Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünde!!
Ez nagyon jóóóó hír!!!!! Gratula nektek is :wink: :wink: ,vigyázz nagyon magatokra!!!

És te is Zsu!!!

Meg persze minden kismami!!!

Juli!!!!
Neked meg drukk 1000-rel++++++++++++++++ meglesz az a 2 csíkocska :!: :!: :wink:

Ma anyós látogatóba megyünk :roll: ....

Üdv mindenkinek!!!!!!!!!
Vendég

Szép reggelt!

Nálunk esik a hóóóóóóóóóóóóó... :wink:

Suzy, nálatok :?:

Kírus, nem irigyellek a mai programmal kapcsolatban :wink: szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu nálunk tegnap délután esett egy kicsit, de nem maradt meg... hogy vagy? érzel valamit? :wink: :wink: :wink: olyan jó... pontosan át tudom érezni, mit érezhetsz!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyébként Te nem vagy tele kérdésekkel? én úgy érzem szétrobbanok...

kírus, gyancsi köszönöm Nektek is!!! :lol:

Juli megy a drukk!!! ++++++++++++ nem fogod elfelejteni a poharat, mert én fogok holnap szólni napközben!!! :wink: :wink: :wink:

csajok, én tegnap széthajtottam magam... :lol: délután elmentünk ajándékvadászatra.... 5 órán keresztül vásároltunk... aztán hazajöttünk, le se ültünk és már mentünk is kutyát sétáltatni... aztán nekiálltam főzni, mert ma jönnek át apuék ebédre... este 9-kor végeztem... főzés közben többször le kellett ülnöm, mert tökre húzott a hasam lefele... (vagy nem tudom, hogy milyen érzés...és hogy lehet-e egyáltalán ilyen korán ilyesmit érezni?!?!?!) szóval mondtam is apának, ha ez a baba megmarad, akkor nagyon stramm kissrác lesz... :) mire ő: "ha terhes vagy, abból most még nem érezhetsz semmit!" na ez nem esett túl jól...
aztán elgondolkoztam, hogy lehet igaza van és csak bebeszélem magamnak, hogy érzek ott valamit...nem tudom...
szóval úgy feküdtem le, hogy reggelre tuti leesik a hőm... de nem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
bocsi csajok... ezt ki kellett írnom magamból! :oops: :oops: :oops:

további szép hétvégét mindenkinek!! Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Micsoda új designra jövök itt... :)

Zsu kismama
Milyen érzés, hogy vagy? Annyira örülök, hogy minden rendben, dokinak nem esett le az álla? :)
Bizony szépen szállingózik itt is a HÓÓÓÓ!
Tünde
Csak halkan, de annál nagyobb szeretettel gratulálok!!!! :)

Hát lányok szerintem csak a lelkem ül itt a gép előtt, a testem valahol ott ragadt Bécsben. :lol: Nagyon jó volt, szép volt, lejártuk a lábunkat, eltévedtünk apával és még a rendőr is rosszul igazított minket útba. :) Gyönyörű a díszítés a világítás. Egy narancsos puncsot ittam, apa ivott forralt bort is, abból kortyoltam. Egész nap szállingózott a hóóóó.
Ami negatívum volt az a tömeg, egyszerűen lépni nem lehetett a városházánál a tömegben, nem lehetett megnézni mit árulnak, mit kínálnak, mert egyszerűen sodort a tömeg, így apával el is jöttünk. A másik a pisilés, a férfiaknak nincs gond, mert pikk pakk végeznek, de a női wc...minimum 10 perc... De minden össze vetve minden nagyon szép volt, jól elfáradtunk, Kristóf végig nagyon hiányzott, hoztunk neki egy kocsit és egy micimackós bögrét. Nagy volt az öröm. Majd napközben hozok képeket, még a fényképezőn vannak.

Onlány
Ha megfogadsz egy tanácsot...a városházánál ha menni akartok a karácsonyi vásárra, délelőtt tegyétek, mert később félelmetes a tömeg, nekem kétszer ütötték volna meg ahasam, ha nem tartom magam előtt a kezem. A másik pedig, hogy 2 kismama nadrágot vettem fel, mert mégis csak kint voltunk egész nap, és még így is kifújta a szél a lábszáramat, nagyon csípett, égett, kipirosodott, de apának még éjfélkor volt ereje bekenni. :lol:
Szóval felöltözni! :)

Kép
Kép
susytunder

Tünde
Aki jönni akar annak a főzés sem árt,de azért óvatosan. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Juli különben is minek Neked pohár :?: :!: :?: :!: :?: :!: én egy üres vajas dobozba pisiltem...és bejött!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

susytunder köszi Neked is!
jaaaaaaaaaaaaa, nem a főzés önmagában, hanem hogy előtte több, mint 6 órán keresztül jövés- menésben voltunk pihenő nélkül... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Na igen, de a főzés helyett pihenhettél volna, :)

De jó, milyen csuda jó dolgok történnek itt karácsony előtt.

