Csináltam mégegy tesztet!
Negatív!
Most már nem hagyom magam rábeszélni, hogy akár lehetek terhes így is!
Nincsenek tüneteim, nincs hányingerem, nem vagyok éhesebb, nem vagyok álmos, nem magasabb a pulzusszámom, nem feszül a mellem, stb-stb.....
Alig aludtam valamit az éjjel, tudom, hogy csúnya dolog, de nagyon beparáztam, hogy tényleg terhes vagyok!
7 éve itthon vagyok, ha most még +4 évet rá kéne húznom, megbolondulnék!
Nem érdekelne az sem ha meghíznék, de 2013 szeptemberéig megint itthon kéne lennem!
Lányok elfáradtam!!!! Most nem megy! Ha lesz még negyedik babácska(mert titkon nagyon szeretnék egy fiúcskát még!!!) az nem most lesz, egy kicsit ki kell mozdulnom itthonról! Persze képletesen mert itthon dolgozom, de kell egy kis idő amit a gyerekeim nélkül tölthetek!
7 éve csak úgy tudok eljutni bárhova, hogy szívességet kérek, ez a folyamotos másra utaltság nagyon nyomasztó!
Nekem bővel elég lesz az a fél nap amíg nem lesznek itthon a gyerekek! Csak hogy rendezzem a gondolataimat, hogy megtudjak dolgokat csinálni, úgy hogy közben nem a gyerkőet szolgálom ki, hogy egyedül elmehessek vásárolni, stb...
Ez most nagyon önzőnek tűnik, lehet az is, de az van!
Most elégedett vagyok az életemmel, férjemmel,a gyerekeimmel, végre önmagammal is kibékültem testileg-lelkileg!
Tervezgetünk, hogy eljutunk egyszer külföldre nyaralni.
Lassacskán Apával is lemehetünk kettesben valahova!
Nem panaszként mondom, de pl. én még életemben nem ültem repülön!
Gimis koromban az énekkarral eljutottam Angliába, Franciországba, Némeországba, Dániába, Svájcba, Apikával voltunk egyszer 2001-ben Horvátországban és azóta semmi!
Mióta együtt vagyunk (10 évesek leszünk februárban)
folyamatosan csinálunk valamit, hol a lakásvásárlás, aztán jöttek sorban a gyerekek és 2006 óta a házat építgetjük......
Kicsit belefáradtam, hogy csak erről szól az életünk, hogy a gyerekeinkkel és házunkkal foglalkozunk!
Persze ezek olyan dolgok, amik örömmel töltenek el, de kell valami más is!
Szóval nem mondtam le a negyedik gyerekről, de MOST NEEEEEEEEEEE!!!!!!
Utána olvastam, van ilyen, hogy kimarad egy mensi, tehát most nem is várom, majd jövő hónapban! januárban elmegyek Maci Lacihoz, azt megmondja mi van!
Most nem akarok ezen agyalni(fél nap alatt úgy kicsináltam magam az aggódásban
), jönek az ünnepek, vasárnap megyünk Kolpingba!
Jön a hó is!
Szilvike volt itt reggel, hogy tartsuk egymásban a lelket!
Hugi!!!!!!!!!!! Olyan jóóóó volt hogy itt voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi-köszi-kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!