Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek,
nem gyakori ezen a fórumon hogy ilyen korán legyen hsz, na ja, ahelyett h kipihenném az elmúlt két nap 3 vizsgáját próbálok visszaolvasni mindenhol :D

Woody,
mikor mész uh-ra ? Én hallottam a szívhangot szerdán, jaj istenem nem is gondoltam volna hogy már hallható lesz. Vonalzót én is nagyon szeretnék már.

Marianna,
hatalmas gratula Nektek.

Vörösmacska, Mako, Lukácsné
csuriban a kezem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.12.13 06:15-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Heni,

Én pedig az egyetlen akinek 7 essel kezdődik a kórlapja :shock:
Nagyon szorítok Neked,

És persze MINDENKINEK

kubuspace

Sziasztok!

Kubu!

Az igaz, de neked már ott van Marci!!! :lol:

Mako, Lukácsné!
Hétfőn én nem leszek, így ezért most elkezdem a drukkokat, nagyon várunk benneteket a jó hírrel!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Macsek!
Neked is megy drukk!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

KépSzép vasárnapot mindenkinek!Kép

Lányok, nálunk esik a hó, hatalmas pelyhekben, imádom!!!! Kép

Kubuspace gratulálok a szívhanghoz, csodálatos érzés lehetett!!!!

Nem tudom mi lehet, de nekem a tegnapi iszonyatos feszítés a petefészekben megszűnt, remélem nem az, amire gondolok. Ez a hülye nátha sem múlik,már nem tudom mit találjak ki, de így szerintem nem fognak elaltatni, az meg egy kicsit húzós lesz. Kép

Maccs
vörösmacska

Macsek!

Citromos mézes tea, vagy Neocitran??? Nekem a nátha mindig elmúlik a citromos neocitran tól!!!
Mindenképp kúráld ki magad, mert így visszakapni is felesleges a babákat, nem tapadnak meg, ha le van gyengülve a szervezeted!!!! Ha egyáltalán megcsinálják így az ET t.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Csajok!

Vörösmacska jobbulást, pihenj sokat!!! Nagyon drukkolok hétfőre. Lehet, hogy találkozunk is. Én leszek az „idegbeteg nő” a folyóson. :lol:

Köszi mindenkinek a drukkolást.
Már kezdek izgulni a holnapi eredményhirdetés miatt. Nem csináltam tesztet, nem tudom mire számíthatok. Amint haza jövök, jelentkezek.

Babe mennek a babaragacsok!!!!!!! :D :D Ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz.

Lukácsné: Mennek a drukkkkkkkkkkok keddre. Remélem szép karácsonyunk lesz. :lol:
mako30

Sziasztok!

Macsek: Jobbulást kívánok Neked, és ezerrel megy a drukk, hogy minden rendben legyen !!! :) ++++

Mako: Világ szeme holnap Rajtad! :) ++++

Utána meg Lukácsnén :)++++

Babe: Nagyon csöndben vagy .... Remélem jól érzed Magad, pihensz, vagy karácsonyi készülődsz és nem a jeleket nézed :lol: :lol: :lol: Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni :lol:

Sajti, Kpn: Remélem jól vagytok.. :oops:

Januári csapat: még két bő hét és itt az újesztendő.. és keződhet Nálatok az : újratervezés :lol: :lol:

Kismamáink: hogy vagytok? Remélem jól! :).... Azt hiszem Nektek lesz most köztünk a legszebb karácsonyi díszetek (képletesen) a fán :)

Kedden jön valaki bmc-be? Én akkor megyek....

andi
andrea-1

mako
hát persze hogy jó hírekkel jössz holnap.

kubu
tévedés mert az enyém is 7-el kezdődik, nem csak te vagy itt "ilyen öregróka"--mi is :D :D :D :D de nagyon örülök nektek és remélem mi is megyünk utánatok.

andikám
hát mi megyünk kedden eredményhírdetésre és woody jön babakukucsra a dr nőhöz....

csajok nekem néha úgy keményedik a hasam mintha kőből lenne tényleg, aztán fekszek vagy alszok kicsit és jobb de még nem az igazi.....

macsek
baciűzők mennek :evil: :evil: :evil:

sajtikám
te nagyon eltűntél azért lécci jelentkezz mi van veled jó?

sting drága te sem írtad hogy most mi van veled/tek?????
a női kiváncsiságom ahogy az uram mondaná, holnapra kilyukad az oldalam és megszöknek a gyerekek, írj már hogy mi van veled....
mondd hogy nem hiába szurkoltunk nektek.

szép hetet mindenkinek csajok
henikém gondolom vizsgázol vagy ilyesmi, kalappal neked.
én már úgy élvezem hogy vége a főiskolának már azt hiszem nem bírnék tanulni.
na jó leléptem Mako holnap nagyon várom a híreket......
mako megy egy privi ha még olvasod.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok

találtam egy honlaot a 4-es ikrekkel.

http://www.negyesikrek.atw.hu/

http://www.femina.hu/baba/negyes_ikrek/nyito

jó olvasgatást nektek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Lukácsné:szia!köszönöm kérdésedet hát megvagyok de nem babásan :cry: :cry:

nem tudom ki kérdezett még rólam de kedvesek vagytok!

Én köszi elvagyok és talán úgy néz ki hogy a kapcsolatom is rendeződni "látszik".
tudjátok ha már sok évről beszélünk jobban átgondolja az ember a dolgokat és "megpróbálja "elfogadni a másik dolgait!
ha talán nem is megy könnyen ...

mi nem tudom mikor tudjuk folytatni az inszemet a 4.következik
:evil: :evil:

mindenkinek sok sok sikert kívánok természetesen az új lányoknak is!
sting1982

jó reggelt lányok

képzeljétek el 4:25-kor felébredtem és nem bírtam aludni, gondoltam ha Mariannak halványan de volt csíkja 13.napra én is csinálok egy 25-ös tesztet.
és lássatok csodát két csíkos lettttttttt, de persze majd csak holnap ha a dokibácsi is azt mondja, bár nagyon boldog vagyok azt hiszem ezt nem kell nektek mondanom.

mako
remélem te is jó hírrel jössz ma.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt,

Lukácsné

szavak nélkül :D :D :D :D :D :D :D
hatalmas hatalmas gratula,

kubuspace

Jó Reggelt Csajok!

Lukacsne!
GRATULÁLOK!!!!! Emlékszel Mi taliztunk a BMC-be? Lehet, hogy szerencsét hoztunk Egymásnak? Remélem Én is hasonló helyzetbe leszek jövő héten. Milyen teszttel teszteltél? Nem tudnád feltenni a képet? Olyan jó lenne látni.

Többiek!
Nem tűntem el csak egy kész káosz volt a szombati napom: suli, nagyi látogatás, Anyuékhoz menni kajáért stb.
Vasárnap meg pihi, és nagyon szerettük Egymást Apuval.

Tünetek (amiket, ugye nem figyelek): cici iszonyat érzékeny, nem bírom, ha hozzá ér valami/Apu. Hasam egész 7végén görcsölgetett, feszítgetett, szurkálgatott, mindjárt megjön érzéselgetett. Na szóval ennyi.
Bocsi, hogy nem szólok Mindenkihez.

Mindenkinek hatalmas, cuppanós Pusz :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Lukacsné: Királyság+++++ :) Hát ez a hét is jól kezdődik.... :lol:
andrea-1

Lukácsné! Szuper :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULÁLOK!

Mondom én, hogy nincs megállás! Remélem a + széria kitart míg sorra kerülök :?

Kép
avarka

Na mi az Csajok, megint néma csend és hulla szag?
:shock:

Kép

Kép

babe3

Lukacsné! Nagyon nagy gratula :D

Mako, varunk!!!
navared
Szfvár

mindjárt felrakom a tesztet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2009.12.14 11:10-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

csajok ezt annyira le kellett kicsinyíteni hogy azt hittem nem látszik majd belőle semmi.

köszi a gratulációkat annyira boldog vagyok és remélem holnap még boldogabb leszek, most még nehéz elhinni de próbálom....

mako várunk ám téged is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép pozi teszt

hátha ez jobb kicsit

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne,
hát ez bizony nagyon látszik, ez tuti SIKER. Hányat is kaptál vissza? Mert lehet ez nem egy gyerkőc, hanem mindjárt kettő. :lol:

Nagyon jó Neked, tuti, hogy nem téved a teszt. :D

Kép

Kép

babe3

Sziasztok Lányok!

Lukácsné:GRATULÁLOK,naaaaaaaaaagyon örülök neki hogy sikerült,vigyázz Magatokra :lol: :lol: :lol:

Vörösmacs:Megy a drukkom ezerrel,hogy minden a legnagyobb renben legyen Veled,remélem mára jobb lett egy picit és elaltatnak.
Nagyon szorítok!

Mako:Tiszta szívvel remélem hogy jó híreket hozol ma Nekünk......ez a várakozás idegörlő....annyira szorítokNektek!

Kép
marianna82

babe
kettőt kaptam vissza. majd holnap kiderül hogy hányan vannak.
medi-lab tesztet csináltam , azt az előbb elfelejtettem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne,
háááááááááát, szerintem nagyon esélyes vagy az Ikrekre. Ha ez ennyire pozi, akkor szerintem tuti, hogy ott kettő Baba van.
Örülnél Nekik gondolom.

Én megfogadtam, hogy nem fogok tesztelni a megadott időpont előtt, de most mégis már hezitálok, hogy lehet a 12.dpo-n (vasárnap) ellövök egy tesztet. De aztán arra gondoltam, hogy csak feleslegesen idegesíteném Magam.

Lányok, egy kérdés:
az létezik, hogy inszem után volt még egy PÉ-em? Ugyanis csütörtök-péntek felé tök tojcsis volt a nyákom, mint amilyen PÉ-kor szokott lenni. Vagy ez hülyeség? Szerintetek?
:oops:

Kép

Kép

babe3

Ez a hónap tiszta Babás hónap, nem Csajok?
Remélem jövő héten Én is beállhatok a soraba Közétek. Nagyon szeretném.
:lol:

Kép

Kép

babe3

Csak azért "beszélek" ám ennyit, hátha LAPTETŰM lesz.
Rám férne.

Kép

Kép

babe3

Jól elvagyok Magammal. Nem?
:o

Kép

Kép

babe3

Lukácsné!
GRATULÁLOK!
Olyan jó látni ezt a szép kétcsíkos tesztet!
HA már a 13. nap ilyen szép erős, akkor tényleg lehet hogy mind a ketten jól befészkelték magukat!
Ilyenkor olyan reménység tölti el a szívünket, és végtelenül örülönk a sikerednek!

rodina74

Na végre, Valaki.

Rodina74,
Te hogy vagy?

Senki nem jön beszélgetni. Pihi, vagy munka? :cry:

Kép

Kép

babe3

És még minidg nincs TETŰM!!!!!!!!!!!!4
:(

Kép

Kép

babe3

Csak írok és írok.

Lányok, gyertek már. Így a munka is jobban menne.
:x

Kép

Kép

babe3

Na, ez már tényleg sok(kkk), hogy ennyire Magamra hagytok.

:(

Kép

Kép

babe3

Halihó kedves mindenki!
Remélem jól vagytok, karácsonyi ajik gyüledeznek, babusok befészkelődnek és növögetnek szépen!!

Lukácsné!Gondolom nálatok nem kell több aji!Neked és a férjednek kisbabus, fiadnak kistesó!Nagyon gratu!! :)

Makó!Várjuk a fejleményeket!:)

Vörösmacs!Hogy vagy? Hogy sikerült a lesziivás? Olvastam, hogy a hétvégén kicsit megfáztál, remélem a laptető segiitett és jól vagy már?!!

Vicky!Ha jól emlékszem, akkor ti ma voltatok dokinál? Minden rendben ugye, és nem akaródzik még a picurnak az idei karifa-látvány?!

Babe!Azért nehogy sokkot kapj!! :) Csak nyugalom és türelem... :?
Mondjuk azt nem tudom, hogy hogy légy nyugodt és türelmes, mert ez nekem sem megy soha...Kéne vmi időszabályozó készülék, hogy tetszés szerint lehessen lassiitani vagy gyorsiitani az időt...
Tényleg, csajok, valaki tud ilyet? Ezen a fórumon mindig hallok jó ötleteket... :? :roll: :)

Többieknek is kitartás és csak +-an!!!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

És még valami? Az hogy lehet, hogy az én kis Buzz-om visszafelé repül a vonalzón????? :roll:

M
muzsi

Valóban nagyon babás ez a hónap!

Macs! Te szoktál varázsolni! Kérlek, varázsold a januárt is és a februárt is ilyen babássá!

:lol: Hajrá teszt előtt állók!

Kép
avarka

Muzsi!
Az én volnalzóm sem jó... nem értem, hogy miért 6 és 12 van rajta! Február 01-ig kb 12 hét? Talán azért? Most akkor hetenként osztja be és nem havonta?

Kép
avarka

Képzeljétek, hogy ma megint beledöftek a lelkembe! Igyekszem nyugisan éldegélni, már amennyire lehet stresszmentesíteni magam... Erre jön az APEH-től egy levél, hogy december 28-án fáradjak be a 2003. IV. negyedévi papírjaimmal!
Teljesen kikészültem!

Megfordult a fejembe, hogy halasztok egy hónapot a következő nekifutással, mert nem lesz elég februárig az idő, hogy nyugodt körülmények legyenek? Mit tegyek?

Kép
avarka

Sziasztok!

Babe: Látom ma (is) elemedben vagy, sikerült jól elbeszélgetned Magaddal :) De mostmár gyülekeznek a tobbiek is...

Macsek, Mako: sokat gondoltam ma RÁTOK! :) +++++

Én lányok mától tp-en vagyok, és az idén már nem melózok!!!!!! :))) Juhhééééé.. Na ennek örömére ma itthoni tevékenykedés volt, ablakok tiszták.. csilivili fények kint.. az inszemig nagyjábó mindent meg szeretnék csinálni, hogy utána már csak tényleg az apróságokat kelljen majd... Nálunk lesz a családi karácsony, úgyhogy azért lesz majd még mit csinálni....de alakulnak a dolgok..

andi
andrea-1

Avarka: ezek nem komplettek.. APEH-ba december 28-án????? NOOOOOOOMÁÁÁÁÁÁÁLiS Maaaagit... ??? :twisted:
andrea-1

Avarka, Te Szegény.