Lányok én ma olyan lusta vagyok, semmit nincs kedvem csinálni. Pedig ebédet kellene főznöm, de majd valamit össze ütök. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Tünde

Hatalmas gratula!!! Mikor mész dokihoz! Olyan jó, hogy a távkapcsi mellett is sikerült.

Zsu

Te most nagyon sokat pihenj! Borzasztóan várom már a 22-ét, hogy a dokihoz menj! Szerintem ennél szebb karácsonyi ajándék nem is kellhet.

Juli

A következő drukk természetesen a tiéd!!! Hétfőn igyekszem jönni egy kicsit, hogy lássam mi lett az eredmény. Jó lesz egy befőttesüveg is!!!!

Onlány

Kérlek minél gyorsabban menj dokihoz! Nehogy belázasodj! Ha véres a váladék az már nem túl jó, különösen, hogy ennyire fáj is!

Susytunder

Akkor csak megérte az a tömeg! Képeket majd kérünk, de ma pihenj sokat a tegnapi után!

Többieknek is szép hétvégét!

Joli
Kép
Kép
joli83

sziasztok!

Suzytunder, ugye milyen szép odakinn a vásár? Hát igen, estére annyian lesznek, hogy csak na és baromira nincsenek tekintettel a másikra. Viszont azt figyeltem meg, hogy rengeteg magyar van! Csináltatok képet?

Tünde, jesszusom, nehogy túlvállald magad. Relatív, hogy érzi e az ember lánya a gyerekét ilyen korán a pocakban! A zt érezheted, hogy a méhed nő, de még a baba ilyenkor nem rúgkapál, azt majd csak a 7. hét környékén kezd, amit te olyan 16-20hetesen fogsz érezni kb... Egyelőre a testi változásokat fogod észrevenni! Szóval fiúra gyúrtatok? :lol:

Joli, már pár napja hosszasan infralámpázok és úgynéz ki használ! De attól tartok, hogy ez csak tüneti kezelés... Lehet holnap vagy holnap után elmegyek a gégészetre. Kicsit én is megilyedtem a dolgoktól... Nem nagyon bírom a véres dolgokat.

Mi történt tegnap :?: :roll: Rosszul lettem a mosogató szivacstól!!! Olyanokat öklendeztem reggel -lehet írtam, de akkor bocsi-, majdnem sikerült a rókakomát is elkapni... :shock:

Kép
Kép
onlány

nektek is olyan fura a babanet? Mintha összement volna. De gáz!

Apának mondtam ma, hogy van még 1,5hét kariig, irány a tetőre és a fényeket felszerelni. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle!

Ancsi, te kis rohanós! Képpel még mindig lógsz :wink: Mikor tudod meg az inszem időpontját?

Csip, na mizu hűtőileg? Nekünk 2ládás a fagyasztónk, de kivagyok tőle. Nekünk ez baromi kevésnek bizonyult.

Jaj nem is meséltem... pénteken milyen "jó dolog" történt velünk! Ugye apeh néhány hónapja kiadott nekünk egy közel fél milliós számlát azért, hogy a mamám ránk iratta a házat. Írtunk egy levelet, hogy baromira nincs pénzünk kifizetni a dolgokat és jött egy válasz levél, hogy összesen 300.000ftot elengedtek :lol: de 24 havi részletben kell megfizetni :shock: mindegy akkor majd fizetjük 2 évig, de úgy örülök neki!!!

Kép
Kép
onlány

onlány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez jó!!! persze hogy nem a baby-t érzem, hanem csak annyit, hogy vmi más ott lent... :) :D :D :D :D igen!!! mindenképp fiúra gyúrtunk...

joli83 köszi! :lol: nem tudom, hogy mikor megyek dokihoz... igazából még azt se sikerült eldöntenem, hogy kihez akarok menni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de sztem ráérek két ünnep között, vagy az Újév első hetében... nem tudom... holnap felhívom az egyik jelöltet és meglátom mit mond...

Kép
gtunde75

Mit csinál lányom?! Magától felhúzza a pulcsim, simogatja a pocakot és ad rá puszit!!! és visszatakargatja. Nagyon édes!

