Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Gyönyörűek!!!! Esztikédet ellopom egyszer!!!!!

Boni!
Miki egér buli után csúúúúúúúúúúúúúúúúcs!!!!
20150601134430

Boni mami,

borotválkozós képen szétnevettem magam. :lol:
3. napja iszom a stodalt, de a köhögés nem szűnik. :?

Évi,

gyönyörűek a gyerekek! Esztike már gyakorolja az egyedül evést?
Danikának is a porszívó a kedvence :lol:

VIki mami,

írok privit.

DIta,

AZt hiszem mi kivételek vagyunk, mert Danika születése óta gyönyörűen egyenesen tartotta a fejét akkor is ha háton feküdt. MOst néztem vissza a képeit.
Sőt, 4 naposan hason már felemelte és áfordította a másik irányba ha úgy volt neki kényelmes. Nagyot néztünk anyuval amikor először csinálta :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

kipróbáltam emlékszem e még a bábkészítésre gyerekkoromból..reggel csináltam.ZSiginek bejött, bár szegénykém nme a legtökéletesebb..

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bonikám!
Ügyi vagy! Ahogy látom Zsigu puszival jutalmazta az ügyeségedet!

Szabásmintád van? Hogy készül? Oszd meg velem a titkot. Én most ujjbábokat gyártok. Az egyik könyvemben van ilyen kezesbáb, de még nem kezdtem neki.

Moncsi!
Küldöm a választ hamarosan.

Megyek is, amíg a fiúk alszanak kreatívkodni.
20150601134430

viki küldtem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.12 13:42-kor.
Vendég

Viki küldtem privit! bocsi ákombákomért, d csak gyorsa felfirkáltam..remélem érthetó ha em kérdezz! :lol: jó mukát!
Vendég

Boni!
Köszi Kép

Megcsinálom!!! Csak most annyi mindent akarok még Lalónak karira, h ez sztem januárra marad.
20150601134430

Viki látom te is csordultig vagy szerelemmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Boniko, köszi a privit!!!!:)
És nagyon ügyi vagy, szép a bábud:)

Vius, Dituli, hogy tudjátok a karácsonyi ajándékokat megvenni pici babával?
Vendég

Reggelt!

Twist én neten keresztül, meg idén is ehhez folyamodtam.. úútálom a karácsonyi forgatagot :roll:
Vendég

hú de car lett a babanet :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Boni!
[quote]V írta:iki látom te is csordultig vagy szerelemmel
Ez így igez!!!!

Twist!
Netes rendelés a legjobb! Én be nem teszem lábam karácsonyi forgatagba max. kürtöskalácsért :lol:

Czinki!
Édes Nándi Pajtásnak Boldog Első Szülinapot: Kép
20150601134430

Jeccusom NÁndi már egy éves? :shock: Istenke éltesse sokáig! :lol:
Vendég

esik a hóóóóóó

Kép
Vendég

SZiasztok,

hova tűntek a színes betűim? :cry:
Hát tényleg jó .... :?

CZinki,

Nándusnak nagyon sok boldog 1. születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Boni mami,

én szertem nagyon a forgatagot, hogy mindenhol karácsonyi zene szól, szépek a kirakatok, jó sétálni olyankor. De a tömeget már kevésbé bírom.
AZ idén Danika miatt viszont kihagyjuk...
Nagyon jó lett a báb, és hogy tetszik Zsiginek :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Nem lehet színes betűt csinálni :evil:

Nálunk még nem esik a hó, de fel vagyunk rá készülve, tegnap este bekapcsoltuk a kerti karácsonyi égőket, olyan csudaszép az egész, Dancival kint álltunk és néztük a villogó fényeket :lol:

Kép}
monic80

Tegnap kapott Danci jó budás bakancsot, van overallja, a szánkót is visszakérjük a szomszédból, és jöhet a hó :lol:

Kép}
monic80

Monic, most már tényleg gratula a betöltött 10. héthez!:))

Czinki Nándinak boldog első szülinapot!:)

Nekem tegnap du. óta görcsöl a hasam, nem semmi. De nem fájások vannak, semmi ütemezettség. Csak folyamatos fájás. Annyira megijedtem, hogy most már csoportosítva mindent összekészítettem, még a babaruhákat és a hordozót is, amit hazahozatalkor behoz a párom. Teletankoltam a kocsit tegnap, hogy az is meglegyen. Ha esetleg éjjel megyünk befelé, akkor minden készenáll. (Most fertőtlenítem a mellfejőt.)
Nem lehet, hogy a málnalevél teától görcsöltem be?
Jobb is, hogy holnap Péterfybe megyünk, legalább megnézik, hogy mi újság velem. Múlt héten csütörtökön még tök zárt méhszáj volt és minden okés (bár akkor is fájtam). Lehet, hogy ez a fájás már így marad a szülésig...

