Avarka, én próbálgatom a vonalzót, de nem értem teljesen. Szerintem nálad hónapot kéne most még számolnia, mert van teljes hónapnyi idő hátra...Nem értem, nem értem...
De ez az Apehos téma se tiszta. 2009 decemberében fáradj be 2003-as papiirokkal??Nincs telefonszám, amin rákérdezhetnél, hogy konkrétan mi a szent szöszt akarnak??
Ha engem kérdezel a halasztással kapcsolatban, hát, neked kell érezni, hogy mi lenne a jobb! (ez volt a nagy segiitség részemről...
) ...De igazából, ha lelkileg és testileg elég erősnek érzed magad, akkor szerintem ne várj a körülmények totális lenyugvására-egyáltalán van ilyen?? Az én tapasztalatom, hogy nem érdemes halasztgatni, mert mindig lesz valami, ami aztán újabb halasztásra késztethet...
Andi!Neked elismerésem!Ez az első szabad napod otthon, és minden csillog, villog?!Uhh, én második hete vagyok itthon, de még egy portalaniitásig sem jutottam el...
Mikor lesz az inszemed?
Babe! Szerintem előfordulhat, hogy volt még egy peteérésed, merthát van olyan, hogy egy ciklus alatt több is van. A kérdés, hogy a stimu és a repesztő után valósziinűsiithető-e, hogy maradt még tüsző, ami ezekre nem reagált? Szerintem akár ez is lehet, de ez csak az én paraszti logikám feltevése.