Sziasztok Csajok!!
Itt vagyok, elek en is, csak a hetvegen szombaton megakartam halni, mivel pentek este karacsonyi buli volt a repteren es hat nem voltam mar szomjas mire hazaertem
....El is hagytam a blezeremet, mert levettem olyan melegem volt, aztan mikor jöttem el csak a kabatot huztam magamra aztan indultam is
....Egyenlöre nem talalom, pedig mar visszamentem az etterembe, most abban bizakodom, hogy valamelyik kollega magaval vitte es majd elöadja ha megyek dolgozni
...Ha nem lesz meg akkor pedig ujat kapok, Apjuk ezt igerte
...Na szoval ebböl a bulibol kifolyolag en szombaton olyan rosszul voltam egesz nap, mozogni is fajt, ennek ellenere ugye elmentünk a kocsimert a repterre, meg voltunk Bauhausba, meg ugye az etteremben a kabat miatt....Hat mindig le kellett huznom az ablakot, mert ereztem, hogy jön a roka.....de nem jött szerencsere
...Aztan vasarnap probaltam behozni azt amit szombaton nem csinaltam meg, mosas, fözes, keksz gyartas stb....De most itt vagyok csajok!!!
Onlany- Örülök, hogy jobban vagy mar!!Köszi amit irtal a baratnödröl meg a HSG-Inszem temarol, akkor most nagyon bizakodom, hogy nekem is megcsinaljak egyszerre januarban
...Ilyet meg nem is hallottam, hogy az apeh " elengedne" barkinek is barmit, nagyon nagyon gratula!!!!!
Hat ez szuper!!!!!Na viszont a kocsira nem is mondok semmit, kezetfoghatunk, tudod, hogy nalunk is mindig az viszi a lovet
Csip- Gratula az uj szupi hütödhöz
....Tudom, hogy mar csak mi 4-en vagyunk akik meg nem kismamik, de te meg csak most kezdtel el probalkozni, nem szabad elkeseredni, mi is sorra kerülünk, nyugi.....Engem annyira boldogga tesz masok sikere, eröt ad, hogy nekem is sikerülhet.....Nem mondom, hogy nem szeretnek a helyükben lenni, de nem irigylem tölük.....Mert tudom, hogy ha mi leszünk kismamik ök is ugyanigy örülni fognak nekünk is, es ha barmi gondunk lesz, itt lesz egy csomo tapasztalt kismami akik majd segitenek nekünk
...Ugyhogy nyugi!!!!
Zsu- Disznotoros????Nyammmmi
...Azert probalj meg pihenni!!Hogy erzed magad egyebkent, mint ujdonsült kismami???
Szivesen az sms-t...a fraszt hoztad ram
Susytunder- Gratula a szupi Afp-hez!!A kepek gyönyörüek!!
Druukjaimat küldöm a mai UH-hoz!!++++++++
Gtunde- Es te hogy vagy meg ujabb kismamink???Tenyleg nagyon ügyik vagytok, hogy tavkapcsi mellett ilyen szepseges tesztet produkaltatok, jipijjjjjj
...Szerintem siman lehet erezni valamit, na jo nem a babat meg, de valamit tuti...Sokan szamolnak be ilyesmikröl!!
Iner- Te hogy vagy??Mi jot csinaltal a hetvegen??
Ediiii- Veled mizujs???
Julcsi- Ne add fel,tudod amig nem jön piri....En azert varom a holnap reggeli tesztet!!
...Ja es boldog elö Jesszuskat neked
Joli- Remelem te is jol vagy es nem tanulsz azert tul sokat!!Csak amennyit kell
Na csajok, most lepek, mert fözes es vasarlas var ram.....Most mar csak tesomnak veszek penztarcat, meg bankba kell mennem penzt berakni es utalni.....utana szilveszteri raketakat venni, meg egy szeletelögepet aztan kotrodok haza
....Most mar csak masik tesom, öcsikem van hatra....neki kene valami belelt gatya...csak hat nelküle megvenni
...Na majd meglatom
Ja nekem sem jön be ez az uj design, tök bena!!
Mindenkinek nagyon szep hetföt!!
Szeretettel:
Ancsa