Ja, tényleg pocsék lett a babanet, nem tetszik az új design.
Vendég

Twist,

lehet, hogy a baba helyezkedik lejjebb és azért fáj? Szerintem tuti mert ha nincs benne rendszer akkor az nem szülési fájdalom. Jó azért, hogy holnap mész dokihoz, legább megvizsgál és tudni fogod, hogy mi a helyzet. Ha másra nem arra jó ez a fájdalom, hogy mostmár minden teljesen össze van készítve :wink:
Nekem ilyen nem volt, nálam a magzatvíz elfolyását rögtön ütemes fájások követték.

Kép}
monic80

Monic, lehet, hogy helyezkedik a babó. A petefészkeim is szúrnak, meg az alhasam is, mint mensi előtt annak idején. A védőnő szerint az alhasi fájás nem számít, csak az összehúzódások fognak. Tehát próbálok pihengetni, hátha elmúlnak.)
Vendég

twist az utolsó hónapban már többször előfordulhat ilyen, gyakorol a méhed, készül a szülésre!

nyugi

pussszs
Vendég

Dituli, Vius, mi újság veletek? Tessél írni!

Boniko, köszi a megnyugtatást. Elmúltak a fájdalmak, tegnap már jól voltam és azóta is:)
Ma ebben a nagy hóban: védőnő, NST, UH, biztosító ügyintézés... Még jó, hogy a párom mindenhova visz. Igazából téli kismama nadrágom nincs is, szóval az öltözködés egy rejtély lesz. De van meleg harisnyám, az csak elég lehet. Majd max. hálózsákban megyek az utcára._))
Vendég

[quote="desviki"]K írta:desvikiépzeljétek!
Lacusom növeszti a fogakat írtó nagy ütemben. Már 12 van neki (1,5-2 hét alatt jött ki 4 :shock: ). Szerencsére kis hőemelkedésen + 2 nap sikítozós randalírozáson kívül nem volt komolyabb.

Viki
Lassan több foga lesz Lacusodnak, mint a Bencémnek.

timejka

Milyen szépek a gyerekek. Milyen régen volt a Bence ilyen picike.

timejka

Sziasztok!

Timejka!
[quote]L írta:assan több foga lesz Lacusodnak, mint a Bencémnek.

Ezt azért nem hiszem :D

Moncsi!
Mi is szívesen járunk a főtérre gyönyörködni a város esti fényeiben, a nagy feldiszített karácsonyfában. + mindig beledünk a mikulás házikójába az ablakon oldalt.

Lazán: Kép

Jaj nekem ez a fórumos újdonság nem jön be.
20150601134430

Viki
Bencének fent az első két foga hiányzik, meg alul egy.

Tényleg nem jó ez az újdonság a fórumon.

timejka

Bncének már a "rendes" fogai készülődnek ugye? Fogtündér járt már nála?
20150601134430

Czinki,
utólag is sok boldog szülinapot Nándinak. Tegnap össznépi névnapozásban voltunk, nem is voltam netközelben.

Na ez az új babanet nekem sem tetszik. Minek fél képernyő fehér rész a szélén :shock:

Twist,
szerintem ilyen kis babával még könnyebb a bevásárlás. Ő még oda jön, ahova viszed, és max nézi a fényeket. Nekem az volt gáz, hogy Lili itthon volt két hétig, és ugye vele már nem lehet. Na nem azért, mert nem lehetne vele vásárolni menni, csak ugye nem szeretném, hogy ha a fa alatt kibontaná valaki (akán nagyszülők) az ajándékot, és közölné, hogy ezt nem is az angyalka hozta, hanem együtt vettük.
Egyedül egy Wii-t vettünk meg úgy, hogy ő is ott volt, de annyira nyávogott, hogy menjünk már a névnapba, hogy szerintem úgysem arra figyelt.

