Sziasztok Lanyok!!
Kiföztem es vasaroltam magam
Betty- Tudom, hogy alkesz vagyok
...Na jo csak neha
Akkor te is januarban mesz a fagyibabakert???Mondom en, hogy együtt fogunk babasodni itt sokan!!!...Szerintem felkeltenek meg egyet-kettöt, hogy ha csak egy ebredne fel.....
Ancsuka- Ezt nekem sem mondta senki, csak ugy kigondoltam, vagy is igy tünt logikusnak...Illetve Suzy mar irta a multkor es azt hiszem ö is azt irta, hogy 14.-15. nap körül, de ahogy igy irjatok az meg logikusabb, hogy ha megerett a tüszö akkor
Hat a pia....Igazad van, hogy nem kene....De szerintem neha ki kell ereszteni a gözt es feszültseget ami az emberben a sikertelen honapokban felgyülemlik....Na nem azt mondom, hogy vedelni kell reggeltöl estig
...Nem bantottal meg egyaltalan, ertem, hogy mire gondolsz!
Ranita- Szoval akkor tul lehet elni
.....Nagyon remelem, hogy addigra mar nem leszek egyedül, mert lesz a pocakomban valaki
....Nagyon kis szorgalmas vagy a konyhapuci miatt....Olyan nagyon-nagy takaritast nem csinaltam, mert nincs is kosz szerencsere
...Mondjuk en alap takaritasnal is lemosom a konyhabutort meg a radiatort meg ilyeneket.....baratnöm ezen teljesen kiakadt
....Lassan olyan leszek, mint Monika a Jobaratokbol
...Mondjuk a vizkö folt a csaptelepen az tenyleg tud idegesiteni, meg az ujjlenyomat, ugyhogy neha a kezfejemmel nyomom le a csapot, hogy ne latszodjon
Jo hülye vagyok, mi????
Suzy- Hogy erzed magad??Mennyit kell szedned a Duphastonbol?
Milyen volt a disznotoros??
Angyal- Sziiiaaa
Meli- Nagyon sajnalom, de szerintem meg nincsen veszve semmi, tuti, hogy elindulnak meg mind a 2 oldalon a tüszik, hisz ez meg csak az elsö UH volt, meg van idejük, ugyhogy ne keseredj, hanem bizz, minden rendben lesz, mi itt mind nagyon szoritunk, hogy igy legyen
Na csajok megyek kajcsizni, meg Apaval megyünk fodraszkodni a baratnömhöz!!
Puszi mindenkinek