Sziasztok!!!!
Jaj nagyon nehéz heten vagyunk túl.
balázzsal bekerültünk egy hétre a Klinikára ugyanis a múlthéten csüt, már mnet volna oviba mert előtte beteg volt ,de hajnalba ismét felment a láza 39,5 és reggelre bedagadtab szeme,na elvittem a dokihoz írt is ki neki szemcseppet , meg antib, de mondta hogy másnap vigyem el a szemészetre ha csúnyább lesz.
persze csúnyább lett,ott is megnézték írt ki kenőcsöt stb.meg leküldött a fül-orr -*gégére ,na ott megnézte a dokinő és látta agennyett az orrába ,már utalt is ki a Klinikára és közölte hogy ezzel bennt kell maradni,
Na itt már kiborultam kissé hogy Viki itthon anyukámmal ,a férjem Brüsszelbe volt,anyósom sem volt itthon,így anyukám nem ment aznap dolgozni.
Na befektettek minket engem is orrvérzéssel az influenza miatt nem maradhattam volna bennt vele.
még aznap megműtötték,szerencsére nagyon rendes dokit fogtunk ki,Dr.Szűcs Attila nagyon lelkiismeretes szimpatikus doki volt,rendesen elmagyarátott mindent,utánan is bejött még hétvégén is megnézte a gyereket.Szerencsére sikeres volt ,csak szörnyű volt látbni ahogy elaltatták a kis drágát és lógott keze-lába.Nem kívánom senkinek.
utánan nmég elég nyűgös volt,meg persze ordított ha már bejöttt egy vővér.
Folyamatosan kapta az antib.,és majd csütörtökön engedtek ki minket,de már idegileg ki voltam,hogy Vikikét se láttam majdnem egy hétig.De túl Vagyunk rajta végül is azt mondta adoki hogy a hörghurut szővödménye orr melléküreg gyull.,a szemüregére ment.
Azóta sem értem mert taknyos sem volt,mint írtam már mehetett volna oviba is.
Tegnap ,tegnap előtt még ,vissza kellett mennünk öblítésre és még hétfőn is,de valószínű ez már elég lesz ,kicsit még duzzadt,de visszahúzódik hamarosan a doki szerint.
Szerencsére most már jól van,nem is emgy már oviba nehoyg összeszedjen valamit megint.
Andi:
még most olvastam el amit írtál az oltásról,végül is (csak utánna nem beszéltünk) 3 hete beoltattuk Balázst a háziorvossal,nem az oviba,meg a férjem is beolzatta magát Viki miatt mert ugye őt még enm lehet és olyan picike egy ilyen vírushoz.Ő is hoyg közösségbe jár apa is jön megy a z országban meg külföldön is.
én még nem vagyok ,de én is csak beoltatom magam valószínű.
Egyébként egyetéretk én is veletek hogy nagggyyyon nehéz dönteni hogy melyik is jobb hogy oltsunk vagy ne.mert az ember nyilván jót akar,de hogy mi a jó?????????
Borzasztó ez a bizonytalanság.
De mi is csak a kicsik miatt aggódunk mert ha csak ketten lennénk,nem variálnánk rajta,emrt én pl. még a rendes inluenzát sem kaptam még el sose,szóval laóehet leküzdenéa szervezetem ezt is még ha el is kapnám,de a gyerkőcöket nagyon féltjük és mi is ezért döntöttünk inkább mellette.
a körzeti orvosunk is ajánlotta meg mondta hogy nem volt semmi gond egy gyerekkel sem akiket beoltott.
Bár a kórháznba volt egy anyuka aki azt mondta ahogy lehet az oltás szővődmémnye Balázsnak a betegsége mert hogy egy vírust jutattak a szervezetébe.
De én ezt nem hiszem meg a doki is azt mondta hogy nem valószínű.Nem tudom......
Anita:
Látom még egyben,ha csak most nem a szülőszobán vagy.
Hétfőn reggel szerintem téged láttalak az ablakból,gondolom nst-n voltál.Mert pont mellettünk van a szülészet,az ablakból láttuk amikor be volt kapcsolva az inkubátor.
Szorítok neked hoyg minden rendbe leygen ,könnyű és komplikációmnmetes szülést kívánok.
Biztos gyönyörű kisfickó lesz ez a Benedek.
Zsanna:
Vigyázz magadra te is ,jól teszed hogy maszkkal mész az utcára.
Egyáltalán nem röhejes.
Most búcsúzom,megyek vasalok egy pár inget apának amíg alszanak a babák.Hú írtam egy regényt.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi.