Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok:)

Elnezest, be voltunk havazva, nem ertem ide eddig. :(

Viszont en tegnap megkaptam a karacsonyi ajandekot:
12 orat aludtam (!!!), elotte, utana sex, Felkeltem, utana a gyerek egesz nap aldott jo volt es parom hozott egy raklap csokit. (mar elfogyott!!!) Delutan harman aludtunk a nagy agyban osszebujva. :D:D:D:D HO-HO-HO !

Orsi:
Aham, en lemegyek anyosomhoz a gyerekkkel elobb (szerintem 20.-a korul) aztan a csalad tobbi resze is jon es 27.-en mar itthon vagyunk. :)

Kie lesz az a cuki lila kontos amit nyertel a TeszVesz-en? Nagyon jo puha lehet! ;)

Ja a kozos randi: Nekem is csak estenkent jo mert apanak dolgozni kell a ket unnep kozott. :(

Hajni:
bab :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D

Brigi:
Kepek nagyon jok. Egyutt fozocskezes kulonosen jopofa! A sutik jol sikerultek. Bizti nagyon fincsik!

Kriszti:
Nagyon szepen alakul Marci baba!
Szerintem is tobb a tejed ha kevesebb tapit akar. :) Ez nagyon jo!
Verzes: En 5 hetig vereztem, ahogy elmult 2 napra ra (!!!) megjott az elso mensim. :(:(:(
Sex: varjatok ki a 6. hetet, akkor megvizsgal a dokid, ha azt mondja OK, akkor szexeljetek, de nagyon kell most vigyazni mert picit meg nyitva lehet a mehszaj, radnez Apa oszt' teherbe esel. Nalunk tiszta gumigyujtemeny van itthon emiatt. (mi 10 het utan voltunk egyutt eloszor, a fogantatas ota... no comment!)
Ugy estem neki apanak mint tot az olajtonak. :D:D:D

Andi:
Sajnos a vedonomnek se hire se hamva. Elkoltoztunk igy uj vedononk lett. 3 hete igerte hogy eljon.... azota is jon.... :S

Lini:
Megkuksiztam a videot, nagyon edi!!!! :D Dijnyertes a kis huncut mosolykaja!

Orsi:
Karacsonyi kaja: nalunk anyosomnal szilvas-bundas hus lesz, ami nagyon fincsi es (tobbek kozott) kepviselofank, ez minden evben van, allitolag anyosome a legjobb a kornyeken.(telleg fincsi) :D

Kesik a mensid? HUHA!!!! :D:D:D:D ;)

Dolli:
Nyugodtan depizz, ez nekem is pont igy volt. Inkabb olyan "magadba fordulas" ugye?
De ugyelj hogy ha nagyon lent vagy akkor trappolj el gyorsan orvoshoz, nehogy tul nyomi legyen a hangulatod. (tudod, jobb felni mint megijedni mint velem volt.)
egyebkent szerintem nyugodtan ird ki magadbol (ha tudod) mert mi itt a mokamesterek talan tudunk valami akkora nagy marhasagot irni hogy jobb kedved lesz azonnal. :D:D:D::D:D:D
++++++++++++++++++++++++ Itt mennek a pozitiv gondolatok neked! :D

zsAndi:
Mi az a limocello? JOl hangzik!!! :D edesseg? :D (Remelem!!!)

Rajottem miert fogy a gyerek ruhaja olyan gyorsan es miert van egy zsak vasalnivalo egy het alatt:
Furdes utan 1 adag ruha. Utana szepen osszekakaljuk magunkat, szinten 1 adag ruha..... Ha ugy alakul es osszeizzadjuk magunkat, ismet 1 adag ruha, legalabb is az also reteg.... A pelusokat szinte "esszuk" mert mindenhez azt hasznaljuk.
Es hat akkor jon meg a bepisileg anya markaba tisztaba teveskor.... szinten 1 adag ruha. :D:D:D:D:D:D:D

Jaj, kiveszem a mosott ruhat!! El is felejtettem!

Folyt kov!

sünciboglya

Sziasztok!

Gabi!Boldog névnapot kívánok!

Csajok!Ezt nézzétek meg! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

Mi is kimentünk levegőzni.Aranyos volt Dorcim,ahogy ismerkedett a hóval. :)
Én eldugtam a mézeskalácsokat,mert Anyu pasija rájárt. :evil: Azt mondta csináljak még.És megint mondta a hülyeségeit. :evil:
Anyósnál biztos pörkölt lesz rizsával,savanyúúúsággal. :)

Orsi!Lehet Te leszel a következő babás? :shock: Ha nem most,akkor jövő hónapban.Ha már így tervezgettek...

Mia!Nahát,micsoda nap! :lol: Ennyi sex után lelkiismeretfurdalás nélkül csokizhatsz! :wink:
Megnyugtatlak,ha nagyobb lesz Patrik,akkor is ennyiszer át kell öltöztetni,csak akkor kaja után.

Hajni!Én is lepucoltam az ujjlenyomatokat az ablakról.Mondtam Dorinának,ne fogdossa össze,mert a Télapó figyeli és elmondja az Angyalkának. :) Neked bármelyik nap jó jövőhéten?Akkor ma egyeztetek.Jaa,kérdeztem Anyut a 27,28 ról.Azt mondta,még nem tudja,elvileg be vállalja az uncsit.

