Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betty,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Majd mesélj, hogy mit mondtak.

Suzy,
te nem is csináltál azóta másik tesztet?

Ancsuka,
na mit okoskodtál ki?

Bri,
akkor hajrá ez a hónap. Én olyan sok mindent hallottam már, akár neked is sikerülhet spontán. Én sem vagyok képes ezt a lehetőséget sem elfelejteni :D

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, aranyosak vagytok :D .
Tegnap tettünk még egy kört ajándékvásárlás ürügyén :D . Egy jó nagy kört :D . De az én szüleimé még mindig nincs meg. Tudjuk mit akarunk, csak még keresgélünk :D :roll:

Tegnap nálunk egész nap esegetett a hó. Nem lett sok, de azért meglátszik. De ezt nézzétek meg, ez azért nem semmi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: http://www.koponyeg.hu/

Kép

Kép
ranita1979

Megőrülök ettől az új designtól és már megint nincsenek vonalzóim :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
de hisz itt vannak a vonalzik :!:
Nekem sem tecccik egyébként...fel kell nagyítani az egész képernyőt a picsányi betűk miatt :twisted: utána meg elmegyek egy másik oldalra, ott meg győzöm visszacsinálni... :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita, nem csináltam, csütörtökön csinálunk egy újabb Béta HCG-t vérből :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat a bajomhoz :oops:
Aranyosak vagytok.

arra jutottam, hogy felhívom a dokit, hívnám, de nem veszi fel és megkérdezem tőle, hogy mi legyen. Attól félek ha nem úgy adatom be az injekciókat ahogy kellene akkor összekavarok mindent és többet ártok mint használok. Ha akar jönni a baba úgyis jönni fog nem hiszem hogy ettől az egy naptól fog függeni, úgy gondolom.
Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszokat.

Betty, lefotózod a nega tesztet?
Hátha látunk valami kis csíkot....... én még mindig reménykedek, hiszen nem jött meg vagy igen?
Anno a főnököm is lombikos volt, de neki megjött csinált tesztet negatív, de neki azonnal meg is jött.
Esetleg mond a klinikán, hogy csináljanak egy tesztet vérből, mert az 100%-os míg a teszt csak 99%-én úgy tudom.

Suzynak is már biztos a terhesség, hiszen vérből lett megállapítva.

Britget.
Aranyos vagy, próbálom nem feladni és küzdeni, de sajnos nagyon nehéz. Nem látom a végét, nem tudok rendesen dolgozni sem, bosszant nagyon ez is. Megbeszéltünk a férjemmel, hogy csináljuk amíg lehet.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Betty,
én reggel nem láttam a vonikat. Most igen, de csak a felsőt, a ciklusosat nem :roll:

Ancsuka,
kíváncsi vagyok mit mond a doki. De igazad van, ha jönni akar a baba, úgyis jönni fog :D . És mi tudjuk, hogy jönni akar :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka
már tegnapelőtt óta vérzek.
Egy nega tesztet nem teszek fel, nem éri meg a fáradságot sem, nincs ezen semmi sem :P hidd el :!:

Ranita
pedig mindkettő itt van, a ciklusos is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, nem hívtad még őket :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
hát én most megint nem látom egyiket sem :roll: . Na mindegy :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Jo reggelt Csajok!!

Visszaolvasok!! :wink:

KépKép
gyancsi

Ranita, pedig látszik mind a kettő :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szia Ancsi, már vártalak :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Több helyen is olvastam már, hogy lombiknál szedik az aspirint és hogy a megtapadásban van segítségre. Tud erről valaki valamit???

Kép

Kép
ranita1979

Na itten vok......Szoval bocsi, hogy nem jöttem a hetvegen, csak hat bekarmoltam penteken a ceges karacsonyon es szombaton megakartam pusztulni :lol: .....Vasarnap meg probaltam behozni a lemaradasomat, amit a szombati döglödes okozott.....Ja es a buliban elhagytam a kedvenc blezeremet :evil: ...Na mindegy ha nem lesz meg Apjuk megigerte , hogy kapok masikat :oops: :wink:

Zsu- Köszi, hogy igy vartal, nagyon kis cuki vagy :wink: Milyen volt a disznotoros???

Betty- Nagyon sajnalom, pedig meg remenykedtem a tegnapi tesztek utan, mert ott meg lattam siman a masodik csikokat :( ...Hajra januar es fagyibabocak!! :wink: Kivancsi vagyok mit mondanak, gyere a hirekkel!!