Képzeljétek, hajnal négykor mit csináltam... először a gyereket öltöztettem át mindenestől, hálózsák és társai, majd szépen lecseréltem a saját ágyneműmet. Kedvenc kisfiam ugyanis a hajnali kaját egy az egyben visszaküldte a párnámra. Szépen jött a böfi, majd második és harmadik lendülettel pedig a kaja át a vállam felett sugárban. Mit ne mondjak, élveztem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó ez a kedvenc topicok rész, de hogy kell bele topicot tenni????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Viki
Alul már 3 csontfoga kijött, most 3 tejfoga kiesett. Elég lassan van a fogváltás, de nem baj. Fogtündér most nagyon dolgozik Bencénél.

timejka

Sziasztok!

Linácska: Fent a topic címe mellett jobb oldalt van a "Kedvencekbe" link.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok

Nagyon nem tetszik nekem ez az új desing

Twist jövök amikor jövök csak nem mindig van időm.Közeleg neked is a nagy nap remélem jól vagyok mind a ketten.

Sajna szombaton fél 3 ig éjjel tegnap meg fél2 ig sírtunk annyira fájt a pici pocija a drágámnak.

Holnap megyünk ortopédiára holnap után pedig tanácsadásra.

Valami vadhús féle nőtt a sebem végére tökre beparáztam.de csak nem lesz semmi gáz.

Tejem egyre kevesebb örülök hogyha egy nap egyszer tudok neki adni és elég neki de nem mindig elég az sem.
Az ajándék vásárlás úgy fog történni hogy majd apival elmegyünk ketten addig a mama vigyáz Darinkára.
nekem javul a tkonykorom de sajna most meg köhögök iszom a lándzsás utifüvet remélem segít.

Dita hogy vagytok?

Tök hogy hogy ilyen kreatívak vagytok bábot csináltok meg figurákat varrtok.Nekem ez nem menne inkább szerelek.
:oops:
Monic Hogy vagy?

Ha tudok jövök és persze ha be tudok lépni ide is nem csak az első inszemre készülünkbe mert eddig ide nem engedett be nagyon nem lett jó.

Sziasztok Szép napot!

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

TWIST
Én már megvettem az ajándékokat a 38. héten ha jól emléxem és már be is csomagoltam akkor őket :)
Már csak egy dolgot kell elintéznem de ahhoz kellett a baba is mert naptárt csináltatok a nagyszülőknek!

MONIC
Akkor mehetnénk együtt én is szeretem a karácsonyi forgatagot igaz a nagy tumultust én sem. Nekem mindig a karácsony volt a kedvenc ünnepem. Mondtam hogy idén nem díszítem fel a lakást de mégis megcsináltam. :oops: Egyszerűen nem bírtam ki! :wink:

Tegnap este (4-1/2 5 között() voltunk kint sétálni Bogyókámmal megnéztük a karácsonyi fényeket a környéken.

BONI
Nagyon jó a báb, a fődíjat meg is kaptad Zsigitől látom! :)

VIUS
Sajnálom a pocakfájást. Milónak szerencsére nem nagyon szokott. Mi a csuklással szoktunk küzdeni. Az espumisan cseppeket próbáltátok már a pocakra Darinkának?

TIMEJKA
Ti hol tartotok???

LINACSKA
Nálunk is volt már hasonló eset. Úgy megijedtem!
Most meg 3 napig nem értettem hogy miért tiszta nedves a gyerekem oldalt, azt hittem hogy izzadt mert a pelus tiszta száraz volt sokszor. Annyi eszem van hogy 3 napba telt hogy rájöjjek akkor nedvesedik át amikor leveszem a melltartómat és magamra teszem a gyereket a csordogáló tej nedvesíti át szegénykémet.
Én is egy nap vagy 5x öltöztettem át. Utálom a melltartót és igyekeztem nélküle létezni de úgy látszik hogy muszáj lesz hordanom hiába extrán kevés a tejem mégis szivárog.

VIUS
Elfelejtettem írni hgoy nekem is csak egyetlen etetésre elég a tej. Sajnos 100-nál többet nem igen sikerül naponta lefejni pedig már mindent kipróbáltam! :(

SUSKA
Te hol jársz a hol a madár se jár?????????
Ezer és egy éve nem jöttél már a topicra!!!!!!!!!!!!!!!!

CINKE
ISten éltesse utólag is Nándust! Sok boldog szülinapot!

Sztem is extrán sz@r az új design!

dita75

Dita
Én ott tartok, hogy gyönyörködök csodás babáitokban és olyankor rossz, hogy én még nem tartok itt. Persze a Bence itt van, de ici-pici babuci..