Kép
tierno

Itt a folytatas:

Kriszti:
Rendszer: Szerintem minel elobb kezdi valaki annal jobb. Mi mar a korhazbol hazajovet rendszeresedtunk. :) Patrik konnyen belerazodik mindenbe. Bar nekem az is segitett, hogy anyosom vette at ot amig en a korhazban "vakacioztam" igy az elkezdett napirend szepen folytatodott es mire hazajottem mar minden ment olajozottan. (Mi a Suttogo alapjan alakitottuk ki a napirendunket.)

Brigi:
Most mar ertem miert tud Orsi kb 2 masodperc alatt feloltoztetni 3 gyerkocot. :D:D:D:D
Egyszer naluk voltunk, o oltoztette fel Patrikot indulaskor, kb. kettot tudtam butan pislogni a gyerek mar menetkesz volt. :D

Na erre a gyorsasagi szintre kb 30 ev utan jutok el...... vagy ha hajt a Tatar. :D

Pfffffff, kisse rosszul vagyok a csokitol...... talan a 2 tabla sok volt egyszerre? :mrgreen:

sünciboglya

Orsi:

Jovo heten nem ernel ra(m) veletlenul egy kis karbantartasra? (Kene 1db masszazs, 1 pedikur + 1 manikur a yeti kezemnek-labamnak.) :D

sünciboglya

Szasztok!

Lányok annyira szarul vagyok, padlón van az egész család :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: meghalt anyuék kutyája, Rusty :cry: ő volt az első "gyermekünk" nagyon szerettük Istvánnal!
Szombaton mentünk apuékhoz és mindig szólunk, hogy a kutyákat csukja be a kertbe, hogy ne kolbászoljanak a kocsi körül... beálltunk és sehol nem láttam Rustyt, még kérdeztem is Istvánt, hogy hol van, becsukták volna a lakásba??? :roll: Jött ki apu, Jacky (a másik kutyájuk) és Rusty sehol, ránéztem apura..... láttam könnyes a szeme és mondta, hogy nincs többé.... Aznap reggel temette el.... :cry: Péntek este látták, hogy valami nem okés, be is hívták, éjjel mikor jött haza hugi még megsimogatta, kiengette, anyuék egész éjjel nem tudtak aludni, hajnalban apu kiment és látta hogy nagyon nincs jól, el akarták vinni az állatorvoshoz... még mami is kiment megnézni, megsimogatták és mehgalt szegénykém...... :cry: :cry: :cry: Annyira rossz... még csak 7éves volt. És az a szomorú, hogy nem tudjuk mi baja volt, lehet hogy megmérgezték, vagy egy csont akadhatott el valahol, vagy valami szervi baja volt... nem tudjuk...
Hugival szépen megigazítottunk a sírját, mert apu hajnalban a sötétben épp csak eltemette, vittünk neki egy kis bokrot a sírra, este mondtam apunak, menjen locsolja meg egy kis sörrel a sírt, mert Rusty szerette a sört.. :wink: :cry: emlékszem az esküvőnkön úgy berúgott Rusty, olyan aranyos volt....
Ja és amitől még rosszabb volt, hogy tegnap volt hugom születésnapja, szegénykém... nem is tudtunk ünnepelni....

Ne haragudjatok, hogy ezt most rátok zúdítottam, de muszáj volt... most is itt bőgök, annyira hiányzik... olyan szép, okos kutya volt! :cry:
Kép Kép
Kép Kép
sylph

Orsi

Bocsika, hogy így ismeretlenül zavarlak, Biatorbágyi vagyok és egy két levél erejéig írtam ebbe a topicba még régebben , és figyelemmel szoktam kisérni a lányokat és a babóikat, de az előző oldalon láttam a férjednek szánt kari ajándékot ami nagyon megtetszett és megírnád nekem , hogy hol lehet kapni és mennyibe kerül, ha ez nem okoz neked problémát !!!!( a férjemnek szeretnék én is valami szép órát, ja igen és kérdés vízálló esetleg ???) Segítséged előre is köszönöm !!!! :wink:

Kellemes Ünnepeket Kivánok és Sok Boldogságot ezekhez a gyönyörű babócákhoz mindenkinek !!!!!!! :lol: :wink:

Kép
kditke

JESSZUS SZILVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Nem térek magamhoz a döbbenettől! :shock:
Nagyon sajnálom Rusty-t! Meg Benneteket is!
Tudom mennyire szerettétek! :cry: :cry: :cry:
Kép
Vendég

Kditke!

Írtam Neked privit!

Puszi: Orsi
Vendég

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Köszi a számot! :D :D :D
Te olyan figyelmes vagy!

Nem lesz negyedik babó, csak akkor ha véletlenül! :wink:
em tervezünk, de Apival azt beszéltük jó lenne egy nem tervezett baba! :lol:

Dolli!

Csak fél kiló lisztből csináltunk, de szinte el is fogyott! :lol:
Van fotó majd kicsinyítek!

Most mentek el sógoromék, megkértek, hogy mi vegyük meg az ajcsit a gyerkőknek, vettem is mosógépet, vasalót, vasalódeszkát, Bubunak meg egy távirányítós autót!
Kb 14e-ért, de nem volt pofám elkérni csak egy 10e-ret! :oops:
Erre odaad 25 ezret, hogy még vegyek 15-ért ajándékot nekik! :shock: :shock: :shock: :shock:

Most még agyalhatok mit vegyek! :?
Vendég

Sziasztok!

Jajj, Szilvi! Nagyon sajnálom! :( Egy ilyen gyönyörű kutyus nagyon hozzá tud nőni az emberhez, rengeteg emlék fűződik hozzá. :(
A kép amin Veled van, annyira szééééép! :)

Mia! Köszi Neked is! :D Vigyázok magamra, figyelek, mert már túléltem sajna én is ezt-azt. De megtanultam, mire figyuzzak, igyekszem nem totál befordulni, ami ebben a fekvős állapotban nem egyszerű (ezt sajna Te is tudod). Szegény páromat sajnálom... Nem elég neki a munka, háztartás, még a lelkemet is ápolgathatja esténként! :? Ha gáz van, tudom, hogy szakember, csak az is olyan messzi van. :?
De nem lesz gáz! :D :wink:
Hű, hogy belevetettétek magatokat az "életbe". :wink:

Orsi! Én egy kilóból tervezem a mézest, mert fára is megy. Tavaly még nem ette Gézu a mézest, kíváncsi vagyok, idén hogy áll majd hozzá. :)

Jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

jaj Szilvi, ez szornyu!!!!!!!!!! En is elveszitettem mar ket kutyat. Az egyiknek sajat kezemmel kapartam a sirjat. Veled vagyok most maximalisan! Oszinte reszvetem. Szegenyke, mennyire edes, aranyos kutyus volt! Azok a szemek! Meg az a jo hogy anyudeknek van "masik" kutyajuk, igy konnyebb elviselni a gyaszt. (Bar igy is borzaszto!!!)
Mi tavaly altattuk el az oreg vizslankat, egyutt sirtunk anyu, en parom es a kis uszkarunk anyu oleben sirt. Szornyu dolog amikor egy tars elpusztul, mintha a testverunket veszitenenk el.

Ne haragudjatok, de ez most igy kijott belolem.
Megyek, kibogom magam.
Szilvi, kitartas!

sünciboglya

Na! Nem bogok tovabb. Inkabb kerestem egy kepet hogy jobb kedvunk legyen:
Kép

sünciboglya

Na jo, meg egy fotot.... Kép

sünciboglya

Magyarazat az elozo kepekhez:

Van egy mappam a gepemen, amikor szomorusag er, vagy rossz hirt kapok es elszontyolodom, mindig eloklikkelem a mappamat, ami tele van jopofa allatos fotokkal es megnezegetem. A vegehez erve mar nem erzem magam annyira pocsekul.
Gondoltam hatha segit ez a ket kepecske.

Joejt! puszka mindenkinek!

sünciboglya

Szilvi!Nagyon sajnálom. :cry: Sajnos tudom mit érzel. :cry: Tényleg szép kutya!

Hajni!Kedd,péntek,szombat?

Dorina megkapta első barbiját. :roll: Ma küldték neki a rokonyok.
Tekergettem a rádiót és találtam egy adót,ahol olyan zenék mennek,amit szeretek.Dorcival meg neki álltunk bulizni.Bár mondta,hogy hangos. :? Szegénykémnek az anyja megőrűlt.De aztán belejött,riszált rendesen,meg táncolt a babával.Annyira imádom ezt a kiscsajt! :lol:
Elvileg párom holnap viszi a kocsit szerelőhöz.Annyi pénzt visz ez a dög! :cry: Meg kéne szabadulni tőle!(az autótól)

Mentem aludni,jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok!

Hogy vagy Szilvi????? :cry:

Dolli!

Itten vannak a tegnapi képek!

Kép Kép Kép Kép
Kép Kiváncsi vagyok ki veszi észre! :-)
Vendég

Na meg is jártam az utcsó shopping körömet! :D

Voltunk bankba befizetni a tesz-veszen lőtt köntösre, hogy minnél hamarabb postázza! :wink:
DM-ben beszereztük az utolsó kis ajándékokat , óvónéniknek, és vettem pár illatszer ajándékcsomit amit csak kiegészítésnek!
Vettem parfümöt tök olcsón! :lol:
Féláron volt, de kiváltottam a 25%-os kupont rá és a 75 pontos 15%-os kupont is! :lol: :lol: :lol:
Tök rendesek a pénztáros nők, mert ők szólnak, hogy csináljuk így! :D
Megjött Apika órája is, pedig csak kiváncsiságból bekuksiztam, ha már ott voltam mellette a bankban!

Megvannak a fenyőfák is! Az egyiket a suliba visszük!

Tegnap sógórom üzent este, hogy nem muszáj ajcsit venni a pénzből, költhetjük wellnessre is! :shock: Annyira aranyos!!!! :cry:

Már csak az angliai sógórnőmnek kell megvenni az ajándékát!
Vendég

Orsi,
A kiflit, a zsemlét és a csigát? :D

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="kostyika"]O írta:kostyikarsi,
A kiflit, a zsemlét és a csigát? :D

Andikám nézd csak meg azt a kiflit jobban! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Xsarának ékszíjszakadása lett! :?
Ez az autó nem szeret vidékre menni! :lol:
Most szervizben van, de ha nem készül el, akkor Zsuzsika visz minket megint! :lol:
Vendég

Orsi: én éééééénnnnnn tudom: a kiflibe beleharaptak a babók és kipótoltátok nyers tésztával. :lol: :lol: Ezt most végre elsőre kiszúrtam. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote="piriczkihajni"]O írta:piriczkihajnirsi: én éééééénnnnnn tudom: a kiflibe beleharaptak a babók és kipótoltátok nyers tésztával. :lol: :lol: Ezt most végre elsőre kiszúrtam. :lol:

NEM NYERT!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Nem tudom megszokni ezt az új formátumot. :x :?