Ancsuka- Remelem egy kicsit mar jobb a kedved...Szerintem csajok tuti, hogy ez a hülye tel is közrejatszik, legalabb is en sokkal vidamabb vagyok es szivesebben csinalok mindent ha süt a nap es nem ezt a szürkeseget latom.....Inszemhez sajnos nem ertek, mert nekem most lesz az elsö, de en azt hittem, hogy az inszem az mindig a 14.napon van....akkor ezek szerint lehet 15. es 16 is....Szerintem is beszelj a dokiddal es kerdezz ra , az a legbiztosabb!!

Cukigabi- Boldog nevnapot igy utolag is!!!!! :oops: :lol:

Ranita- Neked meg boldog 30-ikat :lol: ...Milyen erzes???Nekem is mar csak 2 honapom van addig :?

Melinda- Nagyon szoritok, gyere a hirekkel, hogy hany tüszöt növesztettel :D

Bridget- Neeeem, dehogy adom fel itt a kapu elött.....Eszemben sincs :lol: ....Ha kell minden penzem odaadom.....csak kicsit meglepett....de 1 napig bosszankodtam rajta kb, aztan lenyugodtam :wink: ...A Wii tenyleg nagyon szuper, remelem megkapod Jesszuskara :lol: .....Akkor nalatok most hajra spontan honap!!!!! 8)

Csajok most mennem kell, bolt, bank, vasarlas, fözes....AAAAA, de mar nincs sok hatra :lol:

Mindenkinek nagy nagy cuppanosat!!

KépKép
gyancsi

Ranita ezt az Aspirint sosem hallottam :shock: ...Bar nem vagyok annyira otthon a temaban, majd jönnek a szakertöink! :wink:

Ja es nekem sem tetszik ez az uj design, nagy kaka :?

KépKép
gyancsi

Ranita
én hallottam az aszpirines dologról, de azt hiszem, azt egyfajta protokollnál írják elő. Akivel egy szobában feküdtem, Ő is aszpirines volt, de más protokollt kapott, mint én.

betty615

Gyancsi
látom jól mulattál, még a blézeredet is elhagytad :lol: :lol: Te alkesz :lol: :lol: :lol: (csak poén volt :wink: )

Beszéltem a klinikával, kövi ciklus 10. napja UH, aztán meglátjuk milyen a mnyh., aztán ovitrelle, és jönnek az öt napos béjbik hozzám vissza :!: :wink:

betty615

Sziasztok :!:

Betty :!:
Nagyon sajnálom :( :(

Melinda :!:
Egy nagy kalappal :D :D

Anno én is szedtem az ASPIRIN Protect 100-as a dokim javaslatára + még kaptam Medrolt, Káliumot és Utrogestan hüvelytabit.

Puszi Mindenkinek :!:
Kellemes hetet kivánok :!:
Vendég

Ranita,
még nem tudtam elérni a dokit, majd ha megyek uh papírért mondom neki.

Ancsi, én erről nem tudok, hogy csak 14. napon csinálnának inszemet, de majd
SUZY, te már voltál inszemem, te mit tudsz? hányadik nap?
Nekem nincs bajom a téllel, ha esik a hó azt nagyon szeretem.
A nyarat kifejezetten utálom, mikor dög meleg van....
Jut eszembe pia, én kifejezetten figyelek rá, hogy ne igyak, sőt a férjem is mert állítólag nagyban befolyásolja a fogantatást. Van egy könyvem még Vivi előtt vettem a címe Gyereket akarunk és ebben minden okos dolog benne van és ez is, sőt a cigaretta is befolyásolja állítólag, mondjuk én nem cigizek.
Ancsi nem rosszból írtam, nehogy megharagudj :oops:

Betty,
nagyon sajnálom, de nem baj fel a fejjel a következő sikerülni fog. :wink:

Ancsu

ancsuka

Betty, akkor most várni kell még egy ciklust :?:
Annyira nagyon sajnálom, de fel a fejjel, sikerülnie kell hamarosan :!:
Jönnek a fagyibabók hozzád nemsokára...a barinőm most írt, hogy a kis is fagyibaba ma reggel 3/4 6-kor született, egészséges kislány :!: :lol:
Nekik sem sikerült az első lombik :!:
Szívből kívánom, hogy Nektek is sikerüljön következőre :!: :wink:

Ancsu, Ancsi, inszem akkor van, amikor a tüsző/k olyan állapotban vannak, hogy érdemes repeszteni, de ez egyénfüggő :!:
Nekem volt a 13-14, de volt a 16-17. napon is :!:
Ki milyen hormont kap előtte...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azért kövi ciklus, mert most pont karácsonyba esne..

betty615

Gratula a barinőd fagyibabája születéséhez :!: :wink:

betty615

Betty,
ez nagggyon jó :D :D :D . Szerintem nagyon nagy esélyed van a sikerre, hiszen biztos, hogy most is elindult valami. A szervezet meg ugye emlékszik...
Azt mondtad ugye, hogy kettesével lettek lefagyasztva? És akkor ilyenkor csak kettőt engednek ki? Ha meg esetleg nem ébrednének fel, akkor meg a többit is :roll: ?

