Sziasztok!
Szonja! Sajnálom! Ilyesmi sosem történik jókor, de rosszabbkor sem nagyon lehetett volna. Igyekezz minél kevesebbet idegeskedni rajta, akármilyen nehéz.
Köszi az infót, szerintem sem az volt, csak hát olyan fura volt az a pukkanás, meg mióta elment a nyákdugó szivárog belőlem mindenféle
Teljesen igazad van, hogy azért egy ilyen tágítást meg kellene beszélni előtte. De mivel nálam ilyen nehezen halad a dolog, én úgyis beleegyeztem volna. Nagyon sok embertől hallottam, hogy csinálták nála, de szerintem talán azért nem szólnak előre, hogy ne ilyesszék meg a kismamákat. Ha előre készülsz gondolommég jobban fáj.
A málnalevélteát én úgy tudom, hogy a 34. héttől ajánlják. Én gyógyszertárban vettem 160Ft-ért 40g-os csomagban. 1 bögre vízhez 1 kávéskanálnyi kell, 20 percig lefedve állni kell hagyni, és napi 1-2 bögrét ajánlanak. Nem vagyok valami szorgalmas, úgyhogy nekem kitart végig
Amúgy szerintem egész jó íze is van.
Pako! Én úgy szorítottam apa kezét a vége felé, hogy ha akart volna, akkor sem tudott volna odamenni nézelődni. Meg ideje sem volt, fontos dolga volt: nem tudtam egyedül tartani a fejem meg a térdem.
Abban is igaza van Szonjának, hogy még mást nem hallottam egy apától sem utólag, mint azt hogy mekkora nagy élmény volt, és milyen kár lett volna kihagyni.
Azt nem tudom, melyiket választanám inkább, ha rajtam múlna: apa nélkül szülni, vagy még 2 hétig kibírni. Annyira lent van már a feje, hogy lépni is alig tudok, csak csoszogok, mint egy öregasszony.
De szerencsére nem kell választanom. Azt mondták a szülőszobán, hogy ugyan 2 hét a hatóidő, ők nem fognak szőrözni, a lényeg, hogy az igazolás meglegyen, mindegy mikori
:D:D:D:D:D:D
Tök rendesek, nem? (Gondolom nekik is nehezebb a dolguk apák nélkül, ráadásul biztos mindenki velük veszekszik a zárlat miatt.)
Szóval megvan délutánra az időpont apának az oltásra, és ma egész nap feküdtem, nehogy pont most akarjon a babóm kibújni