Sziasztok!
Ann 9: A méhlepény dologgal kapcsolatosan már én se tudom, hogy mikor mi van, de Hibernia jó kis linket adott amitől egy kicsit okosabb lettem. Holnap rákérdezek a dokinál is. Az én AFP leletemet a férjem vette át az ambulancián és nem kellett hozzá semmi papír. A vitaminokkal kapcsolatosan és Elevitet szedek még mindig+Magne B6-ot a pocifájás miatt ami főleg este látogat meg. Nem híztam jobban az Elevittől és a doki is ajánlotta. Anno azt hiszem valaki írta, hogy a gyerek mérete a fogantatás pillanatában elvileg már eldől, de ha nagyon híznék akkor biztos nem szedném naponta, de mivel eléggé rossz evő vagyok inkább így biztosítom a vitamin bevételt. Írtad tornát, jógát és még sok minden mást. Engem érdekelnének. Azt se tudom h. mikortól érdemes menni. Elvileg Január közepéig dolgozom, utána már jobban ráfogok érni.
Picilulu: A karácsonyi esküvő szép lehet nagyon
Kicsyke: Tök jó lehet a Pilis lábánál lakni. Imádom a havat és biztos gyönyörű lehet a környék nálatok.
Kali: Gratulálok a Mont Blanc megmászásához. Nem semmi. A szüléstől valószínűleg áprilisban már én is fosni fogok.
Csöpplány: Üdv közöttük! Én is vecsési vagyok. Egy honfitársra akadtam végre
Szurkolunk a papír miatt.
HiberniaL: Vasat én nem szedek. Ann-nél írtam h. miket tolok magamba. Remélem már jobban vagy! Köszi a méhlepényes linket! A császárra én is néha azért gondolok, de reméljük h. menni fog simán.
Iner: Köszi . Próbálok pihenni. Az alacsony vérnyomás se túl jó. A magas miatt azért félek, mert sóginőmet emiatt befektették a kórházba és amíg nem kell nem szeretnék bekerülni. Nekem is este szokott fájni a pocim.
Mazsolita: Üdv közöttünk. Nagyon rossz lehet a gyomorgyuszi ilyenkor ráadásképpen. Biztos h. túl leszel rajta hamar majd
Susy: Gratula az AFP eredményhez. Sajnálom h. nem mutatta magát a kis lurkó. Remélem nekünk valamit fog mutatni holnap az uh-n a kis drgáa. Jó sokáig vártak az előző szülésnél a császárra nálad, de miből gondolod h. ez a szülésed is biztos h. császár lesz? Ja és biztos h. nem vagy kevesebb azért mert császárral szültél. Eléggé elszomorító ha valaki ilyen megjegyzéseket tesz a császárosokra. Aki így szül bőven megszenvedi a szülés után a műtét. Láttam szegény sóginőmnél.
Silva: Én is úgy tudom h. változik a méhlepény helyzete a terhesség folyamán.
Jamee: Gratula a szép kislányodhoz!
Mokimama: Gratula a jó eredményekhez, illetve ahhoz h. kiderült h. kisfiú.
Charlott. Pihenjél sokat és vigyázzatok magatokra. Én valószínű h. január közepéig dolgozom.
Sziasztok lányok!
Holnap jelentkezem ha tudok és szurkoljatok a 18. heti uh miatt. [/b]