam olyat! :roll: :shock:
Bízom benne,azt is jól fogja tűrni,mint a gipszet! :roll:
Augusztusban már szeretnénk nyaralni menni! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,
a Heim Pálról nincs információm, de akkor most van időtök ismerkedni a hellyel sajnos. Ha a doki azt mondja műteni kell, biztos igaza van, hosszabb távon ez a legjobb megoldás Martinnak. Így mire elindul, már rendben lesz a lábacskája! A nyaralás meg már biztos jó lesz augusztusban :D :D .

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziszkó,
a Heim Pálban bizti bent lehet maradni, felhívtam az anyukát, akik ott voltak. Szóval ezt vedd készpénznek, hogy maradhatsz Martinnal :lol:
Ilyesmikre számíthatsz, amiket Sucer írt, de ahogy ismerlek nem ezen fog múlni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Barnika ma 3.hónapos!!!!!!!
Susy ez elő jézuska volt...lesz rendes jézuska is:)))))
Sucer ez elő ajándék a telóm.......
Barnika vissza esett meg én is..de már javulunk.....Mté már alig köhög....orra folyik még....de javulgat az is.....
Barni imádja a pocakját............kis haspók:)....1 hóna és kapj az almát és társait..már alig várom:))))
az oltást meg a betegség miatt ne kaphatta meg.....remélem keddig meg gyógyul és vihetem oltásra:)

Szisz olyan gyönyörű Martin...megdögönyözném!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, megjöttem.

Nagyon kiborultam ma, de nem a táska csere miatt.
Kristóf olyan szinten balhézott, kezelhetetlen volt, hogy azt hittem megfoljtom. Nem akart a lábán jönni, ölben kellett cipelnem és az üzletben amiért nem hagytam neki a vasalókhoz nyúlni a hólatyakos földön fetrengett, de már nem bírtam sem tartani sem felemelni a földről annyira remegett a kezem. nem tudom hogy ennek hatására e vagy másért de szó nélkül kicserélték a táskát. És senkinek nem jutott eszébe, hogy Kristóf balhéja közepette előre engedjen. Kicsit megpihentünk a volt szomszédomnál, majd kezdődött minden előről. A buszon nem volt jó ülni le akart feküdni megint a latyakos földre, aztán nagy nehezen sikerült megnyugtatnom, közben mindenki csóválta a fejét... pedig semmit nem csináltam vele. Haza felé a busztól szó szerint húztam és már én is bőgtem. Itthon aztán megfogtam bevágtam a szobába, össze szidtam és szerintem az idegtől mentem hányni. Na ezek után mondjátok nekem ,hogy nem vagyok katasztrófális anya. Nem tudok mit kezdeni a gyerekemmel, nem tudom mi ütött belé, ha ezt csak egy picit is sejtem, tuti nem indulok el vele.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
Ilang talán ugyanennyi idős volt, amikor vásárolni mentem vele egy bevásárló központba. Egy darabig minden szép és jó volt, de aztán jött ez, ami neked Kristóffal. Nagykabátban, szatyrokkal felpakolva álltam mellette ahogy fetrengett a földön és ordított, de úgy, hogy az orra vére is eleredt. Na én ott totál lefagytam, mert jöttek az emberek a tanácsokkal, a megvetéssel, meg amit el tudsz képzelni. Na azután kb 2 hétig sehova nem mentem vele a játszótéren kívül sehova. Na ott is voltak balhék, de ott kevésbé zavart, mint a "felnőtt" közegben.
NEM, NEM VAGY ROSSZ ANYA! A gyerekeknek vannak ilyen korszakaik. Ilang extra hisztis volt olyan 2,5 éves koráig, aztán javult és töb-kevésbé el is múlt. 5 éves korában is volt egy hisztisebb időszak, de azon is túl vagyunk. Ha most látnád, el nem tudnád képzelni róla, hogy Ő valaha ilyen volt. Jólnevelet, csendes, aranyos. Persze az akaratossága megmaradt, de már megtanult bizonyos szabályokat, amiket Kristóf még nem tudhat, mert pici! CSerébe viszont, mindig jó alvó és evő volt, soha semmi ilyen gondom nem volt vele. Nem lehet mindent egyszerre. Szóval aki ezért csúnyán néz rád, vagy nincs gyereke, vagy nagyon régen volt pici! De tudom az emberekben gyakorlatilag 0 tolerancia van. Ráadásul te még babát is vársz, kabátos, nyűgös időszak van, buszon, tömegközlekedve, nem egyszerű feladat. Nagyon hideg is jön, ez lehet front is.
Szóval pihenjétek ki a mai napot és örülj annak, hogy sikerült elintézni amiért mentél, nézd a jó oldalát :wink: :wink:

Pussz

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nita,
gratula Barninak a 3. hónaphoz! :D Jobbulást nektek!

Lépek ovis karácsonyra, már nagyon várom!

Vigyázzatok magatokra, csúsznak az utak, és baromi hideg van....brrr.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Zsuzsa, anyatanyán már megírtam a mai napunk vigasztalásképpen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Csak miattam hívtad fel azt az anyukát????Hát,nagyon kedves vagy,köszönöm! :lol: :lol: :lol: Akkor megnyugodtam. Hát,hogy milyen a kórházi helyzet,tényleg nem érdekel! :roll: A lényeg,hogy a kisfiammal lehessek! :lol: :lol: :lol:

Nita!
Nagy gratula Barninak a 3.-ik hónaphoz!!!!
Már én is nagyon várom,hogy Martin 4 hónapos legyen,hogy ne csak ezt a hüle tápszert egye! :lol:
Ha anyukámon múlna,már 2 hetesen kajálna a kölök! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sucer, Ildi
Köszi a vigaszt. Már alszik a kis rosszaságom, bevallom örülök is, kicsit kikapcsolom magam végre.

Szisz
Ha nem is működne, hogy ott lehess a kisfiaddal, egy boríték mindent megold, a hugom is így volt. Hirtelen lett ágy, amikor oda adtuk a borítékot. :?

Kép
Kép
susytunder

a kisebbik fiam most hányt le......és a képembe röhög!!!!!!!!!!!!!...hát nem imádni való?!!!!!!!!!!!
Susy ilyen nekünk is van de mi akkor se vesszük fel..ez a célja.........hagy vonszolja magát.......üvöltsön...mikor terhes voltam Barnival.....Máté hisztizett a buszon..jól oda csaptam az ülésre a gyereket....és mikor leszálltam beszólt egy hülye kurva hogy ne bánjak így a gyerekkel..meg mért kell így meg úgy csinálni ezt....mondtam neki az én gyerekem azt csinálok vele amit akarok!!!!!!!!be lehet fogni....de egész úton bőgte haza fele......
a másik halálom nekem is mikor néznek.meg fej csóválnak..olyankor én már oda szólok hogy nem tetszik valami...csináld helyettem.....mindjárt kuss van és el is fordul!!!!!
Szisz anyám már azzal idegesít engem hogy nyugodtan adhatom már az almát.....mert hogy én ilyen idős koromba már kaptam....mondom neki az akkor volt..nem hiába van ki találva hogy 4.hónapos kortól lehet hozzá táplálni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz, szívesen tettem :wink: de ahogy Susy írta b tervnek még a boríték sem utolsó. Sajna mai magyar valóság.

Á az embereknek úgyse tudsz eleget tenni. A felét az zavarja, ha ráhagyod a gyerekre, a másik felét, ha csinálsz vele valamit :lol:

Anyáink védelmében, akkor tényleg az volt a divat 2-6 hetesen elkezdtek minket tömni gyümölccsel-zöldséggel. Nem véletlen nem volt olyan sikeres hosszú szoptatás. NEkem a legjobb érvem erre Anyunak, Anyósnak:
a doktornő így mondta - azt ő is belátja, hogy ő is betartott mindent - így te is csak ezt teszed - kicsit hagyd szidni őt a mai hóbortokat, aztán már meg is van győzve... Anyu pl. nagyon kiedzette magát szopis kérdésekben, most ő segít a kolléganőknek/barátnőknek. Ja meg vigasztald meg, akkor is, most is a cseh tetra pelenka volt a legjobb textilpelus, van ami nem változik :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?