Kép
Kép
onlány

hali!

tünde!
lehet kipróbálom a vajasdoboz-módszert. lehet az rakje bele a 2. csíkot :)
bár anyunak mondtam, amikor kértem a tesztet, hogy válogasson, és olyat adjon, amin tuti 2 csík van :lol:

zsu!
küldj havat :!: imádom!

joli!
hétfőn ne igyekezz az én tesztem miatt, csak kedden csinálom, ha a hőm marad... ami ma 37,1 :lol:

tegnap megvettem a karácsonyi ajándékomat :) vagy írtam már? egy nagyon csecse ironside bakancs :D azt hiszem, holnap nekem már megjön a jézuska, és abban megyek dolgozni (vazze! darabonként 10 perc felhúzni -csak úgy fér bele a lábam, ha félig egyáltalán nincs befűzve-, és járni is újra kell tanulnom benne :o )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

onlány!
nagyon édes lehet ilyenkor a kiscsajod :)
na, pont az ilyen pillanatokért szeretnék gyerek(ek)et

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Tündi, izgatott vagyok, vannak kérdéseim, de nem akarok nagyon előre sietni, majd ahogy alakulnak a dolgok, amit mond a dokinőm azt csinálom :!:
Annyira nehéznek érzem a hasam egészen lent :!: :shock: :?: A melleim reggel mindig olyanok, mintha égnének :!: :shock:

Suzy, dehogy nem, először nem is szólt bele a telefonba annyira meglepődött és amikor eljöttem tőle, akkor csak annyit ,mondott, hogy annyira örül az Én örömömnek :!:
Amúgy Ő is kismama :shock: :wink: mint megtudtam, de nem azért olyan velem, hanem alap természetéből eredően :!:

Julcsi, hát ez tök jó, csak maradjon is magasan...drukkolok nagyon Neked!
Már elolvadt a hó...

Ancsi, merre vagy :?: sokat dolgozol :!: :roll:

Joli, köszi, pihentem amennyi jól esett :!: :wink:

További szép estét :!:

Nekem annyira nem jön be ez az új design... :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok! jó reggelt!

onlány de éééééééééééédes a kislányod!!! :lol: :lol: :lol: :lol: zabálnivaló!!!

Zsu örülök, hogy leírtad, hogy nehéznek érzed a hasad...már azt hittem én vagyok a hülye... :) én a cickókon most annyira nem érzek különösebben semmit... kicsit húzódnak, de ennyi.... viszont vettem egy melltartót... eddig nem hordtam, legalábbis másfél éve nem, amióta nem kell kitömni... :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Julcsi pohááááááááááááááár!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Jó reggelt lányok!

Hát tegnap délután Kristóf nagyon kegyes volt hozzánk, 3 órát aludt és vele együtt mi is. :oops:

Zsu kismama
Nekem sem jön be ez az új design annyira. Nem tudom minek kell megváltoztatni a jól megszokottat.

Onlány
Kristóf meg apától látja, hogy simogatja a hasam, és ő is csinálja. Meg azt szokta még, hogy felemeli a pulcsit és azt mondja kukk. :)

Még az jutott eszembe Béccsel kapcsolatban, hogy a Stephans dómnál van a manner bolt, különlegességekkel, én vettem nagyon finom karamellás nápolyit, oda érdemes benézni.

És akkor itt vannak a képek.

Kép
Rathaus(városháza) és a karácsonyi vásár
Kép
Maria hilfer str.
Kép
Stephans dom
Kép
Károly templom
Kép
Karácsonyi design- os villamos
Kép
Fiakerek háttérben a városházával

Kép
Kép
susytunder

Még az jutott eszembe, hogy a cicik nekem nagyon érzékenyek és fájnak. Nem bírom magamon otthon megtűrni a melltartót, otthon le is veszem rögtön, de akkor meg eláztatom a ruhámat, mert az előtejem , meg szépen folyik, úgy érzem majd ki pukkadnak, apa tegnap este azt mondta, hogy olyanok, mint ha fel lennének fújva, pedig már így sem voltak kicsik. Kristóffal nem volt ilyen bajom. :roll:

Kérek ma egy pici drukkot 10.20- ra megyek dokihoz, és remélem nem lesz szemérmes a picurkám. :lol:

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt csajok!
a hőm esett ma reggelre 4tizedet :( sztem ebből holnapra nem lesz teszt...
oké, most annak is örülhetnék, hogy 13 hónap után legalább lesz egy mensi... csak ez is most nagyon rosszkor jön... mint írtam már, a dokim szabin lesz, és ha most megjön, akkor nem ő fogja csinálni az uh-követést (meg persze más dokitól nem is hiszem hogy ki tudnám sírni a béta-hcg-t tüszőrepire :? )

susy!
megy a drukk!
de hát mégis te vagy az anyja :arrow: beszéld meg vele, hogy ha jön a csúnya bácsi az uh-val, akkor igenis tessék megmutatni, mi van a lábai közt :!: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Szép jó reggelt!!!

Tünde: Sok sok sok sok sok halk gartula Nektek!!! Nem semmi táv kapcsolat és ott is van a baba :D :D :D
(Én elszomorodtam "irigy lettem", hogy mi együtt lakunk azt még nincs baba :cry: :cry: :cry: ) De le a kalappal,hogy nektek így össze jött!!! Megérdemlítek!!!! :wink:

Onlány: Köszi a hiányolást!!! Lett hűtőm, huuu de nagy torr-turra volt :roll: Mindenhol voltunk: Eletro World,Saturn, Media Markt, Auchan, Tesco, Euronics...Aztán utoljára elmentünk a Corába...És Én még mondtam is a Drágámnak, hogy érzzem, hogy itt vár minket a Hűtőm!!!!Hát így is lett!!!! :lol: :lol: :lol: 2db volt belőle összessen...csak nem 60000 hanem 80000 lett :roll: De az Én kedvesem azt mondta, hogy ő kipótolja nekem Karira :lol: :lol:
Szóval lett egy Gorenje fehér 2 rekeszes, bortartós, üveges, 2.5fiókos mélyhűtős, ami alul van :D És keskeny magas hűtő!!!!!!!!!!
Nagyon szép :lol: :lol: :lol:
Tessék elmenni az orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!Hogy vagy amúgy???Pocaklakó, mozgolódik???

Suzytündér: Remélem megmutatja magát :wink: Siess a hírekkel!!!!!!!

Iner: Hogy telnek a napjaid???Végre boldog nyugot lehetsz!!!!
Gondolom nagy teher esett le most rólad, és repdessel örömödben :D :D :D

Kírus: Anyós látogatás meg volt????

Joli: Hol tartasz a körmözésben???Gyakorlat volt már????

Juli: Hát most akkor együtt buslakodunk, hogy nem lesz nekünk a kari fa alatt a babóca :( :( :(

Edii: Te mikorra nem várod????

Ancsám: Csajéééééééééééé, te nem most tartasz majd a p.é-nél???????

Hát szóval így telt a hétvégénk, apuék tegnap hívtak, reggel 7 ig tudnak csak aludni, olyan meleg van már reggel Jamaicán :shock: Jól érzzik magukat nagyon, de már hiányolja a rántot húst, majd vasárnap délután érkezznek, szerintem meglepem őket azzal, meg egy jó finom húsilevessel :wink:
A régi hütőt leeresztettem és szépen a helyére raktam az ujjat :lol:
Aztán a párom elment melozzni én meg elmentem a Fressnapfba a kutyával neki Karira ajándékot venni :) (7000.-) 8) vásároltam neki, mindent nem tudtam ott hagyni semmit :roll:
No hát ezek vannak...
Kicsit elbuslakodtam, hogy már milyen sokkan vannak kismamiaink itt a topicban, és már csak 4-en vagyunk....Juli, Ediii, Ancsa, Én....
És hát persze mi 4-en küzdünk még, és nem sikerült... :cry:
Kicsit elszomorodtam azért, szar érzés.... :cry: Kismamik bocsi, de most tényleg örülök, hogy nektek sikerült, csak szeretnék-nénk már mi is csatlakozzni :cry: :cry:
Remélem nem hagytam ki senkit!!!!
Szép Napot!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Tünde: Felraknád a görbédet a ciklus.hu-at...Megkuksiznám :D Köszi!!!
csip-csip18

Suzy
Kép

Julcsi, nekem is leesett a hőm a tesztelés előtt két nappal, de utána felment :!:
Tudom, hogy micsoda előrelépés és öröm az, ha van rendes havi menzi, de inkább most úgy 9 hónapig nem legyen :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Itt vagyok, elek en is, csak a hetvegen szombaton megakartam halni, mivel pentek este karacsonyi buli volt a repteren es hat nem voltam mar szomjas mire hazaertem :oops: :wink: ....El is hagytam a blezeremet, mert levettem olyan melegem volt, aztan mikor jöttem el csak a kabatot huztam magamra aztan indultam is :D ....Egyenlöre nem talalom, pedig mar visszamentem az etterembe, most abban bizakodom, hogy valamelyik kollega magaval vitte es majd elöadja ha megyek dolgozni :wink: ...Ha nem lesz meg akkor pedig ujat kapok, Apjuk ezt igerte :D ...Na szoval ebböl a bulibol kifolyolag en szombaton olyan rosszul voltam egesz nap, mozogni is fajt, ennek ellenere ugye elmentünk a kocsimert a repterre, meg voltunk Bauhausba, meg ugye az etteremben a kabat miatt....Hat mindig le kellett huznom az ablakot, mert ereztem, hogy jön a roka.....de nem jött szerencsere :D ...Aztan vasarnap probaltam behozni azt amit szombaton nem csinaltam meg, mosas, fözes, keksz gyartas stb....De most itt vagyok csajok!!! :D

Onlany- Örülök, hogy jobban vagy mar!!Köszi amit irtal a baratnödröl meg a HSG-Inszem temarol, akkor most nagyon bizakodom, hogy nekem is megcsinaljak egyszerre januarban :wink: ...Ilyet meg nem is hallottam, hogy az apeh " elengedne" barkinek is barmit, nagyon nagyon gratula!!!!! :lol: Hat ez szuper!!!!!Na viszont a kocsira nem is mondok semmit, kezetfoghatunk, tudod, hogy nalunk is mindig az viszi a lovet :evil:

Csip- Gratula az uj szupi hütödhöz :wink: ....Tudom, hogy mar csak mi 4-en vagyunk akik meg nem kismamik, de te meg csak most kezdtel el probalkozni, nem szabad elkeseredni, mi is sorra kerülünk, nyugi.....Engem annyira boldogga tesz masok sikere, eröt ad, hogy nekem is sikerülhet.....Nem mondom, hogy nem szeretnek a helyükben lenni, de nem irigylem tölük.....Mert tudom, hogy ha mi leszünk kismamik ök is ugyanigy örülni fognak nekünk is, es ha barmi gondunk lesz, itt lesz egy csomo tapasztalt kismami akik majd segitenek nekünk :wink: ...Ugyhogy nyugi!!!!

Zsu- Disznotoros????Nyammmmi :wink: ...Azert probalj meg pihenni!!Hogy erzed magad egyebkent, mint ujdonsült kismami??? :lol: Szivesen az sms-t...a fraszt hoztad ram :oops:

Susytunder- Gratula a szupi Afp-hez!!A kepek gyönyörüek!! :wink: Druukjaimat küldöm a mai UH-hoz!!++++++++

Gtunde- Es te hogy vagy meg ujabb kismamink???Tenyleg nagyon ügyik vagytok, hogy tavkapcsi mellett ilyen szepseges tesztet produkaltatok, jipijjjjjj :lol: ...Szerintem siman lehet erezni valamit, na jo nem a babat meg, de valamit tuti...Sokan szamolnak be ilyesmikröl!! :wink:

Iner- Te hogy vagy??Mi jot csinaltal a hetvegen??

Ediiii- Veled mizujs???

Julcsi- Ne add fel,tudod amig nem jön piri....En azert varom a holnap reggeli tesztet!! :wink: ...Ja es boldog elö Jesszuskat neked :D

Joli- Remelem te is jol vagy es nem tanulsz azert tul sokat!!Csak amennyit kell :wink:

Na csajok, most lepek, mert fözes es vasarlas var ram.....Most mar csak tesomnak veszek penztarcat, meg bankba kell mennem penzt berakni es utalni.....utana szilveszteri raketakat venni, meg egy szeletelögepet aztan kotrodok haza :lol: ....Most mar csak masik tesom, öcsikem van hatra....neki kene valami belelt gatya...csak hat nelküle megvenni :? ...Na majd meglatom :wink:

Ja nekem sem jön be ez az uj design, tök bena!!

Mindenkinek nagyon szep hetföt!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, Én is megijedtem nagyon, de remélem megszűnik ez a minimális barnázás nemsokára :!:
Fincsi volt a disznótoros kajcsi, jól bekajáltam :wink:

Te kis részeges, még a blézered is elhagytad :?: akkor jó lehetett a buli :?: :!: :wink:

Úgy tudom, hogy nem csinálnak egy hónapban HSG-t meg inszemet, de az attól is függ, hogy milyen lesz, uh vagy rtg-s
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder gyönyörű képek!!!!

-j- nekem is eléggé ugrálós a görbém, jóóóó, mondjuk 4 tizedet nem esett, de kettőt simán... össze is szorult a gyomrom olyankor... lehet az lenne a legjobb, ha nem mérnék tovább... legalább nem stresszelnék... :lol: :lol: :lol:

csip felrakom én szívesen a ciklusos görbém, de azért nem szeretem a ciklust, mert nem lehet megkülönböztetni a vizes nyákot, ezért én mindig krémesnek írtam, amikor vizes volt...pedig nem mindegy... amúgy meg nem oda húzta be a pé-t, amikor volt... láthatod Te is... olyan nincs, hogy pé után lesz pozitív az lh teszt...
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 48800_.png

gyancsi köszi!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde: megnézzesm majd köszi...