Angyal,
hogyan kellett szedned az aspirint?
A medrolt miért szedted :shock: ? Az egy nagyon erős gyógyszer, nem :roll: ?

Meli,
:?:

Gyancsi,
akkor ez egy jó buli volt :mrgreen:
Azt hittem jobban megvisel majd ez a 30, előtte be is depiztem tőle egy picit. Azért jobb volt, mikor kettessel kezdődött, de végülis minden megy ugyanúgy tovább..... :D

Kizsíroldóztam a konyhám :roll: Reggel álltam neki, most végeztem :shock: Hát nem mondom, hogy nem fért rá :oops: , de most legalább csilli-villi minden.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
ügyi vagy :!: :lol: Nekem is ki kéne :oops: :lol:
Majd most kari előtt én is csinálok egy nagytakarítást :!:

Kamilla, Meli :?:

Kettesével lettek fagyasztva igen...hát csak fölébrednek :!:
Ha esetleg 1 ébred fel az egyik kettesből, megkérdezem, nem-e lehetne-e a többit is felkelteni :?: :!: :roll:
De sztem felkel mind...erősek ezek :!: :lol:

Most beszéltem a dokival is, azt mondta, menszesz után azért látni akar, csinál egy UH-t, úgyhogy péntek, szombat körül megyek.

betty615

Betty, köszi és ezt a története csak azért írom, hogy tudd, hogy sikerülni fog Nektek is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, az nagyon jó, ha meg akar nézni, tudod Én még vmi miatt még midnig... :shock: :wink:

Ranita, Te kis ügyi :wink: jól kidolgoztad magad :!:

Meli, merre vagy :?: várunk :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekünk Tapolcán mindenképpen kell menni tesztelésre + uhura is ,általában beülti+ 12 napra :roll: Ha itthon csinálok tesztet, akkor is kell ott is csinálni.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem reagálok, csak a fejleményekkel jöttem!
Kicsit el vagyok keseredve! Azt hittem, ma egy kicsit megnyugszom, de nem így lett.Jobb oldalon van 2tüszőm, amik 12-14mmesek.A többi most van a rajtvonalnál.Baloldalon mind startra készen áll.Dokibácsi szerint ezek beindulnak.
De azt is mondta, hogy nem maradéktalanul boldog(hát, én sem vagyok az).
Annyit mondott, hogy ebből még bármi lehet.Az is lehet, hogy nem indzulnak meg, az is lehet, hogy nagyon sok indul meg.És persze az is lehet, hogy pont elég indul meg.Szóval nem lettem okosabb, csak még jobban parázok, hogy legyen tüszőm, de ne 30!!!
Nagyon kivagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ranita :!:

Az Aspirinből napi egy szemet kellett szednem, a medrol meg azért kellett, hogy ne idegen testként fogadja be a szervezetem az embriókat, hogy ne lökődjenek ki.
Valóban nagyon erős gyógyszer volt, folyamatosan kellett abbahagynom is.
Vendég

Sziasztok Lanyok!!

Kiföztem es vasaroltam magam :wink:

Betty- Tudom, hogy alkesz vagyok :wink: ...Na jo csak neha :D
Akkor te is januarban mesz a fagyibabakert???Mondom en, hogy együtt fogunk babasodni itt sokan!!!...Szerintem felkeltenek meg egyet-kettöt, hogy ha csak egy ebredne fel..... :roll:

Ancsuka- Ezt nekem sem mondta senki, csak ugy kigondoltam, vagy is igy tünt logikusnak...Illetve Suzy mar irta a multkor es azt hiszem ö is azt irta, hogy 14.-15. nap körül, de ahogy igy irjatok az meg logikusabb, hogy ha megerett a tüszö akkor :D :D
Hat a pia....Igazad van, hogy nem kene....De szerintem neha ki kell ereszteni a gözt es feszültseget ami az emberben a sikertelen honapokban felgyülemlik....Na nem azt mondom, hogy vedelni kell reggeltöl estig :lol: ...Nem bantottal meg egyaltalan, ertem, hogy mire gondolsz! :wink:

Ranita- Szoval akkor tul lehet elni :wink: .....Nagyon remelem, hogy addigra mar nem leszek egyedül, mert lesz a pocakomban valaki :lol: ....Nagyon kis szorgalmas vagy a konyhapuci miatt....Olyan nagyon-nagy takaritast nem csinaltam, mert nincs is kosz szerencsere :lol: ...Mondjuk en alap takaritasnal is lemosom a konyhabutort meg a radiatort meg ilyeneket.....baratnöm ezen teljesen kiakadt :lol: ....Lassan olyan leszek, mint Monika a Jobaratokbol :D ...Mondjuk a vizkö folt a csaptelepen az tenyleg tud idegesiteni, meg az ujjlenyomat, ugyhogy neha a kezfejemmel nyomom le a csapot, hogy ne latszodjon :oops: :lol: Jo hülye vagyok, mi????

Suzy- Hogy erzed magad??Mennyit kell szedned a Duphastonbol?
Milyen volt a disznotoros??

Angyal- Sziiiaaa :lol:

Meli- Nagyon sajnalom, de szerintem meg nincsen veszve semmi, tuti, hogy elindulnak meg mind a 2 oldalon a tüszik, hisz ez meg csak az elsö UH volt, meg van idejük, ugyhogy ne keseredj, hanem bizz, minden rendben lesz, mi itt mind nagyon szoritunk, hogy igy legyen :wink:

Na csajok megyek kajcsizni, meg Apaval megyünk fodraszkodni a baratnömhöz!!

Puszi mindenkinek

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
köszike a bíztatás!Ahogy kiírtam magamból a bánatomat, azonnal tudtam reálisan gondolkodni!
És mostmár hiszem, hogy lesznek itt szép tüszőcskék, és baba is a pocakban nemsokára! :D
Jó fodrászkodást nektek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda :!:

Több helyen olvastam, hogy a tüszők növekedésére a méhpempőt javasolják.
Egyél még több fehérjét hiszem, hogy be fognak indulni a tüszőid!!

Gyancsi :!:
Szia!

Jó fodrászkodást, ügyes voltál ma :!:
Nekem csütörtökön jön a barátném és megcsinálja reggel a birkanyirást :D :D

Puszi Mindenkinek!

További szép estét kivánok :!:
Vendég

Melinda
nem aggódni, remélni, és hinni :!: :!:
Igenis, jók lesznek a tüszőid, hisz még csak most indultál :!:

Angyal
jó birkanyírást :lol: Kép

Ancsuka
tudtam, hogy alkesz vagy :P :lol:
Én is adtam a gyuhámnak mikor kiderült, nem jött össze a projekt...de jól is esett :lol: 8)

betty615

Ancsi, görcsölget a hasam, de általában délutánonként :cry:
3x1 duphastont szedek :!:
Finom volt minden a disznótorban, nem csináltam semmit csak ettem, pihiztem egész nap :!:

Meli, ne legyél elkeseredve, most kezdtétek és az nagyon, hogy ha reagál a szervezeted a hormonra, beindul minden szépen és 2 nap múlva már 2-3mm-rel nagyobbak lesznek :!: továbbra is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, bízni kell és reménykedni most ezt tudod tenni! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét, aludni mentem nagyon fáradt vagyok és pihizek, mert görcsölget a hasam :!:
puszi Mindenkinek

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
pihizz csak, jó éjt neked :!:

betty615

bettym, ancsi, ancsu nem egy :wink: :lol: :D
én nem ittam semmit, de tudom csak kevertél minket. :D :D :D :D

Ancsi, igazad van, lehet én is így tennék, de eddig még birom. Mondjuk soha nem voltam egy nagy ivos, csak olyan 1x évesen na akkor nagyon bírtam. :roll:
Szerintem mióta együtt vagyok a férjemmel, nem is ittam sokat.

Suzy, akkor jól tudtam gondoltam az inszemet.

viszont egy dolgot már nem értek.....
Melinda te írtad pont, hogy reméled nem lesz nagyon sok tüsződ (30) nem pont az a jó, ha sok van? nekem eddig 4-5 tüszőm volt állt. ebből 2-3 domináns.