Január 12-én megyek pestre a mensbe, ma voltam mindenféle vérvételen, hormonvizsgálatok is megvoltak, csak hívnom kell a dokikat, január 7-én TSH és akkor már a leletekkel tudok menni Pestre. Ha ott mindent rendben találnak és nem tudnak velem semmit csinálni, akkor lombik. Aszonta egy jósnéni, hogy 2010 második felébe fog megfoganni a gyermekünk. Hát, kíváncsi leszek.

timejka

TIMEJKA
Akkor még van pár hónap ha a jósnő igazat mondott, de bízzunk benne hogy hamarabb eljön az időtök!!!
Szurkolok!

MONIC
Holnap írok privit muszáj kiírnom magamból a mérgemet. Szombaton úgy üvöltöttem hogy sztem még Pesten is hallották. Teljesen kész voltam. A te privid sem készült még el ha jól láttam! :roll:

dita75

Ditus! sajnálom a cicit de azt még jobban hogy még mindig nem tudják neked megadni a megfelelő hangulatit, nincsenek rád tekintettel.. a sok idegeskedés árt a tejcsinek... nem hiszem el komolyan hoyg ezt nem fogják fel! :twisted: pulsatillát nem próbáltad? ((((((((())))))))))))

csajok a karácsonyt imádom, a díszeket is.,.. az Andrássy út a kedvencem :lol: a tömegtől viszont hányni tudnék..

Ditus biztos voltam benne, hoyg az az ember, aki tavaly már időben elkészült a dekorral és csak nehezen vette le, idén sem hagyja ki a dolgot :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Ditus!
Pár képet tehetnél fel Milóról.

Miért morgolódtál hétvégen, csak nem a "nagy" fiad alakított megint?

Boni!
Zsigu most már az ágyikójában alszik napközben? Ti mennyit vagytok lent napközben?

Denika!
Készítesz vmi sk. ajándékot a fa alá a csajosnak?

Zsuzska Micó nekem is hiányzik :cry:
20150601134430

Álmomban +at teszteltem Kép Nálam már működik az éhes disznó makkal álmodik állapot Kép
20150601134430

Viki igen, fiam ebéd után saját maga bevonul a szobába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan büszke vagyok magunkra! :wink:

délelőtt fél10 től negyed 11ig általában, illetve mikor apa jön haza előtte egy fél órával lemegyünk...
Vendég

Viki :lol: remélem meg is valósul! :wink:
Vendég

[quote="boniko"]V írta:bonikoiki igen, fiam ebéd után saját maga bevonul a szobába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan büszke vagyok magunkra! :wink:

Kép Nagyon ügyi!!!

Laló is ebéd után (11kor ebédel, mert ugye ki korán kel...) választ egy alattvalót az alváshoz. Robog be a szobába és emeli a lábát, h bemásszon az ágyába.

Mi is lent vagyunk délelőtt egy 1/2-3/4 órát, aztán mi is megyünk apánk elé a garázshoz, ez is kb. 3/4 óra míg hazaporoszkálunk. A téli öltöztetésnél viszont én 10szer leizzadok, pedig Laló jól viseli az öltöztetést, de mire a 600 réteget ráadom :lol: Overállban meg úgy néz ki, mint egy sarkkutató.

Küldtem mailt, de visszajött, lehet, h em csipázza a rendszer a becsomagolt fájlokat.
20150601134430

Viki ZSiga is 11kor eszik, kb 3/4 12kor megy alcizni.. nagyon egy húron járunk... :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Dita: Sajnálom, hogy kevés a tejcsi. :( Nyugalomra lenne szükséged, és sok pihenésre. Nem hiába van a gyermekágyas időszak, annak arról kellene szólnia, hogy az anyukát mindenki körbeugrálja, csak a babucival kell foglalkoznia.

Viki: Nem terveztem sk ajándékot Nikinek. :roll: De most, hogy mondod.. lehet, hogy előveszem a maradék anyagaimat, és varrok belőlük rongybabát. Az utóbbi napokban nagy mézeskalács sütésben voltam.
A barátnőim már meg is kapták a házikót:
Kép
A rokonok meg kapnak egy-egy csomag mécsestartó-karácsonyfadísz kombinációt:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Deni!
Nagyon ügyi vagy!!!!!
20150601134430

Sziasztok,

DIta,

még nem írtam, pedig lenne mit, most Danikával egyedül vagyunk, ha délután alszik akkor megpróbálom megírni.

