Sziasztok,
DIta,
még nem írtam, pedig lenne mit, most Danikával egyedül vagyunk, ha délután alszik akkor megpróbálom megírni.
VIus,
Darinka már elmúlt 1 hónapos, szerintem az angolvizet (Gripe Water) már nyugodtam ihatja, az Danikának nagyon sokat segített a hasfájáson. A többi készítmény sz@rt sem ért...
VIki mami,
remélem az álom valóra válik
Denika,
gyönyörűek a mézeskalácsok. Én az idén szeretnék életemben először készíteni, a párom nem szereti, de én annál inkább, és hát mostmár család vagyunk. Akkor annak lassan neki is kell fognom, hogy megpuhuljon karácsonyig. Ugye?
Boni mami,
Zsigi nagyon ügyes alvó! Nagyon irigy vagyok.
Nálunk mostanában katasztrófa az éjszakai alvás.
A nappalival semmi gond, amikor játék közben kezd Danci nyűgösködni akkor az ölembe veszem és 3 perc múlva már alszik is, le tudom tenni a babakocsiba vagy a szobába, alszik szépen kb 1 órát, van, hogy délelőtt és délután is.
AZtán ha eljön az éjjel, elaltatom, leteszem a kiságyba és ki sem érek a szobából már áll a kiságyban és zokog, az sem jó ha apa megy be hozzá, hiába veszi fel, Danika zokog amíg engem meg nem lát. Átveszem, vállamra hajtja a fejét és már alszik is. Aztán ha megint leteszem újra zokog. MÁr próbáltam, hogy tiszta sötétet csinálok neki a szobában, hogy ne lássa hol van, csak aludjon, de akkor is sír.
Úgyhogy ma éjjel velünk aludt
mivel már napok óra zsinórba megy a cirkusz kb hajnal 1-ig, és akkor is az a vége, hogy nálunk köt ki.
Odaszoktatva nem lett korábban mert tudta jól, hogy max egy órát lehet velünk és eddig gond nélkül aludt a kisgyban.
Azért gyanakszom a szep. szorongásra mert hajnalban is zokog amikor a babakocsiba ültetem amíg elkészítem neki a tápit, pedig ott állok mellette. KEzemben nem tudom tartani mert a hideg spájzban van a mikrónk, oda nem vihetem magammal a babát.
Én még jól bírom, de a férjem már könyörög, hogy ne sírjon Danci mert neki éjjel aludnia kell, hogy bírja az egész napi melót.
MOst nagyon tanácstalan vagyok, lehet, hogyha túllép ezen az időszakon akkor újra szépen alszik majd a kiságyban?