Szilvi: annyira sajnálom a kutyust! :cry: De legalább van még egy kutyus Anyudéknak aki kitölti az űrt. :roll:

Brigi: PÉNTEK!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Én is szoktam Lilivel táncolni. Van egy szám amit nagyon sokat hallgattam amig Lili a pocimban volt. Vagyis kettő van. Érdekes de amikor ezeket hallgatjuk egész áhítatos lesz a kis arca. Esküszöm emlékszik rájuk! :shock: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk
http://www.youtube.com/watch?v=9A5e-p3ISZE

Csöpögős mind a két szám de érzelmi okokból nekem nagyon fontossak. :oops:

Tegnap Anyósom végre bemázolta a hajam. Dögös padlizsán lett, Apának is nagyon tetszik. Végre megújultam kicsit. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Egy kis segítség a "kiflire" :wink:

Kép

:oops: :oops: :oops: :oops:

Apa+Anya vicces kedvükben volt tegnap! :lol:
Vendég

Orsi: akkor a hasonlóság? A végén van egy vonalka..... Erre nem is merek gondolni. :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Muti az új hajadat!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

[quote="piriczkihajni"]O írta:piriczkihajnirsi: akkor a hasonlóság? A végén van egy vonalka..... Erre nem is merek gondolni. :oops: :lol:

Ez nem hasonlóság, hanem az! :lol:
Gyerkőknek nem mutattuk! Apa először csinált kiflit, amira én azt hittem, hogy az és megkérdeztem, hogy Te csináltál egy .....-t? :lol: :lol: :lol:
Aztán kidekoráltuk egy kicsit!
Vendég

Kép

A búrámon már nem segít de a színe nagyon jó lett. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám, pedig megint el vagyok tűnve. Hétvégén vidéken voltunk és ünnepeltünk, anyum is Gabriella.

Hajni
Nagyon jó lett a hajad. Tök jó fiatalos.

Szilvi
Sajnálom a kutyust, nagyon hozzá tudnak nőni az emberhez. Nagyon szép az a kép, amin ketten vagytok.

Orsi
Szépek a mézeskalik (perverz :lol: ), én ma tervezem a sütést. A DM-ben én is meglepődtem, hogy milyen rendik a pénztáros csajszik. Én fotókönyvet csináltattam ajándékba és 25%-os +15%-os kuponnal már nagyon jó lett az áruk.

Most is csak ennyire futotta, Milán már kiabál, hogy felébredt és menjek érte.
Pusz

Gabi

Kép
gabusz

Hajniiiiiiiiii!

Tök jóóó a hajad!!!!! De mikor vágattad le???? Azt i smostanában? Nagyon jó ez a tépett fazon! :D

Csajok!

Jöttem egy kicsit lelkizni! :cry: :cry: :cry:

Andika bogarat ültetett a fülembe, hogy lehet, hogy negatív a teszt, de akár terhes is lehetek, mert Neki is negatív lett először Zsombival! :shock: Még mindig nem jött meg a mensim! :?

Most akkor mi van???????????????? :roll:

Nekem tényleg mindegy mi az eredmény csak tudjam mááááááár!
Ti mit tennétek????
Vendég

Sziasztok!

Miért nem jöttem előbb! :roll: Nekem gyanús volt az a kifli!Az a mély vonalka benne...

Orsi!És ki kapta be a kifli végét?
Hát,igen,attól még lehetsz terhes. :roll: Én falat kaparva várnék pár napot,újabb teszt,majd doki.

Hajni!Akkor péntek! :lol: De akár jöhetsz minden nap is! :wink:
A Geg szám nekem is tetszik.
Tuti,hogy emlékeznek rá,mi volt a pociban!

Dolli!Akkor mikor menjünk hozzátok?Szerda jó?

Csajok!Engem csak nem hagy nyugodni,amit a Dm-es nő mondott. :? Lehet meg is kérdezem majd Tőle,hogy miért mondta.De légyszi válaszoljatok!Ugye nincs gond Dorci beszédével?[/img]

Kép
tierno

Sziasztok!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ilyen dühös vagyok!
Írtam egy hosszút és huuuuuuusssssss eltűnt!!!

Tierno!
Mit mondott a Dm es nő?????

Orsi!
Lehetsz terhes!!! Én a helyedben várnék és ha nem jön meg akor 4-5 nap múlva csinálnék még egy tesztet reggel!!!
Szorítok, hogy minden úgy alakuljon ahogyan szeretnétek!
Apropó! Az oltásod nem zavarhatott be??? nem voltál felfázva, nem csináltál brutál fogyókúrát, nem idegeskedtél sokat, mert ezek is bezavarhatnak!!!!????