Ancsám: Köszi hűtő dicsit, jó is az ám :D
Nyugi vagyok Én nem azzal van a baj, hogy nem vagyok nyugi, mert most nem is ezzel vagyok igazságszerint elfoglalva, hanem a lakással, mi, hogy van...Csak elszomorodtam, hogy egy pöpet...Elgondolkoztam, hogy vajon Én mikor fogok így örülni, ahogy Tünde és Suzy?!?!?!Én örülök nekik nagyon, és tudom, hogy ők is fognak ha nekem össze jönn...Csak mégis megszakadt egy picit a szívem, ahogy olvastam a soraikat, hogy mennyire boldogok(olyan szépen megírták, ahogy történt) lettek, és Én is Átérezzném ezt...ÁTÉRZÉS...Így értettem csajémmmmm :wink:
És igen legalább addigra ki lesz taposva elöttünk az út :)
csip-csip18

Sziasztok!

Nem derült ki a neme. Mint ha 1 pillanatra rám nézett volna, aztán vágott egy hátast, és elfordult. :)
Ez erre az évre már titok marad, leghamarabb jan. 4- én derülhet ki.

Amúgy minden rendben, és ez a legfontosabb.

Kép
Kép
susytunder

Suzy! örülök, hogy minden rendben...nagyon szégyenlős a drága...:D

Köszi lányok, (Csip és Ancsa) jól telnek gondtalan napjaink... :lol:

Zsu! hogy vagy ma?

Tunde! nálatok mi újság?

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

inergyancsi köszi lányok, minden rendben... csak ez a várakozás idegörlő... lesz? nem lesz? mi lesz??? szóval nehéz ilyenkor türelmesnek lennem... úgy döntöttem 29-re jelentkezek be orvoshoz, ha egyáltalán rendel a két ünnep között... elvileg akkor már a 7. hétben leszek, és kell lennie szívhangnak is... :) meglássuk

Csip ne szomorodj el... látod nekünk is csak a harmadik próbálkozós ciklusban jött össze...és még egyáltalán nem biztos, hogy meg is marad... szóval csak szorgoskodjatok, hamarosan oda is beköltözik a pocaklakó! jól teszed, hogy elfoglalod magad mással! figyeld csak meg, hogy így fog összejönni!!!

susytunder nahát, hogy milyen kis szégyenlős!! :D tuti csajszi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok Csajok!!

Gyors bekukk!!

Zsu - Örülök, hogy jo volt a disznotoros :lol: ...Hat nekem a rtg-est javasolta a doki, de ha ezen mulik, hogy lehet-e egy honapban csinalni az inszemet meg a HSG-t akkor azt valasztom amelyikkel lehet :lol:

Csip- hat tudom en, hogy hogy gondoltad....Csak lelket akarok beled önteni, leszünk meg mi is ilyen boldogok :wink: ...Engem az szokott agyilag felbaszni ( bocsanat a kifejezesert), hogy az ilyen BB Evi -felek, meg a kisebbseghez tartozoknak azoknak mert jön össze???Pedig tuti nem figyeli a pe-t, meg nem szed terhes vitamint se ellenben a napi 1 üveg kevertet meg a 2 doboz cigit tuti betermeli :evil: :evil: :evil:

Gtunde- Minden okes lesz nalatok, bar gondolom, hogy mik kavaroghatnak ilyenkor a fejedben...ezer kerdes :lol: ....Szerintem is jobb ha kicsit kesöbb mesz a dokihoz ( bar en tuti nem birnam ki, de ezt mondjak az okosok), mert akkor mar ott a szivhang is, ahogy te is irtad...Hat az lehet meg egy fantasztikus erzes, azt meghallani :D

Iner- örülök, hogy jol vagytok es minden okes, gondolom most mar akkor teljesen megnyugodtal es elvezheted a babavaras minden pillanatat :wink:

Susytunder- Ha ilyen szegyenlös akkor szerintem is kislany :lol:
De ahogy irtad a lenyeg, hogy egeszseges :wink:

Na csajok most mentem kajcsizni, aztan fodraszkodas a baratnömnel ( Apjuk hajat kell lenyirni)!!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gyancsi

Iner, délutánonként görcsölget a hasam, van némi barnázás, de szedem a duphastont szorgalmasan :!:

Suzy, a lényeg, hogy minden rendben a pocaklakóval :wink: tuti kiscsaj :wink:

Tündi, drukkolok, hogy ne legyen semmi gond és ilyet meg le se írj, hogy egyáltalán nem biztos :!: :!: :!: :shock: reménykedni és csak jóra gondolni szabad csak :!: :wink:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, semmiről nem vagy lekésve és mi mindig itt leszünk és örülni fogunk majd a Te örömödnek is és izgulunk, drukkolunk egymásnak minden nap :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hali!
vettem poharat, kerestem margarinos dobozt, előkészítettem a tesztet... és megjött :cry:
és a legsz@rabb, hogy a clostit sem merem elkezdeni szedni addig, amíg nem beszélek a dokimmal, hogy hogyan lesz az ünnepek/szabadságok alatt az uh.
evvan :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

suzy78 okok, megpróbálok pozitív maradni! Te csináltál egyébként új tesztet? én ma reggel is csináltam... úgy látom erősödött szombat reggel óta... :) :lol: :lol: :lol: :lol:

gyancsi nem felejtettelek ám el, csak eccerűen képtelen vagyok olyan képet csinálni a körmömről, ami nem homályos.. nem tudom, asszem tönkre ment a fényképezőm...vagy mi van :?: :!: :?: :!:
szóval csak ilyent sikerült fotóznom: Kép
de sajnos nem láccik... :(

jóóóóóóóccakát mindenkinek! puszi!

Kép
gtunde75

Juli szívből sajnálom! :(

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Még sehol senki? :roll:

Juli
Nagyon sajnálom, hogy megjött. :(

Zsu kismama
Te meddig fogsz dolgozni?

Képzeljétek lányok tegnap vettem a pocakomra olajat kismamiknak, este be is kentem, és a kezemnek utána olyan szaga (illata) volt, mint az óvszernek. :lol:
Apa kicsit furán nézett rám, azt kérdezte, hogy más nem volt? :lol:

Ma esni fog a hó. :D
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!!

Csip-csip!
Igen megvolt anyós látogatás... majd legközelebb jövöre megyünk(de jó kimondani) :lol:
Na légy egy pöppet sem elkeseredve,kövi hónap tiétek lesz :!: :!: :wink:

Juli!
Sajnálom :( !! Akkor most csak annak tudsz örülni hogy legalább van mensid :roll:
Látod Zsu küldte a havat :lol: :lol: és meg is érkezett....

Tünde!
Szerintem se stresszeld magad tovább a hőmérőzéssel,és csak is pozitívan tudod??!!
Cépek a körmikéid :wink:

Ancsi!
Hogy sikerült a fodrászkodás?
Géppel szoktad nyírni a haját? :)

Susy!
Hát ez a mi gyerkőceink rettent szégyenlősek :shock: :roll:
Azért remélem az enyém kuksis lesz :lol: :lol:
Majd legközelebb én is a 4.-ei héten megyek uh-ra...eljön hamar az is :wink:
Nagyon szép képeket csináltál!!!

Na csajok egyik betegség a másik után :(
Én már jól vagyok,ma fel is veszem az oltást...
Lánykám is most már a megfázásból kilábalt,erre itt a bárányhimlő :cry: amitől rettegtem.....
Vasárnap fürdéskor vettem észre a pocakján,az oldalán meg a füle mögött pár pöttyöt..ugye tegnapra már szaporodott neki,na de mára jesszus annyi lett rajta,az arca is tele van meg még a kis nuncija is :cry: (ráadásul az a mentolos hintőpor csípi neki-kivagyok...)
Na és a nagy kérdés amire anyu sem emlékszik :roll: hogy én voltam-e anno bhimlős :!: :?:
Megigérte tegnap a védőnő hogy utána néz..de szerintem ugy fog utána nézni mint ahogy fél éve...sehogy..
És ma már el kell mennem fogorvoshoz,nem halaszthatom tovább egész hétvégén szenvedtem ugy fájt/fájtak...ugyhogy nemsokára indulok is!!!

Na kicsit hosszú lettem :lol:
Üdv mindenkinek!!!
Vendég

Susy!
Nálunk már esik tegnap du óta :D ,és Kíra legnagyobb bánatára nem mehet most ki sem :(
Pfúújj akkor elég gáz szaga lehet :lol: ,én multkor elkezdtem kenni és tiszta pötty lett az egész hasam és viszketet..azóta nem kenem semmivel,az én bőrőmnek már tök mindegy :cry: :oops:
Vendég

Kírus
Szorítok a fogdokihoz, küldök egy jó nagy adag bátorságot!!!! :wink:
Jujj ez a bárányhimlő nem hangzik túl jól, te nem tudsz utána kérdezni, ha a védőnő ilyen megbízható? :evil:
Neked nagyon nem lenne jó elkapni babával a hasadba.
Még ti sem tudjátok a nemét a babának? Na akkor a január 4- i hét a miénk. :lol:
Nekem még nem nagyon gáz a hasam, csak alól van csík, és az is a műtét óta, amikor felfújták a hasam azt nem bírta. :?