Muzsi,
megpróbálok, "nem sokkok" kapni. De hát igen, a bizonytalanság és a várakozás a legrosszabb dolog az életbe.
Feltettem egy kérdést:
hogy lehetett-e inszem után még egy PÉ-em? Ugyanis tiszta tojcsis nyákom volt csütin és pénteken.
Véleményeket várok.
:oops:

Kép

Kép

babe3

Andi,
így legalább elfoglalom Magam egy picit. A meló már nem nagyon megy. Már Én is csak a héten dolgozom, de szombaton már csak kari buli lesz. Remélem akkor már boritékot is kapunk.
Bocsi, inszemed mikor lesz?

Kép

Kép

babe3

Babe: Tudod, az ilyenekkel mint mi ... bármi lehet.. :)... Nem emlékszem már mit is írtál, hogy inszem előtt csináltak Neked uh-t? Mert esetleg ha volt ott még valami majdnem jóméretű tüsző, annak a repesztő adhatott még egy löketet simán úgy, hogy pár nap késéssel az is megérhetett... Szerintem simán lehet, de majd az itteni dokkercsajok megmondják :)

a.
andrea-1

Holnap megyek uh-ra, remélem megtudom, hogy melyik nap... A jobb oldalam, ahol a domina van, már érzem rendesen... :)
andrea-1

Avarka: Kérdezted, hogy mit tegyél.. hát mindenképp beszéld meg a pároddal... de figyu, most nézem.... 2003-as cuccokat akar az APEH ellenőrizni 2009. decemberében?? Nem 5 évig van erre csak lehetőség??

Egyébként meg ha rendben vannak a dolgok, akkor ne parázz rajta.. .nehogymá egy APEH miatt kelljen halasztanotok... :twisted:
andrea-1

Andi,
igen volt UHU, és azt mondta a Doki, hogy nincs tüsző, ezért is furcsálom.
Az a baj, hogy eddig csak Te adtál Nekem erre választ.
Mit szúrsz most? Merionalt? Mennyit?
Tuti siker lesz, ekkor Baby-bumm mellett nem is lehet más.
Drukk-drukk-drukk
:wink:

Kép

Kép

babe3

Avarka, én próbálgatom a vonalzót, de nem értem teljesen. Szerintem nálad hónapot kéne most még számolnia, mert van teljes hónapnyi idő hátra...Nem értem, nem értem... :evil:
De ez az Apehos téma se tiszta. 2009 decemberében fáradj be 2003-as papiirokkal??Nincs telefonszám, amin rákérdezhetnél, hogy konkrétan mi a szent szöszt akarnak??
Ha engem kérdezel a halasztással kapcsolatban, hát, neked kell érezni, hogy mi lenne a jobb! (ez volt a nagy segiitség részemről...:)) ...De igazából, ha lelkileg és testileg elég erősnek érzed magad, akkor szerintem ne várj a körülmények totális lenyugvására-egyáltalán van ilyen?? Az én tapasztalatom, hogy nem érdemes halasztgatni, mert mindig lesz valami, ami aztán újabb halasztásra késztethet...

Andi!Neked elismerésem!Ez az első szabad napod otthon, és minden csillog, villog?!Uhh, én második hete vagyok itthon, de még egy portalaniitásig sem jutottam el...
Mikor lesz az inszemed?

Babe! Szerintem előfordulhat, hogy volt még egy peteérésed, merthát van olyan, hogy egy ciklus alatt több is van. A kérdés, hogy a stimu és a repesztő után valósziinűsiithető-e, hogy maradt még tüsző, ami ezekre nem reagált? Szerintem akár ez is lehet, de ez csak az én paraszti logikám feltevése.

M
muzsi

Köszi, 2/3 merionalokat... Jó lenne ha a mai lenne az utolsó...
andrea-1

Muzsikám,
Neked is nagyon köszi a választ. Hát akkor marad a "találgatás". Nem baj. A lényeg, hogy egy Baby legyen már a pocimba.

Kép

Kép

babe3

Muzsi: Azért hozzáteszem, hogy a hétvégén is csináltam, nem csak ma. A férjem szombat-vasárnap is melózott kivételesen, én meg hogy ne agyaljak rendítettem a szektort... :)
andrea-1

Figyelj Babe.. "legrosszabb" esetben lesz egy inszemes baba, meg egy bónusz.. :))))) Gondolom ez ellen sem tiltakoznátok : :lol: :lol:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?