Hajni
Jó lett a hajad!!!

Karácsony előtt még nekem is mennem kell mindenféle kopasztásra, na meg fodrászhoz!!!

A Spar melletti DM ben tényleg naon rendesek a kártya használatával kapcsolatosan, de az új DM ben a Tesco mellett már kicsit felületesebbek!!!

Csajok!
Az oviban 18 gyerek volt ma! A mi csoportunkban 5 gyerek volt! Eredetileg arról volt szó, hogy holnap Luca napi műsor lesz, de az alacsony létszám miatt le lett fújva:((((

Mennem kell
Vendég

Csajok!Ha sokat írtok,mentsétek el!Akár jobb gomb,másolás!
Én mindig így csinálom,vagy Worldbe,legalább ezen nem kell idegeskednem. :wink:

Zsand!Azt mondta,hogy furcsán beszél.Pont ott, a Spar mellett.De tényleg rendesek amúgy.
Influenza miatt hiányoznak a gyerekek?Párod hogy van?

Kép
tierno

Ugyan még nem hallottam Dorinád beszédét (sajnos) de szerintem ha egy szót sem mondana akor sem lenne okod aggodalomra, de ha birizgálja a fantáziádat amit a DM es csaj mondott kérdezd meg a védőnőt vagy a gy.ovost!!!

Mire értette, lassan beszél, szavak elejét mondja........?

Az utcánkban van egy nagycsoportos kislány és bizony nagyon kell figyelni, hogy értsük mit mond, amit nem is értek, hisz jövőre suliba megy..........

ittse................
Vendég

Halihó!

Orsi! Nem vagytok semmik pároddal! :lol:
Nem tudom, milyen teszt volt, de 99%-uk ilyenkor már kimutatja a terhességet. Viszont ha még mindig nincs mensi, akkor tesztelnék még egyet mondjuk 2 nap múlva. Bár tudom, hogy az még nagyon messzi van, és a bizonytalanság nem jó. Én is abba hülyültem bele áprilisban, ha emlékszel... :oops:
Gyere sokat csacsogni, hátha könnyen elmenne az a két nap.
Gondold végig, amiket Zsand mondott, hogy nem zavarhatott-e be valami... :roll:
Mikor utaztok? Szombat?
De jó látni a csajokat, ahogy segítenek! :D Várom a hétvégét, talán nekem is kezd majd végre megjönni a hangulatom, bár sokminden nem úgy lesz, ahogy szerettem volna.

Brigi! Jó a szerda, épp akartam kérdezni, hogy mikor jöttök, hadd hallgassam Dorci dumáját! :D Én semmi feltűnőt nem vettem észre a beszédében! :shock: :shock: :shock: Bocs, hogy korábban nem reagáltam le! :oops:

Hajni! Nagyon tuti séró! :) Én imádom a padlizsánt! :D

Zsand! Tyű! Tombolnak a vírusok az oviban? :roll: Te hogy vagy?

Szilvike! Jobban vagy? :(

Gabi! Hú, de jó tippet adtál, tényleg föl lehet arra is használni a százalékokat! :) Tavaly is úgy kértük!
Én asszem el baltáztam az időpontot, nem lesz kész két naptár meg egy bögre karira. :(
Viszont 3 falinaptár kész van, azt nem ott csináltattuk, csütörtökön adtam le a rendelést, ma írtak, hogy lehet menni érte. kivi vagyok, milyen lett! :D

Andi! Párom múlt héten dm-ezett egyik este. :oops: Nem gurulsz erre valamelyik nap, ha 18-ig még vásárolsz? Akkor kiváltunk még egy 75-ös kupont. Asszem az csak addig beváltható. Vagy váltunk neked szívesen 25%-ost is, ha csak pelus kell! :D

Dolli

Jah, olyan jó nari illat van, szárítom a narancsokat a fára. :D

Kép
Kép
tekiroll

Jah, Brigi! Melyik csajszi mondta ezt Dorina beszédére?

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok

Szilvi, sajnálom Rustyt, tudom milyen, nekem a cicám halt meg tavaly...:(

Mia, grat a 12 órás alváshoz!!! És előtte-utána szex, hurrá!!! Párod is belelendült ezek szerint! :)

Orsi! Most tényleg az a legtöbb, amit tehetsz, hogy vársz! De a lényeg az, hogy ha jön tesó, akkor várjátok :) Marci nálunk sem volt időzítve, csak tervezve, ő meg az első adandó alkalmat megragadta. Már nagyon jöhetnéke volt. Szerintem az újabb terhességi teszthez is jó várni még pár napot!
A mézes "kifli"t én is egyből kiszúrtam :) Elemetekben voltatok :)

Karácsonyi menü: mi egyik nap apuékhoz megyünk, ott nem hal lesz, ezért itthon azt csinálok. Fokhagymás grillezett lazacfilét! A halászlén még gondolkozom, még sosem csináltam, nem biztos h most fogom elkezdeni. Lehet hogy maradok a húslevesnél :) Harmadik napot még nem tudom, meg azt sem, hogy párom hogy lesz szabin, mert a főzés attól is függ majd, magamnak rendelek kaját! :)

Amúgy nagyon büszke vagyok páromra, le a kalappal hogy mennyit segített most hétvégén is! Tudtam főzni, pihizni, még vásárolni is voltunk, úgyhogy szupi pihentető volt a hétvége! Elkészített tesóm egy rakás fényképet a nagyszülők albumához is, már csak ki kell gyűjtenem, hogy melyikek kerüljenek nyomtatásra! Tényleg, hol vegyek fényképalbumot szerintetek?

Na mentem, mert még akarunk egyet sétálni, összeszedem Marcit! :)

És várjuk a hóesést!!!

Mangora

Kép
mangora

Csajok!

Hol van nagy képkeret választék? Dorina egy két művét szeretném bekereteztetni.

Orsi!
Mit kapnak az óvónénik (hátha tudok belőle 5letet meríteni :) )

Mangora!
Milyen tündér a párod.
Nagyon helyes idén Ti menjetek vendégségbe!!!

Szilvi!
Mikor én elvesztettem az első kutyámat aki panelban élt velünk úgy éreztem, hogy SOHA többet nem lesz kutyám, mert azt a szenvedést nem akarom többé átélni. Akor nekem egy büfém volt és a kocsiba vezetés közben hallottam egy riportot a Rex Kutyaotthon Alapítványról akor azt mondtam, hogy kutyám nem lesz, de elmegyek és amiben tudok segítek nekik. Olyannyira ott ragadtam, hogy a büfé bérleti joga megszűnt és engem kértek, hogy menjek az alapítványhoz állandóra irodavezetőnek, amit el is vállaltam, rengeteget dolgoztam, RENGETEG szenvedést láttam, de próbáltam minél több állatnak a sorsán segíteni!!! Nagyon szerettem ott dolgozni, aztán kiköltöztem Érdre és innen bejárni Káposztásmegyerre az nagy macera lett volna.

Azóta is mindig van kutyám, de nem egy, jelenleg 3. Bár apa azt mondta, hogy nincs átmenő vendég, mert azok rendszerint itt ragadnak:)))
A megállapodásunk úgy szól, hogy bármit megtehetek egy gazdátlan kutyáér, de haza nem jöhet, azért ennek volt ám előzménye, de ez hosszú történet!!!!

„Úgy hiszem, hogy ebben az életben, ha jól figyeltek, észre kell vennetek az Ember alsóbbrendűségét az állatokkal szemben. Nem gondoljátok, hogy az Ember, akit pedig a természet értelemmel áldott meg, értelmetlenségekre pazarolja létét? Következésképp állatiasabb, mint maguk az állatok!” (Saint Bernard de Clairvaux)

„Nem létezik állati szív, vagy emberi szív, csupán egyetlen szív létezik – vagy egy sem.” (Lamartine)

Szóval nagyon sajnálom ami nálatok történt, de az vigasztaljon, hogy amíg élt nem kellett nélkülöznie és szenvednie!!!
És ha begyógyult a sebetek és úgy érzitek, hogy képesek vagytok egy másik kutyát szeretni nézzetek szét a menhelyeken:)))

Andi
Vendég

Szasztok!

Köszi, lányok! Nagyon aranyosak vagytok! Nehéz, de kell pár nap, hogy könnyebb legyen.... annyira helyes "dög" volt, nagyon imádtuk!
Anyuék másik kutyája, tul.képpen a hugomé..... hát az csak egy kutyának álcázott valami :wink: olyan kis bumburnyák :D cuki, meg minden, de nem kutya... :lol: annyira nem áll közel a szívükhöz, mint Rusty. Mindegy, minden seb begyógyul egyszer, az emlékek meg örökre megmaradnak, na meg a rengeteg fotó, ami róla készült :D

Dolli, jobb már a hangulatod? Muffinsütő... hajrá! Akkor gyárthatod őket ezerrel!!! Pocak hogy van?

Orsi, nekem rögtön feltünt a "mézeskalácsotok" :lol: nem semmi, ki eszi meg? :wink:
Marci miatt meg ne aggódj! Megleszünk, vigyázunk rá, etetgetjük, szeretgetjük, a fiúk meg futtatják majd :wink:
Látom volt/van egy kis izgalom.... azóta sincs mensi? Nem érzel valamit? Kiingázzam lesz-e tesó? :wink:

Zsand, limoncello recit leírnád?

Brigi, Hajni, nagyon szép lett a Ti mézesetek, látom segítség is volt :)

Hajni, jó lett a hajad!

Brigi, Pupi erre nyomja a táncot
http://www.youtube.com/watch?v=8dH2YONK8fk

Lini, annnnyira aranyosak kacag Lili!!!!!

Mia, örülök hogy alakulnak az együttlétek! :wink: :) 12óra alvás.... ejha!
Vizsla..... párom kedvence! :) Nem egyszerű egy szeretett állat elvesztése.... idő mire megnyugszunk... Képek nagyon jók! Jót mosolyogtam rajta! Köszi! :lol:

Zsand, köszi Neked is amit írtál!!!! Biztos lesz még kutyájuk, mindig is volt, szeretnének is, csak egy kicsit később... :wink:
sylph

Crema limoncello (házi készítésű) recept
Kategória:
Italok, koktélok

Hozzávalók:
5-6 db nagy friss citrom
1/2 l alkohol
1200 g cukor
1 l tejszín
3/4 l tej
3 vanília
1 dl sambuca

Elkészítés:
A citromok hèjàt a 1/2 liter alkoholban 10 napig àllni hagyjuk.
Majd az 1200 g cukrot szirupnak felfőzzük. Mikor langyosra hűlt (kevergessük, nehogy megdermedjen!!) felöntjük a citromos alkohollal, 1 l tejszínnel, 3/4 l tejjel, hozzàadjuk a 3 vaníliàt ès 1 dl sambucàt (egy olasz likőr, hasonlít az ouzo-hoz).
Elkészítés után egy hétig a hűtőben érleljük.

Tanácsok:
Ezt a fajta likőrt általában télen, karácsony környékén készítik házilag - bár az év bármely szakaszában csinálhatjuk.
Étkezések után szokták felszolgálni általában, mint a mirtot (áfonya, ugyanígy lehet belőle krémlikőrt készíteni, vagy bármely más gyümölcsből) is, JEGESEN. Elősegíti az emésztést. :)
Érdemes fogyasztás előtt jégre tenni. Csak óvatosan, mert "ütős".

Limocello:
* 1⁄2 l vodka
* 7 db nagy citrom
* 7 dl víz
* 35 dkg cukor
A citrom sárga héjat vékonyan lehámozzuk, és 10-12 napra beáztatjuk a vodkába. A cukrot felforraljuk a vízzel kevergetve, szirupot készítünk, és kihűtjük. Ekkor összekeverjük a leszűrt vodkával, és néhány napot érleljük.

Azért írtam be a két változatot, merthát nem mindig sikerül tiszta alkoholt beszerezni:)))

na és még egy ezt nem próbáltam:
A limoncello egy olasz eredetű édes-keserű likőr, amely alapanyaga a citrom. Könnyen előállíthatunk sajátkészítésű citromlikőrt, amelyet sokrétűen fel tudunk használni: egy-egy ünnepi ízletes ebéd vagy vacsora után elkortyolgatva, süteményekhez és gyümölcssaláták ízesítéséhez, de kiváló ajándék is lehet. A limoncellot igyuk mindig hűtve, úgy a legfinomabb..

A limoncello lényege a citrom. Nagyon fontos hogy kezeletlen citromot használjunk hozzá, azaz olyat, amelyet nem kezeltek vegyszerrel és tartósítószerekkel azért, hogy minél tovább elálljon. Mivel ilyet nem könnyű Magyarországon beszerezni, használjunk bio citromot. Utóbbinál abból indulhatunk ki, hogy kezeletlen és könnyebb beszerezni. A következő lényeges alapanyag az alkohol. Nos, 90-95%-os alkoholt szintén nem könnyű beszerezni ekkora mennyiségben, ezért receptünkben ezt (megfelelően arányosítva a többi hozzávalóval) vodkával váltjuk ki. Az eredmény kellemes erősségű limoncello lesz.

Hozzávalók:

* 4 db kezeletlen vagy bio citrom
* 3,5 dl vodka (kb. 40 %-os)
* 10 dkg cukor
* 175 ml víz

Elkészítés:

1. A citromokat öntsük fel annyi forró vízzel, ami ellepi, és hagyjuk benne állni kb. 30 percet. Ezáltal esetleges szennyeződések lejönnek és a héj is könnyebben hámozható.
2. Zöldséghámozóval vágjuk le a héjat úgy, hogy minél kevesebb fehér rész legyen rajta. Helyezzük ezt a héjat egy steril, lezárható üvegbe (pl. tejesüveg vagy gyümölcsleves üveg), és öntsük rá a vodkát. Hagyjuk egy hétig érni.
3. A cukorból és a vízből főzzünk szirupot, hűtsük le, és adjuk a citromos-alkoholos alaphoz. Hagyjuk sötét, hűvös helyen további 3-4 hétig állni. Fogyasztás előtt szűrjük át a likőrt.

Tippek:

* A fenti adag kb. fél litert eredményez. Elsőre nem ajánlott ennél többet “gyártani”, hanem próbáljuk ki, hogy mennyire felelt meg a likőr a szájízünknek. Egyszerűen és gyorsan bármikor csinálhatunk újabb verziót (pl. kevesebb vagy több alkohollal, cukorral)
* Kevésbé autentikusan, de dolgunkat egyszerűsítve rögtön felönthetjük a cukor és víz felforralásából keletkező, lehűlt cukorsziruppal a citromos-alkoholos alapot. Ebben az esetben legalább 4 hétig hagyjuk állni a limoncellot, és nem árt, ha az első héten néha megkeverjük. Ez is finom likőrt eredményez.
* Készítsünk édességeket saját készítésű limoncelloval (lásd receptek)
* A limoncellot érdemes hűtőszekrényben tárolni, hiszen a fogyasztása is hidegen javasolt.
Vendég

SOS!Számítógép zsenit keresek.Unokatesóméknak gond van a géppel.Be lehet kapcsolni,de a képernyő sötét.Másik géppel kipróbáltak minden alkatrészt,de nem megy.A monitor állítólag jó.SOS!

Kép
tierno

na Benkőnek meglett a felesége! :lol: :lol: :lol:

Hajni: mikor jó neked? Nekem a szerda és a éntek lenne jó. Nálatok, hogy van az alvás idő?

Orsi: megy a drukkkkkkkkkk!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Edit férjet keres! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa szerint ez olyan mint amikor a szőrny még a film végén bekacsint :lol: :lol: :lol:

ez nagyon vicces folyik a könnyünk!