VIus,

Darinka már elmúlt 1 hónapos, szerintem az angolvizet (Gripe Water) már nyugodtam ihatja, az Danikának nagyon sokat segített a hasfájáson. A többi készítmény sz@rt sem ért...

VIki mami,

remélem az álom valóra válik :wink:

Denika,

gyönyörűek a mézeskalácsok. Én az idén szeretnék életemben először készíteni, a párom nem szereti, de én annál inkább, és hát mostmár család vagyunk. Akkor annak lassan neki is kell fognom, hogy megpuhuljon karácsonyig. Ugye?

Boni mami,

Zsigi nagyon ügyes alvó! Nagyon irigy vagyok.
Nálunk mostanában katasztrófa az éjszakai alvás. :cry:
A nappalival semmi gond, amikor játék közben kezd Danci nyűgösködni akkor az ölembe veszem és 3 perc múlva már alszik is, le tudom tenni a babakocsiba vagy a szobába, alszik szépen kb 1 órát, van, hogy délelőtt és délután is.
AZtán ha eljön az éjjel, elaltatom, leteszem a kiságyba és ki sem érek a szobából már áll a kiságyban és zokog, az sem jó ha apa megy be hozzá, hiába veszi fel, Danika zokog amíg engem meg nem lát. Átveszem, vállamra hajtja a fejét és már alszik is. Aztán ha megint leteszem újra zokog. MÁr próbáltam, hogy tiszta sötétet csinálok neki a szobában, hogy ne lássa hol van, csak aludjon, de akkor is sír.
Úgyhogy ma éjjel velünk aludt :oops: mivel már napok óra zsinórba megy a cirkusz kb hajnal 1-ig, és akkor is az a vége, hogy nálunk köt ki.
Odaszoktatva nem lett korábban mert tudta jól, hogy max egy órát lehet velünk és eddig gond nélkül aludt a kisgyban.
Azért gyanakszom a szep. szorongásra mert hajnalban is zokog amikor a babakocsiba ültetem amíg elkészítem neki a tápit, pedig ott állok mellette. KEzemben nem tudom tartani mert a hideg spájzban van a mikrónk, oda nem vihetem magammal a babát.
Én még jól bírom, de a férjem már könyörög, hogy ne sírjon Danci mert neki éjjel aludnia kell, hogy bírja az egész napi melót.
MOst nagyon tanácstalan vagyok, lehet, hogyha túllép ezen az időszakon akkor újra szépen alszik majd a kiságyban?

Kép}
monic80

Moncsi!
Külön szobában nem tudnál Dancival aludni?
Ha az ágyában akarod altatni, akkor miután leteszed maradj még ott. Simizd a hátát, amíg mély álomba merül. Én szoktam neki sutyorogni, h itt vagyok, ha éjjel szükséged lesz vmire anya itt van, csak szólj, stb. :oops:

Hajnali tápkészítésre tipp, h készítsd el este, h hajnalban csak melegíteni kelljen.
20150601134430

Több helyen megoldás volt még az éjjeli felsírásokra, h a baba kiságyát a szülői ágy mellé tették, összetolva a rácsot leszedve.
20150601134430

Viki mami,

megpróbálom simizni, de őt ez nem nagyon nyugtatja meg sajnos. De megpróbálom ma estétől, hátha segít valamit. MAjd leteszek egy párnát a földre és arra ráülök, mert behajolni nem tudok mert a kiságy épp a hasamat nyomja.
Ott aludni most csak 1-2 éjjelt tudok mert a férjem lánya péntektől a jó isten tudja meddig itt lesz és az ő ágya van Danci szobájában. És ahogy Dita mi sem tudjuk megoldani, hogy ne jöjjön, ha egszerűen küldik otthonról. :?
A kiságy nem fér be a mi szobánkba, ezért is van külön Danci. Ha kész lesz az emelet akkor ott nagy helyek és terek lesznek, de addig be kell érni azzal ami van.

Kép}
monic80

A legnagyobb gondom, hogy éjjel szoktam dolgozni, és így nem tudok, már akkora halom munka vár rám, tiszta rossz a lelkiismeretem miatta. :? 20-ig rengeteget kelllene számolni, és még bele sem tudtam kezdeni, pénteken meg tuti egész nap a könyvvizsgálónál kell majd ülnöm.

Kép}
monic80

Deni nagyon ügyi vagy4 én is imádok házikót csinálni :lol:

Moncsi Zsiga is kel éjszaka de ő szerencsére visszaalszik..ja az én mézeskalácsom egyből puha a receptek közt van..pusssz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?