Nálunk derült az ég, hó sehol, de remélem lesz. :)

Kép
Kép
susytunder

köszi csajok :) annyira nem kell sajnálni... igazán nem is tudom, hogy miért gondoltam... hiszen ezt a ciklust már többször is eltemettem.

most jelenleg várom, hogy vége legyen a vizitnek, és tudjak beszélni a dokimmal :?

de legalább van hó. imádom :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Oltáson túl vagyok!!

De viszont fogorvoshoz mehetek a szomszéd faluba :( ,mert itt már nincs az idén rendelés,nyugdíjba ment a fogdoki :twisted:
Tegnap rendelt utoljára..én hülye meg láttam hogy sokan vannak mondom majd elmegyek ma...hát lecsusztam mert tegnap volt utoljára...
Ugyhogy 3-kor megyek a szomszédfaluba(ott van helyettesítés)...

Susy!
Áhh még mi sem tudjuk a nemét... remélem a mi hetünk lesz..
Januárban 2 uh lesz remélem egyiken már megmondják végre..muszály lesz elötte beszéljek a bébivel :lol:

Juli!
Mikortól nem lesz a doki????
Sikerült elcsípned most?
Vendég

kírus!
sikerült elcsípni :wink: be is vettem még délelőtt gyorsan a clostit :)
Karasz dr. jövő héten nem lesz, de végül azt mondta, hogy a 2 ünnep között meg fogom tudni találni. így még éppen 14.napon tudunk egy uh-t csinálni. sajnos korábban nem, de sztem karácsonykor nincs is az az orvos, aki ezt bevállalná.
egyébként lehet, hogy a magánrendelése nem fog szünetelni, ezt én nem tudhatom

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Zsu hogy vagy?

susytunder az egyik kolléganőm sima babaolajjal kente a pociját... naponta többször és ne repedt ki neki és gyönyörűen visszahúzódott a bőre, pedig 30 évesen szült először... jaaa, nem mellesleg ikreket :lol: :lol: :lol:

kírus húúúú, ezek a pöttyök nem jöttek valami jókor... sikerült már utána járni, hogy voltál-e már bhimlős? fogorvosnál mi volt?

Juli akkor mákod volt, hogy pont elkaptad... legalább ledolgozzátok két ünnep között a karácsonyi zabát!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

szép estét mindenkinek!

Kép
gtunde75

Rossz híreket hoztam csajszik :(

Szuzy üzent:
"Abba kell hagynom a duphastont, meg fog jönni, vékonyabb lett a méhnyálkahártyám, nem vettem le a vonalzóm, hát ezért! Puszilok mindenkit! Köszi lányok!"

Nagyon sajnálom :!:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
gtunde75

Tündi, ne haragudj, nem akartam, hogy tudd, de ez van velem :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon, de nagyon szorítok Neked/Nektek :!:

További szebb estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nem is tudom, hogy mit írjak... erre nincs szó.
De gyere bátran mondd el nekünk is, hiszen veled vagyunk, tudom, hogy ez most nagyon kevés, a te fájdalmadon semmi és senki nem segíthet.
Gondolok rád és ölellek! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
susytunder

Zsu- Ezt nem hiszem el, komolyan mondom.....Annyira sajnalom, hogy nem tudom szavakba önteni :( :( :(
Tudom most minden szo keves, hogy megvigasztaljon, de tenyleg itt vagyunk neked, amiben tudunk segitünk.....Az elet sokszor probara teszi az embert, de vegül mindig megjutalmazza a sok rosszert....Es a te jutalmad egy kisbaba lesz, csak nem most....Türelmesnek kell lenni es ki kell varni az idöt, csak tudom, hogy ez oly nehez....De veled vagyunk!!!Barmiben tudunk segiteni, irj nyugodtan....Sokszor az is segit ha az ember kiirhatja magabol....Fel a fejjel, januarban együtt örülünk majd a pozi teszteknek, mit szolsz??? :wink: Te, Betty, Csip, Juli , Ediii es en :D
Nagyon vigyazz magadra!!

Lanyok ne haragudjatok de most nem tudok mindenkinek irni, de holnap igyekszem jönni....Az mai irasom hosszusaga nem egyenesen aranyos azzal, hogy mennyit gondolok ratok :wink:

Szep estet mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

jönnöm kellett, mert látni akartam, hogy a tegnap estit nem csak álmodtam-e... sajnos nem... :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu sajnálom szívből!!! nem tudom mit mondjak... ha tehetném, cserélnék Veled!

:cry: :cry: :cry:

most nem tudok többet írni! majd jövök!

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?