Lini
Kép
kicsi lini

Kicsit ideg vagyok.Semmi látszatja,hogy takarítottam. :( Az ablakok,a tükör összetapogatva. :cry: Mert a párába rajzolgattak.Párom felajánlotta,hogy elmosogat.Ááá,meghagyta nekem holnapra.Mondtam Neki,ez nem lesz ez így jó,hogy nem becsüli meg a munkámat.Dorci sokkal figyelmesebb.A kocsi javítás meg 53 ezer ft lesz. :cry:

Zsand!Általában a szavak elejét mondja.Konkrétan arra mondta a nő,hogy Dorci felém tartotta a babát és azt mondta,baba kuku jájá(baba kukkolja anyát)

Dolli!A nevét nem tudom.Egy sötéthajú.

Kriszti!Albumot tavaly a photo hallban vettem.

Orsi!Poker Face :wink: : http://www.funvid.hu/index.php?page=vid ... _id=102141

Ma Dorinával nem tudom mi volt.Egész délután evett. :shock: Ment az apjához kunyerálni,persze Ő meg adott.De tényleg rengeteget evett!Többet,mint én.Már attól féltem,rosszul lesz.Húúú,belegondolok holnap mekkora csomagot fog gyártani! :roll: :)

jó éjt!

Kép
tierno

Vendég

Vendég

Orsika! Csak nem tudsz valami biztosat? :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi: igen?????? vagy nem????? :lol:

Tök jó lesz ez a hét!
Holnap jönnek Liniék!!!! :lol: Kép

Pénteken pedig megyünk Brigiékhez!!!! :lol: Kép

Dolli: jobban vagy?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csináltam mégegy tesztet! :D
Negatív!
Most már nem hagyom magam rábeszélni, hogy akár lehetek terhes így is! :wink:
Nincsenek tüneteim, nincs hányingerem, nem vagyok éhesebb, nem vagyok álmos, nem magasabb a pulzusszámom, nem feszül a mellem, stb-stb..... :D

Alig aludtam valamit az éjjel, tudom, hogy csúnya dolog, de nagyon beparáztam, hogy tényleg terhes vagyok! :oops:
7 éve itthon vagyok, ha most még +4 évet rá kéne húznom, megbolondulnék! :cry: :cry: :cry:
Nem érdekelne az sem ha meghíznék, de 2013 szeptemberéig megint itthon kéne lennem! :shock:
Lányok elfáradtam!!!! Most nem megy! Ha lesz még negyedik babácska(mert titkon nagyon szeretnék egy fiúcskát még!!!) az nem most lesz, egy kicsit ki kell mozdulnom itthonról! Persze képletesen mert itthon dolgozom, de kell egy kis idő amit a gyerekeim nélkül tölthetek! :oops:
7 éve csak úgy tudok eljutni bárhova, hogy szívességet kérek, ez a folyamotos másra utaltság nagyon nyomasztó! :(
Nekem bővel elég lesz az a fél nap amíg nem lesznek itthon a gyerekek! Csak hogy rendezzem a gondolataimat, hogy megtudjak dolgokat csinálni, úgy hogy közben nem a gyerkőet szolgálom ki, hogy egyedül elmehessek vásárolni, stb...
Ez most nagyon önzőnek tűnik, lehet az is, de az van! :oops: :oops: :oops:
Most elégedett vagyok az életemmel, férjemmel,a gyerekeimmel, végre önmagammal is kibékültem testileg-lelkileg!
Tervezgetünk, hogy eljutunk egyszer külföldre nyaralni.
Lassacskán Apával is lemehetünk kettesben valahova!
Nem panaszként mondom, de pl. én még életemben nem ültem repülön!
Gimis koromban az énekkarral eljutottam Angliába, Franciországba, Némeországba, Dániába, Svájcba, Apikával voltunk egyszer 2001-ben Horvátországban és azóta semmi!
Mióta együtt vagyunk (10 évesek leszünk februárban)
folyamatosan csinálunk valamit, hol a lakásvásárlás, aztán jöttek sorban a gyerekek és 2006 óta a házat építgetjük......
Kicsit belefáradtam, hogy csak erről szól az életünk, hogy a gyerekeinkkel és házunkkal foglalkozunk!
Persze ezek olyan dolgok, amik örömmel töltenek el, de kell valami más is!
Szóval nem mondtam le a negyedik gyerekről, de MOST NEEEEEEEEEEE!!!!!! :cry:

Utána olvastam, van ilyen, hogy kimarad egy mensi, tehát most nem is várom, majd jövő hónapban! januárban elmegyek Maci Lacihoz, azt megmondja mi van! :wink:
Most nem akarok ezen agyalni(fél nap alatt úgy kicsináltam magam az aggódásban :? ), jönek az ünnepek, vasárnap megyünk Kolpingba! :lol: :lol: :lol:
Jön a hó is! :lol:

Szilvike volt itt reggel, hogy tartsuk egymásban a lelket!
Hugi!!!!!!!!!!! Olyan jóóóó volt hogy itt voltál!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Köszi-köszi-kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=vFxf_MsvdPY
Egy kis hangulat. :lol:
Orsi: akkor ezt most Neked küldöm!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?