Mondjuk hiszem azt hogy a HSG miatt talán inszem nélkül is sikerül a terhesség, úgy mint Vivivel, vele is HSG után egyből terhes lettem. nekem a jobb petefészkem felét eltávolították, de ezt már írtam és a mostani HSG-nél a ball oldalon éreztem, hogy valami nem volt teljesen rendben, sokkal jobban fájt mint a jobb oldali. Azt mondta rá a doki, az elképzelhető, hogy a ball oldal kicsit összébb volt nőve és ezért fájt, mert most totál átjárható. Nem ezekkel a szavakkal mondta, de a lényeg ez volt.
Így hiszem azt hogy a ball oldallal baj volt ami megoldódott.

Ancsu

ancsuka

Baszki :shock: :lol:
Gyancsinak ment...pedig nem is ittam :P :lol: bocsesz :oops: :lol:

betty615

Általában a 20 feletti tüsző már túlstimut jelent, és az nem jó.
Volt egy csaj, amikor volt a punkcióm, neki 22 -őt szívtak le, és nem is ültették vissza őket, hanem lefagyasztották, mert ilyenkor megvárnak egy teljes ciklust a túlstimu miatt.
Nálunk legalábbis így van.

betty615

Meli!
Tűszőnövelők mennek++++++++++++++++++++++

Suzy!
Kép :?:

Mindenkit puszilok :!:

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Kép

Puszii
Vendég

sziasztok

Nagyon sokat írtatok...Most nem tudok visszaolvasni, mert rohangálok munkajogi ügyvéd után, meg ma voltam a munkaügyi bíróságon, a fővárosi bíróságon, meg mindenhol :twisted: Egyszerűen senki nem tud érdemben segíteni, mindig küldözgetnek ide-oda.Asszem a múltkor említettem, hogy megszűnik a melóhelyem karácsony után...ez hülye, barom főnöknő meg ott ahol tud keresztbe rak!Úgyhogy elegem van!

Mindenkinek nagyon sok puszit és +++++++++++++++++-t küldök!

U:I: a gépemet megcsinálta a hétvégén a férjem, úgyhogy azzal már nincs gond, hiper-szuper gyors lett(az előzőhöz viszonyítva)Remélem tudok jönni hamar.
Vendég

Zsu
örülök, hogy benéztél, gyere, ahogy tudsz :!:
Főnöködnek én üzenem, hogy bekaphatja, ééés ezt neki: Kép
, meg ezt: Kép :twisted:

betty615

Sziasztok!

Zsu, végre a géped jó, kitartás... :!:

Ma sok dolgom volt bent, de csináltam egy hülyeséget vagy legalább is sokak szerint :!:
Az éjszaka nem tudtam aludni és arra gondoltam, hogy reggel csináltatok egy béta HCG-t vérből újra igaz még nem péntek van, de hátha már emelkedett az érték :shock:
Lecsökkent 16,9-ről 7-re, a nővérem szerint nem kellene ezen streszelnem magam, majd kedden uh-on minden kiderül és kész, de Én még továbbra is izgatott vagyok :!:
A szívem mélyén azt hiszem, hogy velem van a csodababó, de nem tudok nyugodni :!: :wink:
Mára már nem is volt barnázásom, a melleim kő kemények, a derekam majd le akar szakadni :!:
Hát ki érti ezt :?:

Nem tudjátok véletlen, hogy ez az érték ingadozhat-e :?:
Még azt hallottam, hogy mivel még nincs teljesen beágyazódva ezért van az ingadozás :?:

Bocsánat, hogy megkérdezem, de kitől kérdezzem, ha nem tőletek :?: :!:

puszi Mindenkinek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
nem csináltál hülyeséget egyáltalán, de ez sajnos nem jó hír :cry: :cry: :cry: . Nem ingadozhat ez az érték, sőt, azt hiszem másnaponta duplázódnia kellene. A beágyazódás már megtörtént, arra nem lehet ezt fogni :roll: .
Légyszi csinálj egy tesztet, hogy milyen erős rajta a csík. Hányadik napon vagy most, hány napja késik???
Drukkolok neked nagyon és bízzunk a legjobbakban, hogy ott van a csodababó.
Én azért a helyedben elmennék egy uhura :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

most olvastam, hogy ilyenkor lehet a méhen kívüli terhesség :!: :?:
köszi Ranita :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

39. napon vagyok, kb.8 napja késik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
én sem akarlak megijeszteni, de szerintem is menj el uhura, mert az a biztos!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok 20:20-ra megyek uhura :shock:
nagyon, de nagyon ideges vagyok, de ha méhen kívüli az most nem fog látszódni, de Én akarom, hogy megnézzen, mert nem birok így aludni :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszi csajok a segítséget :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?